Her Telden (16.Kasım.2018)

Her Telden (16.Kasım.2018)

Yayın: 15.11.2018 20:41 |Güncelleme: 16.11.2018 07:52
Paylaş:
A+ A-

AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI SAYIN İSMAİL ALTINÖZ ; “YEREL SEÇİMLERDE 2009 VE 2014 ŞARTLARI OLMAYACAK,KESİNLİKLE OLMAYACAK..”
AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ,dün Büromuzda yaşanan Siyasi tartışmalar sırasında dile getirilen bazı iddiaları gündeme getirerek “KİMSE 2009 ve 2014 YEREL SEÇİMLERİNDE Kİ GİBİ BİR SONUÇ BEKLEMESİN..” dedi.
Şu an için YEREL SEÇİMLERDE seçmen tercihlerinin AK Partiden yana olacağına KESİN BİÇİMDE inandığına işaret eden İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ “GEÇMİŞTE YAŞANAN OY DAĞILMALARI BU DÖNEM YAŞANMAYACAKTIR..” iddialarında bulundu.
Bu manada “AK PARTİ KARABÜK VE İLÇELERİNDE 24 HAZİRAN GENEL SEÇİMİNDE ALDIĞI OYLARI ARTTIRACAKTIR.BIRAKIN OY AZALMASINI VEYA OYLARIN DAĞILMASINI,24 HAZİRAN OYLARININ ÜZERİNDE ÇIKACAKTIR..” diyen AK Parti İl Başkanı çok iddialı ifadeler kullanıyor.
Karabük’ün en kılcal damarlarında bile AK Parti olduğuna işaret eden İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ “KARABÜK ve İLÇELERİNDE BELEDİYE BAŞKANI,İL GENEL MECLİSİ,BELEDİYE MECLİSİ ÜYELERİNİN BELİRLENMESİNDE ÇOK TİTİZ OLACAKLARINI DA..” özellikle belirtiyor.
“BİZİM PARTİMİZDE KIRILMAK,GÜCENMEK,DARILMAK OLMAZ.ÖRNEĞİN BEN 2014 YEREL SEÇİMİNDE İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN BAŞVURU YAPTIM.DEĞERLENDİRİLMEDİ.KIZMADIM,GÜCENMEDİM,DARILMADIM.BAKIN AK PARTİ BENİ İL BAŞKANI OLARAK DEĞERLENDİRDİ..” ifadelerini kullandı.
Tüm aday/adaylarının KALİTELİ,BİLGİLİ,BİRİKİMLİ isimler olduğuna da dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ,seçmen karşısına kucaklayıcı,bir kadro ile çıkacaklarını da anlattı.
Sayın İSMAİL ALTINÖZ ısrarla ve inatla 2009 ve 2014 ŞARTLARI YOK diyor..
YEREL SEÇİM SONUÇLARINDAN ÇOK EMİN GÖRÜNÜYOR..

MHP KARABÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI BAĞLAMINDA “ADAYIMIZ SAYIN RAFET VERGİLİ..” AÇIKLAMASINI YAPTI VE “İLK KEZ ÜÇÜNCÜ DEFA..”
MHP Genel Merkezi,bir açıklama yaparak,” KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ Sayın RAFET VERGİLİ’DİR..” dedi ve böylece tahmin edilen konu kesinlik kazanmış oldu.
Sayın RAFET VERGİLİ’NİN DURUMU NETLİK KAZANMIŞ OLDU.
Bilindiği gibi Sayın VERGİLİ’NİN durumu için “ADAY OLACAK/OLMAYACAK..” gibi tartışmalar vardı ve MHP Genel Merkezi bu tartışmaları bitiren açıklamayı yapmış oldu.
ŞİMDİ DİĞER SİYASİ PARTİLER DÜŞÜNSÜN..
Zira Sayın RAFET VERGİLİ Karabük ölçeğinde güçlü bir isim,toplumsal karşılığı olan bir isim ve bütün bunları da 2009 ve 2014 YEREL SEÇİMLERİ hep birlikte gördük.
Şimdi Sayın RAFET VERGİLİ Karabük tarihine geçecek olan “İLK KEZ ÜÇÜNCÜ KERE..” sloganı ile çalışmalarına start verecek,şimdiye kadar HİZMETLERİN AÇILIŞINI yaparken,bundan sonra da SEÇİM KAZANMAYA AĞIRLIKLI çalışmalar ile seçmen ile iletişim kuracak.
Böylece CHP Sayın MEHMET DURUM ile MHP Sayın RAFET VERGİLİ ile MART 2019 YEREL SEÇİMLERİNE gireceğini deklare etmiş oldu ve şimdi AK Parti İYİ Parti ve SP ile diğer Siyasi Partilerin Belediye Başkan Adaylarının açıklanmasına sıra geldi.
BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINA BAŞARILAR DİLEMEKTEYİZ.

KARDEMİR YÖNETİM KURULU ÜYESİ SAYIN KAMİL GÜLEÇ “KARDEMİR’İN HAK VE MENFAATLERİNİ KORUMAK BİRLİKTE KORUYORUZ..”
KARDEMİR Yönetim Kurulu Üyesi Sayın KAMİL GÜLEÇ,son günlerde çıkartılan bir dizi habere açıklık getiren,yazılı, bir açıklama yaptı ve bu açıklamasında çok önemli görüşlere yer verdi.
Sayın KAMİL GÜLEÇ “BİZ KARDEMİR’İ,İŞÇİMİZ,SENDİKAMIZ,TÜM KARABÜKLÜLER,YÖRE HALKIMIZ DEVLET VE SİYASET ADAMLARIMIZ İLE BİRLİKTE ESKİ DEMİR/ÇELİK FABRİKALARIMIZIN KÜLLERİNDEN ÇIKARTTIK..” görüşlerine yer verdi.
KARDEMİR’İN çalışanları,profesyonel yöneticileri,Yönetim Kurulu’nda ki ortak ailelerin temsilcileri Yönetim Kurulu’nda ki Bağımsız Üyelerimiz Yönetim Kurulu Başkanımız ve tüm hissedarlarımız bir bütündür,şeklinde ki görüşlere yer veren Sayın KAMİL GÜLEÇ bu birlikteliğin devam edeceğine de dikkat çekti.
KARDEMİR’İN bugün 3.5 milyon ton/yıl üretim kapasitesine ulaşmak üzere olduğuna işaret eden Sayın KAMİL GÜLEÇ,PEK ÇOK STRATEJİK ÜRÜN ÜRETEN BİR Firma olduklarının da altını çizdi.
Öte yandan,GÜLEÇ Ailesi’nin iş ve ticari faaliyetlerine de değinen Sayın KAMİL GÜLEÇ ,Genel Kurul kararlarına,emsallerine teamüllere ve ticaret hayatına hakim olan dürüstlük prensiplerine hep uygun davranmıştır,öyle de sürecektir anlamında görüşler dile getirdi.
Sayın KAMİL GÜLEÇ’İ açıklamaları büyük ilgi ile karşılandı.

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY/ADAYLARI SAYIN HASAN YILDIRIM VE SAYIN TİMURÇİN SAYLAR’IN ZARİF ZİYARETLERİ VE GÖRÜŞLERİ..
Dün Gazetemiz Bürosuna AK Parti Karabük Belediye Başkan Aday/Adayları Sayın HASAN YILDIRIM ile Sayın TİMURÇİN SAYLAR birer nezaket ziyaretinde bulundular.
UZUNCA SÜRE SOHBET ETTİK.
Sayın HASAN YILDIRIM ve Sayın TİMURÇİN SAYLAR Partinin Kuruluş yıllarından bu yana içindeler ve Sayın HASAN YILDIRIM bir süre İL GENEL MECLİS Başkanlığı görevinde bulundu,çok verimli çalışmalarda yaptı.
Sayın TİMURÇİN SAYLAR İl Başkanlığı döneminde KARABÜK’E YATIRIM GELMESİ,KARABÜK SANAYİSİNİN gelişmesi için gecesini/gündüzüne katan çalışmalarda bulundu.
Bugün ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ genişledi,büyüdü,yeni/yeni Fabrikalar Tesisler kuruldu ise Sayın HASAN YILDIRIM ve özellikle Sayın TİMURÇİN SAYLAR’IN çok büyük katkıları olmuştur..
Şimdi gündem de ARAÇ ÇAYI DÜZENLEMESİ VAR..
Her iki isimde ARAÇ ÇAYI olayına çok/çok büyük önem veriyorlar,değer veriyorlar ve anladığımız kadarı ile yakından da takip ediyorlar,bu arada Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN gündeme getirdiği MİLLET BAHÇESİ olayı var.
MİLLET BAHÇESİ KONUSU AK PARTİLİLERİN TAKİBİNDE..
Bunu gördük,bunu hissettik,anlatımlardan bunları çıkarttık.

KARDEMİR YÖNETİM KURULU,PAZARTESİ GÜNÜ KENDİ ARASINDA,PAZARTESİ YENİ BİR GÖREV DAĞILIMI YAPACAK VE BAŞKANLIK GÖREVİ..
KARDEMİR Kurulduğu günden bu yana,YÖNETİM KURULU içinde “SENELİK GÖREV DEĞİŞİMİ..” yapmamıştı ve uzun yıllar Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN bu işi götürüyordu.
1 KASIM 2017 Tarihli Genel Kurul da göreve gelen KARDEMİR Yönetim Kurulu,ANA SÖZLEŞMESİNDE olan,ancak şimdiye kadar uygulanmayan BİR YILI DOLDURAN YÖNETİM KURULU KENDİ ARASINDA YENİ BİR GÖREV DAĞILIMI yapar anlamında ki hükmü uygulamaya alıyor.
Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ÖMER FARUK ÖZ,Başkanlık görevini bırakacağını kesin bir dille açıklamış bulunuyor ve şimdi gözler yeni Yönetim Kurulu Başkanı kim olacak noktasına çevrildi..
BU ANLAMDA,HENÜZ,SOMUT BİR DURUM YOK.
Bilindiği gibi KARDEMİR Yönetim Kurulu’nda YOLBULANLAR 4,ÇELSENTAŞ Grubu 1,GÜLEÇLER 2 ve BAĞIMSIZLAR 4 Üye ile temsil ediliyor ve bu parçalı Yönetim Kurulu’ndan BAŞKANLIK için kim çıkacak.
Aslında KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı’nın ANA SÖZLEŞME gereği EKSTRA BİR GÖREVİ yok,ancak,TEMSİL noktasında protokoler bir görevi var..
ŞİMDİ GÖZLER 19 KASIM TARİHİNE ÇEVRİLDİ..
KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI KİM OLABİLİR..?

ŞUBAT 2018 TARİHİNDE,İKİ KARDEMİR BÜROKRATI TARAFINDAN HAZIRLANAN VEYA HAZIRLATTIRILAN,GAYRİ RESMİ,GAYRİ CİDDİ YAZILAR..
KARDEMİR bünyesinde KAPSAM DIŞI Personel olarak çalışan İKİ İSİM,KARDEMİR Çalışanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile ilgili olarak BİR DİZİ YAZI HAZIRLAMIŞLAR veya BİR DİZİ YAZI HAZIRLATTIRILMIŞ..!!
Şubat 2018 tarihinde yapılıyor bu çirkin iş.
Hazırlanan yazılar “VAY EFENDİM FALAN KİŞİ BENİM,ŞU GÖREVE GELMEME ENGEL OLDU,O KİŞİYİ SUÇLAYAYIM.ŞU KİŞİ BANA TERS BAKTI O KİŞİYİ DE SUÇLAYAYIM.YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ DE SUÇLAYICI BİR İFADE İLE YAZIYA ALAYIM..” mantığı ile kaleme alınmış.
GAYRİ CİDDİ,GAYRİ RESMİ,BİR DİZİ ZIRVA YAZILAR..
ŞUBAT 2018 Tarihinden bu yana biliniyor,hiçte ciddiye alınmıyor,gülüp geçiliyor ve şimdi bu yazıların BİR TEHDİT UNSURU olarak kullanılması yolunda,adeta,”ABA ALTINDA SOPA GÖSTERİR..” gibi tutum ve tavırlar olduğundan söz ediliyor.
KARDEMİR ÖLÇEĞİNDE CİDDİ BİR ŞİRKETTE,BUNLAR OLABİLİYOR DEMEK.
Doğrusu,yadırganacak bir tutum,yadırganacak bir tavır..
Her neyse artık,KARDEMİR TARİHİNE BUNLARDA GEÇTİ YANİ..!!
Yazık/günah,bu tür çirkin olaylarla nereye varılabilir ki..!!

KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI İÇİN,ATIYORUZ,OYLAMA SONUCU 5-4-2 VEYA 5-3-3 GİBİ ÇIKSA ,HİÇBİR İSİM 6 OYU BULAMASA..!!
19 Kasım günü yapılacak KARDEMİR Yönetim Kurulu Toplantısında YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI gündeme gelecek ve bir oylama yapılarak KARAR ÜRETİLMESİ yoluna gidilecek.
Zira KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ÖMER FARUK ÖZ bu görevi bırakacağını kesin ve net bir dille “İLGİLİ KİŞİLERE SÖYLEMİŞ VE NET KARARIM BU..” demiş bulunuyor.
KARDEMİR Yönetim Kurulu 11 Üyeden oluşuyor..
KARAR ÜRETİMİ için 6 oy gerekli ve 1 Kasım 2017 Genel Kurulu sonucu oluşan YÖNETİM KURULU Üyeleri arasında “YILLARDIR ÇOK BÜYÜK İŞLERDEN OMUZ/OMUZA ÇIKMAYI BAŞARMIŞ..” Hakim Hissedar kanadının Üyeleri arasında birliktelik,tesanüt tam anlamı ile tesis etmemiş gibi görünüyor.
BU, SAĞLANABİLSE/TESİS EDİLEBİLSE,HİÇ Mİ HİÇ, SORUN YOK ELBET.
Yapılacak oylama sonucu,ATIYORUZ,5-4-2 gibi çıksa veya 5-3-3 gibi çıksa veya 4-4-3 gibi çıksa ANA SÖZLEŞME gereği KARAR ÇIKMAMIŞ sayılır mı veya bu durumda TÜRK TİCARET Yasası nasıl yol gösterir,olmadı oylama daha sonraya mı ertelenir..?
YOKSA BİR İSİM,GEREKLİ OYU ALIR BAŞKAN MI OLUR..?
Hani “ KÖPRÜDEN ÖNCE Kİ SON ÇIKIŞ..” gibi uyarı yazıları vardır,galiba,KARDEMİR Yönetimi SİYASETİN DIŞINDA Kİ BİR ANLAYIŞ İÇİN SON ÇIKIŞ yaşayacaktır..
19 KASIM GÜNÜNÜ MERAKLA BEKLİYORUZ DOĞRUSU..

AK PARTİ KARABÜK MERKEZ VE İLÇELER İÇİN PAZAR GÜNÜ BİLGİSAYAR ORTAMINDA, ADAY/ADAYLARI İÇİN TEMAYÜL YOKLAMASI YAPACAK
AK Parti,bu Pazar günü BİLGİSAYAR ORTAMINDA temayül yoklaması yapacak ve geçmiş yıllarda yapılan TEMAYÜL YOKLAMALARINDAN çok daha değişik bir sistem uygulanacak.
AK Parti de,geçmiş yıllarda İL/İLÇE Başkanlığında bulunmuş isimler,Mahalle Temsilcileri,İL Genel ve Belediye Meclis Üyeleri gibi isimler OY KULLANACAKLAR..
KÖY ve MAHALLE DELEGELERİ OY KULLANAMAYACAKLAR..
Oy kullanacak isimlere TEK KULLANIMLIK birer kart verilecek ve bu kartlar bilgisayara okutularak İSTENEN İSİM adına oy kullanılacak,çok değişik ve çok çağdaş bir sistem uygulanacak..
PAZAR GÜNÜ SEYRAN DÜĞÜN SALONUNDA YOKLAMA VAR..
SONUÇLARI “BİR TEK GENEL MERKEZ..” ilgili birimi bilecek..
ÇOK ÇAĞDAŞ BİR SİSTEM UYGULANIYOR.

CHP KARABÜK MERKEZ VE YORTAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI BELİRLERKEN, SAFRANBOLU VE YENİCE İLÇELERİ NEDEN ES GEÇİLDİ…?
Biliyorsunuz CHP Parti Meclisi,önce ki gün 140 civarında BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI belirledi ve belirlenen bu isimler SEÇİM ÇALIŞMALARINI başladılar,çalışmalarına start verdiler.
Karabük Belediye Başkanlığı için,bir tek,Sayın MEHMET DURUM başvuru yapmıştı,CHP Parti Meclisi Sayın DURUM’U Aday olarak ilan etti,yine YORTAN Belediye Başkanlığı için tek başvuru da bulunan Sayın İSMAİL ELEMEN aday yapıldı..
SAFRANBOLU Belediye Başkanlığı için tek başvuran Sayın İSMET ZÜHTÜ SARAÇOĞLU,Yenice Belediye Başkan Adaylığı için tek başvuran Sayın SABRİ CEBECİK isimleri neden Parti Meclisi gündemine alınmadı ve Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilmedi..?
BURALARDA,BAŞKA İSİM ARAYIŞLARI MI VAR ACABA..?
CHP İÇİNDE,BU SORULARIN CEVABI MERAK EDİLİYOR,İYİ Mİ..?

10 kişi görüş bildirdi

  1. Anonim

    Meydan projesi kim yikar yerine yeşil millet bahçesi tarzı park yaparsa oyum ona

  2. yenice78

    YENİCE DE CHP DEN BURSA KARACABEY YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ RAHMİ ÇANAKÇI DOSYASI GENEL MERKEZDE,YANİ 2 ADAY ADAYI VAR.

  3. BATTI ÇIKAMADI

    BELEDİYE REYİSİNİN ARABASI BATTIYDIDA ÇEKİCİYLE ÇEKTİLERDİ YA O BATTI ÇIKTIYI UNUTMAYIN TİMURÇİN BAŞKAN O BATTI ÇIKTIYI DÜZELSİN ANKARA CADDESİ ESNAFLARIYLA ARKASINDAYIZ YETERKİ DÜZELTECEYİNİ DOLDURACAGINI SÖYLESİN SÖZ VERSİN

  4. Hakkaten battı çıkamadı

    Arkadaş doğru yazmış o battı çıktı bi b.ka yaramadı Ankara cattesini mahfetti orası kaldırılmıla başka çözüm bulunmalı çözümü timuçinmi bulur ömer ayarmı bulur kim bulacaksa bulsun.Rafet bey batırdı Ankara cattesi ölü Rafet bey öldürdü catteyi o battı çıktı bitirdi bizleri

  5. YE SÖZÜNÜ, OTUR KOLTUĞA

    Belediye başkanlığına seçilirken yalnız bir dönem için başkalığa aday olduğunu ısrarla söyleyip şu sloganla “SÖZÜNÜN ERİ BAŞKAN VERGİLİ” ..Sonrasında bir daha ve şimdilerde bir daha…..SÖZÜNÜN ERİ BÖYLEYSE ….Sihirli koltuk uğruna ne güneşler batıyor…

  6. KARABUK

    SAYIN RAFET VERGİLİNIN YENİDEN ADAY GÖSTERİLDİĞİ VESEÇİM STARTININ VERİLDİĞİNİ YAZMIŞSINIZ,ANCAK İKİ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANILIĞI YAPAN SAYIN RAFET VERGİLİ KEŞKE ADAY GÖSTERİLMESEYDİ,KARABÜKÜ MAHFETMİŞ OLUP İÇİNDEN ÇIKILMAZ SORUNLARLA BAŞBAŞA BIRAKMIŞTIR ÖRNEKLERİ ÇOKTUR.GÖZ BOYAMA MAKYAJLAMA VE POPÜLİST PROJE LERLE KARABÜK HALKININ NABZINI İYİ TUTARAK OYLARINI ALMIŞTIR.KARABÜKTE BELEDİYENİN YAPAMADIĞI ONLARCA SORUN VARDIR BUNLARIN BAŞLICALARI BATTI ÇIKTININ İÇİNDEN ÇIKILMAZ HAL ALMASI KENT MEYDANININ İŞLEVSİZ BİR ŞEKİLDE KARABÜKLÜLERE HİÇ BİR HİZMET VERMEDİĞİ HÜRRİYET CADDESİNDE BULUNAN ESKİ BELEDİYE BİNASININ MEZBELE BİR ŞEKİLDE TOZ TOPRAK İÇİNDE ÇİRKİN BİR GÖRÜNTÜ SERGİLEDİĞİ ORTADADIR. KARABÜK MERKEZDE GENÇLERİN VE YAŞLILARIN OTURABİLECEĞİ BİR DOĞRUDÜZGÜN PARK YOKTUR.AMA SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZ KARABÜKÜN MAHALLELERİNİ ÇOCUK PARKLARI DOLDURDUĞUNU 113 TANE PARK YAPTIĞINI SÖYLEMEKTEDİR.DOKUZSENE SONRA KARABÜKTE HAVA KİRLİLİĞİ OLDUĞUNU FARK ETMİŞ MARZİNCLE OLAN MÜCADELESİNİ 35 TRİLYON ALIP KANYON PROJESİNE BOŞU BOŞUNA GEREKSİZ BİR YATIRIM YAPARAK PARAYI ÇARÇUR ETMEKTEDİR.BU KONU GÜNDEMDEN DÜŞÜNCE KARDEMİRE HAVAYISUYU KİRLETİYOR DİYE SAVAŞ İLAN ETMİŞTİR.9 SENE SONUNDA YENİMİ AKLINA GELMİŞTİR

  7. Ittifak

    CHP İyi parti ittifak görüşmesi yapıyorlar.
    Karabük merkez Eflani Eskipazar İyi Parti
    Safranbolu Ovacık yenice CHP çatısı altında seçime girmeleri olası.
    Böyle bir durumda ortalık karışır.
    Mehmet Durum un adaylığı geri çekilirse sıkıntı olur.
    Eflani muzaffer bildik
    Eskipazar Erol Serin
    Merkez Dursun altıparmak

    Chp adayları SÜPRIZ.
    BEKLEYIN VE GÖRÜN

  8. Anonim

    ŞIRKET YENI BAŞKANI NI SEÇDI GENEL MÜDÜR GITTI OLAN YINE IŞCIYE OLDU VEYA OLACAK 31 ARALIGA KADAR HER ÇALIŞAN YAPTIĞI İŞIN KADROSUNU ALACAK MI TOPLU SÖZLEŞMEYE BU ŞEKILDEMI OTURACAGIZ YOKSA YENI SÖZLESMEDE MI KADRO İŞI BAGLANACAK BAGLANIRSA ÇOK KÖTÜ SOZLESME GECECEGI KANISINDAYIM BİR KOLTUGA IKI KARPUZ SIGMAZ MISALI KADRONUN GOLGESINDE KALACAK BIR SÖZLEŞME OLMASIN 3000 CALISANI YAPTIGI İSİN KADROSUNA YERLESTIRDIK GIBI SLOGANIN ARKASINDA KALAN TOPLU SÖZLEŞME FELAKET DEMEKTIR GÖNDERILEN GENEL MÜDÜR BİR HAFTA ÖNCE KARLILOKDA ERDEMİRI GEÇDIK DEMİSDI BAKALIM BUNLAR NE DEYECEK BU FİLMI ÇOK İZLEDİK BİZ KIM IYI YIZ DEMİSSE ŞIRKET TEKI CALISMA GÜNÜ TAŞ YAŔILSA 1 AY OLMUSDUR IYI YIZ KARDAYIZ DIYEN FAZLA CALISAMAZ KURAL SISTEM BU MALISEF SIRKET DE GENEL BAŞKAN BU TÜR TUZAKLARA DÜSMEYECEKDIR UMARIM

  9. Bülent TÜRKOĞLU

    Üstadım Allah ömür versin memleketin meselelerini her daim aktarın. Bağımsızlık benim karakterimdir sözüne hitafen Safranbolu Belediye Başkanlığına Bağımsız olarak adayım. Siyasetin çıkardıkları daha doğrusu çıkarabildiklerine baktığımda bu kararı vermemde etken oldu. Memlekette kaçtane mimar mühendis var. Konu merhamet konu teknik Safranbolu’yu alacak kişi Belediye Başkanından görevi devralmayacak. Siyasetin özellikle yerelde yozlaştığı memleketin önünü açması gereken kurumlardır Belediyeler. Devletin halkına dokunduğu bir şefkat eli bazen de kamu yararı uyarınca kolluk gücü. Milletvekilliğini bilemem ama memlekette o kadar teknik insan var Karabük geneline baktığımda ise hep aynı. Mevlana’nın dediği gibi artık yeni sözler söylemek lazım. Saygılarımla Bülent TÜRKOĞLU Y. Şehir Plancısı A Grubu

  10. Ekstra

    BİR ZAMANLAR ŞIRKETTEKİ YÖNETİM 4 BÜYÜK AMCA 2 KÜÇÜK AMCA 1 HALK TEMSİLEN ONU DA BÜYÜK AMCA BELİRLERDİ VE YÖNETİMDEKİ GÜCÜ 5 OLURDU SONRA DEVLET BABA GELDİ 4 YÖNETİCİ İLE 11 OLDULAR NE OLDUYSA BUNDAN SONRA OLDU BÜÝÜK AMCA RAHATSIZLANDI VE YÖNETİMDEN AYRILDI TAHT KAVGASI BAŞLADI TABİKİ KAVGA OLAN YERDE DEVLET BABA GEREGİNİ YAPAR VE YAPTI DA OTURDU TAHT Â YIDIREMEDILER TABİ BÜYÜK AMCA DA RAHMETLİ OLUNCA ORTAM EPEY GERİLDİ ANLAŞDI KÜÇÜK AMCA BABA NIN ADAMLARIYLA 2 KİSİYLE BAŞLADIK LARI MÜCADELEDE 6 OLDULAR HEMEN YANİ KISACA YAZACAK OLURSAK 2 BÜYÜK MÜŞ 5 DEN MATEMATİK KURALINA UYMAYABİLİR AMA KAPATALİST REJİM HESABI BU ŞEKİLDE IŞLER İŞİ BİĹİRSEN SPOR KULÜBÜNÜ DAHİ YÖNETEMEÝİP KÜME ĎÜŞÜREN ZİHNİYETE ŞIRKET EMANET EDİLİRMİ EDİLMEZ EDİLMEDİDE SEN DEN OLANLAR BİLE DESTEK VERMEMİŞSE BOŞA SIKMIŞSA REYİNİ VARDIŔ BİR KERAMET DEMEKDEN BAŞKA SÖZ GELMİYOR AKILLARA KÜÇÜK AMCA NIN AZMİ VE KRİZ YÖNETİM ŞEKĹİ ÜNİVERSİTELERDE TEZ KONUSU OLACAK ŞEKİLDE HAYAT DERSİ VERİYOR İNSANA 2 BÜYÜK MÜS 5 DEN KISACA

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.