Belediye Asfaltta Hız Kesmiyor

Belediye Asfaltta Hız Kesmiyor

Yayın: 01.08.2018 21:54
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne Bağlı Asfalt Şantiye Şefliği asfalt çalışmalarında hız kesmiyor.

Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kent genelinde bazı bölgelerde alt yapı çalışmaları ve zamanla hasar görmüş yolların Fen işleri Müdürlüğü tarafından tespit edilerek öncelik sırasına göre çalışmaların başlatıldığı, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda kentin yollarına asfalt serildiği belirtildi.

Asfalt çalışmaları ile ilgili kısa bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı ve Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Şantiye Amirliği asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Esentepe Mahallesinde başlayan ve bitirilen asfalt çalışmasının ardından ekiplerimiz Hızar Mevkiinde çalışmalara başladı. Arkadaşlarımız buradaki çalışmayı kısa sürede tamamlayıp öncelikle acil ihtiyaç duyulan bölgelerde belirlenen program çerçevesinde devam edecekler” dedi.

Asfalt sezonunu en verimli şekilde geçirmeyi amaçladıklarını kaydeden Ürkmezer; “ İhtiyaç duyulan her mahalle, cadde ve ara arterde çalışmalarımız devam edecek. Bunun yanı sıra yine talepler ve çalışma programı doğrultusunda kaldırım, bordür, taş duvar gibi çalışmalarımız da devam ediyor. Bu bağlamda çalışmalarımız esnasında bizlere destek veren Safranbolulu hemşerilerime bir kez daha teşekkürlerimi sunuyor, mesai arkadaşlarıma kolaylıklar deülüyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.