AK Parti Yenice İlçe Başkanlığı’na Yılmaz Kırık atandı

AK Parti Yenice İlçe Başkanlığı’na Yılmaz Kırık atandı

Yayın: 09.09.2016 10:37
Paylaş:
A+ A-

Geçtiğimiz hafta başından görevinden istifa eden AK Parti Yenice ilçe Başkanı Sabri Tom’un yerine Yılmaz Kırık atandı.

Yenice İlçe Başkanlığı görevine seçilen Kırık’a başarılar dileyen İl Başkanı Timurçin Saylar, “Yeni başkanımıza görevinde başarılar diliyorum. Başkanımız yönetimini kurarak, güzel ve sistemli bir şekilde çalışmalarına başlayıp, ilçesine, memleketine faydalı çalışmalar gerçekleştirecektir” dedi.

AK Parti’de halka hizmetin her şeyden önce geldiğini belirten Saylar, “Koltuklar, makamlar her daim gelip geçici olmuştur. AK Partimiz de önemli olan konu halka, ülkemize, ümmete hizmettir. 15 yılda ülkemizin geldiği nokta belli, bu özverili ve millete hizmet aşkı ile alakalı bir durumdur. Çok şükür hem Karabük’ümüze hem de ülkemiz genelinde AK Partimiz çok büyük işlere imza attı. İnşallah bundan sonra da bu çalışmalar gelişerek devam edecek. Bu vesile ile Yence İlçe Başkanlığı görevine gelen kardeşimiz Yılmaz Kırık’a da yeni görevinde başarılar diliyor. Rabbim, yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

1. Lig’de son hafta maçları yarın oynanacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 11.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

İZMİR (AA) – Futbolda son hafta heyecanının bugünkü 2 karşılaşmayla başlayacağı Trendyol 1. Lig'de yarınki 7 müsabakanın ardından direkt play-off finaline yükselecek ekibin yanı sıra play-off'a kalacak son takım ve lige veda edecek 3. ekip belli olacak.

Eyüpspor ve Göztepe'nin doğrudan Süper Lig vizesi aldığı ligde play-off oynamayı garantileyen 57 puanlı 3. sıradaki Sakaryaspor, 56'şar puana sahip Bordum FK ile Ahlatcı Çorum FK ve 55 puanlı Kocaelispor'dan biri ligi üçüncü bitirecek. Sıralamada 3. sırada yer alacak ekip, doğrudan adını play-off finaline yazdıracak.

– Play-off'a son takım için 3 aday

Ligde son haftaya ellişer puanla giren Teksüt Bandırmaspor, Gençlerbirliği veya Boluspor'dan biri play-off'a kalacak. Teksüt Bandırmaspor'un Adanaspor'a, Gençlerbirliği'nin Tuzlaspor'a konuk olacağı son haftada Boluspor da Ahlatcı Çorum FK'yi ağırlayacak.

Bu 3 takımın sezon sonunda olası puan eşitliğinde Teksüt Bandırmaspor adını play-off'a yazdıracak. Olası iki takımın puan eşitliklerinde ise Teksüt Bandırmaspor, Gençlerbirliği'nin önünde, Boluspor'un gerisinde yer alacak.

Gençlerbirliği ile Boluspor'un puan eşitliği halinde de Gençlerbirliği, Boluspor'u geride bırakacak.

– Düşmeme mücadelesi

Ligde 3 takım son haftaya düşme ihtimaliyle girdi. Bitexen Giresunspor ve Altay'dan sonra lige veda edecek son ekip 35 puanlı ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, 36 puanı bulunan Adanaspor veya 37 puanlı Tuzlaspor'dan biri olacak.

Son haftada, ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, Manisa FK'yi; Adanaspor, Teksüt Bandırmaspor'u ve Tuzlaspor da Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Yarınki maçların ardından ASTOR Enerji Şanlıurfaspor ile Tuzlaspor'un puan eşitliğinde genel averaja bakılacak. Adanaspor ile ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'un aynı puanda olması durumunda ise Şanlıurfa ekibi rakibini geride bırakacak.

Adanaspor ile Tuzlaspor'un puan eşitliğinde de sıralamayı genel averaj belirleyecek.

Son hafta öncesinde ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'un “-7”, Adanaspor'un “-18” ve Tuzlaspor'un “-12” averajı bulunuyor.