Başkan Aksoy Mahalle Toplantılarını Sürdürüyor

Başkan Aksoy Mahalle Toplantılarını Sürdürüyor

Yayın: 21.10.2015 10:26
Paylaş:
A+ A-

Vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı İle çalışmalarını sürdüren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, mahalle toplantılarını sürdürüyor.

Bu kapsamda mahallelerdeki çalışmaları yerinde görmek, yapılan hizmetleri vatandaşlar ile karşılıklı istişare etmek ve projeleri halka anlatmak için düzenlenen mahalle toplantıları Bağlarbaşı Mahallesi ile devam etti.

Gerçekleştirilen mahalle toplantısında konuşan başkan Aksoy; “Bu yıl özellikle yaz ayları boyunca Safranbolu genelinde 13 adet okulun bahçe düzenlemesi, oyun alanları spor kompleksleri gibi eksiklerini gidermeye çalıştık. Harmanlar mahallemizde de bu çalışmayı gerçekleştirdik. Yine doğal gaz çalışmalarının ardından yollarımızın bütünüyle asfaltlanması gerektiğini düşünerek bu çalışmamızı da gerçekleştirdik. Harmanlar bölgesinde yol genişletme ve asfalt yenileme çalışmaları tamamlandı. İnşallah bu tür çalışmalarımız devam edecek.SAKEM’de hobi kurslarının yanı sıra meslek edindirmeye yönelikte kurslar da vermeyi planlıyoruz. Burada pek çok hemşerimiz meslek sahibi oluyorlar. Yine kursiyerlerimiz burada yaptıkları eserleri satma imkânına da sahip oluyor ve aile bütçesine katkı sağlıyorlar. Bu sebeple yeni kurslarımız ile çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile birlikte Kent Ormanın ön tarafında bulunan alanda bir gençlik merkezi inşaatına başlanacağını, yatırım planlarında olduğunu söyleyen Başkan Aksoy, bu merkezde basketbol ve voleybol sahalarının da olacağını ve önümüzdeki sene bu çalışmanın başlayacağını kaydetti.

Toplantının sonunda vatandaşların sorularına teker teker cevap veren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, taleplerin tamamını not alarak önümüzdeki günlerde yapılabilecek olanların talimatını verdi.

Başkan Aksoy’a Başkan Yardımcıları Kamil Temel ve Dursun Mustafa Dayıoğlu’nun yanı sıra Başkan Vekili Halil Aydın’da eşlik etti.

Toplantı sonrası Başkan Aksoy’a yoğun ilgi gösteren mahalle sakinleri “Böylesi toplantılardan ve sorunların yerinde konuşulmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederken Başkan ve ekibine teşekkür ediyoruz” açıklamasını yaptılar.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da 1 kişinin yaralandığı trafik kazası kamerada

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Alaca ilçesinde hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı.

Erdal K. idaresindeki 19 BE 891 plakalı otomobil, Çorum-Yozgat kara yolu Zile Kavşağı'nda Ali Yücel Ç'nin kullandığı 60 DG 424 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü, sağlık ekiplerince Alaca Devlet Hastanesine, ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.