Batı Karadeniz Afed Eğitimi Zonguldak’ta Düzenlendi

Batı Karadeniz Afed Eğitimi Zonguldak’ta Düzenlendi

Yayın: 25.11.2019 19:43
Paylaş:
A+ A-

21_ 23 Kasım tarihleri arası Zonguldak ili Karaman beldesinde Türk Kızılay Zonguldak şube başkanlığı.,Zonguldak Genç Kızılay ve Zonguldak Afed İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Afed eğitimi kampına Karabük, Zonguldak, Sakarya, Bolu ve Bartın illerinden gençler katıldı.

Karabük ilinden Genç Kızılay Yönetim Kurulu üyesi 8 gencin katıldığı eğitimin sertifika töreni 23 Kasım Akşamı Dağ bölgesindeki kamp alanında yapıldı.

Türk Kızılay Genel Sekreteri sayın Hüseyin Can beyinde katıldığı sertifika törenine Zonguldak Valisi, Zonguldak Milletvekilleri, Belediye başkanları, Rektör Yardımcısı ve Kızılay şube başkanları katıldı.

Karabük Şube Başkanı Özcan Büyükgenç’in de katıldığı sertifika töreninde katılımcılar Afed anında yapılması gerekenler, Afed alanında kurtarma ve ilk yardım eğitimi, kök hücre ve Telsiz kullanma eğitimi ile Halatla inme eğitimleri aldılar.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da devrilen traktörün altında kalan kişi öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Dodurga ilçesinde devrilen traktörün sürücüsü hayatını kaybetti.

Mehmet Dede Tekke köyünde Soner Doğan (33), Köyiçi mevkisindeki tarlasında çalıştığı sırada devrilen traktörün altında kaldı.

İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Doğan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Doğan'ın cenazesi, otopsi işlemleri için Dodurga Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.