Danimarkalı eğitim uzmanları Karabük’e geldi

Danimarkalı eğitim uzmanları Karabük’e geldi

Yayın: 28.09.2022 15:21
Paylaş:
A+ A-

 

Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen 2021-1-TR01-KA121-SCH-000007370 nolu okul eğitimi akreditasyonu kapsamında Danimarka’nın Başkenti Kopenhag’dan Karabük’e gelen eğitim uzmanlarıyla 2. Gün etkinlikleri kapsamında Mehmet Vergili Fen Lisesinde bir araya gelindi.

Çevre ve İklim Değişikliği, Dijitalleşme gibi konularda kısa bir bilgilendirmelerinin ardından öğrencilerin bu konuda fikir ve önerileri alındı.

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş beraberinde Müdür Yardımcısı Erdal Üngören ile birlikte Mehmet Vergili Fen Lisesi Pansiyonu’nu da Kopenhag’dan Karabük’e gelen eğitim uzmanları ve etkinlikte yer alan öğrenciler ile bir araya geldi.

Şube Müdürü Adnan Cansız ve AR-Ge Birimi Personeli’nin de hazır bulunduğu ziyarette eğitim uzmanları ve öğrenciler ile bir süre sohbet eden İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Kopenhag’dan ilimize gelen eğitim uzmanlarını İlimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek değerlendirmelerde bulundu.

Etkinliğin öğrencilerin dil yeterliliklerini ortaya çıkarması açısından oldukça önemli olduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş,, “Eğitim uzmanlarının İlimizde etkinlik gerçekleştirmeleri öğrencilerimiz için büyük bir avantaj sağlamaktadır. Bu etkinliler 4 gün boyunca 4 farklı ortaöğretim okulumuzda devam edecektir. Bu süreçte öğrencilerimiz herhangi bir tercümana gerek duymadan eğitim uzmanları ile iletişim kurmaktadırlar. Proje çalışmalarımız çağın ihtiyaç duyduğu nitelikte bireyleri yetiştirmek adına en büyük sorumluluğu taşımaktadır. Bu anlamda bütün projeleri çok önemsiyoruz” dedi(Ergin Ertuğrul)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te yüksekten düşen 2 yaşındaki çocuk yaralandı

Yayın: 19.04.2024 23:09
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te yüksekten düşerek yaralanan 2 yaşındaki çocuk tedaviye alındı.

Yeşil Mahalle Yeşil Sokak’ta oynayan 2 yaşındaki Ömer Ali A, dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten bir apartmanın istinat duvarı ile toprak zemin arasına düştü.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Yaralanan çocuk, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.