Deretarla Mevkiinde Asfalt Çalışmaları Başladı

Deretarla Mevkiinde Asfalt Çalışmaları Başladı

Yayın: 25.04.2015 11:22
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Deretarla mevkiinde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ettiği haber verildi.

Başlatılan yol genişletme çalışmalarının bitirilmesinin ardından söz konusu yolda asfalt dökme işlemine geçildiğini belirten Aksoy, “Deretarla yolunun Aşağı Tokatlı bölümünün girişinde dar bir viraj bulunuyor, bu viraj sürücülere zaman zaman zor anlar yaşatıyordu. Bu yolun genişletilmesi için ön çalışmaları tamamlayarak yol genişletme çalışmalarımıza ve asfalt serim işine başladık. İnşallah kısa sürede tamamlayıp, çalışmalarımız ihtiyaç görülen her mahallede sürdürülmeye devam edecek. Bununla birlikte kaldırım, bordür ve parke döşeme çalışmalarımızda devam etmekte. Her fırsatta Safranbolu ve Safranbolu halkının hizmetin en iyisine layık olduğu bilinci ile çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ifade eden Başkan Aksoy, amacımız daha güzel, daha yaşanılır ve gelecek kuşaklara hem tarihi ile hem de modern yüzü ile bir Safranbolu bırakmaktır. Bu vesile ile çalışmalardan dolayı ekiplerimize yardımcı olan ve duyarlılık gösteren vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Merkez Bankası faiz oranını yüzde 50’de sabit bıraktı

Yayın: 25.04.2024 14:34
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 50’de sabit bıraktı.

TCMB Para Politikası Kurulu, “Kurul, politika faizinin sabit tutulmasına karar vermekle birlikte, enflasyon üzerindeki yukarı yönlü risklere karşı ihtiyatlı duruşunu yinelemiştir.” açıklaması yaptı. (AA)