Dere Yatağı Taş Tahkimat Çalışması Sona Erdi

Dere Yatağı Taş Tahkimat Çalışması Sona Erdi

Yayın: 19.07.2019 23:50
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Özel İdaresi tarafından geçtiğimiz ay aşırı yağışlar nedeni ile zarar gören akarsu yatağında yapılan taş tahkimat çalışmaları sona erdi.

Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı personeller merkeze bağlı Pirinçlik-Kahyalar bölgesinde ki akarsu yatağında taş tahkimat çalışmalarını tamamladı.

Ekipler tarafından tamamlanan çalışmaları değerlendiren Genel Sekreter Mehmet Uzun, “Aşırı yağışlar sebebiyle zarar gören dere yatağında, Yol ve Ulaşım Hizmetlerine bağlı personellerimiz gerekli çalışmaları tamamladı. Derenin temizliği ve taş tahkimat çalışması ile oluşabilecek sorunların önüne geçmeye çalışıyoruz. Karabük İl Özel İdaresi olarak merkez ve ilçelerimizde ekiplerimiz ile birlikte işlerimizi takip ederek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu çalışmada da emeği geçen personellerimize teşekkür ederim” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.