Akay’dan Başkan Aksoy’a Ziyaret

Akay’dan Başkan Aksoy’a Ziyaret

Yayın: 20.04.2015 09:49
Paylaş:
A+ A-

CHP Karabük Milletvekili Adayı Cevdet Akay, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u Makamında Ziyaret Etti.

Ziyarette kısa bir değerlendirme yapan CHP milletvekili adayı Cevdet Akay; “Sayın Başkanımız ile İstanbul’dan tanışıyor idik. Kendisinin ne kadar çalışkan ve iyi niyetli bir insan olduğunu çok iyi bilirim. Safranbolu’da gerçekleştirdiği hizmetleri ve çalışmaları da takdir etmemek mümkün değil. Nasip olurda Milletvekili seçilir isem Başkanımız ile çok güzel hizmetlere birlikte imza atacağımızdan hiç şüphem yok. Öncelikle bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyor, çalışmalarında da başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken; “daha öncede defalarca tekrarladığım gibi, bu bir demokratik süreçtir. Halkımızın özgür iradesi sonucunda birileri seçilir ve ülkemiz ve bölgemiz adına hizmetlere devam eder. Bu süreçte ülkemize hizmet verme mücadelesinde tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Cenabı Hak hakkımızda ve adaylarımızın haklarında hayırlısını nasip etsin. Ben Cevdet beye de başarılar diliyor, ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Akbank’tan nisan ayı kampanyaları

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Akbank, nisan ayında Axess ve Wings sahiplerine özel, 9 bin 300 TL'yi aşan chip-para, 450 bine varan mil puan, yüzde 25'e varan indirim fırsatları ve taksit kampanyalarını, “Juzdan” uygulamasından sunuyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank, sektörde fark yaratan yeniliklere ve ürünlere imza atan Axess ve Wings ile müşterilerine kazandırmaya nisan ayında da devam ediyor.

Axess sahipleri yapacakları 2 bin TL ve üzeri ikinci ve sonraki her giyim ve elektronik alışverişine 50 TL, toplamda 200 TL kazanıyor.

Wings sahipleri de aynı sektörlerdeki 3 bin TL ve üzeri ikinci ve sonraki alışverişlerinde 10 bin, toplamda 40 bine varan mil puan kazanıyor. Her iki kampanyadan da yararlanmak için ay sonuna kadar Juzdan'dan katılım sağlanması yeterli oluyor. Juzdan'da Axess, Wings ve Akbank Kart sahiplerine özel yüzlerce markada geçerli chip-para, mil puan, indirim ve taksit kampanyaları da bulunuyor.

Axess veya Wings kartı olmayanlar, Akbank Mobil'den başvuru yaparak kartlarını anında kullanabiliyor. Henüz Axessli olmayanlar için ayrıca yüksek kazançlı bir kampanya da bulunuyor. 30 Nisan'a kadar ilk kez Axess sahibi olacaklar, 15 Mayıs'a kadar yapacakları her 2 bin TL ve üzeri alışverişlerinde 300 TL, toplamda 3 bin TL'ye varan chip-para kazanabiliyor. Cebe inen Axess'e başvuranlar, kartlarını anında internet alışverişlerinde ve mobil ödemelerde kullanmaya başlayabiliyor. Kampanyadan yararlanmak için Axess'e başvurduktan sonra, Juzdan uygulamasından ilgili kampanyaya katılım yeterli oluyor.

İlk kez Wings sahibi olacaklar için de özel bir kampanya sunuluyor. 30 Nisan'a kadar ilk kez Wings sahibi olacaklar, 15 Mayıs'a kadar yapacakları toplamda 30 bin TL harcamaya yurt dışında 6 bin TL, yurt içinde 3 bin TL uçak bileti değerinde kullanılabilecek 300 bin mil puan kazanıyor.