AK Parti İl Başkanı Mazbatasını Aldı

AK Parti İl Başkanı Mazbatasını Aldı

Yayın: 22.01.2021 18:09
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük 7. Olağan İl Kongresi’nde yeniden başkanlığa seçilen İsmail Altınöz, mazbatasını aldı.

AK Parti Karabük 7. Olağan İl Kongresi’nde yeniden başkanlığa seçilen İsmail Altınöz, mazbatasını aldı.Kongrede AK Parti’nin Karabük İl Başkanlığa seçilen Altınöz ve yönetim kurulu üyeleri, Karabük Adliyesine gitti.Altınöz ve yönetim kurulu üyeleri, mazbatalarını aldı.Mazbatasını aldıktan sonra açıklama yapan Altınöz, kongrenin partisine ve Karabük’e hayırlı olmasını dileyerek, katkı sunan herkese teşekkür etti.

5 kişi görüş bildirdi

  1. ahmet

    sayın başkan hayırlı olsun inşallah eskş hatalr tekrarlanmaz kaybedılen ilçe belediyeri ve merkez ilçe tekrar kaznılır.bu yönde politıklar izlenir.Karabük halkı kardemırde bugune kadar izlenen siyasetten çok muzdarip oldu sendika değiştirdiği için işten atılan işçiler olayından sonra karabukte akparti sürekli kan kaybetti inaşşal bu arkadaşlar tekrar işlerine iade edilir.KARABUKTE KAYBEDİLEN İTİBAR TEKRAR KAZANILIR. Kardemir de artık maaş almayan bir başkan var.kardemiri terar karabuk ve yöre halkı için çalışacak büyüyecek.

  2. karbuksevdalısı

    Karabük Demir Çelik A.Ş.’de iki sendikanın yetki mücadelesi yaşanmıştı, işveren tarafından da desteklenen Çelik-İş sendikasının çabaları ile Metal-İş’e üye olan çalışanlar bir bir işten atılmıştı . İşten atılanların sayısı 1000 e yakındır.1000 eşlerini say 1000 de anne 1000 de baba olsa toplam 4000 bın oy yapar çocuklar akrabaları saymadım.düşün bu şartlarda nasıl seçim kazancaksınız.demokratik hakkını kullana işci sendika seçme özgürlüğüne sahip olmalıdır .sırf sendika değiştirdi diye zamanınd aişten atılan işçiler sorunu karabükün bağrında acı bir yaralarak kalmıştır.güleç ve yobulan da işcı kıyımına dur demiş bunun sonucunda 1000 ler işçi kendini sokata bulmuştu.Karabük yarası çok malesef ..

  3. Geronomi

    bazı şeyler eskisi gibi olacaksa hiç olmasın .sadece kaltuklar değil artık secimlerde belediyeler de kaybedilen 3 vekıllılerde kazanılsın.karabuk öyle projeler hizmetler gelsinki modern bir karabuk olsun artık.İl Başkanı görevi nedir ne yapmalı ? başarılı bir il başkanılığı kriterleri nelerdir.il başkanları hedef koymalı kendilerine bütün ilçe belediyeleri tekra kazanılmalı merkez ilçe 3 dönem sonra tekrar akpartiye geçmeli .bunları yapaçak insanlar seçilmeli il ilçe yönetimlerinde ve adaylıklarda amaç kaybedilen kalelerin tekrar kazanılması omalı yoksa bu koltuğu benim adamım kapsın telaşı olursa bunda parti zarar görür.kimse kusura bakmasın elimizde kalan son iki belediyede kaybedilirse merkez bunun hesabını sorar.2023 teki büyük seçim hazırlanılmalı..Kademirle yöre halkı barışmalı artık işten atılan işcler sorunu çözülmeli.

  4. Mahallelere gidin KARABÜKSPOR

    AK Parti il başkanı milletvekilleri istediyiniz mahalleye gidin kimse kardemir geçitlerini konuşmuyo kimse ismetpaşa OSB yi filaen konuşmuyor herkesin konuştugu KARABÜKSPOR NOLACAK lafı ömründe maça gitmemiş insan bile KARABÜKSPOR kurtarılacakmı deyi konuşuyor buna iyi dikkat edin tamammı

  5. hedef başarı mı

    Karabük entersan bir şekilde karabük sporu sadece seyrediyor neyi mi? Bir kulup bu şekildemi zara sokulur borçbatağına terkedilir .hesaplar incelendi sorumlular neden ceza almadı.yoksa karabük spor kardemir üzerindenmi ince hesağlarla bu hale geritildi..of ki ne of koscça il karabük kardemır gibi bir sanyinin çncü kuruluşu var .karabuk spor düştüğü hale bak.neden hesap sorulmuyor ?

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.