Her Telden (14.Eylül.2018)

Her Telden (14.Eylül.2018)

Yayın: 14.09.2018 01:29
Paylaş:
A+ A-

BAYIR MAHALLE’DE YAPILMASI İÇİN SÖZ VERİLEN “DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İÇİN..” TUTULMAYAN SÖZLER,AK PARTİ İÇİNDE YANKI YAPTI..
Yıktırılan BAYIR MAHALLE DEVLET HASTANESİ yerine yapılması için SÖZ VERİLEN ve şu an itibarı ile TUTULMAYACAĞI ANLAŞILAN yatırım çok büyük YANKI YAPTI..
Bilindiği gibi AĞIZ/DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ yıktırılan Devlet Hastanesi yerine yapıldı ve yakında açılışı gerçekleştirilecek,BAYIR MAHALLE sakinleri ve Karabük Kamuoyu’na “BU MERKEZ İLERİDE HASTANE HALİNE GETİRİLECEK,YANINA DA DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KURULACAK/YAPILACAK..” sözü verilmişti.
BU SÖZ NE YAZIK Kİ TUTULMUYOR..!!
Bayır Mahalle Muhtarı Sayın MEHMET ÖZEN,kendisinin “MUHTAR OLARAK,KONUYU AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNE,İL BAŞKANI’NA İLETTİĞİNİ SÖYLÜYOR.HATTA,BİLGİ ALARAK SANA DÖNECEĞİZ,DENİLMESİNE KARŞIN ŞU ANA KADAR DÖNÜŞ YAPAN OLMADI BİLE..” diyor..
Mahalle Muhtarı “BU KONU İÇİN HER KAPIYI ÇALIYORUM..” diyor..
AK Parti İl Eski Başkanlarından Sayın TİMURÇİN SAYLAR ise “MAHALLE SAKİNLERİNE VE KARABÜK KAMUOYU’NA,DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ’Nİ ORAYA YAPACAĞIMIZIN SÖZÜNÜ,BENİM DÖNEMİM DE VERDİK..” diyor..
AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi,çok/çok önemsediğimiz bir Kardeşimiz ise “ABİ KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ,BİZE DANIŞMADAN,AK PARTİ İLE GÖRÜŞMEDEN BÖYLE BİR KARAR ALMIŞ..” gibi ifadeler kullandı..
BAYIR MAHALLE SAKİNLERİ DE,KARABÜK KAMUOYU’DA verilen bu sözün tutulmamasından dolayı,anormal tepkili ve “SİYASETE GÜVEN DUYAN YANILIR,İŞTE ÖRNEĞİ GÖZLER ÖNÜNDE..” şeklinde ki görüşler KARABÜK KAMUOYU’NUN ortak kanaati olarak görülüyor..
“SÖZ VERMEK BİR-CAYMAK/DÖNMEK İKİ..” bu anlaşıldı..
KARABÜK BUNU “NET BİÇİMDE GÖRMÜŞ OLDU..”,GERÇEK BU..

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR.SAYIN REFİK POLAT ; “DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ, GEÇİCİ OLARAK,ZONGULDAK CADDESİ’NDE..”
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörü Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT,geçtiğimiz Ramazan Ayında verdiği bir iftar yemeği sonrasında,bize önemli bazı bilgiler vererek “DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ,ZONGULDAK CADDESİ ÜZERİNDE Kİ,AĞIZ/DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNDE EĞİTİME BAŞLAYACAK..” demişti.
Bayır Mahalle AĞIZ/DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ açılıp hizmete girince,orada ki TIBBİ ALET/EDAVAT bırakılacak,Bayır Mahalleye götürülmeyecek ve bunlar DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Öğrencileri tarafından kullanılacak gibi bilgiler vermişti.
Rektör Sayın REFİK POLAT,bunları anlatmış ve DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ geçici olarak ZONGULDAK CADDESİ’NDE eğitime başlayacak gibi bir dizi bilgiler vermişti..
GALİBA,O BİNA SAHİPLERİ,BİRAZ YÜKSEKTEN UÇMUŞLAR..
AĞIZ/DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ boşaltılınca,DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ’NİN oraya yerleşmesi noktasında “GALİBA UÇUK BAZI TEKLİFLER Mİ,NE YAPILMIŞ İŞ OLMAMIŞ..”
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ BEŞBİNEVLERE GİDİYOR..
BAYIR MAHALLE’YE VERİLEN SÖZLER TUTULMADI..!!
Olayın özü/özeti bu..

YEREL SEÇİMLER İÇİN,YAPILAN İTTİFAK TARTIŞMALARINDA,”SİYASETİN YEREL UNSURLARI ÖNE ÇIKACAK VE İTTİFAKLARI ONLAR YAPACAK..”
MART 2019 YEREL SEÇİMLERİ için,Kamuoyu gündeminde İTTİFAK TARTIŞMALARI yapılıyor ve Siyasi Partiler arasında nasıl bir ittifakın olacağı konuları üzerinde fikir yürütülüyor..
Örneğin AK PARTİ MHP ARASINDA İTTİFAK YAPILACAK..
Ancak,yapılacak bu ittifakın nasıl cereyan edeceği,nasıl gerçekleştirileceği konusu henüz belli değil,örneğin “AK PARTİ,KARABÜK’Ü MHP’YE BIRAKABİLİR..” gibi bir görüş hüküm sürüyor..
Buna karşın AK Parti içinde çok geniş bir kesim “24 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE,MHP’NİN KARABÜK’TE ERİDİĞİNİ,HEP BİRLİKTE GÖRDÜK.O NEDENLE İTTİFAK BELİRLİ ÜYELİKLERİN MHP’YE VERİLMESİ İLE,AK PARTİ ÇATISI ALTINDA YAPILMASI GEREKİR..” gibi bir görüşün sahibi olarak duruyor.
Öte yandan 24 Haziran Seçimlerine MİLLET İTTİFAKI olarak giren CHP-İYİ PARTİ-SP için de,en azından İYİ Parti kanadında “EĞER BİR İTTİFAK OLURSA,BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İYİ PARTİDEN OLMALI.CHP’LİLER İYİ PARTİ ADAYINA OY VEREBİLİRLER.BİR BAŞKAN YARDIMCISI CHP’YE VERİLEBİLİR..” gibi bir görüş dile getirenler oluyor..
“İYİ PARTİ SEÇMENİ,CHP’Lİ ADAYA OY VERMEKTE ZORLANABİLİR.ANCAK,CHP SEÇMENİ ZATEN YILLARDIR MHP’Lİ BAŞKAN ADAYINA OY VERİYOR.O SEÇMEN DAHA DİSİPLİNLİ.O NEDENLE BAŞKAN ADAYI İYİ PARTİ’DEN,GÜÇLÜ BAŞKAN YARDIMCISI ADAYI CHP’DEN OLUR..” falan diyorlar..
“BELEDİYE ve İL GENEL MECLİS ÜYELERİ EŞİT BÖLÜŞÜLÜR diyenler var.
Hatta SAADET PARTİSİ gelirse,onlara da yer verilebilir,görüşleri var..
YEREL SEÇİMLER DE İTTİFAKLAR CİDDİ/CİDDİ GÜNDEM DE..

YENİ KURULACAK,İYİ PARTİ İL TEŞKİLATI “YEREL SEÇİMLER İÇİN KARABÜK’TE İTTİFAK KARARINI VERECEK..” VE BU NEDENLE ÇOK ÖNEMLİ..
Biliyorsunuz İYİ PARTİ çok geniş bir operasyon yaparak BİRÇOK İL TEŞKİLATI’NIN istifasını istedi ve TEŞKİLATLAR YENİDEN YAPILANIYOR,bu manada KARABÜK İL TEŞKİLATI DA yeniden yapılandırılacak..
BU İL TEŞKİLATI ve İLÇE TEŞKİLATLARI’NIN önemi çok büyük..
MART 2019 YEREL SEÇİMİNİ BU TEŞKİLATLAR YAPACAK.
İttifakları YEREL MANADA bu Teşkilatlar kuracak ve BELEDİYE BAŞKANI,BELEDİYE MECLİS ve İL GENEL MECLİS Listelerini bu Teşkilatlar yapacak o nedenle önemleri çok/çok büyüyor..
Örneğin KARABÜK BELEDİYE Başkan Adaylığı için “KARABÜK’TE CHP İLE İTTİFAK YAPILABİLECEĞİ ÜZERİNDE..” duran İYİ Partili bir Kardeş “İYİ PARTİ SEÇMENİ CHP’Lİ ADAYA OY VERİRKEN ZORLANABİLİR…” falan dedi.
CHP Seçmenlerinin “BU MANADA DAHA ORGANİZE DAVRANDIKLARINI..” söyleyerek “MHP ADAYINA,Sayın RAFET VERGİLİ’YE SIRF AK PARTİ KAZANMASIN DİYE,CHP’LİLERDEN BİNLERCE OY GİTTİĞİNİ KARABÜK’TE HERKES BİLİYOR..” falan dedi..
“ÇOK GÜÇLENDİRİLMİŞ BİR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI CHP’Lİ BİR İSME VERİLİR,BELEDİYE VE İL GENEL MECLİSİ BÖLÜŞÜLÜR,İTTİFAK İYİ PARTİLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÜZERİNDE YAPILABİLİR..” gibi görüşler dile getirdi..
O NEDENLE,SİYASİ PARTİ TEŞKİLATLARI,BİRDEN ÖNE ÇIKTI İYİ Mİ..?

SİYASİ PARTİLER ARASINDA İTTİFAK YAPILMASINA İLİŞKİN TARTIŞMALAR “BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLMAK İSTEYENLERE FREN YAPTIRDI…”
Siyasi Partilerin MART 2019 YEREL SEÇİMLERİNE İttifak yaparak gitmeleri veya gitmemeleri noktasında başlayan tartışmalar,Siyasi Partilerin içinde BELEDİYE BAŞKAN Adayı olmayı düşünenlere fren yaptırdı gibi.
İSİMLER,BİRDEN SÜTRE GERİSİNE,taşındı ve ortalık duruldu..
Örneğin CUMHUR İTTİFAKI devam ederse Karabük Belediye Başkan Adayı AK Partiden mi olur,yoksa MHP’DEN Mİ olur veya BBP ittifaka dahil olmak istediğine göre BBP’DEN Mİ olur..?
Veya MİLLET İTTİFAKI sürdürülürse nasıl bir gelişme yaşanır..
Örneğin YENİCE İLÇESİNDE nasıl bir yol izlenir ve Sayın ZEKİ ÇAYLI nereden Belediye Başkan Adayı olur veya Belediye Başkan Adayı olur mu veya SAFRANBOLU’DA nasıl bir yöntem izlenir..
HEPSİ BİR KENARA “SEÇMEN YAPILAN İTTİFAKLARA İTİBAR EDER Mİ..?”
YEREL SEÇİMLERİ,ayrı bir havası,değerlendirmesi oluyor zira.

“SAĞLIK BAKANLIĞI,AĞIZ/DİŞ SAĞLIĞI NOKTASINDA AFİLİASYON SİSTEMİNDEN VAZGEÇECEKSE,NORMAL HASTANELERDE DE VAZGEÇMELİ..”
AK Parti içinde,zaman/zaman,etkin konuma gelen bir Kardeşimizle sohbet ediyorduk,söz döndü dolaştı, DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ’NİN söz verilen BAYIR MAHALLE’YE değil Beşbinevler Bölgesine kaydırılması olayına geldi.
O KARDEŞİMİZ ÇOK İLGİNÇ BİR SÖZ ETTİ..
Siz uzun süre KARABÜK’E YENİ BİR DEVLET HASTANESİ ŞART diye yazdınız,hem TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ hem DEVLET HASTANESİ aynı çatı altında YANLIŞ OLUYOR mesajlarını verdiniz.
ÇOK HAKLIYDINIZ,SAĞLIK BAKANLIĞI,DİŞ OLAYINDA BUNU KABUL ETTİ ve bakın AĞIZ/DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ/HASTANESİ ile DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ BAYIR MAHALLEDE olacaktı,afiliasyon sistemi uygulanacaktı,BAKANLIK BUNU DURDURDU dedi.
AĞIZ/DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ/HASTANESİ Bayır Mahalle de olacak,DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Beşbinevler Bölgesi’nde olacak,yani AFİLİASYON sistemi uygulanmayacak gibi bilgiler verdi.
O Kardeşimiz,buradan yola çıkarak “O ZAMAN GENEL SAĞLIK SİSTEMİNDE DE AFİLİASYON SİSTEMİNDEN VAZGEÇİLMELİ VE ÖYLE OLUNCA DA KARABÜK’E YENİ BİR DEVLETD HASTANESİ GEREKİR..” dedi.
Hatta “SİZ BAKANLIK BU SİSTEMDEN VAZGEÇERSE,KARABÜK NE YAPACAK,ŞİRİNEVLER TIP FAKÜLTESİ Mİ,DEVLET HASTANESİ Mİ OLACAK..” diye de yazdınız,falan dedi..
KARABÜK’E ACİLEN DEVLET HASTANESİ GEREKİYOR..
Milletvekillerimiz bu işi kovalayabilirler mi..?

VALİ SAYIN KEMAL ÇEBER BAŞKANLIĞINDA YAPILAN TOPLANTI DA “SİLİNDİR İLE SIKINTIRILMIŞ BETON YOL..” HAKKINDA DETAYLI SUNUM..
Karabük İL ÖZEL İDARE Genel Sekreterliği,Karabük İL GENEL MECLİSİ,Kırsal kesim yolları noktasında YENİ ARAYIŞLAR içinde görünüyor ve bu anlamda BETON YOL olayı için BARTIN ile temaslar sürüyor.
Bilindiği gibi BARTIN İL ÖZEL İDARESİ Genel Sekreterleri KÖY YOLLARINDA Beton asfaltı kullanmaya başlayalı hayli zaman oldu ve söylendiğine göre iyi de verim alıyorlarmış.
Geçtiğimiz gün Karabük Valisi Sayın KEMAL ÇEBER Başkanlığında,Vali Yardımcısı Sayın ABDÜLHALİM CAN ve İlçe Kaymakamlarının,İl GENEL MECLİS Üyelerinin katıldığı bir toplantı yapıldı.
VALİLİK TOPLANTI SALONUNDA Kİ TOPLANTI VERİMLİ GEÇTİ.
Burada BETON ASFALT YOL ile “SİLİNDİR İLE SIKIŞTIRILMIŞ BETON ASFALT YOL..” noktasında sunumlar yapıldı,TÜRKİYE HAZIR BETON BİRLİĞİ Sekreteri Sayın ASLI ÖZBORA TARHAN ile aynı Kuruluşun KALİTE GÜVENCE İşletme Direktörü Sayın SELÇUK UÇAR sunum yaptılar..
KÖY YOLLARINDA yeni bir uygulama için araştırma yapılıyor..
Karabük Valisi Sayın KEMAL UÇAR konu ile yakından ilgileniyor.
YAPILAN TOPLANTI DA yapılan sunum hayli verimli oldu..

BİZ “BİR ZAMANLAR 500 BİN NÜFUSLU KARABÜK HAYAL DEĞİLDİR..” FALAN DİYORDUK VE “EĞER ÜNİVERSİTE OLMASAYDI NE OLURDU..?”
Biz bir zamanlar “500 BİN NÜFUSLU KARABÜK HAYAL DEĞİLDİR..” diyorduk ve böyle yazılarımız arşivlerimizde durur halen,şimdi gelinen noktaya bakın..
EĞER ÜNİVERSİTE KURULMASAYDI,KARABÜK NÜFUSU NE OLURDU..?
Boş bir zamanınızda düşünün ne olur.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ KURULMAMIŞ OLSAYDI NÜFUS NE OLURDU..?
Her halde 60-70 bin civarında olurdu..
Yani orta boy bir Anadolu Kasabası olurdu Karabük,hoş bunu nüfus açısından söylüyoruz,SOSYAL AÇIDAN yine orta boy bir Anadolu Kasabası hüviyetinden sıyrıldığı da söylenemez ya..!!
Örneğin ALTIN SAFRAN FİLM FESTİVALİ bile SAFRANBOLU İlçemize bir derinlik verirken,tüm İL ve İLÇELER bu tür etkinlikler düzenlerken Karabük nedense böyle bir düzenlemeyi yıllardır yapamadı,başaramadı.
Sahi ÜNİVERSİTE KURULMASAYDI,Karabük’ün nüfusu ne olurdu..
Boş bir zamanınızda düşünün lütfen,ne olur.
En azından bir zararınız olmaz..!!

KATI ATIK BERTARAF TESİSİ İÇİN KARÇEV VE KARABÜK BELEDİYESİ TEMSİLCİLERİ “İLGİLİ BAKANLIKTA SUNUM YAPACAKLAR..” VE MAZERETLER
Karabük’ün ASİT KÖYÜ Sakinlerinin KARAYOLU EYLEMİNDEN sonra KATI ATIK BERTARAF Tesisi yeni bir dönemece girdi,daha önce bu tesisi KARÇEV yaptıracaktır,Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ eylem yapan KÖY SAKİNLERİNE söz verdi..
“DÖNEMİM BİTMEDEN,TESİSİ BEN YAPTIRACAĞIM,SİZİ BU SIKINTIDAN KURTARACAĞIM..” şeklinde söz verdi Sayın RAFET VERGİLİ ve şimdi bu TESİSİ KİMİN YAPTIRACAĞI merak konusu oldu.
KARÇEV HALEN KURULMUŞ VAZİYETTE DURUYOR.
Gerçi 12 yıldır hiçbir iş başaramadı KARÇEV,bundan sonra KATI ATIK TESİSİ’Nİ yine KARÇEV Mİ yapacak,yoksa KARABÜK BELEDİYESİ Mİ yapacak..?
Şimdi KARÇEV Temsilcisi ile KARABÜK BELEDİYESİ Temsilcisi İLGİLİ BAKANLIKTA SUNUM YAPACAKLARMI ve daha sonra olay İHALE AŞAMASINA gelecekmiş..
İLGİLİ BAKANLIK “DAHA ÖNCE HARCANAN PARALARIN HESABINI SORAR MI KARÇEV’E..” acaba veya MAZERET ÜRETME ŞAMPİYONLUĞU ile geçen 12 yılın hesabını sorar mı..?
KATI ATIK BERTARAF TESİSİ İÇİN “SUNUM YAPILACAK..”
Haberiniz olsun “SUNUMDAN SONRA,SONUM OLMAZ..” İnşaallah,,

16 kişi görüş bildirdi

  1. Proje

    Belediye baskan adayların vaatleri ne olacak bakalım yoksa vekil seçimleri gibi vaatsiz mi gececek.Araç çayı,dört yol trafik sorunu,eski valilik yıkılacak mı havaalanı palavralarından bıktı artık karabük ….

  2. Ismail kot

    Dün açıklanan tasaruf tedbirlerinden sonra hiç bir kurum kafasına göre hareket edemez üniversite beşbinevler gitmesi normal beşbinevlerdeki binanın maliyeti 18 -30 tirilyon arası ve 5 bin öğrenci kapasiteli binanın %60 bitti sadece dış hekimliği bölümü değil mevcut 5 6 bölüm daha kaydırılacak dün ki alınan tasaruf detbiirleri ile kamuda araçlar, lojmanlar satılacak yatırımlar duracak ihalesi yapılmış başlamış ancak %40 seviyesinde bu yatırım ertelenecek %80 ve üzeri yatırımlar Tamamlanacak belediye ve il özel idare bütçelerinde %40kesime gidilecek memur alımları sadece emekli alan kadar olacak bu yüzden bayir mahalleye dış fakültesi yapılamaz DEVİŔ TASARUF DEVRI. Bayır mahalleye dış hastanesi yeter fakültede başka yerde olsun başka esnaf kazansin

  3. KARABUK

    AKŞAM ALTIDAN SONRA KARABÜKÜN MERKEZİ BOŞALIYOR KİMSEYİ GÖREMEZSİN. İSTASYON TARAFINDAN TUTUNDA, ANKARA CADDESİ VE KENT MEYDANI DAHİL HER YER BOMBOŞ TRAFİĞE KAPALI OLAN HÜRRİYET CADDESİ BİLE AKŞAM BOŞALIYOR ÇÜNKÜ İNSANLARIN OTURABİLECEĞİ Bİ BANK BİLE YOK ESKİ BELEDİYE BİNASI VİRANE GİBİ TİNERCİ VE İÇKİCİLERE KALMIŞ BÜTÜN DÜKKANLAR ERKENDEN KAPANIYOR.SURİYELİLER VE DİĞER YABANCILARDAN BAŞKA KİMSE GEZMİYOR.GEZMEZ TABİ KARABÜK HALKINI CEZBEDECEK ORTAM VE MEKANLAR YOK. HER TARAF MEZBELELİK İÇİNDE GENÇ NÜFUS 100.YIL VE SAFRANBOLUYA TAKILIYOR.ONUN İÇİN KARABÜKE YENİ SEÇİLECEK BELEDİYE BAŞKANI ACİLEN EL ATMALI. KARABÜK O ESKİ HAREKETLİ ŞAŞAALI GÜNLERİNE GERİ DÖNMELİ.

  4. İşçi alımı ve yandaslık

    YİNE İKTİDAR PARTİLİ YANDAŞ LAR ŞIRKETE İŞÇİ OLARAK OLUMLU CEVAP GELİNCE İŞ BAŞI YAPMAK İÇİN İŞLEMLERİ YAPMAK İÇIN DAVET EDİLMİSLER ŞIRKETİN ŞARTLARINA %100 UYAN ARKADAŞLAR İSE OLUMSUZ YANIT ALMIŞLAR VAY BE NE İL BASKANI IMIS ADAM KOSKOCA ŞİRKETİN ŞARTLARINI HİCE SAYARAK KENDI TROLLERİNİ YERLESTIRDI BUNUN ADALETİ NEREDE BIR SORMAK LAZIM BU BÜYÜK ŞIRKET YÖNETİCİLERİNE

  5. ARTIK BİRŞEYLER YAPIN

    Karabükümüz bu kadar olumsuzlukların içinde kar topu gibi büyüyen sorunlarıyla çok güzel ilerliyor.Karabüksporumuzdan tut,Devlet hastanesi sorunu;şimdi de diş fakültesi sorunu gibi vs. vs.Karabük rumuzlu arkadaşın dediği gibi saat 6 dan sonra Karabük’te insan yok bomboş,Sıkıştırdılar bütün öğrencileri 100.yıla Safranbolu’ya sosyal hayat sıfır olur tabi.Öğrencide haklı Karabük’e neden gelsin ama merkeze yakın yerlere safranbolu da olduğu gibi 2-3 fakülte yapılsa bak merkez nasıl haraketli oluyor.
    Kısaca kimse kusura bakmasın Karabük ölmüş ağlayanı yok. Eğer aksini iddaa eden yöneticilerimiz varsa buyursunlar Karabükümüze açıklamalar yapsınlar susmasınlar yada koltuğu bırakıp yerine yeni yüzlere bıraksınlar.Madem sorumluluk aldılar Karabüklü sizden açıklama bekliyor.Verilen sözlere ne oldu.

  6. KARABUK

    AHMET ABİ YAZILARINI YAZMAYINCA,KARABÜKTE YAPRAK KIMILDAMIYOR.HİÇ KİMSE YORUMDA BULUNMUYOR.AHMET ABİ KARABÜKÜN NABZINI İYİ TUTUYOR GERÇEKTEN İKİ GÜNDÜR BAKIYORUMDA YENİ BİR YORUMDA BULUNULMAMIŞ,KARABÜKÜN ÜZERİNE ÖLÜ TOPRAĞI ÖRTÜLMÜŞ ADETA,HİÇ OLMAZSA KARABÜKSPORUN İÇİNE DÜŞTÜĞÜ DURUM HAKKINDA YORUMLAR YAZILSA DA ETKİLİ VE YETKİLİLERİMİZ KARABÜKSPORUN İÇİNE DÜŞTÜĞÜ DURUMDAN KURTARILMASI İÇİN ELLERİNE CEBİNE ATSALAR DA EN AZINDAN SPORTİF ALANDA KÜME DÜŞMEYELİM,ÇÜNKÜ KENTSEL ANLAMDA KÜME DÜŞTÜK ZATEN, ÇEVRE İLLERE BAKARSAK BELEDİYECİLİK ANLAMINDA HİZMET ANLAMINDA KARABÜK SONLARDADIR BENCE. BİLMİYORUM BİR ŞEYLER YAPSINLAR ARTIK ÖZELLİKLE DE YEREL YÖNETİCİLERİMİZ UYUYORMU KARABÜK TEPE TAKLAK DÜŞÜYOR KENDİMİZİ AMATÖR LİGDE BULURSAK HİÇ ŞAŞMAYALIM BEYLER

  7. KARABÜK HAKLI

    AHMET ABİ SEN YAZMAYINCA KARABÜK SAĞIR DİLSİZ OLUYOR.KARABÜKTE Bİ SEN VARSIN BİDE ÖTEKİLER.ANCİYO OLUCANI SÖYLEDİLER İŞALLAH EN KISA ZAMANDA YAZMAYA BAŞLARSIN.KARABÜK SAĞIR DİLSİZ GİBİ OLDU ABİ

  8. kardemir çalışanı

    Kardemir çalışanları Karabükte ekmek teknemiz Kardemire yersiz temelsiz dayanaksız saldırılar başladı.İşçinin Sözleşme döneminde kasıtlı olarak başlatılan bu saldırılara karşı kayıtsız kalamayız burada bizim ekmeyimiz çoluk çocuğumuzun rızkı söz konusu Üç ay önce beş ay önce Kardemir dahamı deyişiktide şimdi saldırılar başlatıldı.Kimse bizim ekmeyimize aşımıza rızkımıza göz dekmisen
    Kardemir çalışanları uyanık olmak zorundayız.Ulvi Başkan sen süratle Karabükspor yönetiminden istifa et oradan yola çıkılarak çalışanların ekmeyine aşına çoluk çocuk rızkına uzanan saldırıların parçası olma.
    Mühendisler Başmühendisler Müdürler ve yiyit Kardemir işçileri gözümüzün önünde cereyan eden bu hadesilere bu saldırılara biraz daha sabır edelim sonra gerekeni kısım kısım kuracamız komitelerde kararlartırır gerekeni yaparız
    Ekmeyimize göz dikeni affetmemiz mümkün deyil.Tam Sözleşme arifesinde başlayan bu saldırıları defetmek heapimizin görevi.Yorumlarınızı bekliyoruz

  9. karabüklü

    DÜN ALIŞVERİŞ İÇİN ERHALLAR MARKETE GİTTİM, BEYAZ NOHUT AÇIK ÇUVALDA SATILANININ FİYATI 14,50 TL , SEÇKİN BAKLİYAT MARKALI OLANI 17 TL, FİYATLARI YÜKSEK BULDUM VE BİM E GİTTİM SABAN MARKALI BEYAZ NOHUT 11 TL.

  10. Kardemir çalışanı haklı

    Kardemire Karabükspora para vermedi diye saldırılar başladı yazıktır günahtır Kardemir beş ay önce bi sene önce dahamı başkaydıda şimdi kötü oldu.Sözleşme var tabi işçinin parasından kesilsin Karabükspora trilyonlar verilsin maymun gözünü açtı arkadaşlar artık kimse bizim sırtımızdan oraya buraya para veremez.
    Saldırılara bakın yahu skal kırma tesisi yapılalı kaç yıl oldu adamların aklına şimdi gelmiş.Bir yıl evvel Kardemire çevre yatırımları için teşekkür edenler şindi esip gürlüyorlar niye Sözleşme var kafaları karıştırıp az para almamız için biz çok para alırsak Alter işçilerinede o paranın verilmesi lazım
    Kardemir çalışanları uyanık olmamız lazım Kardemir çalışanı rumuzuyla yazan arkadaşyımız haklı.Herkes yorum yazmalı ilgili yerlere mektup yazmalı bu bizim çoluk çocuğumuzun rızkı haydi Kardemir çalışanları kendimizi gösterelim

  11. Hava

    İş icabı birçok il ve ilçeye gidiyorum .1 Zonguldak, 2 Karabük kadar sorunlu il görmedim.neresini tutsaniz elinizde kalıyor.pis ve kasvetli havası,gecekondu bir şehir Karabük, trafik sorunu çok yeşillik yok,ailecek bir dolasacagim hiçbir yer yok, trafiğe kapalı olan yer zaten sıcaktan geziliyor,orda üniversitesi okuyan öğrenciler berbat bir şehir olduğunu söylüyor,en son UŞAK ve ÇANAKKALE ye gittim nüfusları Karabük e yakın ama ,şehir olarak Karabük yeminle söylüyorum köy , inşallah vizyonu ii biri başkan olur Karabük gelişir

  12. ADNAN

    Üniversiteleri küçük ticari endişelere dönük olarak şekillendirmeye yönelmek ülke için ciddi endişeleri beraberinde getirir. Üniversiteleri asıl hedefi olan çalışmalardan alıkoyar.Bu mahalle fakülte istiyor yap.Şu ilçe Yüksek okul istiyor aç.Bunlar çok doğru kararlar değil.Ak partili yönetici bize danışmadan iş yaptı diyor.Sahi size danışılarak Ovacık ta açılan programları ve öğrencileri tekrar üniversitenin kucağına attınız mı?İsterken veya karar alırken hazırlıklarınızı yapmadan niçin talepte bulunuyorsunuz.Kendi çocuklarımıza reva görmediğimiz eksiklikleri bu ülkenin çocuklarına reva görmek ne kadar doğru.Yapmayın Allah aşkına.Ovacık size soruldu ne yaptınız.Üniversitenin kendi imkanı varken kiracı olarak öğrencilere bina bulmaya neden zorluyorsunuz üniversiteyi. Beşbinevlerde oturan bir Ovacıklı olarak diyorum ki almak istediğiniz kararları kime sorarak aldınız.40 yıldır Beşbinevleri bir köy olarak bırakmak hiç ağırınıza gitmedi mi.Devasa bir köy.Rantı sadece merkezde tutmaya çalışan zihniyet güçlü. Beşbinevler gariban işçi emekli mahallesi.Ondan sonra da Diş hekimliği için rektör bize danışmadı deme cüreti. Siz bu işleri yaparken sahi kime danışıyorsunuz.

  13. 100 trilyon verilmiş

    Kardemir işçi maşından kesiliyo ayrıca Kardemir Karabükspora 100 trilyon para vermiş yıllık 8 milyon lirada reklam parasını ödüyo o paraları işçinin maşına ekleyin aylık 7 bin liradan fazla maşımız olurdu şindide tam sözleşme zamanı Kardemire saldırılar başladı bütün mesele az zam almamız bunları yapanlar allahından bulsun

  14. Ver kardemir ver

    Ekonomik kriz varmış
    Boşver
    Ver Kardemir ver
    Işçiye maaş veremeyecekmişsin
    Boşver
    Ver Kardemir ver
    Daha önce vermişsin
    Yemişler
    Boşver
    Ver Kardemir ver.
    Ihale istemişler vermemişsin
    Boşver
    Ver Kardemir ver.
    Karabükün en güzel yeri.
    Katrilyonluk atsalar yüzevleri istemişler
    Boşver
    Ver Kardemir ver.
    Vermezsen eğer
    Havayı kirletirsin.
    Kapat derler.
    Boşver
    ..
    Belediye seçimleri geliyor.
    Oyunu
    Rafet başkana
    Ver Kardemir işçisi ver…

  15. karabüklü

    BU GİDİŞ İYİ DEĞİL ARKADAŞLAR. KARABÜK ZENGİNLERİN KAPRİSLERİ YÜZÜNDEN BİR KAOSA SÜRÜKLENİYOR. YUKARIDA ARKADAŞLARIN DA DEDİĞİ GİBİ SKAL KIRMA ÜNİTESİ DENİLEN HEPİMİZİN CURUF SAHASI OLARAK BİLDİĞİ ALAN YILLARDIR ORADA VE ÇALIŞIYOR,İNSANLARI ZEHİRLEMEYE YENİ Mİ BAŞLADI ? NE OLDU MEVZUAT MI DEĞİŞTİ ? YOKSA KARABÜK DE SİYASET VE CEMİYET HAYATINDA DENGELER Mİ DEĞİŞİYOR ? YOKSA HEPİMİZ BİLİYORUZ Kİ KARDEMİR KURULDUĞU GÜNDEN BU GÜNE KADAR ÇEVREYİ KİRLETİYOR, BACALARIN BOYU KISA VE FİLTRELER ÇALIŞTIRILMIYOR YAPILAN ÜRETİM ARTIŞLARI İLE HAVA KİRLİLİĞİ ARTTI, ŞÜKREDELİM Kİ(ÖZELLİKLE KARDEMİR YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ŞÜKRETSİN Kİ) DOĞALGAZ GELDİ DE KÖMÜRDEN KAYNAKLI KİRLİLİK AZALDI.FAKAT ŞU GERÇEK APAÇIK ORTADA Kİ ÜLKEMİZDE HER ALANDA OLDUĞU GİBİ ÇEVRE KİRLİLİĞİ KONUSUNDA DA GÖREVLİLER, YETKİLİLER,SORUMLULAR ADINA HER NE HALT DERSENİZ DEYİN,İSTER BELEDİYE,İSTER ÇEVRE MÜDÜRLÜĞÜ,İSTERSENİZ NE İŞE YARADIĞI BELLİ OLMAYAN VALİLİK DEYİN.ÜLKEMİZDE HİÇ BİR SORUMLU KENDİLERİ HESABA ÇEKİLMEDİKLERİNDEN OLSA GEREK İŞİNİN GEREĞİNİ YAPMIYOR. ANCAK YORUMUMUN BAŞINDA DA DEDİĞİM GİBİ BU GİDİŞ İYİ DEĞİL BU GİDİŞ KARDEMİR İŞÇİSİNİ, DOLAYISIYLA KARABÜK HALKINI RAHATSIZ EDİYOR.KARABÜK DE BİR AN ÖNCE HUZUR SAĞLANMALI.1 YILI GEÇTİ KARABÜKSPOR İLE İLGİLİ 190.000.000. LİRA YOLSUZLUK VAR DENİLİYOR NE SAVCILIKTAN, NE VALİLİKTEN İKNA EDİCİ BİR AÇIKLAMA YAPILMIYOR. NEDİR ARKADAŞ BU İŞİN DOĞRUSU ARAŞTIRILIYOR MU ? SORUŞTURULUYOR MU ? TANKUT SONRASI GÖREVE GELEN ÜÇ BAŞKANDA KONU MAHKEMEYE İNTİKAL ETTİRİLDİ DİYOR AMA ORTADA DAVA FALAN YOK( OLSAYDI MAHKEMESİ FALAN OLURDU HERHALDE).GERÇEKTEN DAVA AÇILDI MI ? AÇILDI İSE NE ZAMAN AÇILDI ?KİME KARŞI AÇILDI? KİM YAPTIYSA SOY ADINA,NÜFUZUNA, ZENGİNLİĞİNE BAKILMADAN HESABI SORULSUN.GÖREVİNİN GEREĞİNİ YAPMAYAN BASİRETSİZ,LİYAKATSİZ GÖREVLİLER YÜZÜNDEN DEVLETİMİZE OLAN GÜVEN SARSILIYOR.YOKSA YİNE MALUM FETÖSÜ VAR, SEÇİMİ VAR, TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ VAR YİNE ZENGİNLER GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN BİR ORTA OYUN MU OYNUYOR? BİZ KARABÜKLÜLER OLARAK AKILLI OLACAĞIZ , PERDENİN ÖNÜNE DEĞİL ARKASINA BAKACAĞIZ, YAPILANLAR KİMİN İŞİNE GELİYOR İYİ TAHLİL EDECEĞİZ.UNUTMAYALIM Kİ KARAMANIN KOYUNU SONRADAN ÇIKAR OYUNU.SAYGILARIMLA…………..BU ARADA AHMET BEY HASTA OLDUĞUNUZ SÖYLENİYOR , BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.

  16. Verme Kardemir verme

    Dostum Ver Kardemir Ver yazına sonuna kadar katılıyorum.Pardon pardon son dört satırı hariç Rafet başkana bir daha oy vermekmi.Allah yazdıysa bozsun ben Kardemir işçisiyim Rafet Başkana oy verdim.Şu ekonomik kriz ortamında şu Sözleşmeye gidilen ortamda Kardemire karşı mücadelesine hak vermiyorum.Ailelerle hesabın varsa onlarla nesabını gör Kardemire niye bulaşırsın.Hemde haksız olarak bulaşırsın Karabük sayenizde pırıl pırılda son bir ayda Kardemir kirletmeyimi başladı yani.Kardemir Karabükspora verdi verdi o paralar işçinin alacağı haklardan gitti ne haber.Son 10 milyon verilseydi benim daha öncede yazdığım gibi işçi başına 350 lira az para verilirdi Sözleşmede.Kulüp başkanı Sedat namalın tepkisi yok Rafet başkan esip köpürüyor.Zararı kendisinin sandıkta çekeceyi garanti.Vermem oy moy vermem

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce’de otomobilin savrulan araca çarptığı kazada 4 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 20:00
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de bir otomobilin, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine savrulan araca çarpması sonucu yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Serdar Y. idaresindeki 81 FN 913 plakalı otomobil, Düzce-Yığılca bağlantı yolunun Hasanlar mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol ortasına savruldu.

Karşı yönden gelen Orhan K. yönetimindeki 81 DM 849 plakalı otomobil, savrulan araca çarptı.

Kazada, araç sürücüleri ile otomobillerde bulunan İbrahim Ç. ve Murat Ö. yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza anı, Orhan K. idaresindeki otomobilde bulunan araç kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde otomobilin, yol ortasına savrulan diğer araca çarpması yer alıyor.