Dereceye Girenler Kupalarına Kavuştu

Dereceye Girenler Kupalarına Kavuştu

Yayın: 01.09.2021 21:05
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi) Safranbolu Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Dostluk ve Kardeşlik Voleybol Turnuvası’nda dereceye girenler, kupalarını Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin elinden aldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında, Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törende ödüllerini alan sporcular, Başkan Köse’ye gerçekleştirilen turnuva için teşekkür ettiler.

Başkan Köse, 1. Safranbolu Voleybol, 2. Safranbolu DOSK ve 3. Sağlıkspor’a kupalarını takdim ederken, “Bir kez daha sporun birleştirici bir unsur olduğunu görmüş olduk. Uzun ve zevkli bir maratonun ardından dereceye giren takımlara kupalarını verirken, katılım sağlayan diğer takımlarımıza da teşekkür ediyorum.

Her akşam meydanı dolduran vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirdiklerini biliyorum. Safranbolu Belediyesi olarak bu tür projelerimize devam edeceğiz. Bir kez daha Safranbolu Voleybol’u tebrik ediyorum.” dedi.

Çekilen hatıra fotoğrafının ardından kupa töreni son buldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.