Karabük’te Off-Road Heyecanı

Karabük’te Off-Road Heyecanı

Yayın: 29.11.2016 09:27
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te, düzenlenen Off-Road yarışlarında yamaç ve tepelerden oluşan parkurlarda araçların zorlu mücadelesi heyecanla izlendi.

Karabük Off-Road Kulübü’nce (KARDOFF) Karabük Üniversitesi’nde “Karadeniz Kupası 4’üncü Ayak Mahalli Yarışları” yapıldı. Karabük Üniversitesi Kampüsü’nde özel hazırlanan parkurda, 40 pilot 20 arazi aracıyla mücadele etti. 3 etap üzerinden 27 kilometrelik parkurda yarışan pilotlar zor anlar yaşadı. Yarış sırasında araçların bazıları arızalanırken bazıları da devrildi.

16 aracın tamamladığı yarış sonunda genel klasmanda birinciliği Sinan ve Hasan Çelebi ikilisi, ikinciliği Mehmet Vurulmuş ve Zeynel Doğuçam, üçüncülüğü ise Şehmuz Oğuz ve Sinan Çapraz ikilisi elde etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheliye adli işlem

Yayın: 06.05.2024 21:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 5 zanlı hakkında adli işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 27 Nisan-5 Mayıs’ta uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma yürüttü.

İl merkezi ve Safranbolu ilçesinde düzenlenen 4 ayrı operasyonda üzerlerinde, iş yerlerinde, evlerinde ve araçlarında uyuşturucu ele geçirilen 5 şüpheli yakalandı.

Zanlılar hakkında, “uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak” suçundan adli işlem yapıldı.