Emniyetten Uyuşturucu Operasyonu

Emniyetten Uyuşturucu Operasyonu

Yayın: 18.08.2015 10:26
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Emniyet müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılan operasyonda 150 gram kubar esrar maddesi ele geçirildiği bildirildi.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüz KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde; İlimiz Ankara-Karabük yolu uygulama noktasında bir araçta yapılan kontrolde, araç içerisinde bulunan A.Ç(41) isimli şahıstan 1 adet poşet içerisinde daralı ağırlığı 150 gram gelen kubar esrar maddesi ele geçirilmiş, A.Ç(41) isimli şahıs hakkında adli işlem yürütülmüştür. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Havza Şehit Besim Kazar MTAL’den tanıtım günleri etkinliği

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Havza Şehit Besim Kazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) tarafından tanıtım günleri etkinliği düzenlendi.

Kevser Parkı'nda açılan tanıtım standında, öğrenci ve öğretmenler tarafından okulda verilen eğitimler anlatılırken, ilk yardım kursuları, tansiyon kontrolleri, sağlık ekipmanlarının tanıtımı, tansiyon, diyabet konularında bilgilendirmeler ve çocuklara yönelik etkinlikler gerçekleştirildi.

Özellikle öğrencilerin Heimlich manevrası eğitimi genç annelerden ilgi gördü.

Etkinliğin yarın son ereceği belirtildi.