Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 20.01.2021 22:27
Paylaş:
A+ A-

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ Başkanlığında, Eflani Yönetici ve Öğretmenleri ile Çevrimiçi toplantı gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü Orta Öğretim Şube Müdürü Şevket KÜÇÜKZOROĞLU’nun yaptığı toplantıda gündeme dair konular üzerinde değerlendirmelerde bulunulurken, uzaktan eğitim süreci, motivasyonu arttırıcı faktörler ve öğrencilerin bireysel farklılıkları gibi birçok konu ele alındı.

Toplantıda genel bir değerlendirmede bulunan  AKBAŞ,” “Değerli öğretmen arkadaşlarım, başarının temelinde öğrencilerin yüreklerine dokunabilen, onları kendi çocuklarını eğitir gibi eğiten ve mesleğini inançla yapan öğretmenler vardır. İl olarak eğitim kalitesiyle temayüz etmiş bir yapımız var. Bizim önceliğimiz geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlığı ve çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizin sağlığıdır. Uzaktan eğitim sürecinde de öğretmenlerimiz sınıfta olduğu gibi bir ortam ve motivasyon sağladılar. Bu özveriyle olur. Bunu da başardığımızı görüyorum. Okullarımız hazır. Bakanlığımızın 15 Şubat’ta yüz yüze eğitime başlanması ile ilgili ilke kararı var. İnşaallah ikinci döneme sorunsuz girmeyi planlıyoruz” dedi

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce’de otomobilin savrulan araca çarptığı kazada 4 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 20:00
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de bir otomobilin, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine savrulan araca çarpması sonucu yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Serdar Y. idaresindeki 81 FN 913 plakalı otomobil, Düzce-Yığılca bağlantı yolunun Hasanlar mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol ortasına savruldu.

Karşı yönden gelen Orhan K. yönetimindeki 81 DM 849 plakalı otomobil, savrulan araca çarptı.

Kazada, araç sürücüleri ile otomobillerde bulunan İbrahim Ç. ve Murat Ö. yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza anı, Orhan K. idaresindeki otomobilde bulunan araç kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde otomobilin, yol ortasına savrulan diğer araca çarpması yer alıyor.