Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Cengiz Gül’den Nezaket Ziyareti

Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Cengiz Gül’den Nezaket Ziyareti

Yayın: 04.04.2016 10:28
Paylaş:
A+ A-

Çelik-İş Sendikası genel başkanı Ali Cengiz Gül ve Genel teşkilatlandırma sekreteri Recep Akyel gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretinde gazetemiz sahibi Ahmet Gölbek ile bir süre sohbet ettiler.

Yapılan ziyarette 3 Nisan törenlerine katılmak üzere Karabük’e geldiklerini ifade ederek kısa bir değerlendirme yapan Çelik-İş sendikası genel başkanı Gül, “3 Nisan Karabük Demir-Çelik fabrikalarının temellerinin atılışı ve Karabük’ün kuruluş yıldönümü törenlerine katılmak üzere kendimize görevlik kılarak Karabük’e geldik. Bilindiği üzere Karabük Demir-Çelik fabrikaları (KARDEMİR) için Çelik-İş Sendikasının önemi çok büyük.Özellikle fabrikanın özelleştirilmesi esnasında Çelik-İş sendikası ve dönemin Çelik-İş sendikası genel başkanı merhum Metin Türker’in büyük çabaları olmuştur.İşte bu yüzden KARDEMİR ve Karabük için Çelik-İş Sendikasının önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Sendikal çalışmaların da yoğun bir şekilde sürdüğüne dikkat çeken Genel başkan Ali Cengiz Gül, İSDEMİR’de ki son durum ile ilgili mahkeme sürecinin devam ettiğine dikkat çekerek,Çelik-İş Sendikası olarak Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ki örgütlenme çalışmalarının sürdüğünü ve Çelik-İş Sendikası olarak sürekli büyüme gösterdiklerini söyledi.

Gül’ün açıklamasının ardından gazetemiz sahibi Ahmet Gölbek’te,Çelik-İş Sendikasının her zaman için Karabük’ün mihenk taşı olduğunu belirterek,genel başkan Ali Cengiz Gül ve genel teşkilatlandırma sekreteri Recep Akyel’e çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

  1. Herşeye rağmen Karabüksporlu

    Sayın Gölbek, hiç mi Kardemir Karabükspor konuşmadınız? Sırtında Çelik-İş Sendikası yazan, o formayı ıslatan futbol takımımızdan konuşmadınız. Rahmetli Metin Türker’in vasiyetinden bahsetmediniz. Nasıl bir ihtirastır ki, kurumsal yapıyı kişiselleştirebiliyoruz. Bunu yapan da mahallede küstüm, oynamıyorum diyen çocuk değil, koskoca Çelik-iş sendikası başkanı.
    Haklı gerekçeleriniz olabilir ama siz aynı zamanda Karabükspor’un maneviyatısınız, ne olursa olsun sırtında Çelik-iş Sendikası yazan bir Futbol takımımız var. Bu takım da şampiyon olmak üzere. Recai Başkan liderken H.Feridun Tankut ekibinde, H.Feridun Tankut liderken A.Cengiz Gül ekibinde, A.Cengiz Gül liderken ???????
    Peki bu kavga mirası nereye kadar?
    Sayın Başkan,
    Ben sizden şartlar ne olursa olsun Karabükspor’a sahip çıkmanızı beklerdim. Üyeleriniz size güveniyor ve destek veriyor. Gelin siz başlatın ve uzatın elinizi birlikte Şampiyon olalım.
    Boş Tribünlere oynanırken içiniz rahat ediyor mu?
    Yarın siz de aynı duruma düşmeyin, bu makamlar geçici.
    Büyük lider Rahmetli Metin Türker’in vasiyeti hatırına bu eli uzatın.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da Turizm Haftası kutlamaları başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.04.2024 20:36
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'da Turizm Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

Vali Yardımcısı Vekili ve Mecitözü Kaymakamı Bayram Köse, Elvan Çelebi köyündeki törende yaptığı konuşmada, Çorum'un zengin kültürel varlıkları, eşsiz doğası, köklü geçmişe sahip kültür ve sanat yapısı ile turizmin her çeşidine imkan sağlayan bir kent olduğunu söyledi.

Köse, Turizm Haftası etkinliklerinin Çorum'un turizm alanında edindiği yeri sağlamlaştırmasına ve daha ileri götürmesine katkı sağlamasını temenni etti.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Sümeyra Bektaş da Çorum'un sahip olduğu turizm değerleri hakkında bilgi verdi.

Törende konuşmaların ardından Hitit Üniversitesi Turizm Fakültesinden Doç. Dr. Ali İzzet Yılmaz, “İnanç Turizmi Açısından Elvan Çelebi” konulu sunum yaptı.

Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Araştırma Görevlisi Mustafa Erzen'in ney dinletisi sunduğu etkinlikte, kentteki kadın kooperatiflerinde üretilen ürünlerin sergilendiği stantlar açıldı.

Törene Çorum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek de katıldı.