Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 12.04.2019 22:58
Paylaş:
A+ A-

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde 3. kez Karabük Belediye Başkanlığına seçilen Rafet Vergili’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a ziyaret esnasında Bartın Belediyesi Meclis Üyelerinden Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve Ahmet Kömeç eşlik etti.

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Başkan Vergili’ye hayırlı olsun temennisinde bulanarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ise 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Bartın Belediye Başkanlığına seçilen Cemal Akın’ı tebrik ederek, nazik ziyareti için teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Başkan Vergili’ye üzerinde tel kırma işlemeli tablo hediye etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.