Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 29.03.2021 23:10
Paylaş:
A+ A-

“KARDEMİR Mali Genel Kurulu ve Bağlı Şirketler Genel Kurulları Yapıldı..”

Yapılan KARDEMİR Anonim Şirketi Mali Genel Kurul Toplantısına,yüzde 16-17 civarında “Yerli Ortak..”,yüzde 13-14 civarında da “Yabancı ortak..” katılım sağlayınca,gerekli hissedar çoğunluğu temin edildi.KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Alparslan Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Demirhan katılamadılar.Çok nezih bir ortam da geçen KARDEMİR Mali Genel Kurulu’nda “Tüm Yönetim Kurulu Üyeleri ibra edildiler..” ve Sosyal Sorumluluk çerçevesi içerisinde mali yardımlar faslına 6 milyon liralık ödenek konulurken,Bağlı Şirket Seçimli Genel Kurulları da yapıldı.

KARDEMİR Anonim Şirketi Mali Genel Kurulu dün,gerekli çoğunluğun temin edilmesinden sonra gerçekleştirildi ve Genel Kurulu yüzde 13-14 oranında “Yabancı Ortak..” katılırken,yüzde 16-17 civarında da “Yerli Ortak..” katıldı.KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Alparslan Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Demirhan’ın katılamadıkları Mali Genel Kurul,Başkanvekili Erdal Erdem’in açış konuşması ile başlayarak gündeminde ki maddelerin görüşülmesine geçildi ve nezih bir hava da cereyan etti.

KARDEMİR Yönetim Kurulu Üyeleri,açıklanan gündem gereğince tek/tek oylanarak ibra edilecek maddesi,verilen bir önerge ile “Yönetim Kurulu Üyelerinin toptan oylanması..” şeklinde değiştirilerek,tüm YÖNETİM Kurulu Üyeleri oy birliği ile ibra edilmiş oldu.Öte yandan KARDEMİR’İN önümüzde ki süreçte “Sosyal Sorumluluk Projeleri altında..2 yapacağı yardımlar da oylanarak kabul edildi ve toplam 6 milyon liralık yardım faslı kabul edilmiş oldu.

KARDEMİR Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aydın’ın Divan Başkanlığı’nda cereyan eden KARDEMİR Mali Genel Kurul Toplantısın da Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdal Erdem özetle şu görüşlere yer ver.

Yılın ilk çeyreğinden itibaren daralmaya başlayan küresel ekonomilerin salgının etkisiyle tarihinin en durağan dönemini yaşadığını ifade eden Erdem, “Birçok ülkenin çaresizlik içerisinde kaldığı bu zor dönemde bir taraftan toplum sağlığının korunması diğer taraftan ekonomik sürdürülebilirliği sağlamak adına kamu otoritesi tarafından gösterilen gayret ve toplumun tüm kesimlerinin katkıları sayesinde pandemiyi en başarılı şekilde yöneten ülkelerden birinin Türkiye olduğunu belirtmek isteriz.” diye konuştu.

Erdem, Kovid-19 salgınının dünyada yeni bir dönüşüme perde araladığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

“Pandemi öncesi dünya ile pandemi sonrası dünya aynı olmayacaktır. Ancak bu dönüşümü iyi analiz edebilen ve hazırlığını buna göre yapabilen ülkeler ve şirketler için daha iyi bir gelecekten söz etmek mümkün olabilir. Köklü sanayimiz ve sanayi kültürümüz, şeffaf yönetimimizle şirketimizin hem üretim hem de ürün çeşitliliğini sağlamak, bunu yaparken hizmet kalitemizi ve verimliliğimizi artırmak, hem yöre hem de ülke ekonomimize daha fazla katma değer kazandırmak için sürdürülebilir bir büyüme, yönetim stratejimizin temelini oluşturmaktadır. Biliyoruz ki bizlerden güven ve desteğini esirgemeyen tüm paydaşlarımızın ortak beklentisi de budur.”

KARDEMİR BAĞLI ŞİRKET GENEL KURULLARI YAPILDI

KARDEMİR Anonim Şirketi Mali Genel Kurul Toplantısından sonra,KARDEMİR Bağlı Şirketleri KARDÖKMAK,KARÇEL ve ENBATI Anonim Şirket Seçimli Genel Kurulları da yapıldı ve Genel Kurullar sonrasında bu Şirket Yönetim Kurullarında da değişimler yaşandığı gözlendi.

Yapılan Seçimler sonunda KARDÖKMAK Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyeliklerine Alparslan Bayraktar,Ömer Demirhan,Ali Ercoşkun,Kamil Güleç,Muhammed Ali Oflaz getirildiler.

KARÇEL Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise  Erdal Erdem,Mustafa Aydın,Osman Kahveci,Mustafa Yolbulan,Ercümend Arvas getirilirken,ENBATI Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyeliklerine de İlker Ilgın,Fatih Mehmet Erkoç,Yusuf Canbolat seçildiler.

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da firari hükümlü uyuşturucuyla yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen operasyonda 12,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, uyuşturucuyla yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yenimahalle'de A.T'ye ait ikamette yaptıkları aramada bir miktar sentetik uyuşturucu, 14 sentetik ecza hapı ile hassas terazi ele geçirdi.

Emniyete götürülen A.T'nin “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

A.T'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.