Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 06.03.2020 18:55
Paylaş:
A+ A-

Umreden döndükten sonra öksürük şikayetiyle hastaneye başvuran ve gözlem altında bulunan iki kişi taburcu edildi.
Edinilen bilgiye göre, yaklaşık bir hafta önce Suudi Arabistan’dan umre ziyaretinden dönen yaşı çift, öksürük nedeniyle Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu. Sağlık Bakanlığının genel prosedürü olarak tedbir amaçlı gözlem altına alınan çiftin numuneleri Ankara’ya gönderildi.
Karabük Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yaşlı çiftin numunelerinin temiz çıktığı bildirildi.
Açılamada, şunlar kaydedildi:
“28 Şubat tarihinde umre ziyaretinden dönen ve öksürük şikayeti nedeniyle korona virüs hastalığı şüphesiyle tedbir amaçlı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek hizmet binasında gözlem altına alınan iki hastamızın Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Referans Laboratuarında yapılan tahlilleri temiz çıkmış olup, hastalarımız taburcu edilmiştir.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Hayalimdeki Araba” resim yarışması başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 20:36
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Toyota'nın bu yıl 12'cisini düzenlediği “Hayalimdeki Araba” resim yarışması başladı.

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, “Hayalimdeki Araba” resim yarışması için başvurular alınıyor. Yarışmaya katılmak isteyen çocuklar, resimlerini 3 Haziran'a kadar gönderebilecek.

7 yaş ve altı, 8-11 yaş, 12-15 yaş ve Özel Eğitim Kategorisi olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirilen yarışmada, çocuklar hayal güçlerini özgürce yansıtarak kendi dünyalarını resmedecekler.

Çocuklar, “Hayalimdeki Araba” yarışması için resimlerini A4, A3 boyutlarında veya tabloid ebatlara sahip, istenilen türde kağıda istenilen resim malzemelerini kullanarak yapabiliyor.

Katılımcılar, resimlerini Toyota'nın “Hayalimdeki Araba” için hazırlanan web sitesinden indirecekleri başvuru formu ile birlikte Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ (Cumhuriyet Mahallesi D-100 Kuzey Yan yol No:5 Yakacık 34876 Kartal/İstanbul) adresine gönderecekler.

Başvuruların tamamlanmasının ardından konunun uzmanı jüri üyeleri tarafından yapılacak değerlendirme ile dereceye giren resimler, 14 Haziran tarihinde açıklanacak. Jüri üyeleri, resimleri orijinallik ve yaratıcılık bakış açısıyla objektif olarak değerlendirecek.

Değerlendirme sonucunda her kategoride dereceye giren ilk 3 resmin sahipleri, kategoriye göre elektrikli katlanır bisiklet, elektrikli scooter, elektrikli kaykay, dağ bisikleti, longboard veya paten kazanabilecekler.

Yarışma ile ilgili tüm detaylara “hayalimdekiaraba.toyota.com.tr” internet adresinden ulaşılabiliyor.