Emeklilere 1 Lira 50 Kuruş Karşılığında Fidan Dağıtılacak

Emeklilere 1 Lira 50 Kuruş Karşılığında Fidan Dağıtılacak

Yayın: 27.11.2015 10:22
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut basın toplantısı düzenleyerek, emeklilere Aralık ayı içinde 1 lira 50 kuruş karşılığında fidan dağıtılacağını bildirdi.

Fidan almak isteyenlerin derneğe müracaat etmeleri gerektiğini belirten Başkan Bulut “Emeklilerimize dönük hizmetlerimize devam ediyoruz. Nisan ayında valimizin önderliğinde emekliler diksin torunları yesin bir fidanda sen dik kampanyasını biraz daha genişlettik bu kampanyamızda 3 bine yakın fidan dağıtmayı düşünüyoruz. Bu fidanları Aralık ayının ilk haftasında dağıtmayı planlıyoruz. Bu fidanlardan almak isteyen emeklilerimiz derneğimize gelip müracaat edecekler bir fidan 1 lira 50 kuruş değerinde satılacak. Fidanlarımız beş ve on adet olarak hazırlanacaktır isimlerini yazdıranlar açıklayacağımız tarihte yapılacak törenle fidanlarını alacaklar” dedi

İNDİRİMLER YÜZDE YİRMİYE ÇIKTI

Basın toplantısında Medikar Hastanesi ile yapılan indirim anlaşmasının yüzde 15’ten yüzde 20’ye çıktığını da belirten Bulut “Medikar Hastanesi ile yapmış olduğumuz anlaşma gereği emeklilerimize indirim uygulaması vardı. Emeklilerimiz için gerekli yapılan indirimleri biraz daha iyileştirdik. Daha önceki anlaşmamızda ameliyatlarda ve yatışlarda indirim oranı yüzde 15’ti yeni anlaşma ile bu indirimi yüzde 20’ye çıkarttık. Ayrıca Cek-up yaptıracaklara yüzde 20 indirim yapılacak. Bu uygulama emeklilerimizin eş ve çocuklarını kapsayacak” şeklinde ifadelere yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.