Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Bugün Karabük’te Olacak

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Bugün Karabük’te Olacak

Yayın: 20.10.2016 09:05
Paylaş:
A+ A-

Kurban Bayramı öncesi Karabük’e geleceği belirtilen ve daha sonra Karabük programı ertelenen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü bugün Karabük’e geliyor.

OSB ALANINDA İNCELEME

Sabah erken saatlerde Ankara’dan Karabük’e hareket edecek olan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü saat 09.00’da Karabük-Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri ihtisas Organize Sanayi Bölgesi alanında incelemelerde bulunacak. Bakan Özlü burada yapılan çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgiler alarak, bu alanda ki çalışmaların ne zaman başlayacağını müjdesini verecek.

AKADEMİK YIL AÇILIŞINA KATILACAK

Karabük-Eskipazar Metel ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde incelemeler yaptıktan sonra Karabük’e gelecek olan Bakan Özlü Karabük Üniversitesi Akademik yılı açılış törenine katılacak. Akedimik yıl açılış töreni sonrası Karabük Valiliği’ni ziyaret edecek olan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Karabük Valisi Mehmet Aktaş’tan Karabük geneli ile ilgili geniş bir brifing alacak.

KARDEMİR’DE ÖĞLE YEMEĞİ YİYECEK

Karabük Valiliği ziyareti sonrası Kardemir Anonim Şirketine geçecek olan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Kardemir ziyareti sonrası işçilerle öğle yemeğinde bir araya gelecek. Bakan Özlü Kardemir ziyareti sonrası AK Parti Karabük İl Başkanlığını, Karabük Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret edecek. Bilim,Sanayli ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Karabük ziyaret programı Karabük Organize Sanayi Bölgesine yapacağı ziyaretle tamamlayacak.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye yuvarlanan otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde otomobilin dereye yuvarlandığı kazada sürücü öldü, eşi ağır yaralandı.

Tamzara Mahallesi'nin Alucra kavşağı mevkisinde Mehmet Bölük'ün kullandığı 28 AAG 209 plakalı otomobil, dereye yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücü ile eşi Bedriye Bölük'ü otomobilden çıkarttı.

Mehmet Bölük'ün hayatını kaybettiği kazada yaralanan eşi, Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.