Bahaddin Gazi Anma ve Dede Yaylası Şenlikleri Yapıldı

Bahaddin Gazi Anma ve Dede Yaylası Şenlikleri Yapıldı

Yayın: 01.08.2017 00:13
Paylaş:
A+ A-

1994 yılında kutlanmaya başlayan ve bu yıl 23.’sü düzenlenen Karabük’ün manevi kurucusu Bahaddin Gazi’yi anma etkinlikleri kapsamında Dede Yaylasında şenlik düzenlendi.

Bahaddin Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı ile Karabük Belediye’sinin ortaklaşa düzenlediği şenliğe Vali Kemal Çeber, Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Safranbolu Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Garnizon Komutanı Per. Albay Tekin Nemlioğlu, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay,Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, , , siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, vakıf yöneticileri ve üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

İstiklal Marşı ve Kur-an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan şenliklerde Bahaddin Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Hasan Küçük tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından Vakıf Üyesi Kemal Özdemir vakıf faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Şenlik, konuşmaların ardından vatandaşlara geleneksel pilav ikramı yapılarak kılınan öğlen namazının ardından okunan Mevlid-i Şerif ile devam etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da nisan ayında 9 milyon 82 bin lira trafik cezası kesildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince 1-30 Nisan tarihleri arasında kent genelinde devam eden uygulamalar kapsamında 22 bin 552 araç kontrol edildi.

Yapılan kontrollerde 3 bin 361 araç sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmak, alkollü araç kullanmak, drift atmak, abartı egzoz, emniyet kemeri takmamak, seyir halinde cep telefonu kullanmak ve hatalı park gibi maddelerden toplamda 9 milyon 82 bin lira ceza uygulanırken, 98 araç trafikten men edildi.

Ekipler, dün gece yaptıkları denetimde ise 14 sürücüye alkollü araç kullanmaktan, 8 sürücüye ise ehliyetsiz araç kullanmaktan 208 bin 375 lira ceza uyguladı.