Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 15.11.2018 20:51
Paylaş:
A+ A-

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler kapsamında Karabük’ten belediye başkan aday adayı olan İl eski başkanı Timurçin Saylar gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Partinin kuruluşundan itibaren AK Parti İl başkanlığı ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası meclis başkanlığı görevlerinde bulunan Saylar,”Allah nasip eder de partim beni aday gösterirse projelerimin çoğu hazır”dedi.

Başkan Saylar aday adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada,”AK Partimizin kurulduğu günden bugüne kadar partimin İl başkanlığı dahil birçok kademelerinde görev yaptım.Ayrıca Karabük’ümüzün en büyük Sivil toplum örgütleri arasında bulunan Karabük Ticaret ve Sanayi Odası meclis başkanlığı yaptım.Bu görevlerim esnasında Karabük’e en iyi hizmeti verebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak büyük çaba harcadık.Tabi ki önümüzde bir yerel seçim takvimi var.Bu seçimler kapsamında partili kardeşlerimin büyük bir teveccühü ile Karabük belediye başkan aday adayı oldum.Karabük’ün bütün sorunlarına vakıf bir kardeşiniz olarak bu kutsal göreve talip oldum.Umarım Karabük için hayırlısı olur.Partim bana görev verirse bunu layıkıyla yapacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın”dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.