Bakan Dönmez KARDEMİR’i Ziyaret Edecek

Bakan Dönmez KARDEMİR’i Ziyaret Edecek

Yayın: 29.07.2021 15:32
Paylaş:
A+ A-

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Karabük’e gelerek, 16.30 ‘da KARDEMİR’de bir dizi ziyaretler gerçekleştireceği öğrenildi.

Ancak ziyaretin dar bir çevrede ve mümkün olduğunca gizli tutulması anlamlı karşılandı

Yorumlar

  1. Eeeee olacağı buydu

    Ne Yolbulanlar ne Güleçler davetli değildi galiba Enerji Bakanı Kardemire geliyor Yönetim Kurulunun hissedar üyeleri yoklar.Eeee olacağı buydu kendi aranızda kavga etmeye devam edin bakın elin oğlu iki tarafıda bir kalemde nasıl sildi attı.Eskiden böylemiydi Bakan gelir Mutullah bey Kamil bey karşılar bilgilendirir varsa istekleri sıralarlardı.Aman didişmeyin dedikçe birbirlerine girdiler geldikleri nokta işte bes belli iki tarafığda hayırlı olsun birliği devam ettirin diyenleri düşman gördüler nasıl şindi iyimi

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da firari hükümlü uyuşturucuyla yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen operasyonda 12,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, uyuşturucuyla yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yenimahalle'de A.T'ye ait ikamette yaptıkları aramada bir miktar sentetik uyuşturucu, 14 sentetik ecza hapı ile hassas terazi ele geçirdi.

Emniyete götürülen A.T'nin “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

A.T'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.