Başkan Köse Halkla Buluşuyor

Başkan Köse Halkla Buluşuyor

Yayın: 09.10.2019 23:01
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin talimatı ile gerçekleştirilecek olan Halk Günü Toplantıları Perşembe başlıyor.

Göreve geldiği ilk günden bu yana halkla iç içe bir görüntü sergileyen Başkan Köse, yoğun iş temposundan vakit buldukça vatandaşları ve esnafları ziyaret etmeye de devam ediyor.

Konu ile ilgili kıs bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; “İlk günden beri vatandaş odaklı ve şeffaf belediyecilik anlayışımızı sürdürüyoruz. Yine Safranbolulu hemşerilerimizin dertlerini, sıkıntılarını dinlemeye, birlikte çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Bu bağlamda 10 Ekim 2019 Perşembe günü ilkini gerçekleştireceğimiz ve bundan böyle her Perşembe günü olmak üzere saat 14.00’da Belediye Meclis salonunda halkımızla buluşacağız. Safranbolulu insanımızın taleplerini alıp yine birlikte istişare edeceğiz” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

18 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları, Karabük’te başladı

Yayın: 26.04.2024 10:40
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Futbol Federasyonunca düzenlenen 18 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları, Karabük’te başladı.

Onur Futbol Sahası’nda gerçekleştirilen organizasyona Ankara, Eskişehir, Zonguldak, Kastamonu, Bartın ve Bolu’dan birer takım katıldı.

Karabük Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İhsan Çevik, gazetecilere, kentin futboluna, ekonomisine ve tanıtımına katkı sunmak için şampiyonaya ev sahipliği yaptıklarını söyledi.

Şampiyonada Ankara Gölbaşıspor, Eskişehir DSİ Bentspor, Zonguldak Asmaspor, Kastamonu Köy Hizmetleri İdare Spor Kulübü, Bartınspor ve Bolu 14 FK takımlarının mücadele ettiğini aktaran Çevik, “Takımlarımızı en güzel şekilde ağırlamaya ve şehrimize elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz.” dedi.

Çevik, tüm takımlara başarılar dileyerek, “Bu etabı birincilikle bitiren takım 2. kademe müsabakalarına katılacak. Oradan da başarıyla çıkarsa 3. kademede final müsabakasında ter dökecekler.” diye konuştu.

Müsabakaların ilk karşılaşmasında Eskişehir DSİ Bentspor ile Bolu 14 FK 3-3 berabere kaldı.

Organizasyonun final maçı, 28 Nisan Pazar günü saat 11.00’de Onur Futbol Sahası’nda oynanacak.