AK Parti Safranbolu İlçe Teşkilatı İstifa Etti

AK Parti Safranbolu İlçe Teşkilatı İstifa Etti

Yayın: 29.01.2016 10:03
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Güneş,parti teşkilatı ile birlikte düzenlediği basın toplantısı ile istifa ettiğini açıkladı.

AK parti Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Güneş ve Yönetim Kurulu istifa etti. İstifa gerekçesi Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ile yaşadıkları görüş ayrılığına bağlayan Güneş, “Düne kadar paralel yapı ile etle tırnak gibi olduklarını ifade edenlere, haklarında ihaleye fesat karıştırmak ve kişilere rant sağladığına ilişkin iddialar ile gündeme gelenlere karşı hep bir dik duruş ve haksızlığa göz yummamayı hem partimiz adına hem de Allah katında sorumluluğumuz olduğunu düşünerek görevde bulunduk” dedi.

Dün akşam saatlerinde Parti Teşkilatında Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Ahmet Güneş, istifa kararı ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Sizin de bildiğiniz gibi uzun zamandır Safranbolu Belediye Başkan’ımızla birçok konuda görüş ayrılığı yaşıyorduk. Bu durum hem teşkilatımıza hem de ilçemize zarar verecek boyutlara ulaştı. Bu bağlamda vebal almak istemiyoruz. Biz bu güne kadar yaradan’dan başkasına kulluk etmedik etmeyeceğiz de. Bu yüzden teşkilatımızı topladık daha fazla spekülasyona fırsat vermemek için siz değerli basın mensupları ile son durumu paylaşmak istedik. Biz partimize lüzum duyulan her yerde hizmet etmeye devam edeceğiz, bu bir yol ayrımı değil yeniden diriliştir.

Yaklaşık yedi yıla yakın zamandır hakka hukuka riayet ederek Allah’ın rızasını düşünerek hizmet etmeye girdiğimiz bütün seçimlerden Allah’ın izniyle yüzümüzün akıyla çıktık. Yine son yapılan 1 Kasım 2015 tarihli seçimde % 55,79 gibi Safranbolu’da alınan en yüksek oy oranına ulaştık. Bu onurlu ve kutsal görevi bize veren Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Genel Bakanımız ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na sonsuz teşekkürler ediyorum.

Doğu ve Güneydoğusunda şehitler verirken vatanın birliği ve beraberliği için mücadele ederken burada ilçe başkanı kim olacak diye tartışmayı çok anlamsız buluyorum. Arkadaşlar şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ise başsağlığı diliyorum, şehitler ölmez vatan bölünmez. Yine ülkemiz üzerinde hain emelleri olanlar ülkemizin birlik ve beraberliği sayesinde hiçbir zaman bu emellerine ulaşamayacaklardır. Görev yaptığımız süre zarfında halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak gördük ve bu düstur çerçevesinde hareket ettik. Yine görevde bulunduğumuz süre zarfında hep partimizin ve halkımızın menfaatlerini adalet çerçevesinde ön planda tuttuk, hak ve hukuk çerçevesinde görev yaptık. Yine görevde bulunduğumuz süre zarfında Genel Başkanımızın bize yüklediği sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için gecemizi gündüzümüze kattık ve halkımızla hep iç içe olduk.

Bugüne kadar görev yaptığımız süre zarfında yönetim kurulu arkadaşlarım ve şahsım partimizin ismine layık olacak şekilde adaletli bir şekilde hak ve hukuk çerçevesinde görev yapmış bulunmaktayız. Ve yine düne kadar paralel yapı ile etle tırnak gibi olduklarını ifade edenlere, haklarında ihaleye fesat karıştırmak ve kişilere rant sağladığına ilişkin iddialar ile gündeme gelenlere karşı hep bir dik duruş ve haksızlığa göz yummamayı hem partimiz adına hem de Allah katında sorumluluğumuz olduğunu düşünerek görevde bulunduk.

Bu doğrular üzerinden hareket etmemizin ve dik duruşumuzun karşılığı olarak yol ayrımına gelmiş bulunmaktayız. Artık gelmiş olduğumuz bu nokta itibarıyla sağlıklı bir şekilde görev yapamayacağımızı görmüş bulunmaktayız. Bu yüzden teşkilatımızı topladık daha fazla spekülasyona fırsat vermemek için siz değerli basın mensupları huzurunda istifa ettiğimizi belirtmek istiyoruz. Görevde bulunduğum yedi yıllık görev süresi zarfında birlikte görev yapmış olduğum tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma, kadın kolları başkanımıza ve yönetimlerine, gençlik kolları başkanımıza ve yönetimlerine, mahalle başkanlarımıza ve yönetimlerine, köy temsilcilerimize, muhtarlarımıza, sandık başkanlarımıza ve müşahitlerimize, teşekkürlerimi sunuyorum ve haklarını helal etmelerini istiyorum. Yine bugüne kadar girmiş olduğumuz tüm seçimlerden alnımızın akıyla çıkmamızı sağlayan ve bizden desteklerini esirgemeyen Safranbolu halkına teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Yine bizlerin her daim yanında olan siz değerli basın mensuplarına da şükranlarımı sunuyorum. Biz bundan sonraki dönemde de partimizin bize vereceği her görevi en iyi şekilde yerine getirme gayretinde bulunacağız. Bu bir ayrılık değil sadece görev değişimidir. Bu bağlamda katılımlarınızdan ötürü hepinize teşekkür ediyorum ve huzurunuzda tüm Safranbolu halkına saygılarımı sunuyorum” sözlerine yer verdi.

Yorumlar

  1. EY KARABÜK

    GÜNLERDİR YEREL BASINDA TELEVİZYONLARDA İNTERNET SAYFALARINDA YORUMLARDA KARDEMİR İLE İLGİLİ YAZILANLARA BAKILIRSA KARABÜK İNSANI SARHOŞTUM AYDIM MODUNDA. YILLARDIR BİRİLERİ BU ŞİRKETİ SÖMÜRÜYORLAR DİYE PARÇALANDIKÇA. 2009 DAN BERİ DOĞRU DÜRÜST KARABÜKLÜ ÇALIŞANLARI ŞEHİR DIŞLARINA KAÇIRIRKEN YERLERİNE YA EREĞLİDEN YA Bİ YERLERDEN İNSANLARI GETİRİRKEN , YA DA BAZI YK ÜYELERİNİN İPİNDE OYNAYANLARI BÜTÜN KRİTİK KÖŞEBAŞLARINA YERLEŞTİRİP TABİRİ CAİZSE BİR ÖRGÜT MİSALİ KADROLAŞILIRKEN BU ŞİRKETİN İŞÇİLERİ KOLUNDAN TUTULUP KAPI DIŞARI EDİLİRKEN NEREDEYDİNİZ EY KARABÜK? BAKAN BİR LAF ETTİ DİYE KÖŞELİ JETON ŞİMDİ Mİ DÜŞTÜ. SAYIN GÖLBEK SİZ DAHİL ŞİMDİKİ PROFESYONEL KADROYU YERE GÖĞE SIĞDIRAMAMIŞTINIZ. BİR YIL ÖNCEKİ YAZILARINIZI HATIRLAYANLAR VARDIR. ŞİMDİ NOOLDU? BUGÜN HALA DAHA KARDEMİRİ RAHAT GÜNLER BEKLİYOR YAZMIŞSINIZ. NEYİN KAFASI BU YA? ORTALIK ÇALKALANIYOR. BU KADROYLA MI RAHATLAYACAK. ÖLME EŞŞEĞİM ÖLME.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CANiK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı orman projesi ile kutladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 23.04.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – CANiK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Samsun'da gerçekleştirilen “CANiK Çocukları Geleceğe Kök Salıyor” etkinliğiyle kutladı.

Şirketten yapılan açıkalmaya göre CANiK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı orman projesi ile kutladı. Samsun'da gerçekleştirilen “CANiK Çocukları Geleceğe Kök Salıyor” etkinliği kapsamında, CANiK çocuklarını temsilen fidan dikimi gerçekleştirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün CANiK için tahsis ettiği alanda gerçekleştirilen fidan dikim törenine, yönetim kurulu üyeleri, çalışanlar, çalışanların çocukları, eşleri, aileleri ve yakınları olmak üzere yaklaşık 300 kişi katılım sağladı. Festival havasında geçen etkinlikte, çocuklar için pamuk şeker ve kurabiye dağıtımı, yüz boyama aktivitesi ve sosis balon şovun yer aldığı eğlenceli bir alan oluşturuldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CANiK Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Aral, CANiK olarak kuruldukları günden bugüne Türkiyeye katma değer yaratmayı sürdürürken, doğayı ve doğal kaynaklarımızı korumak için de üzerlerine düşen görevleri yerine getirme konusunda büyük bir hassasiyet gösterdiklerini belirterek, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha yeşil ve daha yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, CANiK'in genç nesilleri adına diktiğimiz fidanlar, tıpkı onlar gibi, yarınların köklü ormanına dönüşecek. Çocuklarımız geleceğe kök salarken, Samsun'daki ormanımız CANiK ailemizin başarılarının bir sembolü olarak yükselmeyi sürdürecek. Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bütün evlatlarımız için barış ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.” ifadelerini kullandı.

CANiK Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk Komite Başkanı Didem Aral da bir taraftan üretirken diğer taraftan ekonomik hedeflerin ötesine geçerek toplumsal ve çevresel sorumlulukların farkında olmanın kendileri için çok değerli olduğuna dikkati çekerek, “Önceliklerimiz arasında daima geleceğin ve nesillerin korunması var. Bu ancak bugün, gelecek için yapılanlarla mümkündür. CANiK olarak kurumsal sosyal sorumluluk komitemizin farklı alanlarda yürüttüğü sürdürülebilirlikle ilgili, dünyamıza ve gelecek nesillere katkı sağlayacak her projeyi önemsiyoruz, desteklemeye devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.

– “Dünyayı ve yaşanabilirliğini koruma umuduyla yolumuza devam edeceğiz”

CANiK ailesi olarak tüm dünyaya daha güzel bir gelecek bırakma hedefi ve sorumluluğuyla çalışmalara devam ettiklerini vurgulayan Aral, sözlerini şöyle tamamladı:

“2023 yılı sonunda temellerini attığımız ve 2024 yılının ilk ayından itibaren büyük bir şevk ve heyecanla çalışmalarımıza başladığımız CANiK Kurumsal Sosyal Sorumluluk Komitesi olarak, BM Global Compact Sürdürülebilirlik Amaçları rehberliğinde çok değerli bir yola çıktık. Bu kapsamda da Samsun'da evlatlarımızla ilk CANiK Hatıra Ormanı'nı yeşertmek için bir araya geldik. Çocuklarımızla birlikte gelecek nesillerin, soluyacak temiz havaya ve keşfedecek güzel ormanlara sahip olmasını gönülden istiyoruz. Onlarla birlikte bir fark yaratarak dünyayı ve yaşanabilirliğini koruma umuduyla yolumuza devam edeceğiz. Bu vesileyle, bu cennet vatanı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bizlere ve biricik çocuklarımıza armağan eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kıymetli silah arkadaşları başta olmak üzere, Kurumsal Sosyal Sorumluluk Komitemize her zaman tam destek veren ve desteğini her zaman hissettiren Sayın Yönetim Kurulumuza ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hayrullah Zafer Aral'a teşekkür ediyorum.”