EFE TUR Yetkililerinden Kahvaltılı Basın Toplantısı

EFE TUR Yetkililerinden Kahvaltılı Basın Toplantısı

Yayın: 29.08.2016 10:14
Paylaş:
A+ A-

Türkiye´nin en büyük 5 firması arasında yer aldığı ifade edilen EFE-TUR Otobüs İşletmesi Cuma günü gerçekleştirilen Karabük´teki bölge açılışının ardından hafta sonu da basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantı da buluştu.

EFE TUR Karabük İşletme sahipleri Bahriye ve Yusuf Ulusoy tarafından düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına bir çok basın mensubunun yanı sıra EFE TUR Yönetim Kurulu Başkanları ve üyeleri, İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli, Zonguldak, Düzce Bölge Müdürleri bir araya geldi.

Yenişehir Büyük kulüpte düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında bir değerlendirme yapan EFE Tur Yönetim Kurulu Başkanlarından Bülent Birant, Karabük halkının yararlanması için en son teknolojik ve son model otobüsleri Karabük halkının hizmete sunduklarını belirterek, EFE TUR Karabük İşletme sahipleri Bahriye ve Yusuf Ulusoy ile birlikte hizmetlerini daha da iyileştirerek devam etme kararında olduklarını ifade etti.

Birant, “Karabük’ün öğrencileri, sanayi yatırımları ve halkıyla beraber bir potansiyel olduğunu gördük. Bunun için de yönetim kurulu olarak bu kararımızı aldık. Biliyorsunuz ki otobüs almak hiç kolay değil. Yaptığımız 25 araçlık yatırımın büyük bir bölümünü bu tarafa kaydırdık. Rakiplerimizin güçlü olduğunu biliyoruz. Ama onlarla birlikte Karabük halkına en güvenli en konforlu hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağız. Bunun için işimizin çok zor olduğunu biliyoruz. Çünkü genç bir nüfusa hitap ediyoruz. Onlar teknolojiye bize göre daha iyi kullanıyorlar. Onlara en iyi hizmeti, en güvenli şekilde vermek için elimizden geleni yapacağız. Karabük halkının daha iyi hizmet alacağını, daha iyi şeylere layık olduğunu biz söz veriyoruz” dedi.

EFE Tur Yönetim Kurulu Başkanlarından Bülent Birant’ın konuşmasının ardından kısa bir konuşma yapan EFE TUR Karabük İşletme sahibi Bahriye Ulusoy, basın mensuplarının Karabük’ün gözü ve kulağı olduğunu ve en kaliteli hizmeti vermeyi arzuladıkları için basınla her ay değerlendirme toplantıları yapılacağını ifade ederek, “3 yıldır ege bölgesine, İzmir’e günde 2 tane seferimiz vardı. İnegöl istikametine 2 tane seferimiz vardı. Aliağa’ya giden 2 tane seferimiz vardı. Biz dün ki açılışımızla beraber Karabük-Ankara, Karabük-İstanbul seferlerine başladık” sözlerine yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce’de otomobilin savrulan araca çarptığı kazada 4 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 20:00
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de bir otomobilin, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine savrulan araca çarpması sonucu yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Serdar Y. idaresindeki 81 FN 913 plakalı otomobil, Düzce-Yığılca bağlantı yolunun Hasanlar mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol ortasına savruldu.

Karşı yönden gelen Orhan K. yönetimindeki 81 DM 849 plakalı otomobil, savrulan araca çarptı.

Kazada, araç sürücüleri ile otomobillerde bulunan İbrahim Ç. ve Murat Ö. yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza anı, Orhan K. idaresindeki otomobilde bulunan araç kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde otomobilin, yol ortasına savrulan diğer araca çarpması yer alıyor.