Andrei Şaguna Üniversitesi’nden Rektör Polat’a ziyaret

Andrei Şaguna Üniversitesi’nden Rektör Polat’a ziyaret

Yayın: 19.12.2017 22:02
Paylaş:
A+ A-

Romanya’da bulunan Andrei Şaguna Üniversitesi’nin Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Aurel Papari ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Andra Seceleanu, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ı makamında ziyaret etti.

Prof. Papari, ziyarette yaptığı açıklamada misafirperverliklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Refik Polat’a teşekkür ederek, Karabük Üniversitesi ile Andrei Şaguna Üniversitesi arasındaki ilişkileri geliştirmek istediklerini ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Refik Polat ise kendisini ve Karabük Üniversitesi’ni ziyaretlerinden dolayı Prof. Papari ve Prof. Seceleanu’ya teşekkür ederek, iki üniversitenin ikili iş birliğini geliştirmek adına hem fikir olduklarını ve bu konuda çalışma yaparak kısa zamanda sonuca ulaşmak istediklerini söyledi.

Ziyaret sırasında Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Güneş, Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Prof. Dr. İbrahim Kürtül ile Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Oya Çepni Önalan da hazır bulundu.

Karşılıklı hediye takdiminin ardından konuklar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar eşliğinde Ay Yıldızlı Stadyumu, Kütüphaneyi, Demir Çelik Enstitüsü’nü ve bazı fakülteleri ziyaret etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı

Yayın: 26.04.2024 22:39
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Safranbolu ilçesi Toprakcuma köyünde, 1 şüphelinin üzerinde ve aracında yapılan aramada 109 uyuşturucu hap ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de Bayır Mahallesi’nde M.G’nin evinde gerçekleştirdikleri aramada, 1,82 gram esrar ve hassas terazi buldu.

Şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı.