Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 17.02.2021 22:23
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Yortan Belde Başkanlığına İhsan Çamlı, atandı. Çamlı yaptığı açıklama da şunları söyledi:

“AK Parti Yortan Belde Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Bizi bu kutsal göreve layık gören başta Ak Parti Genel Merkezimize, İl Başkanımız Sayın Av.İsmail Altınöz’e, Milletvekillerimiz Sayın Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş beye, İlçe Başkanımız Sayın Erdal Yirmibeş’e, İl Genel Meclis Üyemiz Recep Tetik’e ve Yortan Belde Teşkilatımıza şahsım ve ekibim adına teşekkür ederim.
Milletimiz ile beraber yürüdüğümüz bu kutlu yolda omuzlarımıza aldığımız yük, çok büyük emanetinizde bir o kadar yücedir. Rabbim milletimize hizmet davasında bize ve yol arkadaşlarıma güç versin. Bize inananları ve güvenenleri mahçup etmemek adına var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Samimiyetle yürüyeceğimiz bu yolda nasibimiz şerefimiz olsun. Allah’ım bizi doğru yola iletip sıfır yoldan ayırmasın. Rabbim bizi sadıklarla beraber eylesin.”

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safrantech Takımı Dünya Finallerinde

Yayın: 26.04.2024 12:50
Paylaş:
A+ A-

20-21 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılan Robotex Türkiye finallerinde Safranbolu Ahi Evran MTAL Safrantech takımı ve takım liderleri Ahi Evran MTAL Bilişim Teknolojileri öğretmeni Cumhur Torun “Sağlık Bilim Teknolojileri” kategorisinde görüntü işleme ve yapay zeka destekli işitme engellilerin sorunlarını çözecek projeleri ile Türkiye 2’incisi oldu.

Antalya’da yapılan Türkiye finalinde ikinci olan Safranbolu Ahi Evran MTAL Safrantech takımı İtalya’nın Roma Şehrin’de Kasım ayında düzenlenecek Fibonacci Robotik Dünya Finallerine katılmaya hak kazandı.

Karabük İl Milli Eğitim müdürü Nevzak Akbaş elde ettikleri başarılarından ötürü Safrantech takımını ve takım liderleri Ahi Evran MTAL Bilişim Teknolojileri öğretmeni Cumhur Torun’u tebrik etti.