Her Telden (14.Aralık.2018)

Her Telden (14.Aralık.2018)

Yayın: 13.12.2018 19:28 |Güncelleme: 14.12.2018 07:59
Paylaş:
A+ A-

GAZETEMİZ BÜROSUNA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNAN,BELEDİYE ESKİ BAŞKANLARI SAYIN DURSUN ALTIPARMAK VE SAYIN ENVER TÜMEN..
Dün Gazetemiz Bürosuna,bir/birinden habersiz olarak,nezaket ziyaretinde bulunan Karabük Belediyesi Eski Başkanları Sayın DURSUN ALTIPARMAK ve Sayın ENVER TÜMEN ile uzun süre sohbet ettik.
Karabük’ün dünü,bugün,yarını hakkında konuştuk.
Bilen insanlarla sohbetin tadına doyulmuyor elbet ve gerek Sayın DURSUN ALTIPARMAK,gerekse Sayın ENVER TÜMEN Karabük’ü biliyorlar ,Karabük’ün sorunlarını biliyorlar.
ELBET,SOHBETİN İÇİNDE,SİYASETTE YER ALDI..
Sayın DURSUN ALTIPARMAK,önümüzde ki YEREL SEÇİMLER sırasında İYİ Parti adına seçim çalışmalarına 7/24 katılacağını anlattı ve bu arada gönlünden Sayın DURMUŞ YALÇIN’IN aday olmasının geçtiğini de söyledi.
Sayın ENVER TÜMEN çok daha tarafsız bir vaziyette.
Bir süre KARABÜKSPOR’U konuştuk,duruma üzülüyorlar elbet..
Gerek Sayın ALTIPARMAK’IN,gerekse Sayın TÜMEN’İN KARABÜKSPOR üzerinde çok emekleri vardır ve Kulübün geldiği noktaya,düştüğü duruma çok üzüldükleri her hallerinden belli oluyor,bunu da açıkça söylüyorlar..
Dün,tesadüfen aynı zamanda nezaket ziyaretinde bulundular..
Keyifli bir sohbetimiz oldu Başkanlarla..

CHP İLE İYİ PARTİ ARASINDA Kİ “İTTİFAK veya SEÇİM İŞBİRLİĞİ..” NASIL YAPILACAK,NELER GETİRECEK, ”YOL HARİTASI” YAKINDA BELİRLENİR..
CHP ile İYİ Parti arasında yapılacak “İTTİFAK veya SEÇİM İŞBİRLİĞİ..” nasıl yapılacak,neler getirecek,henüz belli değil ve bununla ilgili “ YOL HARİTASI ..” yakında belirlenir,ortaya çıkar.
NASIL BİR İTTİFAK veya SEÇİM İŞBİRLİĞİ OLACAK..?
Örneğin BELEDİYE BAŞKANI CHP’DEN olursa,BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIKLARI İYİ Partiden mi olacak veya Belediye Meclisi nasıl olacak veya nasıl sıralanacak.
Ayrıca İL GENEL MECLİSLERİ İTTİFAKA,SEÇİM İŞBİRLİĞİNE DAHİL Mİ../
Şimdi BİREYSEL OLARAK bir dizi girişim yapanlar olur/olacaktır da,ancak,PARTİ GENEL MERKEZLERİ bir Yol Haritası belirleyince TEŞKİLATLAR BU YOL HARİTASINA göre düzenleme yapacaklardır.
TEŞKİLATLAR BAĞLAMINDA GEREKLİ KARARLAR VERİLİR/VERİLEBİLİR..
Bekleyip görmekte yarar var.
Nasıl BİR YOL HARİTASI ÇIKACAK ORTAYA bekleyip görelim bakalım.

İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLACAĞI İLERİ SÜRÜLEN SAYIN DURMUŞ YALÇIN “GAZETELERDE ÇIKAN HABERLERİN ASLI/ASTARI YOK..”
Dün,İYİ Parti Genel Başkanı Sayın MERAL AKŞENER’İN Karabük’e gelerek kendisine “BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ SENSİN..” dediği yolunda Basında haberler çıktı Sayın DURMUŞ YALÇIN çıkan haberlerin doğru olmadığını söyledi.
“ÇIKAN O HABERLERİN ASLI/ASTARI YOK..” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Sayın MERAL AKŞENER’İN Karabük’e gelerek kendisine BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ SENSİN dediği yolunda çıkan haberleri değerlendiren Sayın DURMUŞ YALÇIN “BU HABERLERİN ASLI/ASTARI YOK.BUNLARIN YAZILMASINDAN KİMİN NE ÇIKARI VARDIR BİLMİYORUM..” diyor.
“BU TÜR HABERLERDEN KİM NE UMAR.KİMİN NE ÇIKARI OLUR,BİLMİYORUM.AMA HABERLER KESİNLİKLE DOĞRU DEĞİL.BENİM BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI KONUSUNDA,DAHA ÖNCESİNDEN TEKLİF ALDIĞIM DOĞRUDUR.ANCAK BİRKAÇ GÜN İÇİNDE GENEL BAŞKANIN KARABÜK’E GELEREK BANA ADAYIMIZ SENSİN DEDİĞİ KESİNLİKLE DOĞRU DEĞİLDİR.YANLIŞTIR..” yolunda açıklamalar yapan Sayın DURMUŞ YALÇIN bu tür haberlere prim verilmemesini istedi.
İYİ Parti Karabük Belediye Başkan Adaylığı konusunda “ÇOK CİDDİ TEREDDÜTLER YAŞIYORUM.BİR YANDA İŞ HAYATIM,BİR YANDA AİLE DÜZENİM.BİR YANDA ÜZERİMDE Kİ ADAY OL VATANDAŞA HİZMET GEREKİYOR BASKISI.TAM ANLAMI İLE BİR YOL AYIRIMINDA VE KARARSIZLIK HALİNDEYİM..” şeklinde görüşler dile getirdi..
Sayın DURMUŞ YALÇIN ÇIKAN/ÇIKARTILAN HABERLERDEN HAYLİ ÜZGÜN.
“BU TÜR HABERLERDEN KİM NE UMAR ANLAYAMIYORUM..” diyor.

SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI HENÜZ BELLİ OLMADI VE BÜTÜN GÖZLER 23 ARALIK GÜNÜ YAPILACAK CHP ÖN YOKLAMASINDA..
31 MART 2019 YEREL SEÇİMLERİ için,bütün dikkatlerin SAFRANBOLU İlçesine toplandığı yolunda bilgiler verilirken “BU NOKTA DA 23 ARALIK PAZAR GÜNÜ YAPILACAK OLAN CHP ADAY BELİRLEME ÖN SEÇİMİ MERAKLA BEKLENİYOR..” görüşleri de dikkat çekiyor.
Bu anlamda AK Parti SAFRANBOLU Belediye Başkan Adaylığı noktasında “Sayın ŞEFİK DİZDAR,Sayın AHMET GÜNEŞ,Sayın ALİ KAYA,Sayın NİHAT CEBECİ,Sayın CAHİT KORKMAZ..” isimlerinin öne çıktığı üzerinde bilgiler veriliyor.
Bu arada Sayın MEHMET CEYLAN üzerinde “ADAY OL..” baskısından söz edenlerin çokluğu da dikkatlerden kaçmıyor ve Sayın MEHMET CEYLAN’IN nasıl bir tutum alacağı bilinmiyor.
MHP SAFRANBOLU Belediye Başkan Adaylığı noktasında,Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Sayın FATMA DANIŞMAN ismi henüz,Resmen açıklanmamış olsa da,KESİN GÖZÜ ile bakılıyor.
CHP 23 Aralık Pazar günü ÖN YOKLAMA ile Aday belirleyecek.
İYİ Parti ise,büyük bir olasılıkla CHP Belediye Başkan Adayını destekleyecek ve bu anlamda BELEDİYE BAŞKAN ADAYI çıkartmayacak gibi bir görüntü sergileniyor..
Özellikle AK Parti içinde “PARTİ KENDİ BELEDİYE BAŞKANI’NI GÖREVDEN ALDI.O NEDENLE ADAY BELİRLEME NOKTASINDA ÇOK DİKKAT ETMEZSE SEÇİMLERİ KAYBEDEBİLİR..” yolunda ki görüşler dikkat çekiyor..
SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KİMLER OLACAK BAKALIM..

YENİCE BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ZEKİ ÇAYLI,MHP İL BAŞKANI SAYIN ADEM KAR İLE BİRLİKTE GİTTİĞİ MHP GENEL MERKEZİNE BAŞVURU YAPTI
YENİCE Belediye Başkanı Sayın ZEKİ ÇAYLI,üç hafta kadar önce,İl Başkanı Uzman Hekim Sayın ADEM KAR ile birlikte MHP Genel Merkezi’ne giderek,önce Sayın SADİR DURMAZ ile daha sonra da Genel Başkan Sayın DEVLET BAHÇELİ ile görüşmeler yaptı.
Sayın ZEKİ ÇAYLI’NIN bu görüşmeler sırasında,MHP YENİCE BELEDİYE BAŞKAN ADAY/ADAYI olarak gerekli başvuru evraklarını teslim ettiği ve gerek Sayın SADİR DURMAZ’IN,gerekse Sayın DEVLET BAHÇELİ’NİN kendisine yakın ilgi gösterdikleri de,gelen bilgiler arasında yer alıyor.
Bilindiği gibi,MHP henüz Sayın ZEKİ ÇAYLI’NIN Belediye Başkan Adaylığını açıklamadı,ancak,sıkıntılı bir durumun olmadığına dikkat çekilerek “NE Sayın GENEL BAŞKAN DR.DEVLET BAHÇELİ,NE BU İŞLERİ PARTİ ADINA YAKINDAN İZLEYEN Sayın SADİR DURMAZ’IN OLUMSUZ HİÇBİR TAVRI OLMAMIŞTIR..” denilerek “YOĞUN TEMPO NEDENİ İLE AÇIKLAMA BİRAZ GECİKTİ GALİBA..” görüşlerine yer veriliyor.
MHP Karabük İl Başkanı Uzman Hekim Sayın ADEM KAR ile birlikte MHP Genel Başkanı Dr.Sayın DEVLET BAHÇELİ tarafından kabul edilen ve hayli yakın ilgi gösterilen Sayın ZEKİ ÇAYLI’NIN Seçimi alacağına da işaret edilerek “ ADAYLIĞI RESMEN AÇIKLANINCA,SAHAYA ÇOK GÜÇLÜ BİÇİMDE İNECEK..” Şeklinde yaklaşımlar getiriliyor..
YENİCE Belediye Başkanı Sayın ZEKİ ÇAYLI bekleyişini sürdürüyor..
MHP İl Başkanı Uzman Hekim Sayın ADEM KAR olayı yakından izliyor.
YENİCE Seçmeni de “GELİŞMELERE KARŞI İLGİSİZ DEĞİL ELBET..”

CHP-İYİ PARTİ İTTİFAKINDA,KARABÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN İYİ PARTİ,SAFRANBOLU/ YENİCE BELEDİYE BAŞKANLIKLARI CHP Mİ..?
CHP ile İYİ Parti arasında kurulan İTTİFAK veya İŞBİRLİĞİ çerçevesinde KARABÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI için İYİ PARTİ Adayının,SAFRANBOLU ve YENİCE Belediye Başkan Adaylığında ise CHP’Lİ ADAYLARIN destekleneceğine ilişkin “RESMİ OLMAYAN..” bilgiler geliyor.
Bu arada İYİ Parti Karabük Belediye Başkan Adayı olarak Sayın DURMUŞ YALÇIN’IN çıkacağı üzerinde görüşler verilirken,bazı Basın/Yayın Organlarında, Genel Başkan Sayın MERAL AKŞENER’İN Karabük’e gelerek böyle bir öneriyi Sayın YALÇIN’A yaptığı üzerinde haberler çıkması dikkat çekti.
Daha önceleri Sayın MERAL AKŞENER’İN,Sayın DURMUŞ YALÇIN’I,İYİ Parti Genel Merkezinde kabul ederek “KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ OLMANI İSTİYORUM..” dediğine işaret eden İYİ Partiye yakın kaynaklar,ancak,yakın zamanda Sayın MERAL AKŞENER’İN Karabük ziyaretinden haberdar olmadıkları da belirtiyorlar.
CHP-İYİ Parti “İTTİFAK veya İŞBİRLİĞİ ÇERÇEVESİNDE..” nasıl bir yol izleneceği,önümüzde ki günlerde İYİ Parti ve CHP İl Başkan ve Yöneticilerini arasında yapılacak temaslarla hız kazanacağı sanılmaktadır.
Bu nokta da GENEL MERKEZLERİN hazırladığı YOL HARİTALARI önemli elbet.
BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIKLARI falan gibi teknik detaylar önemli.
Gelişmeler bundan sonra iyiden iyiye hız kazanır..

DÜN GAZETEMİZE “KBÜ AKADEMİSYEN..” RUMUZU İLE GÖNDERİLEN BİR YORUM VE MART 2019 TARİHİNDE YAPILACAK REKTÖRLÜK SEÇİMİ
Dün Gazetemize “KBÜ AKADEMİSYEN ..” rumuzu ile gönderilen bir yorum dikkatimizi çekti,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektör SEÇİMİ/ATAMASI her ne derseniz,işte o ,MART 2019 Tarihinde yapılacak.
ŞİMDİDEN ÇOK ÖNEMLİ KULİSLERİN YAPILDIĞI GELİYOR KULAĞIMIZA.
O Bahsettiğimiz yorumda,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ele alınarak,bir dizi değerlendirmeler yapılmış ve ele alınan konunun özeti “BİR KÜÇÜLME YAŞANDIĞI,BUNUN SÜRECEĞİ..” şeklinde takdim edilebilir.
DOĞRUDUR/YANLIŞTIR,İDDİA EDİLEN “KÜÇÜLME SÜRECEK..” TEZİ.
Bilindiği gibi,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Mart 2019 tarihinde REKTÖR ataması/seçimi ile, daha önce ki, Rektörler Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL ile Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT’IN yaptığı görevi yapacaklar.
YA,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’Nİ BAŞARILI BİR ÇİZGİDE YÜRÜTECEKLER..
Veya,yorum yazısında iddia edildiği gibi,küçültecekdir,işlevlerini törpüleyecekler.
Hep diyoruz ya ;KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ çok/çok önemli diye.
Gönderilen O YORUM,bu önemin vurgulanması olarak alınmalı.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ KİM OLABİLİR SİZCE..

2019 YILI, KARDEMİR NOKTASINDA “NELER GETİREBİLİR ACABA..?”,İŞÇİLER SÖZLEŞME, HİSSEDARLAR KAR PAYI BEKLERKEN,DÜŞEN FİYATLAR..
Biliyorsunuz,Ülkemiz çok ciddi bir ekonomik sıkıntılı dönem yaşıyor ve kimi çevreler “BU SIKINTILI DÖNEMİN 2019 YILINDA BİR PARÇA DAHA FAZLA HİSSEDİLECEĞİNE..” işaret ediyorlar.
Bu dönemin KARDEMİR’İ NASIL ETKİLEYECEĞİNİ MERAK EDİYORLAR..
2019 yılı toplu iş sözleşmesi var.
KARDEMİR Hissedarlarının KAR PAYI BEKLENTİSİ var.
Buna karşılık SÜREKLİ GERİLEYEN FİYATLARA işaret ediliyor..
Ayrıca “2019 YILI YATIRIMLARIN,BÜYÜK ÖLÇÜ DE DURACAĞINDAN..” yola çıkılarak “DEMİR TOPRAĞA GİRMEYECEK VE BÜYÜK İHTİMAL FİYAT DÜŞÜŞLERİ DEVAM EDECEKTİR..” gibi beklentileri dile getirenler var.
Bu arada KARDEMİR HİSSE SENETLERİNE dikkat çekenleri de unutmayalım.
KARDEMİR HİSSE SENETLERİ neredeyse yüzde 50 civarında gerilemiş.

GEÇMİŞ YILLARDA “İSTANBUL’DA 250 BİN DOLAR KARŞILIĞINDA,İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI SATILDI..” DENİLMİŞTİ,PEKİ KARABÜK’TE..
Çok iyi hatırlarız,geçmiş yıllarda “ İSTANBUL’DA Kİ BİR YEREL SEÇİMDE,İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NIN 250 BİN DOLAR KARŞILIĞI SATILDIĞI YOLUNDA,SİYASET KURUMU,İÇİNDE BÜYÜK TARTIŞMALAR YAŞANMIŞTI..”
Şimdi de KARABÜK’TE BUNA BENZER BİR TARTIŞMA VAR.
Ancak,dillerde dolaşan/dolaştırılan rakam çok küçük,50 bin liralardan söz ediliyor,O PARA böyle bir iş için gerçekten çok/çok küçük,aslı vardır veya tamamen rivayettir,o tarafını bilemeyiz,ancak ne gerçeği hoş,ne böyle söylentilerin çıkması/çıkartılması hoş.
Bir Siyasi Parti içerisinde yaşanan o tartışmaları hatırlarız , “BİR GENEL BAŞKAN YIPRATILMAK İÇİN..” söylenmiş sözlerdi “Sayın GENEL BAŞKAN SİZİN EN YAKININIZDA Kİ ŞU İSİM,FALAN İLÇENİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI DESTEKLEMEK İÇİN,FİLAN İSİMDEN 250 BİN DOLARLIK ÇEK ALDI..”deniliyordu.
ŞİMDİ DE,BU TÜR SÖYLENTİLER ÇIKTI/ÇIKARTILIYOR,BUNU GÖRÜYORUZ.
Ancak,iddia edilen,yazılan,çizilen rakamlar çok küçük..!!

4 kişi görüş bildirdi

  1. Cumali Poyraz

    Ahmet Abi, aşağıda 2 aralıkta yazdığım yorumdaki önerim yaklaşık senelerdir kafamda yoruyordum. En sonunda Belediye başkan adaylarının projelerine girdi. İnşallah gerçekleşir. Karabük-Safranbolu arası ışıksız hale gelir.

    Anonim
    2 Aralık 2018 09:08
    İlk önce Ahmet Abi’ye en başta Ahmet Mutlu Rumuzla yazan şahsı kınayarak başlamak istiyorum. Yazısı tamamen hakaret vari bir yorum olmuş. Lütfen saygıda kusur etmeyelim. Onun amacı başka anlaşıldığı üzere. Neyse konumuza geçelim.
    Ahmet Abi, benim gözlemlediğime göre Karabük’te kurumlarda ehli insanlar yok gibi. Ben sade bir vatandaşım. Bir kurumun başında olsam Karabük’ten Safranbolu’ya hiçbir ışığa takılmadan aracımla gitmem gerektiğini bilerek yatırımlar rahatlıkla yapabilirim. Ben mühendis değilim. 1-Battı çıktıyı Namal petrolun sonuna kadar yaparım. 2-Sanayi kavşağına üst geçit veya alt geçit yaparım. 3-Balıklarkayası o kadar kolay ki. Burdan giden ve gelen yola köprü yapar, Kastamonu dan gelen yolun kodu düşük ordan gelen yoluda köprünün altından veririm. 4-Yine Bulak yol ayrımı keza öyle. orası tepe, orayı tıraşlar köprü yaparak alttın S.bolu ya doğru gider, 100.yıldan gelen araçlar Bulak yoluna ve karabük’e üstten gelir. Bu sorun böylece çözülür. Bunu yapmak bu kadar zormu. Niye insanlara işkence çektiriyorsunuz. Bunu devletten beklemeye de gerek yok. Bakıyoruz, diğer illere bunları Belediye de yapıyor. DDY üst geçide bakıyorsunuz. Ya Allah aşkına bunu hangi mühendis çizmiş, bunu nasıl çizmiş soran sorgulayan yok. Geçenlerde tekerlekli sandalye ile geçen birisinin karşısındakiler bariyeri atlayarak yola inmek zorunda kaldılar. burda bir insana araba mı çarpması lazım. Nasıl bir mühendislik bu, denetleyen yok mu bunu,. Bu proje belediyenin önüne gelmedimi, Niye ucube gibi yaptılar bunu. niye ayaklı yapmadılar. Ayaklı yapsalardı da onel avm yanına nerden baksan 3-4 dükkan olur veya oraya bir işyeri veya belediyenin tahsilat merkezi yapılabilirdi. Bunları düşünmek, uygulamak, yapmak bu kadar zor mu. Albay Karaoğlanoğlu caddesi ve Kares AVM nin PTT tarafı önüne kaldırım kenarlarına estetikli güzel korkuluklar yapsanıza. Her önüne gelen vatandaş ayrı ayrı yerlerden yola atlıyor. Yap oralara korkuluk kenarlara, önemle yerlerden yaya geçidi için yer ayarla. bunlar çok zor bir şeyler mi. Karabük’te vizyon yok. ben yaptım oldu mantığı ile işler yapılıyor. Diğer illere gidip gelince Karabük köy gibi geliyor insana. İnanın Lise mezunu biri olarak bu fikirlerimi söylüyorum. Yapılmayacak işler değil bunlar. Amaç vatandaşların sinirlenmeden rahatça yaşamını sürdürebilmesi için o kadar çok şey var ki. Benim naçizane fikirlerim bunlar. Saygılar,

  2. Seçim Matematiği

    CHP ve İYİ parti milletvekili seçimlerinde ittifak sistemi sonucuyladır ki oy toplamlarıyla bir milletvekili çıkardı…Bu gerçeği görerek her iki parti tabanı yerel seçimlerde birlikte hareket etme zorunluluğu var…Aklın yolu bir….Ortaya çıkan en önemli konu ise kimin adayı ile seçim kazanılır sorusuna bulunacak cevaptır….
    Öyle Safranbolu ve Yenice’de CHP,Karabük merkezde İYİ parti söylemi son derece yanlıştır….Çözüm son derece basittir…Tarafsız bir araştırma şirketine yaptırılacak anketlerle kim yüksek oy alıyorsa o aday desteklenmelidir….
    Bu seçim sonuçları artık ittifak hanesine yazılarak toplanmıyor ve her parti kendi toplam oyu ile seçim kazanıyor ya da kaybediyor…Millet ittifakı seçmenleri için bu durum daha da önem kazanmaktadır…..Eğer seçim kazanılacaksa her iki parti kendi tabanına,üyelerine bu gerçekleri görerek ve anlayarak yaklaşmak zorunluluğundadır…Örneğin Haziran seçimlerinde Karabük merkezde CHP 11500,İYİParti:7000 oyu bulunmakta….Bir elin nesi var ,iki elin sesi var….O da eşittir=18500 Seçimin de bir matematiği var…

  3. Hava

    Karabük e ilk defa gelen birinin gözünden ilimizin sorunları neler olabilir.
    1_il girişindeki pis hava ile sizi karşılayan ve şehre doğru çökmüş bir hava insanlar oksijen değil bu hava yı soluyor
    2/şehre girişteki yol darlığı uzayan trafik kuyruğu
    3/ şehir merkezinde ne park dinlenme yerleri yeşil alan yok insanlar dar bir alan olan caddede volta atıyor yada avmlere mahkum edilmiş,
    4/emekli şehri deniyor emekliler için hiçbir proje yok insanın oturup dinlenip çay içeceği açık alan yok
    4/üniversitesi şehri deniyor öğrenciler hafta sonlari Ankara Kastamonu bartın bölgesine kaçıyor
    5/park sorunu şehir merkezinde had safhada, özellikle Kartaltepe kargo olan bölge felc
    5/ orman varlığı çok deniyor yapılaşmadan yeşillik yok kaldırımlara agac dikilmiyor
    6/ şehirde esnetik yok Ankara caddesi, istasyon caddesi,cuma Pazar bölgesi gecekondu gibi bu bölgeler cazip hale getirilebilir.
    7/çocukların zaman geçirebileceği hiçbir yer yok,ufakta olsa şehre yakın hayvanat bahçesi yürüyüş yolu yapılabilir oda yok,
    8/kordon park denilen yer berbat bir şekilde bakimsiz
    9/ her sene su basan istasyon bölgesi haberlere konu oluyor,
    10/ çürüyen ve işlevsiz meydan denilen yer

    Karabük diğer illere nazaran rahat 30 sene geride ben inanıyorum ki bu seçimde bu değişim olur

  4. YAZDIKLARININ ALTINA İMZAMI ATARIM

    HAVA RUMUZUYLA YAZAN DOSTUM MÜSADE EDERSEN YAZDIKLARININ ALTINA İMZAMI ATARIM.DOSDOGRU TESPİTLER YAPMIŞSIN BİR NOKTAYA TAKILDIM KARABÜKDİYER İLLERE NAZARAN 30 YIL DEYİL 50 YIL GERİDEN GELİYOR.KARABÜKÜ BİTİRDİLER ORAYLA BURAYLA KAVGA EDEREK ORAYA BURAYA SATAŞARAK SONRADA ORALARDAN EDİNİLEN PARAYLA HİZMET YAPARAK BİYERE VARILMAZ ARKADAŞ.İŞTE KARABÜKÜN GELECEĞİ KARARMIŞ VAZİYETTE SEÇİMDEN SONRADA FAZLA BİR ŞEY DEYİŞMEZ.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.