Her Telden (12.Temmuz.2018)

Her Telden (12.Temmuz.2018)

Yayın: 11.07.2018 22:07 |Güncelleme: 12.07.2018 08:50
Paylaş:
A+ A-

PİRİNÇLİK BÖLGESİNDE “HOBİ OLARAK BAHÇE YAPAN,MEYVE/SEBZE YETİŞTİRMEYE ÇALIŞAN..” BİR MEMUR EMEKLİSİNİN “KİRLİLİK FERYADI..”
Karabük’ün ZONGULDAK İstikametinde ki PİRİNÇLİK Bölgesinde “TAMAMEN HOBİ OLARAK,BAHÇE YAPAN.ORGANİK SEZBE/MEYVE ÜRETİP ,YETİŞTİRMEYE ÇALIŞAN..” memur emeklisi bir Kardeşimiz uğradı geçen gün.
ELİNDE Kİ PAKETİ AÇTI,yetiştirmeye gayret ettiği sebzeleri gösterdi,tamamen BERBAT OLMUŞ,ADETA KAVRULMUŞ gibiydi gösterdikleri,hele o domateslerin,domates olduğunu söylemek bile mümkün değildi..
“BUYRUN ÇEVRE KİRLİLİĞİNİN ESERİNİ GÖZLERİNİZLE GÖRÜN..” dedi.
İlgili BİRİMLERE BAŞVURULAR YAPMIŞ bu Kardeşimiz “ÖNCELERİ ORGANİK OLSUN DİYE İLAÇLAMA YAPMADIM,İLAÇ YAP DEDİLER,İLAÇTA YAPTIM.SONUÇ BU..” dedi.
“TAMAMEN ÇEVRE KİRLİLİĞİNDEN KAYNAKLANIYOR..” iddialarını dile getirdi ve “YALNIZCA BENİM BAHÇEM BÖYLE DEĞİL,KOMŞULARIN DA BAHÇELERİ AYNI BENİM Kİ GİBİ..” şeklinde de bilgiler verdi..
KARDEMİR’İ SUÇLADI,MARZİNÇ’İ SUÇLADI ve çevreyi bunların kirlettiğini söyledi,ilgili birçok biriminde bunu kabul ettiğini söyledi,hemen her birime başvuru yaptığını anlattı “SOMUT BİR ÇÖZÜM ALAMADIM..” dedi.
KARABÜK’TE ÇEVRE KİRLİLİĞİ VAR ELBET..
KİRLİLİĞE KARŞI,YETERLİ DUYARLILIK YOK,SORUN BURADA..!!

“BAZEN, KENTİN EN İŞLEK YERİNDE,ARABAMI PARK EDİP,ANARTARLARLA BİRLİKTE ÇEKİP/GİTMEK İSTİYORUM..” BELKİ ÇEVRE KİRLİLİĞİ OLAYI.!
Geçtiğimiz gün “HOBİ OLARAK YETİŞTİRMEYE ÇALIŞTIĞI SEBZE/MEYVELERİN ÇEVRE KİRLİLİĞİNE KURBAN GİTTİGİNİ..” iddia eden,memur emeklisi bir Kardeşimiz uğradı Büromuza.
Yanında çocuğu da vardı.
ÇEVRE KİRLİLİĞİNDEN yakındı,sebze ve meyve yetiştirmenin “BU KİRLİLİK NEDENİ İLE..” mümkün olmadığını ileri sürdü,kendi yetiştirmek istediği sebzelerden getirmiş,berbat durumdaydı.
O Kardeşimiz “BAZEN,KARABÜK’ÜN EN İŞLEK CADDESİ ÜZERİNDE,ARABAMI İSTOP EDİP,ÇEKİP/GİDEREK ÇEVREYE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN EYLEM YAPMAK GELİYOR İÇİMDEN..” dedi.
Sonra,yanında ki çocuğunu göstererek “BANA BUNLAR ENGEL OLUYORLAR,BİZİ DÜŞÜN BABA DİYORLAR..” falan dedi,İLGİLİ BİRİMLERİN ilgisiz tavırlarından dert yandı.
“GİTTİĞİM HER İLGİLİ BİRİMDE,ÇEVREYİ KİRLETEN KARDEMİR VE MARZİNÇ DİYORLAR..” gibi bilgiler verdi,sonra da “KİMSENİN BİRŞEY YAPTIĞINI DA GÖRMÜYORUM..” falan yakınmalarını dile getirdi..
ÇEVRE KİRLİLİĞİ,bu tür ilgili insanların canını gerçekten çok sıkıyor..!

EFLANİ BELEDİYE BAŞKANI SAYIN İBRAHİM ERTUĞRUL; “CİTTASLOW (SAKİN ŞEHİR..) KAPSAMINA GİRMEK İÇİN ÇABA GÖSTERİYORUZ..”
Geçtiğimiz günlerde EFLANİ İSTİŞARE TOPLANTISI adı altında bir etkinlik düzenleyen,Eflani Belediye Başkanı Sayın İBRAHİM ERTUĞRUL,önemli bir girişimleri hakkında,katılımcılara bilgiler verdi.
“İLÇEMİZİ CİTTASLOW (SAKİN ŞEHİR..) KAPSAMINA ALDIRMAYA ÇALIŞIYORUZ..” diyerek Ülke genelinde 14 kentin bu kapsamda olduğuna dikkat çekti ve “İSTENEN KRİTERLERİ YERİNE GETİRMEK İÇİN ÇABA HARCIYORUZ..” anlamında bilgiler verdi.
EFLANİ içine yuvarlandığı GERİ GİDİŞ kabuğunu kırmak için çok ciddi bir çabanın içinde ve bunun içinde EFLANİLİ OLAN hemen herkesin birlik,bütünlük içinde hareket ederek İlçe için bir şeyler yapması dönemine girildiği fikri büyük kabul görmüş.
TARIMIN ÇEŞİTLENDİRİLMESİ bir seçenek olarak sunuluyor ve özellikle TARIM KREDİ Kooperatifi Başkanı Sayın MEHMET KARADENİZ İlçe de SİYEZ BUĞDAYI üretimi için büyük çaba içinde.
SİYEZ BUĞDAYI üretiminin Eflani için uygunluğuna işaret ediliyor ve SİYEZ BUĞDAY TOHUMU desteği için Valilikten destek isteneceği üzerinde bilgiler veriyor Sayın MEHMET KARADENİZ.
EFLANİ,CİTTASLOW (SAKİN ŞEHİR..) KAPSAMINA ALINACAK GALİBA..
İLÇE SAKİNLERİ gelişmek için her çabayı gösteriyorlar..

MUHALİFETE MENSUP BİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ “AK PARTİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ SAYIN FATİH ÜRKMEZER’İ İKNA EDERSE ALIR..”
Geçtiğimiz günü,Safranbolu Belediye Meclis Üyelerinden birisi ile oturduk,sohbet ettik,bu Kardeşimiz MUHALEFET Partilerinden birisine mensup,yani AK Partili değil..
Konu SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA geldi ve “AK PARTİ Sayın NECDET AKSOY’U GÖREVİNDEN ALDI.PEKİ NEDEN ALDI.HAKKINDA AÇILMIŞ BİR DAVA VAR MI..” diye sordu..
Daha sonra da “AK PARTİ’NİN,BU SEÇİMLERDE SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NI KAZANMASI,BANA GÖRE ÇOK ZOR..” dedi ve daha sonra da “AK PARTİ’NİN TEK ŞANSI,KAYMAKAM VE BELEDİYE KAYYUMU Sayın FATİR ÜRKMEZER’İ İKNA EDEREK ADAY YAPABİLİRLERSE OLUR..” dedi.
Kendisine “CİDDİ MİSİN..” diye sorduk ve “ÇOK CİDDİYİM.Sayın FATİH ÜRKMEZER,KAYMAKAM OLMASINA,BÜROKRAT OLMASINA KARŞIN İNSANLARA ÖYLE SICAK,ÖYLE SEVGİ DOLU YAKLAŞIYOR Kİ ,SAFRANBOLU HALKI KENDİSİNİ ÇOK SEVİYOR..” falan gibi değerlendirmeler yaptı.
“AYRICA,KAYYUMLUĞU DÖNEMİNDE DE,MÜKEMMEL SAYILABİLECEK HİZMETLER VERDİ..” ifadelerini kullandı ve “AK PARTİ’NİN TEK ŞANSI Sayın FATİH ÜRKMEZER’İ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÖSTEREBİLMESİ HALİNDE OLUR..” görüşlerini ısrarla tekrarladı.
Muhalif bir Partinin,Belediye Meclis Üyesi bunları söylüyor..
Üzerinde iyice düşünmek gerek,değil mi..?

CHP KARABÜK İL BAŞKANI SAYIN ABDULLAH ÇAKIR,ESKİPAZAR OLAYINI BİR BASIN TOPLANTISI İLE KAMUOYU’NA AÇIKLADI “TARTIŞMA OLDU”
CHP Karabük İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR,günlerdir Kamuoyu’nu meşgul eden ESKİPAZAR Olayı için bir Basın Toplantısı yaptı ve olaya açıklık getirdi.
KAVGA OLMADI,TARTIŞMA YAŞANDI anlamında bilgiler verdi..
Sayın ABDULLAH ÇAKIR,Basının bunu abarttığını söyleyerek,özellikle “24 HAZİRAN SEÇİMİ ÖNCESİNDE ÇOK SIKI/FIKI OLDUKLARI BASINDA ÇIKAN HABERLERİ YALANLADI..”,o yazılan/çizilen tabloların yaşanmadığını ileri sürdü..
Olayın özellikle KILIÇDAROĞLU-İNCE çekişmesi gibi gösterilmesinin yanlışlığına vurgu yaptı Basın açıklamasında Sayın ABDULLAH ÇAKIR,elbet Sayın ÇAKIR’IN anlattıklarına inanmak zorundayız,zira “ESAS OLAN SORUMLULUK MEVKİİ’NDE OLANIN BEYANIDIR..”
Olaya bu çerçeveden bakınca ESKİPAZAR İlçe Başkanı neler söyledi ki..!!

MHP İÇİNDE UZUN YILLAR,AKTİF BİÇİMDE,SİYASET YAPMIŞ BİR KARDEŞİM “ SAYIN VERGİLİ YENİDEN ADAY OLMAZSA,PARTİ KAN KAYBEDER..”
Uzun yıllar MHP içinde,hem de en aktif biçimde,Siyaset yapmış bir Kardeşim “SAYIN GÖLBEK,BİLİYORSUN,ARTIK AKTİF SİYASETİN İÇİNDE VEYA HERHANGİ BİR YERİNDE DEĞİLİM.İŞİME/TİCARETİME BAKIYORUM..” dedi.
YEREL SEÇİMLERE ilişkin değerlendirmelerde bulundu..
“EĞER,Sayın RAFET VERGİLİ,YENİDEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLMAZSA,MHP YALNIZ KARABÜK MERKEZ DE DEĞİL,KARABÜK’ÜN BÜTÜN İLÇELERİNDE KAN KAYBEDER..” gibi değerlendirme yaptı.
“NASIL YANİ..” diye sorduk..
“Sayın VERGİLİ,İLÇELERDE Kİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARININ TESPİTİNDE DE ÖNEMLİ ROL ALIYOR.ONLARIN BİRÇOK İHTİYACININ,HACETİNİN GİDERİLMESİNDE DE ÖNEMLİ FONKSİYONLAR İCRA EDİYOR..” dedi.
O nedenle Sayın RAFET VERGİLİ’NİN,kendisi arzu etmese bile,Genel Başkan Sayın DEVLET BAHÇELİ tarafından “ADAY OLMAYA İKNA EDİLECEĞİ NOKTASINA KESİN GÖZÜ İLE BAKIYORUM..” ifadelerini kullandı..
Bunları söyledikten sonra “YENİDEN MUTLAKA ADAY YAPILIR.SEÇİMDİR BU NE OLUR BİLİNMEZ.KAZANIR VEYA KAYBEDER,ANCAK,KESİNLİKLE ADAY OLMAYA ZORLANIR..” analizlerini yaptı..
“PEKİ HERŞEYE RAĞMEN ADAY OLMAZSA..” diye sorduk..
“O ZAMAN.MHP ESKİ MİLLETVEKİLİ Sayın İLHAMİ YILMAZ’IN KAPISINI ÇALARLAR.BİLMİYORUM,SAYIN İLHAMİ YILMAZ GELİR ADAY OLUR MU OLMAZ MI.ANCAK BU SEÇENEĞİ KİMSE AKLINDAN ÇIKARTMASIN..” gibi ifadeler kullandı..
MHP İÇİNDE BÜTÜN GÖZLER Sayın RAFET VERGİLİ’YE DÖNMÜŞ DURUMDA.

“AK PARTİ,YEREL SEÇİMLERE BÜYÜK BİR SÜRPRİZ YAPARAK GİREBİLİR..” DİYENLER “İL BAŞKANI SAYIN İSMAİL ALTINÖZ’E DİKKAT EDİN..”
YEREL SEÇİMLER için kulisler gittikçe canlanıyor ve dün AK Parti’nin önünden geçiyorduk,o arada AK Parti Yönetim Kurulu Toplantısı dağılmış birçok Kardeşimizle selamlaştık,hal/hatır sorduk.
BİRAZ İLERİ DE BİRKAÇ KARDEŞİ GÖRDÜK.
Sohbete başladık ve konu YEREL SEÇİMLERE gelince “AK PARTİ BÜYÜK SÜRPRİZLERLE BU SEÇİME GİRECEK.BÜTÜN BELEDİYE BAŞKANLIKLARI AK PARTİ TARAFINDAN KAZANILACAK..” gibi sözler ettiler.
Bu arada “BAK ABİ,Sayın İSMAİL ALTINÖZ’E DİKKAT EDİN.BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLMAK İÇİN,İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNDEN İSTİFA EDEBİLİR..” falan dediler.
“OLUR MU CANIM,İL BAŞKANI,TÜZÜK GEREĞİ BELEDİYE BAŞKANI’NDAN DAHA ÜSTTE..” dedik,içlerinden bir Kardeş “ÖYLE DEME ABİ BELEDİYE BAŞKANI’NIN YAPTIRIM GÜCÜ VAR.EMRİNDE İNSANLAR VAR,BÜTÇESİ VAR..” gibi sözler etti..
Sayın İSMAİL ALTINÖZ’ÜN istifa edebileceği üzerinde durdular..
Bekleyelim bakalım,nasıl bir Yöntem izlenecek.

ÜLKENİN,YENİ CUMHURBAŞKANLIĞI YÖNETİM SİSTEMİ’NE,İNSANLAR KOLAY/KOLAY ADAPTE OLACAKLAR MI,YADIRĞAYANLAR HAYLİ ÇOK..
Ülkemiz CUMHURBAŞKANI YÖNETİM SİSTEMİNE girdi ve bu Ülke insanının genlerinde olan,alışkın olduğu birçok konu tepetaklak oldu,yeni bir uygulama alanı çıktı ortaya.
Örneğin GENELKURMAY BAŞKANLIĞI’NDA Kİ DEĞİŞİM.
Birkaç yıl önce,Genelkurmay Başkanı değişmeden günlerce söylentisi olurdu,yok AHMET olacak,Yok MEHMET olacak söylentileri günlerde devam ederdi.
BU DEFA ÖYLE Mİ OLDU,SAATLER İÇİNDE YENİ YÖNETİM İŞBAŞINA GELDİ.
İşin aslı da öyle olması elbet.
Şimdi BAKANLIKLARIN çok büyük bölümünün başında SİYASETİN DIŞINDAN İNSANLAR VAR ve bu insanlar TAŞRA TEŞKİLATLARINI DA kendi OFİSLERİNİN doğrultusunda,kendileri atayacaklar..
SİYASETİN AĞIRLIĞI EN AZINDAN GÖRECELİ OLARAK AZALACAK.
Peki yeni Müdürler ile Taşra Siyasetçisinin ilişkileri nasıl olacak..?
Olayın bu yanı çok/çok önemli zira.
Şu an TAŞRA BÜROKRATI,Siyaset ile uğraşanların sözlerine çok/çok itibar ediyor ve Siyaset Kurumu’nun içinde ki insanlar birçok isteklerini çok rahat biçimde yaptırabiliyorlar..
Gelecekte bu düzen sürer mi acaba..?

KARABÜK VALİLİĞİ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİK PROGRAMINI AÇIKLADI,PROGRAM BUGÜN İTİBARI İLE BAŞLIYOR
Karabük Valisi Sayın KEMAL ÇEBER,15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ için çok içerikli bir program hazırladı ve ETKİNLİKLER bugün itibarı ile başlatılıyor.
15 TEMMUZ,HAİN FETÖ DARBESİNİN PÜSKÜRTÜLMESİ BÜYÜK OLAY.
Bu olayın unutulmaması/unutturulmaması gerekiyor elbet.
Vali Sayın KEMAL ÇEBER bu cümleye uygu olarak,çok geniş,çok içerikli bir program düzenleyerek,bugün saat 11.30 solo dinletisi ile programa start veriliyor..
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ hayli geniş tutulmuş,bu etkinlikler çerçevesinde film gösterileri,Kur’an-1 Kerim dinletileri,Konferanslar düzenlenecek.
Bu anlamda SPOR GÖSTERİLERİ DE düzenleniyor..
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ Etkinlikleri çerçevesinde ŞEHİT AİLELERİ DE Unutulmadı ve kendilerini ile protokol bir yemek yiyecekler.
ETKİNLİKLER BUGÜN TÖRENLERLE BAŞLATILIYOR..

19 kişi görüş bildirdi

  1. Yeniceli

    Artık ywterrrrr ya yetti artık yeniceli insanları artık nefrete dönüştürdü yapmayın ya bende karabük merkezliyim Karabükün asıl sahipleriyiz bizdemi yapalım bölgecilik ya biraz terbiyeli olun yok bir tanesi vardı bakan yardımcılığı bekliyordu bir tanesi danışmanlık ya bu kadar ucuzmu bu işler vallahi bunların hiç birisini ne siyasete alacan nede bürokrasiye alacan yesinler birbirlerini

  2. Yiğit

    Ahmet abi nasılsın iyimisiniz inşallah iyisindir bizim 350 davası hakkında bir gelişme var mı yazınızı bekliyoruz kucak dolusu sevgiler saygılar sunuyorum teşekkür ediyorum bizleri unutmayın güzel kalpli insan saygılar

  3. NE O NE ÖTEKİ,MHP BİTTİ

    NE RAFET VERGİLİ NE İLHAMİ YILMAZ KİM ADAY OLURSA OLSUN MHP KARABÜKTE Bİ VARLIK GÖSTEREMEZ.BUNU HERKES BİLSİN.MHP KARABÜKTE BİTTİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINI FİLAN KAZANAMAZ.BAKIN BENİM İSTEDİYİN RAFET VERGİLİNİN ADAYLIĞI.ADAY OLSUN GÖRSÜN DÜNYA KAÇ BUCAK.HERŞEYİ BEN BİLİRİM BENİM BİLDİKLERİM DOĞRUDUR.HANİ NOLDU BELEDİYE BİNASI YAZIK DEYİLMİ ORADAKİ ESNAFLARA .İKİ YÜRÜYEN MERDİVEN ONLARDA YÜRÜMÜYŞOR ZATTEN İKİ ASANSÖR İKİ KÖPRÜ NEYMİŞ BEN HİZMET ETTİM.ESNAFIN SEL SULARI ALTINDA KALMASI NOLACAK KENDİ ARABASININ İÇİNDEYKEN BATTI ÇIKTIDA BAKMASI NOLACAK.MARZİNÇ ARTIK KİRLEMİYORMU BAKIN İŞTE BU YAZIDA MEMUR EMEKLİSİ FERYAT EDİYOR

  4. karabüklü

    AK PARTİNİN BU KEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAY BELİRLEME SÜRECİNDE HATA YAPMA ŞANSI KALMADI . 2 DÖNEMDİR MERKEZ BELEDİYE ELLERİNDE DEĞİL, ELLERİNDEKİ YENİCE VE SAFRANBOLU BELEDİYELERİN DE SORUN VAR , ESKİPAZAR, OVACIK VE EFLANİ BELEDİYE BAŞKANLARININ DEVAM EDECEKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM, YENİCE İÇİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DA OLAN ÖZEL İDAREDEN İSMAİL KÖKÇÜ VE İŞ KUR İL MÜDÜRÜ COŞKUN GÜVEN İSMİNİN KONUŞULDUĞUNU DUYDUM. SAFRANBOLU İÇİN BAKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİ SONA ERERSE MEHMET CEYLAN DİYORLAR, KARABÜK İÇİN ADAY ADAYI OLACAK İSİM ÇOK GALİBA AMA ÖZELLİKLE KARABÜK DE ÇOK TİTİZ DAVRANIP GALİBA REKTÖRLÜĞÜ ZAMANINDA BAŞARILI İŞLERE İMZA ATAN BURHANETTİN UYSAL İLE MUZAFFER ATILGAN İSMİ ÖN PLANA ÇIKIYORMUŞ, MEVCUT BAŞKAN SAYIN VERGİLİ ADAY OLMAZSA İŞLERİ BİR HAYLİ KOLAY OLUR, NEREDEN DUYDUN DİYECEK OLURSANIZ SAYIN GÖLBEK GİBİ DAHA ÖNCELERİ AK PARTİDE ETKİN GÖREVLERDE BULUNMUŞ ŞİMDİLERDE TİCARETİNE BAKAN BİR ARKADAŞLA , ŞU AN İL YÖNETİMİNDE BULUNAN BİR ARKADAŞIMLA SOHBET ETTİK .
    SAYIN GÖLBEK BU ARALAR KARABÜKSPOR İLE İLGİLİ YAZMAZ OLDUNUZ, SİZ YAZMAYINCA SAMUT GİBİ BİR ŞEY OLUYORUZ DİYORDU BİR YORUMCU NE OLUR KARABÜKSPOR İLE İLGİLİ ENGİN FİKİRLERİNİZDEN BİZLERİ MAHRUM BIRAKMAYIN, KULÜP BİR MENAJERLİK ŞİRKETİMİ GETİRMİŞ NEYMİŞ, SONRA ESKİ FUTBOLCULARDAN FAZLI GENEL MENAJER Mİ OLMUŞ, LEVENT HOCA İSTİFA MI ETMİŞ NELER OLUYOR BAŞKAN DEĞİŞECEK Mİ, BATAN 190.000.000. LİRANIN HESABI SORULACAK MI KULÜPTE NELER OLUYOR LÜTFEN ENGİN TECRÜBELERİNİZLE BİLGİLERİNİZİ GÖRÜŞLERİNİZİ BİZLERLE PAYLAŞIN .
    SONRA MEMLEKETİMİZİN GÖZBEBEĞİ KARDEMİR A.Ş. DE YÖNETİM KURULU BAŞKANININ ÖZELLİKLE MAL ALIMLARINDA AİLELERİN ÇIKARINI DEĞİL KARDEMİRİN ÇIKARINI DÜŞÜNMEYE BAŞLADIĞI İÇİN ETKİN AİLELERİN YÖNETİM KURULU BAŞKANINDAN RAHATSIZLIK DUYDUĞU VE ARALARININ MECBUREN DÜZELMEYE BAŞLADIĞI VE SÖZLERİNDEN ÇIKMAYACAK OSMAN KAHVECİYİ TEKRARDAN YÖNETİM KURULUNA ALDIRDIKLARI , YÜCEL AİLESİNİN DE YÖNETİME DÖNECEĞİ KONUŞULUYOR SİZ NE DERSİNİZ. SAYIN GÖLBEK SAYGILARIMLA…….

  5. CHP İL BAŞKANLARI

    İSMAİL YILMAZ,DR.GÜLTEKİN ERDOĞAN,BAYRAM KARADAĞ,ERDOĞAN DİNÇEL SİZLERDE CHP İL BAŞKANLIĞI YAPTINIZ,HİÇ İLÇE BAŞKANI DÖVDÜNÜZMÜ,HİÇ İLÇE BAŞKANIYLA SİLLE TOKAT BİRBİRİNİZE GİRDİNİZMİ.BAKIN ABDULLAH ÇAKIR ESKİPAZAR İLÇE BAŞKANINDAN BAŞLADI.SİLLE TOKAT DÖVÜŞMEYE BAŞLADI.SONRADA YOK TARTIŞMAYMIŞ YOK AİLE İÇİYMİŞ FİLAN GİBİ BİR SÜRÜ FASARYA.ŞİNDİ SIRA HANGİ İLÇE BAŞKANINDA APTULLA BAŞKAN.OVACUKTAN BAŞLA SONRA YENİCE SONRA EFLANİ SONRA MERKEZ İLÇE BİTEK SAFRANBOLUYA DOKUNAMAZSIN AYNI KAPTAN SU İÇİYONUZ.zATTEN KEFİL OLDUĞUN MİLLETVEKİLİNDE TERK ETMİŞTİR SENİ.

  6. CHP Karabük İl Başkanı ve Fiziksel Şiddet iddiaları..

    CHP il başkanı ve milletvekili Eskipazara güya teşekkür ziyaretine giderler…Bir soruşturma ,denetleme mantığıyla gidilmediği anlaşılıyor…Ancak ziyaret birdenbire getir defterleri,çıkar evrakları boyutuna evriliyor….İl başkanı adeta elindeki tüm yetkileri bir müfettiş edasıyla gündeme getiriveriyor….Hani ,seçim sonrası teşekkür mahiyetinde bir ziyaretti??????İnsan milletvekilinin yanında o’nu bu çirkin manzaraya ortak edermi??????Bir güç zehirlenmesi…..İl başkanı adeta Karabük bizim dönemimizde ve benim il başkanlığımda bir milletvekili çıkardığı anlayışını ve psikolojisini HÜSEYİN AVNİ AKSOY’a kanıtlamak istercesine ringteki marifetlerini gösteriveriyor….Sol direkle başlıyor,arkasından mideye aparkart sonrasında Kung fuu tekmeleri…..Orta hakem sayın milletvekili araya girer ve saymaya başlar….Ringe havlu atılır müsabaka abondone ile sona erer…Hakem karşılaşmayı bitirir….İtirazlar başlar…………….

    Kendini aşamayan kimlikler, oturduğu makam koltuğunu doldurmaya başladığında bir siyasal mücadele kendi içinde erimeye başlar…Küçük olsun benim olsun anlayışı ancak partide iktidar olma mücadelesine bürünür…..CHP genel merkezi konuya duyarlı olup olayı tüm yanlarıyla ortaya çıkarmalıdır….Bu türden kavga ortamı ve fiziksel şiddeti araç olarak kullanan yöneticilerin partimize zarar verdiği aşikardır…..

    Sessizliğe bürünmüş milletvekili Hüseyin Avni Aksoyun gözü önünde ceryan eden bu olayı aydınlatması partililer tarafından beklenmektedir….Neyi saklıyorsunuz,kimi koruyorsunuz??????Bu türden şiidet içerikli davranışların üstü örülemez ancak hesabı sorulur..

  7. CHP İL BAŞKANLARI

    YAPTIĞIM YORUMDA AHMET GÖLBEK İSMİDE VARDI.NEDEN SİLDİNİZ.AHMET GÖLBEK,İSMAİL YILMAZ,DR GÜLTEKİN ERDOĞAN,BAYRAM KARADAĞ,ERDOĞAN DİNÇEL İL BAŞKANLIĞINIZ ZAMANINDA HİÇ CHP İLÇE BAŞKANI DÖVDÜNÜZMÜ SİLLE/TOKAT BİRBİRİNİZE GİRDİNİZMİ DİYE YAZMIŞTIM SONRADAN AHMET GÖLBEK İSMİNİ SİLMİŞSİNİZ.LÜTFEN SİLMEYİN AHMET GÖLEKTE İY BAŞKANLIĞI YAPTI CHP DE.

  8. İNANALIMMI

    AK PARTİ İL BAŞKANI AVUKAT İSMAİL ALTINÖZ İL BAŞKANLINDAN İSTİFA EDERK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLICAKMIŞ İNANALIMMI YANİ İL BAŞKANLINI BIRAKIRMI ŞAHSEN BEN İHTİMAL VERİMİYORUM BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLSA BİLE KAZANMASI MÜMKÜN DEYİL ÖYLE YIRTICI HEYECANLI BİR KİŞİ DEYİL İSMAİL ALTINÖZ BELEDİYE BAŞKANI HIRÇIN OLUCAK YIRTICI OLUCAK SEÇMEN BUNU GÖRÜCEK OY VERİCEK

  9. Kardemir çalışanı

    Arkadaş hava kirli diyosunuz da kardemir kuruldu biz çevresine kurulduk herkes ekmek sahibi oldu burda hava kirliliği konusunda biz suçluyuz.karabukluyum diyenlerin yüzde babalarinin 70 ı nerden emekli … marzince okadar yaptırım yaptı adam açıp bakın rafet baskan olmasa
    Karabuk hala hic bişey yapmayan belediye olacaktı eskiden kaldırım yapıp kaldırım bozan belediye başkanları vardı şimdi yaşlılarımız yürümeden cikiyo tepelere safranboludan karabüke köprüden geçiyoruz ne demek bişey yapmadı

  10. HAVA KİRLİLİĞİ DEVAM EDİYOR

    Sayın başkan Rafet Vergili’nin çok uğraştığı Marzinç gerekli önlemleri aldık diyor ama yorum yapan emekli hocamız gibi ben de kirliliğin devam ettiğine inanıyorum hepimiz zehirlenmeye devam ediyoruz kapatılsın lütfen marzinç. Bu arada Rafet Vergili başkanlığa tekrar aday olmazsa yeni çıkarılacak adayın kesinlikle seçilemeyeceğine inanıyorum. Rafet Vergiliyi tekrar aday olarak görmek istiyor ve başladığı projeleri kaldığı yerden devam ettirmesini diliyoruz. Hayırlı günle Ahmet bey

  11. İsciyiz

    Ben belediyeden ve Rafet beyden memnunum bana ve memlekete yaptığı yardımları asla unutamam karabuku Karabük yaptı ama bazı insanların yoluna taş koyduğu için Karalamaya çalışanlar hep olacaktır ben inanıyorum ve güveniyorum teşekkürler Rafet baskanim

  12. Rafet baskan bizi birakma

    Ben karabukte ogrenciydim rafet baskan bize bi konuda cok iyi davrandi karabukte 5 senem gecti hava kirliligi konusunda biraz daha iyi seyler yapabilir kanyon prorejsinin bitmis halini gormeye gelicem gercekten cumhuriyet kentisin karabuk memlekete koprulu rafet pasa diye anlatiyorum

  13. Karabüklü biri

    Kim ne derse desin ben belediye başkanından memnunum oyum yine Rafet başkana yeter ki o aday olsun

  14. Mehmet t

    Bi kere kim aday olursa olsun rafet başkanın karşısında duramaz karabukte belediye başkanı olup kim bukadar iş başardı kim bukadar büyük insanlara direndi herkes birilerinin yalakasi olurken rafet reis herkesi karşısına aldı ve dimdik durdu herzaman da öyle olacak

  15. Ak ismail

    Ak İsmail
    O Ancak köylülerini Birde üçbaşlı Kankasinı tanır
    Gerisi boş.
    Onlar seçsin onu yeter.

  16. karabuk

    ŞİMDİ YAZILAN YORUMLARA BAKIYORUM SAYIN BAŞKAN RAFET VERGİLİYE METHİYELER DÜZÜLÜYOR NE YAPMIŞ KARABÜKE BAŞKAN ŞEHİR MERKEZİ ESKİ BELEDİYE BİNASININ OLDUĞU BÖLGE MEZBELELİK İÇİNDE, BİNA YAPACAKMIŞ MÜTEAHHİT İLE ANLAŞIP PAY EDİLECEKMİŞ SATIŞA ÇIKARTILACAKMIŞ MIŞ DA 100 YILDAKİ İŞ MERKEZİ VE PAZAR YERİNDEKİ DÜKKANLAR ÇÜRÜMEYE TERK EDİLDİ ÖYLECE DURUYOR TRİLYONLAR HEBA OLDU BELEDİYE BAŞKANIMIZ HİÇ BUNDAN BAHSEDİYORMU YOK BELEDİYE SANKİ ASLİ İŞİNİ BIRAKMIŞ EMLAKÇILIĞA VE MÜTEAHHİTLİĞE SOYUNMUŞ DÜKKANLARI SATIŞA ÇIKARACAKMIŞ ÇOK ŞIK BİR YAPILANMA DÜŞÜNÜYORMUŞ HEPSİ HİKAYE SEÇİMLER YAKLAŞIYOR KARABÜK BASINIMIZ KARABÜKTE YAŞAYANLAR BİR MİKROFON TUTSA ACABA NE DİYECEKLER ÇOK MERAK EDİYORUM BAŞKANI YAPMADIKLARI ÇOK BASİT PROJELERDEN DOLAYI KUTLARLARMI ACABA.BİRDE SON ZAMANDA YAPILAN DEMİRYOLU ÜST GEÇİT KÖPRÜSÜNDEN YAYALARIN YAN YANA İKİ KİŞİNİN GEÇMESİ ADETA MUCİZE GİBİ ÇÜNKÜ BÖYLE BİR KÖPRÜ DÜNYANIN HİÇ BİR YERİNDE YOKTUR SAYIN BAŞKANIMIZ KARABÜK BELEDİYESİNİN YETKİLİLERİ ORADAN Bİ ZAHMET GEÇSE BU GERÇEĞİ GÖRÜR. BU KÖPRÜYÜ KİM YAPTI ……… DER.AYRICA KENT MEYDANI BİR UCUBE GİBİ ORTA YERDE DURUYOR HANGİ ŞEHİRDE BÖYLE BOŞ DURAN BİR KENT MEYDANI VAR SORARIM SİZE

  17. AK Partimiz kazanır

    AK Parti Karabüktede ilçelerindede Belediyeleri kazanır isteyen oylara baksın görsün Karabüktede Safranboludada Yenicedede Eflanidede Eskipazardada Ovacıktada kazanır Karabükte kim belediye başkan adayı olur bana göre Burhanettin hoca olur Mehmet ceylan olur öyle İsmayil altınöze filan olamaz Timuçin saylarla Ömer ayarıda olacakların arasında katalım.birde Muzaffer atılgan var gitsin ovacuğa belediye reyisi olsun bakın bakalım seçilebiliyomu

  18. Vergili artık başkanlığa veda zamanı geldi...

    24 Haziran seçimleri ve VERGİLİ yanyana konulduğunda Vergili’nin “son tango dansı” sonucunu doğurmuştur…Bu seçime Ahmet Karabacak,Vergili’yi temsilen seçime girdiği ortada…Hertürlü desteği vererek te kendisinin 2019 yerel seçimlerindeki yerini koruyabilme çabası içinde bir gölge milletvekili gibi çalışmasına rağmen tüm il ve ilçelerden alabildiği oy 20 bin olmuştur…..Bu seçim karnesi Vergili için de tam bir hezimet ve de hayal kırıklığı yaratmış,adeta üzerlerine ölü toprağı serğilmiş,ağızları bıçak açmaz hale gelmiştir…

    Bireysel etki ön plana çıkarılarak Vergili üzerinden girilen seçim başarısızlığı hiç de süpriz olmamıştır….Vergili bir iş adamıdır ,oysa siyasal partiler, ideolojileriyle bir kitle partisi olma özelliklerini taşır….Demir-Çelik işkolunda bir sanayicidir….Belediyecilik anlamında bir şehri ayağa kaldıracak bir donanıma ve birikime sahip olmadığı da ortada….Klasik belediyecilik anlamında yol-su ve mahallelere yapılan küçük mahalle evleri ve çocuk parkları,asansörler,ve demir köprüler….Bu işleri çok sıradan bir küçük mütahit de pekala yapabilir….

    Şehir içinde arazi fakiri olan Karabük,Kent meydanı gibi bir alanı rasyonel bir şekile dönüştürememiştir…Granit taşlar bile şehrin sıcaklığının artmasına neden olmaktadır…Oysa insanların dinlenebileceği ,içinde oturma grublarının olduğu nezih ortamlar yaratılabilirdi….

    Seçim döneminde hazırlattığı simulation görüntüleri hatırladığımda Cennette KARABÜK bu mu ola dediğimiz görüntülerdi…Nasıl da milleti kekledi….Çıkmış şimdilerde Türkiye’nin en zengin belediyesiyiz,kasamız para dolu demez mi…..Projeleri gerçekleştirmezsen kasan dolup taşsa ne gam…..Varyemez bir babanın mirasçıları gibi Karabük halkı….ARAÇ ÇAYI projesi bu şehrin kaderi olacaktır bu proje gerçekleşirse Karabük adeta bir Avrupa şehri bir Eskişehir görünümü ve güzelliğine erişilebilir…..

    Bir de seçim zamanları ortaya çıkıp Havaalanı projesine karşı çıkmaz mı????Yanlış bilgilendirme yapmaktadır…Neymiş üniversitenin üstüne yapılacak havaalanı uluslararası havaalanı değilmiş…Evet başlangıç için doğru bir tespit ancak şu bilgiyi halktan saklıyor…Burası 1750 metre pist olacak ancak yapılacak havaalanı arazi bakımından daha sonrasında 3000 metre piste çıkarılabilir olduğu da teknik raporlarla ortadadır…Bu özellik de uluslararası hava alanı olma standardıdır……

    Yine siyasetçilerin iştahını kabartan Yenice şeker kanyonu üzerindeki salvosu ise Yeniceliler tarafından rağbet görmedi…Ne demişti ,”Burayı Karabük belediyesi olarak satın alacağım..”.Güldürme adamı….Önce Karabük belediye sınırları içinde imara açmayı bekleyen,köy durumunda,kentsel dönüşüm bekleyen planlaşmaya susamış bir Öğlebeli’ne hizmet götür…..Halen daha 3 kattan fazla bina yapımına izin vermiyorsun….Şehrin içinde bu yıkık dökük binaları korumaya mı aldınız???Ünesco dünya miras listesine aday mı yapacaksınız Öğlebeli mahallesini ya da köyünü?????? İnsanların binlerce dönüm arazilerini “Üniversite alanı” ilan ederek ne kamulaştırılıyor,ne alınabiliyor,ne satılabiliyor,ne de o arazilere bir bina v.B yapılaşma izni veriliyor…İnsanları mağdur etmeye ne hakkınız var???Bu tam bir hizmet gaspıdır…İnsanların malına mülküne çökmektir….Ya da 18 . madde ile planlaşmanın önünü aç…Her geldiğinizde bu yöre sizden bu uygulamaları beklediğini defalarca söylüyor….Nereye kadar öteleyeceksiniz sayın VERGİLİ????????????????

    Sayın vergili özetle belediyecilik vizyonu olmayan, demirden,köprüden başkaca bir şeyden anlamayan, ekip ruhundan bihaber,tek başına karar alan ,başına buyruk etrafını duvarlarla örmüş bir iş adamı, asla ve kesinlikle iyi bir belediye başkanı olamamıştır….Yalnız şunu da belirtmemde yarar var, asla belediyede önceden duyduğumuz fırıldaklıklar,imar usulsüzlüleri ve rüşvete geçit vermemiştir…Hakkını teslim etmek lazım…Ancak bu, her insanın taşıması gereken bir onurdur….

    Sonuç olarak Vergili, bir sanayici olma özelliği ile şehrimize açacağı fabrikaların başında bulunarak, istihdam yaratması daha da sağlıklı bir düşünce olmalıdır…..Belediye başkanlığı düşüncesinden vazgeçmesi gerekir….Milletvekilliği, kendisine daha da yakışırdı diye düşünüyorum…Sandığın dibine çakılmadan işi zirvede tamamla….HOŞÇA KAL..

  19. Ak Parti Kazanır'a cevap

    Sevgili Kardeşim Mehmet Ceylan la Karabük Belediyesi kazanılır demişsin biz bu filmi daha önce gördük. Birde bu ovacığı küçümseyen tavrınız anlam veremedim. Dikkat ederseniz Karabük İl olalı her dönem Ovacık İlçemiz’den bir milletvekili seçildiğini görürsünüz. Ovacık’ın bu yetişmiş insan potansiyeli Karabük sayesinde olmuştur. Seçilen bütün Ovacık kökenli siyasiler Karabük te eğitim görmüştür. Çoğunun ilçesi ile doğru dürüst bir bağlantısı yoktur. Ovacık nüfusuna kayıtlı 100.000 kişi olmasına rağmen ilçe merkezinin. nufusu 750 köyleri ile beraber 5000 nufusu var. Genelde gurbetçi olan bu ilçemizin en büyük nufusu Karabük ve Safranbolu duadır. Dolayısıyla bu insanların doğduğu, doyduğu yer Karabük’tür.Ovacığın yetiştirdiği değerler Karabük e geçmişte olduğu gibi gelecektede hizmet etmeye devam edecektir. Ovacık merkezde belediye başkanlığı yapacak çok değerli insanlar var olup, Karabük te yetişmiş Ovacık kökenli birinin orda belediye başkanı olması gibi zaten bir talebi olamaz

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.