Her Telden (12.Ocak.2018)

Her Telden (12.Ocak.2018)

Yayın: 11.01.2018 22:56 |Güncelleme: 12.01.2018 08:12
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRÜ SAYIN İSMAİL YILDIRIM “ŞU ANA KADAR 3145 TAŞERON İŞÇİSİ,KADROYA GEÇMEK İÇİN BAŞVURDU.”
Geçtiğimiz gün Karabük SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRÜ Sayın İSMAİL YILDIRIM’I ziyaret ettik,Sayın YILDIRIM,taşeron işçilerinin kadroya geçişleri ile ilgili bilgiler verdi.
“ŞU ANA KADAR İLÇELER VE BELEDİYELER DAHİL 3145 TAŞERON İŞÇİSİ KADROLARA GEÇMEK İÇİN BAŞVURU YAPTI..” dedi,bilindiği gibi başvuru dün itibarı ile sona erdi ve bu 3145 sayısı bir parça daha artmış olabilir.
SGK Karabük İl Müdürü Sayın İSMAİL YILDIRIM iş ve işlemlerin sıkıntısız yürütülmesi için 7/24 görev başında olduklarına dikkat çekerek “TÜM MESAİ ARKADAŞLARIMLA BİRLİKTE SÜRECİN SIKINTISIZ SONUÇLANMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ…” dedi.
SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ daha önceleri,bilindiği gibi,BEŞBİNEVLER Bölgesindeydi ve o nedenle pek Kamuoyu önüne çıkılmıyordu,bu aşamada İl Müdürü Sayın İSMAİL YILDIRIM pek Kamuoyu önüne çıkmayı sevmiyor,işini hakkı ile yapmaktan yana bir tavır sergiliyor..
AĞIR BİR İŞ YÜKLERİ OLMASINA RAGMEN hiçbir sıkıntılı durum yansımıyor,işlerini mükemmelen yürütüyorlar,bu anlamda Karabük İl Müdürü Sayın İSMAİL YILDIRIM ve mesai arkadaşlarını kutlamak gerek..
Şu an gündemlerinden TAŞERON İŞÇİLERİNİN KADRO OLAYI VAR..
SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ ELEMANLARI YOĞUN BİÇİMDE ÇALIŞIYORLAR..
Hiçbir sıkıntı yaşanmaması için büyük gayret gösteriyorlar..

KADROYA GEÇEN TAŞERON İŞÇİLERİ “ÖYLE MUTLULAR Kİ..” BUNU ANLATMAK, YAŞADIKLARINI KELİMELERE DÖKMEK ÇOK/ÇOK ZOR..
Bilindiği gibi TAŞERON YANINDA ÇALIŞAN İŞÇİLERİN bir bölümü,KADROLARA GEÇİRİLİYOR ve geçtiğimiz gün görüştüğümüz SGK İl Müdürü Sayın İSMAİL YILDIRIM “ŞU ANA KADAR 3145 TAŞERON İŞÇİSİ KADROYA GEÇMEK İÇİN BAŞVURU YAPTI..” dedi.
Bu sayının artmış olması ihtimal dahilinde..
Şimdi bunların SINAVLARI YAPILACAK..
SGK KARABÜK İL MÜDÜRÜ Sayın İSMAİL YILDIRIM taşeron işçilerinin hiçbir sıkıntı yaşamadan iş ve işlemlerinin çözümüne çalıştıklarını söyleri ve “İŞKUR İLE BİRLİKTE BU İNSANLARIN SIKINTISIZ BİÇİMDE GEÇİŞLERİNİ TEMİN EDECEĞİZ..” anlamında bilgiler verdi..
Olayın öteki yüzünde KADROLARA GEÇEN İŞÇİLER VAR ELBET.
Nasıl mutlular,nasıl seviniyorlar..
Geçtiğimiz gün BİRKAÇ TAŞERON İŞÇİSİ ile görüştük,mutlular,sevinçliler ve kadrolara geçişi kendi geleceklerinin garantiye alınması bağlamında değerlendiriyorlar..
Biz de kendilerini kutladık,hayırlı olsun dileklerimizi ilettik elbet.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI ANALIZLERİNDEN MARZİNÇ’İN KİRLETMEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI,HEM MARZİNÇ AYLARDIR KAPALI,PEKİ BU NE..?
ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK Bakanlığı çok gelişmiş laboratuarlarda analizler yaptırdı ve sonuçta MARZİNÇ’İN kirletici bir durumu olmadığı ortaya çıktı ayrıca 7/24 bacalarından çıkan değerler izleniyor..
AYRICA,MARZİNÇ AYLARDIR KAPALI,ÇALIŞMIYOR..
CURUFLARINI DA TAŞITIYORLARMIŞ..
İyi,güzel,eskilerin deyimi ile ALİYYÜ’Y-A’LA(ALİYYÜLALA)..
Peki KARABÜK’ÜN YAŞADIĞI BU KİRLİLİK NEREDEN GELİYOR..?
Dün yazdık,Ankara’da BİR ÖZEL HASTANE DE,KARABÜKLÜ 7 KANSER HASTASI..!!
Diğer hastanelerde ki durum belli değil..
Ne diyor AK Parti Disiplin Kurulu Başkanı Sayın MUSTAFA ÇELENLİ bu konu hakkında “ÇEVRE KİRLİLİĞİNE ÇÖZÜM İÇİN TOPLU ÖLÜMLER Mİ BEKLENİYOR..”,Sayın ÇELENLİ’NİN dediği gibi böyle bir beklenti mi var..?
Özellikle KARABÜKLÜ BAYANLAR BU KONUYA DUYARLI OLMALI..
Kendilerini ilgilendiren bir kanser vakası hayli yaygınmış..

AK PARTİ İL BAŞKANI AVUKAT SAYIN İSMAİL ALTINÖZ “ PARTİ İÇİ ÇALIŞMALARIMIZ SÜRDÜRÜLÜYOR. ÖZELLİKLE MAHALLE TOPLANTILARIMIZ..”
Geçtiğimiz gün AK Parti İl Başkanı Avukat Sayın İSMAİL ALTINÖZ,İl Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın MUHAMMET KAYA ile Sayın ALİ YAŞAR Gazetemiz Bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulundular..
UZUNCA BİR SÜRE SOHBET ETTİK.
Sayın İSMAİL ALTINÖZ,atama ile göreve geldikten sonra İL KONGRESİ hazırlıklarına başladıklarını anlattı ve “SONUÇTA ÇOK MÜKEMMEL VE ÇOK GÖRKEMLİ BİR İL KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRDİK..” dedi.
Bu arada İl Kongresi’ne Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM’IN katılmasının,kendilerine güç verdiğine işaret eden Sayın İSMAİL ALTINÖZ,bunu fırsat bilip,Karabük hakkında önemli bilgiler verdiklerini,taleplerde bulunduklarını da anlattı.
Örneğin ÇUKUR-YENİCE-KARABÜK arasında ki yolun DUBLE YOL OLMASI taleplerine Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM’IN hayli sıcak baktığını anlattı Sayın ALTINÖZ.
“MAHALLE TOPLANTILARIMIZ SÜRÜYOR..” dedi.
“YAPILACAK İLK YEREL SEÇİMLERDE ÇOK BAŞARILI OLACAĞIZ..” bilgilerini verdi.
Çalışmalarını bu yönde yoğunlaştırdıklarına dikkat çekti.

PİYASALARDA YAŞANAN DURGUNLUK,BANKALARI DA VURMUŞ VE BİR BANKA MÜDÜRÜ “EMİN OLUN KAPIDAN MÜŞTERİ GİRSİN DİYE..”
Şimdi ESNAF ODALARININ Seçimleri için bir yarış yaşanıyor,hemen her Oda için İKİ ADAY var ve bu Adaylar müthiş bir çalışma içinde oldukları için ESNAFLARLAR DA taraf olmuşlar..
PİYASALARDA Kİ DURGUNLUK O NEDENLE PEK DİKKATE ALINMIYOR..
SEÇİM heyecanı PİYASALARDA YAŞANAN anormal durgunluğu bastırıyor ve ESNAFLAR KENDİLERİNİ SEÇİME vermişler durgunluğu ikinci veya üçüncü plana atmışlar.
Dün bir Banka müdürü ile ayak üzeri lafladık “PİYASALARDA ÖYLE BİR DURGUNLUK VAR Kİ,BİZİ DE ETKİLEDİ,KAPIDAN BİR MÜŞTERİ GİRSİN DİYE BEKLİYORUZ..” gibi yakınmalar dile getirdi.
PİYASALARDA ANORMAL BİR DURGUNLUK YAŞANIYOR..
Nasıl açılacak ciddi bir yaklaşım getirene de rastlamak zor.

KARABÜK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İLE TOPLUM SAĞLIĞI MÜDÜRLÜKLERİ VE KARABÜK’TE ÇOK GENİŞ BİR KANSER TARAMASININ YAPILMASI
Karabük İl Sağlık Müdürlüğü,Karabük İl Toplum Sağlığı Müdürlüğü veya KETEM Karabük’te çok geniş bir KANSER TARAMASI yaptırabilir mi,bu anlamda GÖREV ALANLARI içine böyle bir konu giriyor mu..
GENİŞ ÇAPLI BİR TARAMA YAPILMASINDA SONSUZ YARAR VAR.
Özellikle BAYANLARIN ÖN PLANA ALINMASI çok/çok önemli.
Birkaç gündür yazıyoruz Karabük’te ANORMAL BİR HAVA KİRLİLİĞİ/SU KİRLİLİĞİ/ÇEVRE KİRLİLİĞİ var ve bu kirliliklerin SAĞLIK NOKTASINDA çok ama çok ciddi olumsuz etkilerinden söz ediliyor.
Kirleticiler kimlerdir,hangi Firmalardır veya ŞEHİRİÇİ TRAFİK MİDİR,olmadı KARABÜK’ÜN COĞRAFİK ŞARTLARI MIDIR,konu artık Sayın MUSTAFA ÇELENLİ’NİN dediği gibi “TOPLU ÖLÜMLER Mİ BEKLENECEKTİR..” noktasına mı gitmektedir..?
KARABÜK SAĞLIKSIZ BİR TOPLUM OLDU GALİBA..!!
Baksanıza 118 BİN nüfus var,BİR YIL içinde ŞİRİNEVLER HASTANESİ’NE giden insan sayısı 1 MİLYON 500 BİN KİŞİ ve bu durum KARABÜK’E BAZI İŞARETLER VERMEKTEDİR herhalde..
Ve ;BİR UMURSAMAZLIKTIR SÜRÜP GİDİYOR..
ÖYLE DEĞİL Mİ YANİ..

ERTELENEN TİCARET VE SANAYİ ODASI MESLEK KOMİTESİ SEÇİMLERİ,BÜYÜK İHTİMAL MAYIS AYI İÇİNDE YAPILACAK VE HAREKETLEMELER..
Bilindiği gibi TİCARET ve SANAYİ ODASI Seçimleri ertelenmişti,şimdi,bu SEÇİMLERİN MAYIS AYI içinde yapılacağına ilişkin güçlü sinyaller geliyor ve Karabük’te TSO Seçimlerine büyük ilgi vardı.
AYNI İLGİ ŞİMDİ YENİDEN BAŞLAR ARTIK.
TİCARET ve SANAYİ ODALARI çok fonksiyonel,çok aktif hale geldi ve KENTLERİN sosyo/ekonomik gelişmesinde mutlak bir etkisi oluyor ODA ve BENZERİ kuruluşların.
ERTELENME ÖNCESİNDE ÇOK SIKI KULİSLER VARDI..
Şimdi,aynı Kulisler kaldığı yerden ve daha hızlı biçimde sürdürülür..
Biliyorsunuz ESNAF ODASI SEÇİMLERİ ile esnaf camiası hayli hareketli günler geçiriyor ve bugün Cuma namazından sonra ESNAF ODASI’NIN Seçimi yapılacak.
1700 CİVARINDA Kİ ÜYE SANDIK BAŞINA GİDECEK.
ESNAF ODALARININ seçimleri tamamlanacak,hemen ardından TİCARET ve SANAYİ ODASI Seçimleri başlayacak,KARABÜK yeniden bir hareket ,yeniden bir SEÇİM ATMOSFERİNE girecek.
TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİMLERİ MAYIS AYINDA..

ESNAF ODASI SEÇİMİ BUGÜN CUMA NAMAZINDAN SONRA BAŞLATILACAK,TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİMLERİ ÇOK DAHA HARARETLİ OLUR
Toplam 1700 civarında üyesi bulunan ESNAF ODASI Seçimleri bugün Cuma namazından sonra başlayacak,Divan Seçimi,Faaliyet Raporu ve konuşmalar falan derken akşam 17.00 ye kadar üyeler oy kullanabilecekler mi bakalım.
BÖYLE SIKIŞIK BİR KONGRE ÖMRÜMÜZDE GÖRMEDİK İYİ Mİ..?
Sayın NURETTİN TÜMEN ile Sayın VOLKAN KILINÇ YARIŞACAKLAR..
ESNAF ODALARI Seçim heyecanı içinde haftalar,günler geçirdiler,artık işin sonuna doğru geliniyor ve daha sonra Karabük’te SEÇİMLERİN EN BABALARI İÇİNDE GÖRÜLEN/GÖSTERİLEN Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri,gündeme gelecek.
TİCARET ve SANAYİ ODASI Meslek Komitesi Seçimleri,Karabük özelinde de,Ülke genelinde de çok önemli,zira hem protokoler önemi büyük hem yaptırım gücü noktasında İYİ KULLANILIRSA ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATILIYOR.
Örneğin KARABÜK TİCARET ve SANAYİ ODASI neler yaptı gözden geçirmekte yarar var,hemen 8 kilometre ötesinde SAFRANBOLU TİCARET ve SANAYİ ODASI neler yaptı karşılaştırıp,kıyas yapmakta da yarar var.
KARABÜK TİCARET ve SANAYİ ODASI Üyeleri artık usuldan/ usuldan hareketlenmeye başlarlar,MESLEK KOMİTESİ SEÇİMLERİ hayli hareketli geçecektir bunu şimdiden söylemek mümkün..
TİCARET KESİMİ GÜNLERİNİ SEÇİMLERLE GEÇİRİYOR…
İşlerin yokluğunda İYİ BİR UĞRAŞ DALI OLDU Seçimler..

23 kişi görüş bildirdi

  1. Bayan Memur

    Sayın Gölbek,bayanlar için çok hassas bir konuyu gündeme taşımışsınız.Evet rahim ağzı kanser vakaları çok rahim kanseri olayındada artış var.Bayanlar bunları anlatmaktan biraz çekiniyorlar.Bizim dairede bile bu dertten muzdarip olanlar var.Çok önemli bir konuyu dile getirmişsiniz sizi tebrik etmek için bunları yazıyorum.Bu mesele her geçen gün biraz daha büyüyor.Galiba çevre kirliliğinin etkisi var bu işlerde.

  2. CHP'DE SORU KRİZİ

    CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VELİ AĞBABA ,GURUP BAŞKANVEKİLİ ÖZGÜR ÖZEL VE BARTIN MİLLETVEKİLİ RIZA YALÇINKAYA SAFRANBOLU’YA GELİRLER VE KARABÜK İL YÖNETİCİLERİ İLE BERABER OFİS K SAHİBİ AHMET AKGÜN DE BU EKİPLE KARŞILAMAYA GÖTÜRÜLÜR…AHMET AKGÜN KONUŞMASININ BİR BÖLÜMÜNDE “YÜRÜYEN MERDİVENE TERS BİNEN BU GENEL BAŞKANI DEĞİŞTİRİN” DER VE VELİ AĞBABA ÇILDIRIR,YUMRUKLARINI MASALARA VURMAYA BAŞLAR……
    AHMET AKGÜN’ÜN NE HADDİNE BÖYLE BİR ELEŞTİRİ YAPMAK….KENDİSİ VATAN PARTİLİDİR…OLAY DA TAM BİR PROVOKASYONDUR….BU CHP YÖNETİCİLERİNE SORMAK LAZIM SİZ Mİ PLANLADINIZ BU OLAYI….NİYE VATAN PARTİLİ BU ADAMA BU HAKARETİ YAPTIRIRSINIZ????BU OLAYIN SORUMLUSU KİM????
    BU ÜÇ MİLLETVEKİLİNE KARABÜK’Ü BU ÇİRKİN OLAYLA ANIMSATMALARINDA DAHLİ OLANLAR DERHAL YÖNETİMDEN İSTİFA ETMELİDİR…

  3. İbrahim Ayhan

    CHP’DE SORU KRİZİ RUMUZU İLE YAZAN VATANDAŞ, eğer sakıncası yoksa önce adını yaz. Bilgiyi de yanlış almışsın. Ahmet Akgün denen kişi Milletvekillerini karşılamada falan yoktu. Yalan yazıyorsun.O provokatörün orada bulunması da tamamen bir tesadüftür. Şöyleki, Karabük’ten gelen arkadaşlarla Misakı Milli Meydanı’nda karşılaşırlar.Arkadaşlarımıza “hayırdır ne işiniz var burada”diye sorar.Onlarda millevekillerinin geleceğini söylerler. Kendisi gelmiş partiye. Ben Milletvekillerimizle beraber gelince gördüm. Herhalde misafirlerimizin yanında senin ne işin var burada diyecek halimiz yoktu. Olayda, senin bahsettiğin gibi falan değil.Masalara yumruk vurma gibi bir durum olmadı. Kimse hayal dünyasında falan yaşamasın. Millevekillerimize de malum şahıs hakkında gerekli bilgi verilmiştir. Sen de bu şekilde yalan yanlış yazarak provoke yapıyorsun. Partimizde kriz falan yok, ama yaratmaya çalışanlar var.

  4. Neresi Yanlış

    İbrahim Ayhan ,yazılanların neresi yanlış ???Parti yöneticileriyle Safranbolu CHP’de parti lokalinde buluşma,toplantı yapmak,karşılama değil de nedir???Siz karşılamadan ne anlıyorsunuz???Tören mi??? Yoksa davul zurna mı????? ?????Bu provokatör kişi oraya zembille mi indi???Parti yöneticileri ile partinize gelmedi mi???Diğer konular da harfiyyen doğrudur….Söylenen kem söze eğer bu 3 milletvekilinden ve sizlerden bir tepki gelmemişse durum daha da vahimdir….İlçe başkanı olarak ilkönce sizlerin tepki göstermesi gerekirdi…..Değer kaybetmez aksine partinize ve milletvekillerine sahip çıktığınızı gösteren bir davranış olur…Öyle çıkıp efelenmene falan gerek yok…Kimse de yemez bu tavırlarını…

  5. kelebek

    HAKİKATEN HAVA KİRLİLİĞİ, TRAFİK KEŞMEKEŞİ, GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ HAD SAFHADA. KARABÜK ORMANLARA ÇOK YAKIN İÇ İÇE BİR ŞEHİR. YAPISI İTİBARİYLE ESİNTİSİ ÇOK AZ. KİRLİ HAVA ÇÖKÜP KALIYOR. D.Ç. FABRİKASINI KAPATAMAZSINIZ, ANCAK ÇEVRE YATIRIMINI ARTIRMASINI İSTEYEBİLİRSİNİZ. TRAFİKTE DOLMUŞLARA BAKIN, BİR TARAFLARINI YIRTARAK, EGZOZLARINDAN KARA DUMAN ÇIKARARAK GİDİYOR. KONTROL EDİLEMEZ Mİ. KÜÇÜK ŞEYLER, GÜZEL KÜTÜPHANE YAPILMIŞ, ALTIN DA ÇİY KÖFTECİ, HOŞ MU?. TREN GEÇİDİNİN KARŞISINDAN PTT YE ÇIKACAKSINIZ, MASALAR SANDALYELER ATILMIŞ, ERKEKLER OTURMUŞ, AYIPTIR KADIN, KIZ, ÇOLUK ÇOCUK GEÇEMİYOR. HİÇ YOKTAN TAHTA PERDE KOYUN KALDIRIMIN YARISI YAYAYA KALSIN. HADDEHANENİN BİRİ SÖKÜLMÜŞ GÖRÜNTÜ ÜRKÜTÜCÜ, YAKIŞIYOR MU? HİÇ BİR ŞEY YAPILAMAZ MI. BENCE KÜÇÜK, ANCAK ÖNEMLİ ŞEYLER.

  6. AHESTE ÇEK KÜREKLERİ...

    CHP YÖNETİMLERİNİ TOPLAYARAK GENEL MERKEZE ,GENEL BAŞKANA ŞİKAYET ETMEYE GELİNCE BAŞ ROLLERDE TALEPLERDE BULUNURKEN İYİYDİ DEĞİL Mİ????ŞİMDİLERDE SAFRANBOLU’DA PARTİ LOKALİNDE OLANLARDAN BAHSETMEK,DURSUN ALTIPARMAK İHANET DÜZENEKLERİ İÇİNDE 2019 ADAYLARINI BELİRLEMEDEKİ İHANETLERİ,ORTAKLIKLARINIZI,SENARYOLARI BAHSATMEK KÖTÜ ÖYLE Mİ?????2019 BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK İYİ BİR PROFİL ÇİZMİYORSUNUZ…..BU SİNİRLİ HALLERİNİZE BAYILIYORUZ….

  7. Hizipçi CHP li kardeş uzatma

    Hiziçi CHP Lİ olduğu her halinden belli olan kardeş işi fazla uzatma.Partini bir kezde başarıya getirecek önerin olsun.Hep eleştiri her zaman eleştiri bu nasıl bir CHP LİLİK yani.2019 Yılı seçimlerine hazırlanan CHP kadrolarını böyle içi boş,üç otuz para etmeyen sözlerle neden oyalıyorsun ki.Seni az buçuk tanıyorum ve senin İl Yönetiminde bulunduğu süre içinde yaptığın ve Partiye güç katacak ne vardı diye düşünüyorum.Aklıma hiçbir şey gelmiyor doğrusu.
    Bir provakatör bir densizlik yapmış,bu spontone gelişen bir olay ve cevabını alıp çekip gitmiş.Kimin ne suçu var,uzatıp sakız gibi çiyniyorsun.
    ayıptır.Uzatma artık tamam herkes provakatörün amacını senin sayende öğrendi işte arzu ettiğiniz gerçekleşti sevin kına yak.

  8. İbrahim Ayhan

    Çok meraklıysan Gel Beraber Çekelim Kürekleri. Aslında benim tarzım değil , senin gibi kendini gizleyen, adam gibi çıkıp yazamayanlara cevap vermek. Ama madem meraklısın.Gel de , ben sana anlatayım Ankara’da ne konuştuğumuzu, Safranbolu Parti binamızda ne olduğunu.Zerre kadar menfaat için Partisine ihanet eden, yalan söyleyen adidir. Her kimsen, çünkü adını yazmaktan korkuyorsun, Sen ve senin gibiler dedikodu üretmekten başka birşey yapmazsınız, yapamazsınız. Ha Fazla bayılmayın ayılamazsınız sonra.

  9. Provokatör-hizipçi

    Kendini bilmezin birisi gelmiş CHP Milletvekilleri bu Genel başkanı deyiştirin demiş ağzının payını almış.3-5 kişi arasında geçen bu olayı bir başka CHP Lİ aklınca Yeirel yöneticileri suçlayabilmek adına Kamuoyuna duyurmuş.Burada gerçek provokatör kim size göre.O kendini bilmezliyi yapan ve cevabını alanmı,yoksa bunu Kamuoyuna duyuranmı.Bu kadar sığ bir düşünceyle hareket eden bir insan nasıl olur böyle bir CHP li nasıl olur..?Tespit edilip hemen CHP den ihraç edilmesi lazım.Burası başıbozuk taburumu CHP mi..Ne kadar ayıp işler oluyor yarabbi.

  10. IHANETI HAYKIRMAK BIR GOREVDIR

    Sizin gibi chp ye ihanet icinde olanlarla partiyi secimlere goturmek tam bir aymazlik..Pazarlik icinde oldugunuz Dursun Altiparmakla olan dialoklariniz aday pazarliklarinizi alem biliyor..Artik iyi partiyle anlastiginiz adayla secime girersiniz…Bu pazarliklari aciga cikarmak soylemek sizleri neden bu kadar rahatsiz ediyor….Provokotorluk partiye ihanet edenlerle is tutan serefsizlerdir..Bu sayfadan yapilanlari duyurmak kutsal bir gorevdir…Nasirlarinizi acitmis olmak dogru yolda olundugunun kanitidir…Hizipcilikle ihanet ayni yolda yan yana degerlendirilmez..Partiye yapilan ihaneti her firsatta dillendimek hizipcilikle suclamak tam bir aymazliktir…Topunuza hodri meydan

  11. Burasi Chp..Ozgur dusunce

    Hooop ne oluyor chp de????Yazilanlari okudum.Iddialari ileri suren arkadasin yazdiklarinin dogru oldugunu soyluyorsunuz hemde adami hizipci ilan ediyorsunuz..Adam ihanet diyor.Pazarliklar diyor…Bazilari bozuk plak..
    Chp kimsenin tapulu mulku degildir…Herkes dusuncesini ozgurce soyler yazar..Onemli olan yazilanlar dogru mu???Elestiri hakki beyler..Dogru isler yapildiginda da alkislanirsiniz…Korkmayin..

  12. Siyast karnesi yerlerde surunenler

    Ibrahim Ayhan..Bu uslupla Tophaneli bol pacali adamin azi disinde salincak kurar eda ile recon kesiyorsun…Yakisiyor sana.
    Gel kurekleri beraber cekelim diyorsun ya ..gelirsem o kurekleri ………
    O havalarini alirim senin…Sen Mehmet Durum,Dursun Altiparmak Cevdet Akay projesinin ortagisin ve Safranbolu senin doneminde oy kaybina ugradi.Bu karne boynunda asili..Birak cek git..Genel baskana karneni de gosterseydin ya….

  13. KARABÜKLÜ

    SİYASİ GÖRÜŞÜ NE OLURSA OLSUN AHMET AKGÜN ADAM GİBİ ADAMDIR.

  14. Adam gibi adamlar

    Mübarek ramazan ayları olmasa çok adam gibi adam çıkar bu Ülkede.Mübarek ramazan ayları bazı karanlık işleri aydınlığa çıkartıyor işte ne yaparsınız hiçbir şey gizli kalmıyor.Gerçeklerin açığa çıkmak gibi kötü bir yanı var adamlar bir anda adamcık oluveriyor.

  15. Hakkaten bozuk plak

    CHP liler arasında yaşanan yazışmaları acıyarak,bakın üzülerek deyil,acıyarak okuyorum.Koca koca adamlar ne basitlikle birbirlerine bunları yazabiliyorlar hayret ve hayretle acımak gerek.Bozuk plak gibi ihanet lafları havalarda uçuşuyor.CHP liler namusluca son Yerel Seçimde Belediye Başkanlığı için kime oy verdiler Kamuoyuna deyil kendilerine söylesinler namuslarını şereflerini kendi benliklerinde sorgulasınlar.Bu halinizle size bir cümle söylemem gerek hepinize akıl,fikir,Parti terbiyesi,Parti ahlakı diliyorum,Parti namusu diliyorum ve yılların CHP lisi olarak sizlerden utanıyorum,sizleri ahlaklı olmaya davet ediyorum.Buyrun meydan sizin.

  16. Hırsını alamayan CHP li

    Hakkaten sizlerden utanıyorum koca koca adamlar şu haline bakın böyle CHP lilik olmaz,böyle Parti ahlakı olmaz,böyle Parti disiplini olmaz ve bu tavırlarınızla seçmen size oy vermez.Yahu hiçbir şey bilmezseniz şu MHP-AKP yakınlaşmasına bakın bu yakınlaşmaya ne MHP tabanından ne AKP tabanından tek laf edilmeyişine bakın.Demek CHP böyle bir işe girişse,aklınıza gelmiyecek şeyler olacak.Hepi topu bomboş şeylerle karşılıklı ahlaka adaba edebe sığmayan laflarla karşılıklı suçlamalar.Bu mu Particilik,bu mu Mustafa Kemal’in aydınlık yolunda yürümek.Bu mu İktidar olacak CHP’NİN aydınlık..!! kadroları.Allah sizi ıslah etsin.Buyrun meydan sizin birbirinize sövmeye devam edin.

  17. Ahlaklı olmak doğrudan yana olmaktır

    Ahlaklı olmak,parti ahlakı,parti disiplini …Bu sayılan deyimlerin taşıdığı anlama uygun davranışlar içinde olmak elbet çok önemli ne varki bu değerlere uygun yöneticilik yapmak çok daha önemli…Bu partiyi her anlamda temsil edebilmek orayı gerçek anlamda bir yuva gibi görebilmekten geçer…Partiye gelmiş en üst düzey yöneticilere,bu partinin genel başkanına yapılan sistematik,planlı saldırıyı kamuoyundan, partililerden saklamak ,gerekenleri yapmamaktır…Üstünü örtmeye çalışmaktır…
    Siz,burada kimseye ahlak dersi verecek hadde değilsiniz…Sorumluluğunuz önce partiye sahip çıkmak ve ortaya konulan iddianın gerçekliğine
    bakmak yönünde olmalıdır…İhanet ise sorgulanması gereken daha da önemli bir konu…Olayın parçası durumunda olanların düzeysizlikleri de üslupları da ortada…Sizin adalet kantarınız olayın bu yanını da biraz tartsa diyorum….Objektif olun ..Anlatılanları iyi sorgulayın…Şu anki yönetim kadroları 2019 seçimlerindeki adaylık pazarlıkları ekseninde olagelmiş kollektifliktir…Bu ortaklık:Mehmet Durum,Abdullah Çakır,İbrahim Ayhan,Cevdet Akay ve Dursun Altıparmak çizgisinde olagelmişti…Bu partiden,CHP’den ayrılmayacağına dair,İsterseniz senet vereyim diyen Dursun Altıparmak kalelerinde gördükleri en büyük ŞİKE GOLÜYDÜ….Bu ortaklığın bozulduğunu kimse söyleyemez…Partinin karar alıcıları, ne yazıkki 2019 seçimlerine bu entrikalarla götürecek oluşu olaylara deyim yerindeyse at gözlüğü ile bakmaktır.Bu yöneticilerle girilecek 2019 seçimleri şaibelidir…..
    Buradan Ahmet Akgün adam gibi adamdır açıklamasında bulunan KARABÜKLÜ rumuzuyla yazan kişiye sormak isterim…Vatan partili olarak CHP Safranbolu ilçede partinin üst düzey yöneticilerine yine bu partinin genel başkanıyla ilgili”Yürüyen merdivene ters bienen bu adamı değiştirin”talimatını vreme cesaretini nereden aldın…Seni kim görevlendirdi????Oraya kim getirdi sana bu fırsatı kimler verdi????
    Sen, önce BEKA vadisinde PKK müfrezesineAPO ile birlikte ellerinde gül dağıtan genel başkanını değiştir..Bir de bu şahısın adamlığına vurgu yapıyorsun ya kendisine sorar mısınız arabada el frenini çekmeyi unuttuğu zaman yanında kim varmış????Açtırma kutuyu söyletme kötüyü..
    .

  18. ÇOK BASİT BİR CELALLENME

    BANADA CELALLENMİŞSİN DOSTUM.BU PARTİNİN TOPLANTILARINDA BUNLARI DİLE GETİREBİLSEN SENİN ALNINDAN ÖPERİM.BENİM AKTİF SİYASETTE BULUNDUĞUM ZAMANLARDA CHP BU SORUNLARINI PARTİNİN TOPLANTILARINDA KONUŞUR KAFA GÖZ KIRAR ANCAK MERDİVENLERDEN KOLKOLA İNİLİRDİ.SENİN DELİKANLILIĞINI BUNLARI PARTİ TOPLANTILARINDA KONUŞURSAN TASTİKLERİM.YOKSA MÜZEVİRCİ,PROVOKATÖR 5 KİŞİNİN ARASINDA OLAN BİR HADİSEYİ TOPLUMA DUYURMA ÇABASI OLARAK DÜŞÜNÜRÜM.KALDIKİ KÜÇÜCÜK BİR OLAYI ÖĞRENMİŞSİN BUNU DUYURMAYI BÜYÜK SİYASET SANACAK KADARDA UFKU DAR BİR İNSANSIN.SENİN GİBİ CHP LİLERDEN UTANMAKTA NE KADAR HAKLI OLDUĞUMU ŞİMDİ ANLADIM.SENİ VE SENİN GİBİLERİ MUHATAP ALDIĞIM İÇİN KENDİ KENDİMEDE KIZDIM. BASİT BASİT İŞLERİ KAMUOYU GÜNDEMİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORSUN YA HELAL OLSUN DEMEMİ BEKLERSİN.BU DURSUN ALTIPARMAK TAKINTINADA ANLAM VEREMEDİM.ADAM BİR BAŞKA PARTİYE GİTMİŞ,MİLLETVEKİLİ GİDİYOR NE OLMUŞ GİTTİYSE HALKIN DEYİMİYLE CEHENNEME KADAR YOLU VAR.ÖTEKİ İSİMLER CHP İÇİN DURUYORLAR SENİN SIKINTIN NE ANLAYAMADIM.
    KENDİNİ TATMİN İÇİN CHP’Yİ KAMUOYU ÖNÜNDE BU ŞEKİLDE MAHKUM ETMEK KADAR SİYASET AHLAKINA TERS DÜŞÜN BİRŞEY DAHA OLAMAZ.SANA CEVAP VERENLERDE HATA YAPTILAR.BENDE DAHİL.BUYUR MEYDAN SENİN KLAVYE TOSUNCUĞU.12 EYLÜL ÖNCESİNDE SENİN GİBİLERİ DERHAL TESPİT EDER PARTİDEN ATARDIK,DEMEK ŞİMDİ PARTİCİLİK DEYİŞMİŞ SENİN GİBİLER ÖNE ÇIKMIŞ YAZIK..

  19. LA KARABÜKLÜ KÜME DÜŞTÜN GİNE

    LA KARABÜKLÜ GİNE KÜME DÜŞTÜN BE.HER MEVZUYA MAYDANOZ OLMA DİYORUM SANA.BAK GİNE KÜME DÜŞTÜN.BİRŞEY BİLDİYİN YOK ÇOK ŞEY BİLİYOMUŞ GİBİ DAVRANIYOR.SAÇMALAYIP DURUYOR BE KÖYLÜM HEMŞERİM.BİR TÜRLÜ NORMALİ TUTTURAMADIN GİTTİ.HEP YANILGI İÇİNDESİN.

  20. Once saygili olmayi ogren

    Size celallenmemek hic mumkun degil..Siz bu tartismaya sadece maydonoz olmus objektiflilten uzak yanli tarafkir bir tutum sergileme goreviyle giyinip kusanmissiniz.Alt cene protezin ve miyopi gozlugun arzali…Ahlak kursusunde akademisyen kadron hazir…Yok oyle bizim zamanimizda soyleydi boyleydi aciklamalarina..Ben de burada parti dusturunu almis belli deneyimleri ve donanimi olan bir kimlikle olaylari paylastigimi dusunuyorum..Kabul edersin etmezsin ancak yazdiklarinla beni yargilayamaz ve de suclayamazsin…Bu hakki kendininizde gormek saygisizligi icindesiniz.Konuyu kisisellestirmeyi basardiniz…Tartismanin boyutunu ele alinan konulari tartismadan uzaklastirmayi hedeflediniz.Sahi siz bu tartismaya siparis mi edildiniz ????Ortaya koyduklarimi cevremdekiler yakinen bilir
    .Bu partinin her kademesinde olaylari ele alacagimdan hic kuskunuz olmasin..Partiye sahip cikma sorumlulugumuz geregi atilmasi gereken tum adimlar atilacaktir..Golge etme baska ihsan istemez…Delikanlilik kafa goz kirma ve kardeslik…Film gibi…Yillarin icicisi Aydin Boysan bile kafayi bir turlu bulamadi..Biraz yardimci olsaniz..Dogrudan ve haklidan yana tutumlariniz vijdaninizda sorgulansin..Iyiliklerle kalin.

  21. Sayginlil karinesi sizde hic yok

    Parti buyugu profilinde sayfanda 12 Eylul oncesi referanslari veriyorsunuz da partiden insamlari attiginizi falan yaziyorsunuz ya
    …Bilelim de bi ornek verseniz ..Kimi partiden attiniz.Ben de o yillarda bu partinin Karabukteki genclerindendim..Biraz daha anlat da taniyalim seni.Nasil olmus da sizden feyz alamamisiz…
    Klavyesi dogrulari yazan tosuncuk ol…Baskasi olma kendin ol..Herseyden onemlisi adam ol…Hic ilgisi olmadiginiz bu tartismada dolgu malzemesi olmana hic de gerek yoktu…Ders alma donemini coktan gectik..O hakaretlerini de tek tek yediririz adama..Muhatap kabul edilecek sayginlikta olmadigin ortada…Son olarak sunu soylerim k i dogrulari soylemekten asla vazgecmeyecegim…Sizler de kendi argumanlarinizla benim yazdiklarimi yalanlayin..
    .Bir de partiden atmak konusunda elinizi cabuk tutun..Gunu geldiginde ihanetin ortaklari nasil atiliyormus gorursunuz…Yalama ve yandasligin tavan yaptigi ulkede Aristonun su sozuyle bitiriyorum SOZLERINIZE katilmiyorum ancak soz soyleme ozgurlugunuzu sonuna kadar destekliyorum..

  22. Partisine sahip cikmaksa budur

    Yazilanlari dikkatle okudum..CHP genel baskanina hemde yine bu partinin Safranbolu Ilce Merkezinde Vatan partili bir kisi hakaret ediyor hem de bu partinin enust duzey yoneticilerinin yaninda asagiliyor…Olayin bu yaniyla baslayan tartisma buyumus gitmis..Bu iddianin dogru oldugu taraflarca da teyit ediliyor…El insaf
    .Scandala ev sahibi olan ilce baskani cemkirmis de cemkirmis..
    Adam hem suclu hem guclu…Yanina buldugu yandaslariyla burada iddia sahibi tehdit ediliyor…Partiden atilmaliymis..Kilicdaroglu olayi duydugunda kim atiliyor goruruz…Partinin genel baskan yardimcisi gurup baskan vekili ve Bartin milletvekili de bu olayin taniklaridir..Olayin gelisiminde il ve ilce yonticileri sorumluluk sahibdirler..Olayi ortbas etmeye calistiginiz her halinizden belli..Iddia sahibini kutluyorum..Partimize sahip ciktigi icin..Sizler bunun hesabini elbet vereceksiniz…Yooook oyle yagma Hasanin boregi..

  23. Çooook pardon,affedersiniz

    Sizleri adam sanmıştım çok özür dilerim çocuklar.Adam genel başkanı laf/söz etmiş.Yahu TBMM DE Genel Başkana yumruk attılar,ne yapsın adam.Gelmiş bir münasebetsiz bunu yapmış.Safranboludaki münasebetsizin yaptığı gibi.Maşallah bunu nasıl kamuoyuna taşıdılar hayret taşıyanları provokatörlük noktasında alkışlamak lazım.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yayın: 08.05.2024 21:01
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te Karayolu Trafik Güvenliği Haftası dolayısıyla etkinlik yapıldı.

PTT Kavşağı’ndaki programa, Vali Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmail Gökcek ve kurum müdürleri katıldı.

Etkinlikte Vali Yavuz, sürücülere broşür verdi, öğrencilerle yaya geçidinden geçti.