Maç Geliri, Deprem Bölgesinde Yapılacak Konteyner Kent İçin Bağışlandı

Maç Geliri, Deprem Bölgesinde Yapılacak Konteyner Kent İçin Bağışlandı

Yayın: 02.03.2023 14:21
Paylaş:
A+ A-
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup’ta mücadele eden Karabük İdman Yurdu ile TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor arasında, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler yararına oynanan maçın geliri, konteyner kent yapımı için bağışlandı.

Karabük Valisi Fuat Güler’i makamında ziyaret eden kulüp yöneticileri, maçtan elde edilen 674 bin lirayı, deprem bölgesinde yapılacak “Karabük Mahallesi Konteyner Kent Projesi”ne bağışladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Gürel, “Büyük bir felaket yaşadık ülke olarak, millet olarak. Hepimiz tek yürek olduk, amacımız bölgede bulunan vatandaşlarımızın geçici barınmalarını sağlamak, yaralarının sarılmasına katkıda bulunmak. Bu amaçla Konteyner Kent Projesini yürütüyoruz. Sizlerin ve Zonguldak Kömürspor’un katkıları oldukça önemli. Zonguldak Kömürspor yönetici, sporcu ve taraftarlarına Karabük İdman Yurdu yönetimine, sporcularına ve taraftarlara, Karabüklü hemşerilerime ilimiz adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.(Mehmet Aşar)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun polisi bayram öncesi hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 14.06.2024 20:07
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirmek amacıyla broşür dağıttı.

Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri, bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında bayram öncesi ile bayram sürecinde yapılacak alışverişlerde hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık olaylarına karşı farkındalık oluşturmak ve önleyici tedbirlerin alınması için broşür hazırladı.

Ekipler, İlkadım ilçesinde halkın yoğun olduğu cadde ve sokaklarda broşür dağıtıp, sahte para ve dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı.