Aytaç; “Kapanan Kurumların Tekrar Açılmasını Talep Ediyoruz.”

Aytaç; “Kapanan Kurumların Tekrar Açılmasını Talep Ediyoruz.”

Yayın: 17.08.2021 22:27
Paylaş:
A+ A-

CHP Eflani İlçe başkanı Ahmet Aytaç yaptığı yazılı açıklamada şunlara değindi:“AKP’nin kapattığı kurumları ilçemize tekrar açacağız.CHP iktidarında.. Bizler şahsi mesele, tayin, terfi değil memleket için nasıl faydalı olabiliriz memlekete hangi yatırımı kazandırabiliriz onun derdindeyiz. Eflani için ne yapılabilir diye devamlı düşünüyoruz. Halkımıza yalan söylemeyeceğiz. Önceliğimiz Eflani’dir. Eflanililer bilsin.”

Aytaç konuşmasına şu şekilde devam etti; “Eflani Meslek Yüksekokulunun iki senedir alt yapısı tamamlanan akademik ve idari personel alan hara ve atları olan Eflani Meslek Yuksekokulun da Atçılık ve Çevre bölümü YÖK Tarafından red edilmişti. Gerekli at yapısı tamamlanan bu bölümlerin eylülde açılmasını talep ediyoruz. Eflanimiz’de Çevre yolu yok. Eflani Karaevli karayolu en son 10 sene önce asfaltlandı. Eflani Karaevli yolunun sıcak asfaltla kapanmasını talep ediyoruz. Eflani’de tek Ziraat Bankası ATM’si var. Tek ATM yaşlılar ve engelliler için zor oluyor. Taşımalı depolamalı Doğal gaz Eflani’ye talep ediyoruz.

Eflani’de Kapanan önemli Kurumların Tekrar açılmasını talep ediyoruz CHP iktidarında kapan kurumları açacağız Allahın izniyle milletimizin desteğiyle Eflani bilsin.. (Adliye,Kedas,Cezaevi,Orman deposunun.)Saygılarımızla.” dedi.

 

Yorumlar

  1. Unutulmaz

    Siz mi? Camileri buğday deposu, ahır yapmak gibi projeleriniz var mı? Bu millet bunları unutmaz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da devrilen traktörün altında kalan kişi öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Dodurga ilçesinde devrilen traktörün sürücüsü hayatını kaybetti.

Mehmet Dede Tekke köyünde Soner Doğan (33), Köyiçi mevkisindeki tarlasında çalıştığı sırada devrilen traktörün altında kaldı.

İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Doğan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Doğan'ın cenazesi, otopsi işlemleri için Dodurga Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.