Ölümünün 19. Yılında Mezarı Başında Anıldı

Ölümünün 19. Yılında Mezarı Başında Anıldı

Yayın: 08.12.2016 09:11
Paylaş:
A+ A-

Çelik-İş Sendikası eski genel başkanlarından Metin Türker, ölümünün 19. yılında mezarı başında anıldı.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu 6 Aralık 1997’de yaşamını yitiren Türker için Öğlebeli Mahallesi’ndeki anıt mezarının başında anma töreni düzenlendi. Duaların okunduğu törene, Türker’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmeci, genel merkez yöneticileri, Kardemir Anonim Şirketi Genel Müdür vekili Ercüment Ünal, Çelik-İş Sendikası Karabük şube yöneticileri, Kardemir Karabükspor yöneticileri, futbolcular ve Kardemir çalışanları katıldılar.

Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci burada yaptığı konuşmada “Rahmeti genel başkanımız Metin Türker’in bize bıraktığı Hak-İş, Çelik-İş, Kardemir ve Karabüspor’u 19 yıldır dimdik ayakta tutuyoruz. Sendikamız var olduğu sürece ayakta tutmaya da devam edeceğiz. Çelik-İş Sendikası olarak Karabük ve Karabük halkının her zaman yanında olacağız” dedi

Yorumlar

  1. Kartal Şahin

    Hak-İş Sendikası Genel Sekreteri ve Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Sayın Metin Türker’in vefatının 19.yılında mezarı başında ziyaret eden yakınlarına ve dostlarına bir defa daha baş sağlığı dileklerimizi sunar, Karabük’ümüzün efsane ismi Merhum Metin Abimize de Allah (c.c.)’ tan rahmet diliyoruz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da nisan ayında 9 milyon 82 bin lira trafik cezası kesildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince 1-30 Nisan tarihleri arasında kent genelinde devam eden uygulamalar kapsamında 22 bin 552 araç kontrol edildi.

Yapılan kontrollerde 3 bin 361 araç sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmak, alkollü araç kullanmak, drift atmak, abartı egzoz, emniyet kemeri takmamak, seyir halinde cep telefonu kullanmak ve hatalı park gibi maddelerden toplamda 9 milyon 82 bin lira ceza uygulanırken, 98 araç trafikten men edildi.

Ekipler, dün gece yaptıkları denetimde ise 14 sürücüye alkollü araç kullanmaktan, 8 sürücüye ise ehliyetsiz araç kullanmaktan 208 bin 375 lira ceza uyguladı.