Hayırseverlerin Okul Yapımları Devam Ediyor

Hayırseverlerin Okul Yapımları Devam Ediyor

Yayın: 28.09.2021 22:12
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ, hayırsever İş İnsanı Salih ÖREN ile kendisi tarafından yaptırılan ve yapımı devam eden Yenice Anaokulunda incelemelerde bulundu.

Yenice İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat ÇORBACI ve Şube Müdürü Mehmet ÖZDEMİR’in de hazır bulunduğu ziyarette yüklenici firma yetkilisinden inşaatın son durumu hakkında bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ okulun planlanan inşaat süresi içerisinde tamamlandığını ve okulun geçici kabul aşamasında olduğunu söyledi.

Ziyarette hayırsever İş İnsanı Salih ÖREN’e eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ, hayırseverlerin Karabük’teki eğitim çıtasının yükseltilmesinde önemli bir payı olduğunu ve hayırseverler tarafından yapılan inşaatların hızla devam ettiğini belirterek “İlimizde yaşayan her çocuğun yüksek kalitede eğitime ulaşması bizim temel önceliğimizdir. Bu öncelik içerisinde gelişmiş ülkeler için bir gereksinim olan tekli eğitime geçiş için Bakanlığımız ve Valiliğimiz halkımız ile el ele çalışmalarını yürütmektedir. Kaliteli eğitimin yapıtaşı olan okullarımızın sayısı ve niteliklerin İlimizin eğitim seferberliğinde çok önemli bir yeri vardır. Eğitim gibi Millî bir konuda tüm halkımıza örnek olan ve destekleri ile çocuklarımızın geleceğine güç katmak isteyen tüm hayırseverlerimize kapılarımız sonuna kadar açıktır. ” diyerek kısa süre sonra eğitim öğretime açılacak olan okulun Yenice’ye, millete ve çocuklara hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Yorumlar

  1. Yapacağı hayırı şarta bağlamamış

    Bu hayırsever yapacağı hayırı şarta bağlamamış.Şarta bağlayarak görgüsüzlük yapmamış.Efendim ben şu mahalleye şu okulu yaparım diyerek kanunları zorlama yoluna gitmemiş.Deniyorki senin istediğin okul şu nüfusa kadar bir tane yapılıyor kanun böyle,yok efendim ben kanun nizam tanımam yer verilirse o okuldan yaparım.Hemde şu mahallede olursa yaparım başka mahalleye yapmam.Bu insanın görgüsüzlüğüdür paranın verdiyi kibirdir

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da bir kişi eski eşinin kocasını ve araya giren başka bir kadını bıçaklayarak öldürdü

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 00:24
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un İskilip ilçesinde bıçaklı saldırıda 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Murat Ç. (42), iki yıl önce boşandığı Emine Sungurlu (42) ve eşi Fatih Sungurlu (45) ile gece saatlerinde Ulaştepe Mahallesi Helvacı Sokak'ta karşılaştı. Sungurlu çifti ile Murat Ç. arasında tartışma çıktı.

Sungurlu çiftinin misafirliğe gittiği Ramazan Balaban (50) ve Şerife Balaban (52), sesleri duyarak sokağa çıktı ve tarafları ayırmak için araya girdi. Bu sırada bıçaklı saldırıda bulunan Murat Ç, Fatih Sungurlu ile Balaban çiftini yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, Fatih Sungurlu'nun olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.

Balaban çifti ise yapılan müdahalenin ardından ambulansla İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şerife Balaban, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Durumu ağır olan Ramazan Balaban ise daha sonra Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Saldırının ardından olay yerinden kaçan Murat Ç. kısa süre sonra gözaltına alındı.

İfadesine başvurulmak üzere emniyete getirilen Emine Sungurlu'nun ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Şüphelinin akşam saatlerinde de Sungurlu çifti ile tartışma yaşadığı, çiftin şikayeti üzerine gözaltına alındığı ve ifade işlemleri sonrası serbest bırakıldığı öğrenildi.