Demir Tüccarları Mağdur Olduklarını Belirtiyorlar

Demir Tüccarları Mağdur Olduklarını Belirtiyorlar

Yayın: 31.05.2016 10:43
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te demir ticareti yapan tüccarların mağdur edildiği yönünde bilgiler verilirken, konu ile ilgili KARDEMİR A.Ş yöneticilerinden anlayış bekledikleri belirtiliyor.

Geçtiğimiz Cuma günü KARDEMİR’de yuvarlak demir çeken haddehanenin arıza yaptığı şeklinde alınan duyumlar sonrası büyük bir mağduriyet içine girdiklerini belirten demir tüccarları,”KARDEMİR A.Ş 1 ay önce 18 ve 32’lik mamul çekti.Bu mamul çok satılan bir ürün değil.Ancak biz yinede bu mamulden de alarak depomuza koyduk.Şu andan maalesef bu ürüne fazla rağbet olmadığından dolayı mamul depomuzda bekliyor.

Bizim satışımız genelde 12-14-16’lık ürünler üzerinden oluyor.Şu an KARDEMİR tam bu türlerde mamule dönecekken haddehanenin arıza yaptığını ve bir ay süreyle ürün veremeyeceği şeklinde duyumlar alıyoruz.Orada bir kaza olmuşsa öncelikle geçmiş olsun diyoruz.Ancak,bizim hakkımız olan demir yerine bize kütük de verebilirler.Bizim bu yönde de talebimiz var ancak kütük de alamıyoruz.KARDEMİR A.Ş’nin şuan100 bin ton civarında tüccarlara borcu var.Lütfen bizi daha fazla mağdur etmesinler.En azından alacağımız karşılığında kütük versinler ki biz de bu kütükleri mamule çevirelim.Bizimde sorumlu olduğumuz demir alacaklılarımız var.Bizde müşterilerimizi mağdur etmeyelim” açıklamasını yapıyorlar.

Diğer yandan,Hisse senedi oranında mamul alma konusunda da haksızlık yaşandığına dikkat çeken ilgili demir tüccarları, “bizler hisse oranında mal alınmasına karşı değiliz ancak o konuda da haksızlık yapıldığına dikkat çekmek istiyoruz.KARDEMİR şirketi bizim gözbebeğimiz.Biran önce sıkıntıların giderilmesini ve konu hakkında bilgilendirilmeği bekliyoruz” sözlerine yer veriyorlar.

Yorumlar

  1. Karabük

    Yalan mı Ahmet Bey? Sizi de herkes biliyor Murat Beyi de herkes biliyor. O hiç olmazsa davasına inandığı haklı gördüğü bir durumun mücadelesini veriyor. Ufak hesaplar peşinde koşmuyor. Bilmediği konularda uzaktan kumandalı beyanatlar vermiyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.