Başkan Köse esnaflarla bir araya geldi

Başkan Köse esnaflarla bir araya geldi

Yayın: 12.10.2022 16:32
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Cumhuriyet Caddesi (Eski Perşembe Pazarı) Esnafı ile bir araya geldi.

Başkan Yardımcısı Serkan Adabaş, Enfaf Odası Başkanı Muammer Dumaner, Fen İşleri ve İmar ve şehircilik Müdürlerinin de katıldığı toplantıda, Caddenin sorunları, esnafın talepleri yapılacak çalışmalar hakkında konuşuldu.

Cadde üzeride bir kahvehanede gerçekleşen toplantıya esnafların tamamına yakını katılırken, Başkan Köse, tüm talepleri tek tek dinledi.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Elif Köse, “Oldukça verimli bir toplantı oldu. Değerli esnaflarımızla bir araya gelerek fikirlerini aldık” dedi.

Çok Daha Yaşanılır Bir Safranbolu

Cumhuriyet Caddesinin Safranbolu’nun girişinde en işlek noktalardan bir tanesi olduğunu ifade eden Başkan Köse, “Biz istiyoruz ki burada bir düzen, intizam olsun. Bir turizm kentine yakışır bir hale getirelim. Toplantımızın amacı da tam olarak bu idi. Ben tüm esnaflarımıza verdikleri destek ve anlayışlarından ötürü teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Safranbolu’yu hep birlikte çok daha güzel ve yaşanılır bir kent haline getireceğiz” diye konuştu.

Başkan Elif Köse toplantının ardından esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulunurken, vatandaşların ilgisi ise gözlerden kaçmadı.  (Ergin Ertuğrul)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da çarpışan iki otomobilin sürücüleri yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:12
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Bafra ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Kamil Y. (21) yönetimindeki 55 JN 437 plakalı otomobil, Samsun-Sinop kara yolu Lengerli Kavşağı'nda Kani Emre K'nin (29) kullandığı 34 EJN 782 plakalı otomobille çarpıştı.

Savrulan araçlardan biri, yol kenarındaki trafik levhalarına çarptı. Bu sırada motor bölümünden alev alan diğer otomobile ise yangın söndürme tüpüyle müdahale edildi.

İhbar üzerine kaza yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan iki sürücü, sağlık ekiplerince Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kara yolunda trafik, kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.