Atatürk Ortaokulu Tekli Eğitime Geçti

Atatürk Ortaokulu Tekli Eğitime Geçti

Yayın: 20.09.2016 10:20
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün en eski okullarından birisi olan Yenişehir Atatürk Ortaokulu tekli eğitime geçti.

Daha önce ikili eğitim veren okul, bu yıl hemen yan tarafında bulunan Demir Çelik Lisesine ait binayı bünyesine katarak tekli eğitime geçti.
Okulun tekli eğitime geçmesini memnuniyetle karşılayan öğrenci velileri, “Eğitim kalitesi yüksek bir okulun bugüne kadar tekli eğitime geçmemesi bizleri son derece üzüyordu. Tekli eğitim hem bizim için, hem de çocuklarımız için çok iyi oldu. Sabahçı olan çocuklarımız sabahın çok erken saatinde kalkarak okulun yolunu tutuyorlardı, öğlen okula giden çocuklarımız da akşamın karanlığında eve dönüyorlardı. Şimdi tekli eğitimle birlikte bu sorunlar ortadan kalktı ve hem bizler, hem de çocuklarımız derin bir nefes aldılar” dediler.

Veliler ayrıca, yapılan tüm bu çalışmalardan dolayı başta İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse olmak üzere Okul Müdürü Gökhan Berat ve okul yönetimine teşekkür ettiler.

Öte yandan Tekli eğitime geçtikten sonra yıpranmış olan ana binada yaz ayları boyunca tadilat ve boya işleri yapılan okulun daha modern bir görüntüye büründüğü gözlerden kaçmazken, ayrıca edinilen bilgiye göre de mevcut okulun bünyesine alınan ek binanın da eğitim öğretimi aksatmadan tadilatının yapılacağı bilgileri verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te İş Kazası Sonucu Hayatını Kaybeden İşçi İçin Cenaze Töreni Düzenlendi

Yayın: 04.05.2024 15:33
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te, Çağ Çelik firmasına ait demirçelik haddehanesinde meydana gelen iş kazasında yüksekten düşen işçi Beytullah Arık (31), ağır yaralanarak yaşam mücadelesini 120 gün sürdürdükten sonra hayatını kaybetti.

Olayın ardından Özel Medikar Hastanesi’nde tedavi altına alınan Arık için Safranbolu ilçesinde Hz.Ömer Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.