Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda devir teslim töreni yapıldı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda devir teslim töreni yapıldı

Yayın: 20.10.2022 18:48
Paylaş:
A+ A-

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KTSO) Yönetim Kurulu devir teslim töreni gerçekleştirildi.

KTSO Meclis Salonu’ndaki törende konuşan odanın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesine ait maden ocağındaki patlamada hayatını kaybeden işçilere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Kendisini bu göreve seçen herkese teşekkür eden Çapraz, hedeflerinin Karabük‘ü en yüksek iş ve yaşam kalitesine sahip örnek bir kent haline getirmek olduğunu söyledi.

Çapraz, KTSO’nun eski yönetimine de teşekkür ederek, herkesle uyum içinde çalışacaklarını ifade etti.

Yapılan seçimlerde TSO Meclis Başkanı Adnan Çebi’nin şehir dışında olduğu için programa katılamadığını söyleyen Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz görevi Mehmet Mescier’den devraldı. Devir teslim sonrası Karabük TSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan’dan Havza Belediyesine ziyaret

Anadolu Ajansı
Yayın: 11.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMUN (AA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Havza Belediyesini ziyaret etti.

Karaaslan, partisinin Havza ilçe başkanlığını ziyaret ederek partililerle sohbet etti.

Daha sonra Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Karaaslan, burada yaptığı konuşmada, partililerin seçimde gece gündüz durmadan çalıştıklarını belirterek, “Bu seçimin farklı denklemleri, farklı siyasi oluşumlar vardı. Dolayısıyla sonuç böyle oldu.” ifadesini kullandı.

Seçimin hemen ardından, “Milletimizin tercihi başımızın üzerindedir” dediklerini ve Türkiye genelinde çalışmaya başladıklarını anlatan Karaaslan, “Sayın Cumhurbaşkanı'mızın o gece yaptığı konuşmayı hepiniz hatırlıyorsunuzdur. Ardından grup toplantımızda yol haritamızı çizdi. Dolayısıyla bize düşen, bundan sonra hemşehrilerimiz, vatandaşlarımız için daha iyi hizmetler üreterek yola devam etmektir. Bu noktada teşkilatımıza da büyük görev düşüyor. Allah Sayın Cumhurbaşkanı'mıza sağlık, sıhhat, uzun ömürler versin. Çünkü ülkemizin hem içerideki meseleleri hem dünya ile ilgili Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğine ihtiyacı var. Dolayısıyla bize çok önemli sorumluluklar düşüyor.” diye konuştu.

İkiz de Karaaslan'a ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, “İnşallah önümüzdeki 5 yıl sizlerin de desteğiyle ilçemize hizmet edeceğiz. Havza organize sanayisi ve termal turizmi ile cazibe merkezi olacak.” dedi.

Karaaslan, ardından esnaf ziyareti gerçekleştirdi, vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyaretlere AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı da katıldı.