Her Telden (13.Mart.2018)

Her Telden (13.Mart.2018)

Yayın: 12.03.2018 20:10
Paylaş:
A+ A-

BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ’NİN,GÜNDEME GETİRİP ÜZERİNE GİTTİĞİ “MARZİNÇ TÜM EKSİKLİKLERİNİ GİDERDİ..” VE KAYNAK
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN gündeme getirdi,Karabük’te Cadde ve Sokakların bir anda AFİŞLERLE DONATILDIĞI yılların sorunu MARZİNÇ artık sorun olmaktan çıktı/çıkartıldı..
HAVA KİRLİLİĞİ YAPMADIĞI,DAHA ÖNCE AÇIKLANMIŞTI..
ATIK SULARI için,öncelikle bir ÇÖKERTME HAVUZU yapıldı ve ATIK SULARI bu havuzda SU KİRLİLİĞİNE YOL AÇMAYACAK şekilde ayrışıyor,bu manada da sıkıntı kalmadığı belirtiliyor..
CURUF DEPOLARI BOŞALTILDI ve artık çıkan ATIK MADDE curuf öyle dağlar gibi yığılmayacak ve bu anlamda da bir sıkıntı kalmadı,öte yandan ÇED RAPORLARI için kuracakları vaadini verdikleri sünger demir olayını da,ilgili birimlerle görüşerek gidermişler,o sorunları da kalmadı..
MARZİNÇ ARTIK SORUN OLMAKTAN,TAMAMEN ÇIKTI GİBİ..
Karabük adına Sayın RAFET VERGİLİ bunu sağlarken,MARZİNÇ Tesisinin Sahibi konumunda olan MARMARA GERİ KAZANIM A.Ş.NİN Karabük halkı adına kullanılmak üzere Karabük Belediyesi’ne çok önemli bir kaynak temin etmesi de,temin edildi..
BU KAYNAK,KANYON PARK SPOR KOMPLEKSİ YAPIMINDA KULLANILACAK..
Karabük sakinlerine böyle bir hizmeti verecekler yapacaklar..
Sayın RAFET VERGİLİ çok ciddi,çok önemli bir mücadele verdi,sonuçta hem bir sorunun çözümünü,gündemden ilelebet çıkmasını sağladı,hem de KARABÜK’E ÖNEMLİ BİR KAYNAK temin etti..
Olay şu an itibarı ile kapandı artık.

2017 YILI İÇİNDE 190-195 MİLYON LİRA CİVARINDA İHALE YAPAN VE EN KÜÇÜK BİR SÖYLENTİ ÇIKMAYAN İL ÖZEL İDARESİ VE SİYASET OLAYI
Tam rakamı bilmiyoruz,ancak,KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ 2017 yılı içerisinde 190-195 milyon lira civarında İHALE YAPMIŞTIR,peki size bir soru “BU İHALELER NOKTASINDA EN KÜÇÜK BİR SÖYLENTİ ÇIKTI MI..?”^
DOĞRUSU BİZ DUYMADIK,TERTEMİZ İHALELER YAPILDI..
Ayrıca, alınan TASARRUF önlemleri ile İL ÖZEL İDARESİ makine parkı çok güçlendirildi,iş hacmi çok/çok arttı,iş yapım refleksi doruklara tırmandırıldı..
Şimdi böylesine başarılı çalışmalara imza atan,personel içinden SİYASETE GİRMEYİ DÜŞÜNEN isimler olmaz mı sizce,örneğin Sayın MEHMET UZUN böyle bir düşünce içerisinde olsa “DUR KARDEŞİM,SİYASET SENİN NEYİNE..” demek gibi bir hakkı kim kendisinde görebilir..?
Veya DİĞER BÜROKRATLARDAN SİYASET DÜŞÜNENLER OLMAZ MI..?
Yapı itibarı ile SİYASETİN GÖBEĞİNDE olan İL ÖZEL İDARESİ ve İL GENEL MECLİSİ içinde önümüzde ki dönem SİYASETE ATILANLAR olacaktır mutlaka,bunu tahmin etmek zor olmasa gerektir..
Örneğin İL GENEL MECLİS Başkanı Sayın AHMET SÖZEN Siyaseti noktalar mı..?
Elbet ki SİYASETE DEVAM diyecektir ve hakkıdır da..
İL ÖZEL İDARE Genel Sekreterliğini ve MECLİSİ’Nİ iyi izleyin olur mu..?

KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN HESAPLARI “HUKUK TARAFINDAN MASAYA YATIRILIRSA..” BASİT TUTUNAKLARLA HARCANAN MİLYONLAR..!!
Biliyorsunuz KARDEMİR KARABÜKSPOR hakkında HUKUKA GİTMİŞ bazı şikayetler var,HUKUK henüz bu nokta da bir irade belirtmedi,ancak bu noktalarda gelişme mutlaka olacaktır.
“KOVUŞTURMAYA GEREK YOK..” gibi bir kararda çıkmadı..
Demek ki sıkı bir inceleme dönemi geçiriliyor..
Bu nokta da “TUTANAK DÜZENLENEREK..” yapılan,yapıldığı “YAPILAN BU TUTANAKLARLA EVRAKA BAĞLANAN..” milyon Euro tutarında bazı harcamalardan söz ediliyor..
Öyle üç/beş bin liradan söz edilmiyor..
“FUTBOLCU İZLEME PARASI OLARAK TUTANAKLARLA YAPILAN..” milyon Euro harcamalardan söz edenler var ve elbet HUKUK BÖYLE BİR OLAY BÖYLE BİR GELİŞME VARSA,bunlara kayıtsız kalamaz/kalmaz..
BU MİLYON EUROLAR NEREYE/KİME GİTMİŞTİR ACABA..?
Herkesin ortak fikri “KARDEMİR KARABÜKSPOR BÜNYESİNDE YAŞANMIŞ GELİŞMELERİ BİLEN 4-5 KİŞİ VAR.BUNLARDAN BİR/İKİSİ EN SONUNDA BİLDİKLERİNİ ANLATACAKTIR ELBET..” yolunda.
Dileriz öyle olur,yaşandığı ileri sürülenler aydınlığa kavuşur..

UMARIZ VE BEKLERİZ Kİ,KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ’NİN ; “KARABÜKLÜ FİRMALARDAN ALIŞ/VERİŞ EDİN ÇAĞRISINA..”
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ çok önemli bir çağrı yaptı,umarız ve bekleriz ki KARABÜK YAŞAYANLARI Sayın VERGİLİ’NİN bu çağrısına kulak verirler..
Ne diyor Sayın VERGİLİ..?
“KARABÜK YAŞAYANLARI,ALIŞ/VERİŞLERİNİ KARABÜK’LÜ İŞYERLERİNDEN,KARABÜKLÜ FİRMALARDAN YAPSINLAR…” çok/çok güzel bir çağrı ve dileriz,umarız,bekleriz böyle olur..
KARABÜK İNSANI BU ÇAĞRIYA KULAR VERİR..
Düşünün,KARABÜK’TE çok Ünlü Firmaların İŞYERLERİ VAR ve buralardan Karabük’e en küçük bir maddi yardım,en küçük bir manevi destek geliyor mu..?
KARABÜK Yaşayanları Okul,Cami,Spor Kulübü veya herhangi bir yere yardım için KARABÜKLÜ FİRMALARA gidiyor değil mi,yıllar önce İSMET MARKET Sahibi Sevgili Kardeşim İSMAİL SÜRMEN’İN KARABÜKSPOR’A verdiği maddi/manevi desteği hangi ULUSAL MARKALI bir Market vermiştir..
Sevgili İSMAİL SÜRMEN’İN verdiği o destekleri,Ulusal çapta ismi olan bir Market bırakın vermeyi,böyle bir düşünce içinde bile olmamıştır,hele şu günlerde KARABÜK’LÜ FİRMALARIN KARABÜKSPOR’DA milyonlarla alacağı var,gereken mal vermeyi de sürdürüyorlar..
Bunları örnek olsun diye gündeme taşıyoruz elbet..
Sayın VERGİLİ’NİN yaptığı çağrıya herkes kulak vermeli,destek olmalı..

AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ PROF.DR.SAYIN BURHANETTİN UYSAL VE MERKEZ İLÇE BAŞKANI SAYIN OSMAN UZUNOĞLU’NUN ZİYARETİ..
AK Parti Karabük Milletvekili Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL ile AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Sayın OSMAN UZUNOĞLU ,geçtiğimiz cumartesi günü Gazetemiz Bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulundular.
Uzun süre sohbet ettik.
Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL,gündeme getirdiği,uzun süre emek vererek ete/kemiğe büründürdüğü SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU UÇUŞ PİSTİ konusunda bilgiler verdi.
BÜTÜN PROSEDÜRLER BİTİRİLMİŞ,Kalkınma Bakanlığı’ndan gereken izinler alınmış,olay artık Sayın ŞEFİK DİZDAR’A yer teslimi aşamasına kadar gelmiş/getirilmiş.
Bu arada,galiba KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Bütçesinde “YALNIZCA BU İŞE HARCANABİLECEK BİR PARA VAR..” ve Sayın ŞEFİK DİZDAR kendisine gerekli yer teslimi yapıldığında süratle “PİST YAPIM AŞAMASINA/İNŞAATINA..” başlayacak..
Bu olay yıllardır Karabük gündeminde,artık sona gelindi,inşaatına başlanması için herhangi bir sorun kalmadı ve Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM’IN Karabüklülere verdiği müjde böylece yerine gelmiş/getirilmiş olacak..
AK Parti Milletvekili Sayın BURHANETTİN UYSAL’I sevinçli gördük..
Yıllardır,üzerinde,titizlikle durduğu bir proje hayata geçiyor/geçiriliyor…

AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ SAYIN BURHANETTİN UYSAL “ İTTİFAK YASASI TBMM’DEN ÇIKINCA,ÜLKEYE YENİ BİR SİYASAL SİSTEM..”
AK Parti Karabük Milletvekili Sayın BURHANETTİN UYSAL,Ülkenin yeni bir Siyasal Sisteme geçeceğini söylüyor ve “TBMM İTTİFAK YASASI OLAYINI KABUL ETTİĞİ AN,ÜLKEMİZ YENİ BİR SİYASAL YAPI KAZANACAK..” görüşünde.
CUMHURBAŞKANLIĞI VE GENEL SEÇİMLERDE Siyasi Partilerin İTTİFAK Yapabilmesinin8 önü açılacak gibi bilgiler veren Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL,bu sistemin gelmesi ile “HÜKÜMET KRİZLERİNİN SONA ERECEĞİNİN..” altını özenle çiziyor.
Bu Arada PARTİLER ARASI İTTİFAK olayının CUMHURBAŞKANLIĞI ve GENEL SEÇİMLER noktasında olacağını anlatan Sayın BURHANETTİN UYSAL ,YEREL SEÇİMLER için ittifak olmayacağını da ayrıca belirtiyor.
“YEREL SEÇİMLERDE İTTİFAK YOK..” bilgilerini veriyor..
Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL,bunu söyledikten sonra “YEREL SEÇİMLER İÇİN AK PARTİ ADAYLARINA KOLAYLIK OLMASI KABİLİNDEN..” bazı projelerin üzerinde şimdiden çalışma yapıldığını söylüyor..
ARAÇ ÇAYI DÜZENLEMESİ,ŞEHİRİÇİ TRAFİK bunların başında geliyormuş..
Özellikle ARAÇ ÇAYI DÜZENLEMESİ üzerinde kendisi de çok çalışmalar yapmıştı..
Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL çalışmaların sürdüğüne dikkat çekti..

AK PARTİ KARABÜK MERKEZ İLÇE BAŞKANI SAYIN OSMAN UZUNOĞLU “MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN UYSAL,KILAVUZLAR’IN YOL İŞİNİ HALLETTİ..”
AK Parti Karabük Milletvekili Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL ile beraber Gazetemiz Bürosunu ziyaret eden AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Sayın OSMAN UZUNOĞLU’NA takıldık.
Sayın OSMAN UZUNOĞLU,Karabük’ün en büyük Köyü KILAVUZLAR sakinlerindendir ve “KILAVUZLARIN YOL İŞİNİ HALA HALLEDEMEDİNİZ..” gibi takıldık,şaka yaptık.
Sayın OSMAN UZUNOĞLU hemen itiraz etti “MİLLETVEKİLİMİZ Sayın UYSAL O İŞİ HALLETTİ,KÖKÜNDEN ÇÖZÜMLEDİ..” dedi ve gelişmeleri anlattı,AK Parti Milletvekili Sayın UYSAL’IN girişimlerinden örnekler verdi..
Sayın OSMAN UZUNOĞLU bu arada “ZATEN REKTÖRLÜK DÖNEMİNDEN BU YANA,Sayın UYSAL İLE KILAVUZLAR KÖYÜ BİRLİKTELİĞİ DEVAM EDİP GİDİYOR.BİZ Sayın UYSAL’I BİZİM KILAVUZLAR KÖYLÜ OLARAK KABUL EDİYORUZ..” gibi ifadeler kullandı.
KILAVUZLAR ,KARABÜK’ÜN EN BÜYÜK KÖYÜ..
Yıllardır YOL SORUNU VARDI ve kılavuzlar Köyü Muhtarı,çok Sevgili Kardeşim,Dostum Sayın MİTHAT GÜMÜŞ sorunun halli için,çalmadık kapı bırakmıyordu,öylesine yoğun bir gayretin içindeydi..
SORUN NİHAYET ÇÖZÜLMÜŞ ve AK Parti Karabük Milletvekili Sayın BURHANETTİN UYSAL yoğun çaba göstermiş,ilgili Makam Sahiplerini bir araya getirmiş,toplamış ve sorun hal yoluna girmiş.
KILAVUZLAR Köyü adına sevinmedik desek yalan olur yani..

YENİCE “ŞEKER KANYONU’NA..” HİDRO ELEKTRİK SANTRALİ YAPILMASI OLAYINDA “YENİCE SAKİNLERİ ÇOK MU GEÇ KALDILAR VE ONAYLAR..”
YENİCE ŞEKER KANYONU’NA Hidroelektrik Santrali yapılması gündemde ve YENİCE Sakinleri başta olmak üzere YÖREMİZDE ÇOK GENİŞ BİR KESİM bu işe karşı çıkıyor..
İL GENEL MECLİS Üyelerinin bir kısmı ile görüştük “BİZ YILLARDIR OLAYI UZATMAK,OLMAMASINI,YAPILMAMASINI TEMİN İÇİN YOKUŞA SÜRDÜK.TAM 23 AYRI BAKANLIKTAN,MÜDÜRLÜKTEN OLUR RAPORLARI GETİRDİLER..” yolunda bilgiler verdiler.
“İL GENEL MECLİSİ’NDE BİZ KABUL ETMESEK,YASAL BİR DAYANAĞIMIZ KALMAMIŞTI.MECBUREN KABUL ETTİK..” gibi bilgiler verdiler ve YÖRE İNSANININ,YENİCELİLERİN ÇOK GEÇ KALDIĞININ altını çizenler oldu..
Mesela ORMAN ve SU TEŞKİLATLARI bile OLUR VERMİŞLER bu olaya..
“HERHANGİ BİR DOĞAL ZARAR VERMEZ.DOĞAYI OLUMSUZ ETKİLEMEZ..” demişler
HES’İ yapacak olan ALBAYRAK GRUBU ise “ İSTİHDAM YARATACAĞIZ..” diyorlarmış.
GALİBA bu işte de “HAYLİ GEÇ KALINDI…”

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,KAMİL GÜLEÇ KÜTÜPHANESİ VE KÜTÜPHANE BÜNYESİNDE “SEZEN GÜLEÇ KONFERANS SALONU SANAT SALONU..”
Karabük’ün ve Ülkenin önde gelen Sanayici ve İşadamı Sayın KAMİL GÜLEÇ,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ kampus alanı içine bir KÜTÜPHANE yaptırmıştı,çok şık,çok çağdaş çizgiler taşıyan bir KÜTÜPHANE yaptırmıştı..
Bu KÜTÜPHANE bünyesinde,Sayın KAMİL GÜLEÇ’İN eşi Sayın SEZEN GÜLEÇ Adını taşıyan bir SANAT GALERİSİ,KONFERANS SALONU bulunuyor ve DÜNYA KADINLAR Günü nedeni ile burada bir SERGİ AÇILIŞI yapıldı..
Vali Sayın KEMAL ÇEBER açtı sergiyi,Karabük’te de KADINLAR GÜNÜ bir tek bu Sergi ile anlam buldu,edebiyattan,hamasi nutuklardan kadınlar adına üretime,sanata,eyleme büründü.
Yöremiz kadınları buralarda sanat çalışmaları yapıyorlardı..
ÜRETTİKLERİ ESERLERİ DÜNYA KADIN GÜNÜNDE SERGİLEDİLER..

6 kişi görüş bildirdi

  1. Sen öyle san

    Sayın Gölbek sen Marzinç olayını kapandı san sen öyle sanmaya devam et.Mahalli seçimlere çok az bir zaman kaldı seçim zamanında görürsün kapanmışmı kapanmamışmı Karabük insanını bunları unuttutmaz hele mahalli seçim sathımahaline girilsin

  2. Tahsin Karaaslan

    Sn Ahmet gölbek amca…
    Öncelikle şunu net bir biçimde ifade etmek istiyorum…Bütün kurumlar hes için izin vermişler diyenlere iki çift lafım olacak…Bu halka geç kalınmış itiraz etmemişler hiçbirşey yapılmamış lafları ile kaldıramaz kimse…Bir tane vekil yada bir tane siyasetçi arkadaş böyle bir iş var siz istiyor musunuz diye sormuşmu…Bizlerr her zaman devletinin yanında olan belki cahillikten geç kalmış olabiliriz ama neden bizim seçtiklerimiz bu halkı uyarmadı…Bizler cumhurbaşkanımız 15 temmuz günü sokağa çıkın devletimize sahip çıkın dediğinde canımızı ortaya koyup düşünmeden çıktıysak günlerce siyasetçiler ile birlikte nöbet turşuysak kimse kusura bakmasın devlet te bize sahip çıkacak…Yenice bin geçim kaynağı ormancılık bitmek tükenmek üzere olduğundan halk yeni yeni turizm nedir öğreniyoruz…Kanyon ile birlikte ıhlamur teras Ve yeni işyerleri ile kendimize ve devletimize yeni istihdam yaratırken bu yanlıştan dönülmesini istiyoruz…Yenice her dönem Al partiye 8.000 oy vermiştir karşılığı olarak hes değil turizm desteği istiyoruz…Saygılarımla

  3. radar

    Sayın Vergilinin köprüleri dışında kent estetiğine uzak betonlaşmış icraatlarına son günlerde Marzinç konusundaki yapmış olduğu büyük hata bence kendisinin sonunu getirmiştir.
    Kamuoyu gözünde bence bitmiştir. Kendisine oy vermiş biri olarak bir daha kesinlikle milletvekili bile olsa oy vermem. Marzinç de tarihinin hatasını yaptı.
    önümüzdeki yıllarda veya yakın gelecekte Belediye başkanlığına vizyonu ve kültürü geniş BURHANETTİN UYSAL BEYEFENDİYİ ADAY GÖSTERMENİN ŞEHRİN GELECEĞİ İÇİN İSABETLİ BİR KARAR OLACAĞI KANAATİNDEYİM.

  4. Proje

    Bu dönem fiyasko olan vergili neden erken seçim havasına girip esnafla buluşuyor kuzeyin yıldızı Olan kanyon park proje ne oldu bu mega proje değilmiydi seçimi kazandıran

  5. Yiğit

    Ahmet abi nasılsın iyimisiniz inşallah iyisindir 350 davası ne durumdadır bilgileriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun kendine iyi bak saygılar yazılarını bekliyoruz teşekkür ederiz

  6. ali

    Sayın Gölbek;
    yazılarınız ve yazılara gelen yorumlar karabük gündemine yön veriyor.Benim belirtmek istediğim şu.Askerlik şubesi önünden anıta giden yoldaki kaldırımda (şelale park üzeri)8-10 araç sürekli park halinde.Hadi yol kenarına park yasağı olmasına rağmen park ediliyor.Ancak kaldırıma park etmekte neyin nesi.Burayı belediye,trafik emniyet görmüyormu?.Vatandaşın kullanımına ait olan kaldırım(engellide geçebilir buradan)neden bazı kişilerce işgal ediliyor anlamış değilim.Bu konuyu incelerseniz sevinirim.Karabükü hep beraber yaşanabilir,birbirine saygılı olacak bir hale bizler getireceğiz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı

Yayın: 26.04.2024 22:39
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Safranbolu ilçesi Toprakcuma köyünde, 1 şüphelinin üzerinde ve aracında yapılan aramada 109 uyuşturucu hap ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de Bayır Mahallesi’nde M.G’nin evinde gerçekleştirdikleri aramada, 1,82 gram esrar ve hassas terazi buldu.

Şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı.