Her Telden (16 Ocak 2020)

Her Telden (16 Ocak 2020)

Yayın: 15.01.2020 21:37
Paylaş:
A+ A-

AK PARTİ YENİCE İLÇE BAŞKANI Sayın YILMAZ KIRIK,ÖNÜMÜZDE Kİ SÜREÇTE YAPILACAK İLÇE KONGRESİ’NDE ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI..
AK Parti YENİCE İlçe Başkanı Sayın YILMAZ KIRIK,önümüzde ki süreçte yapılacak olan İLÇE KONGRESİ’NDE,İlçe Başkanlığı’na yeniden aday olmayacağını açıkladı.
Bilindiği gibi,daha önce de ESKİPAZAR’DA İlçe Başkanı değişimi olmuştu ve ESKİPAZAR’DA,bir önce ki İlçe Başkanı görevinden alınmış veya istifa etmiş,yerine yeni bir atama yapılmıştı.
YENİCE İlçesinde,durum öyle değil,Sayın YILMAZ KIRIK,yapılacak İlçe Kongresi’nde ADAYLIK İÇİN BAŞVURU YAPMAYACAĞINI açıkladı ve bu durumda Kongreye kadar görevinin başında demektir.
YENİCE İlçesi Sayın YILMAZ KIRIK noktasında sıkıntı yaşıyordu ve AK Parti içerisinden de Sayın YILMAZ KIRIK’A karşı çok ciddi direnişler,önemli bir muhalefet vardı.
Bunlar hemen her süreçte görüşlerini yüksek sesle dile getiriyorlardı.
Peki şimdi AK Parti Yenice’de sükun bulacak mı,huzur bulacak mı..?
YENİCE Belediyesi ile ilişkilerini normal bir düzeye getirebilecek mi..?
Bütün bunları,ilerleyen günlerde yaşayıp göreceğiz,YENİCE Sayın YILMAZ KIRIK ile,belirli sıkıntılar yaşıyor görüşünde olanlar,Sayın KIRIK’IN bu kararından sonra nasıl bir görünüm alacak..?
Birlikte göreceğiz İnşaallah.

CHP KARABÜK İL BAŞKANI Sayın ABDULLAH ÇAKIR “İL KONGREMİZİ,BÜYÜK İHTİMAL,9 ŞUBAT GÜNÜ YAPACAĞIZ VE ELBET YİNE ADAYIM..”
CHP Karabük İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR geçtiğimiz gün Gazetemiz Bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulundu ve uzunca bir süre sohbet ettik Sayın ÇAKIR ile.
İL KONGRESİ için 9 ŞUBAT TARİHİNİ BELİRLEMİŞLER..
Genel Merkez de bu tarihi onayladığı takdirde,CHP KARABÜK İL KONGRESİ 9 ŞUBAT GÜNÜ yapılacak ve Sayın ABDULLAH ÇAKIR yeniden İL BAŞKAN Adayı olacağının altını çizdi.
Sayın ABDULLAH ÇAKIR,delege seçimlerinden başlayarak,demokratik usullerin en küçük bir sapmaya izin verilmeden uygulandığını söylüyor ve “GEREK DELEGE SEÇİMLERİNDE,GEREKSE İLÇE KONGRELERİNDE CHP’YE YAKIŞAN BİR TUTUM SERGİLENDİ.DEMOKRATİK REFLEKS HAKİM OLDU..” dedi.
“BU İL YÖNETİMİ,GİRDİĞİ GENEL ve YEREL SEÇİMLERDE BAŞARILI OLMUŞTUR..” diyen Sayın ABDULLAH ÇAKIR,yıllar sonra çıkartılan Milletvekili,kazanılan Safranbolu Belediye Başkanlığı’nı bu bağlamda değerlendirdi.
Sayın ABDULLAN ÇAKIR YENİDEN Aday olduğunun altını çizdi..
PARTİ İÇİ DEMOKRATİK ORTAMI tesis ettiklerini söyledi..

DÜNYANIN EN PRESTİJLİ 1000 ÜNİVERSİTESİ ARASINDA OLDUĞUNDAN GURUR DUYDUĞUMUZ KARABÜK ÜNİVERSİTESİ VE DİŞ HEKİMLİĞİ…
Dünyanın en PRESTİJLİ 1000 ÜNİVERSİTESİ arasına girdiğini gururla duyurduğumuz,bu gelişmeden büyük memnuniyet duyduğumuz KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,bazı konularda,her ne hikmetse,yeterli gayreti,yeterli başarıyı yakalayamıyor..
Örneğin DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ olayı var..
Karabük BAYIR MAHALLE’YE söz verildi ve “AĞIZ/DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ İLE DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ BU MAHALLEYE YAPILACAK…” denildi, daha sonra ne oldu..?
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ,bu yıl 3.sınıfa geçecekler ve POLİKİLİNİK ÇALIŞMALARINA GİREBİLECEKLERİ ortam hazırlandı mı,bunun için 60-70 ünitelik POLİKLİNİK HİZMETİ verebilecek alanlar ve DİŞ HEKİMLİĞİNDE KULLANILABİLECEK tıbbi cihazlar,aletler,koltuklar,velhasıl donanım gerekiyor..
BUNLAR HAZIR MI/HAZIRLANIYOR MU..?
Siyasetin O DÖNEM İÇERİSİNDE olan isimler BAYIR MAHALLE sakinlerine söz verdiler ve “ YIKILAN DEVLET HASTANESİ YERİNE,BURAYA AĞIZve DİŞ HASTANESİ ile DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YAPACAĞIZ..” dediler..
Sonra ne oldu,SİYASETÇİNİN BU SÖZÜ/SÖZLERİ havada kaldı..
ÖYLE OLMADI MI ALLAHAŞKINA,ÖYLE OLMADI MI..?
Haydi,Bayır Mahalle olayını bırakalım bir kenara..
Peki,DİŞ HEKİMİ olacak gençler için POLİKLİNİK ne olacak..?

CHP KARABÜK İL BAŞKANI Sayın ABDULLAH ÇAKIR “ESKİPAZAR DEVLET HASTANESİ,YAPILAN YANLIŞLAR SONUCU KAYDI,MALİYETİ ÇOK ARTTI.”
CHP Karabük İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR ile geçtiğimiz gün uzunca bir süre sohbet ettik,Sayın ÇAKIR Karabük Merkez dahil,tüm İlçelerin sorunları ile yakından ilgilendiklerini ve bunları sürekli dile getireceklerini söyledi.
Galiba İL KONGRESİ SÜRECİNİ BEKLİYOR.
Sayın ABDULLAH ÇAKIR,ESKİPAZAR İlçesinde yaşanan DEVLET HASTANESİ olayını dile getirdi ve “YAZIK DEĞİL Mİ ESKİPAZAR İLÇESİ SAKİNLERİ VE BU ÜLKENİN KAYNAKLARINA..” dedi.
Hastane zemininde kayma/göçme olunca,burasının boşaltıldığına,şu an Hastanenin bir Okulda yapılan tadilat ile orada hizmet vermeye çalıştığına dikkat çekti.
“YAZIK BU ÜLKENİN İNSANINA,YAZIK BU ÜLKENİN PARASAL KAYNAKLARINA.BUNLARIN ÜZERİNE GİDECEĞİZ..” anlamında ifadeler kullandı ve “TÜM İLÇELERİN SORUNLARINI,YERİNDE ve İLÇE ÖRGÜTLERİMİZLE BİRLİKTE DİLE GETİRECEĞİZ..” anlamında bilgiler verdi..
CHP,ÖNÜMÜZDE Kİ SÜREÇTE SESSİZLİĞİNİ BOZACAK ARTIK..

KARABÜK DEMİR TÜCCARLARI DERNEĞİ’NİN SON YAPTIĞI İCRAAT VE KARABÜK DEFTERDARLIĞI’NIN “NAYLON FATURA..” ÜZERİNE YAZILARI..
Karabük Defterdarlığı,ilgili ÜST BİRİMLERE Resmi Yazılar yollayarak “NAYLON FATURA..” olayına ilişkin çok önemli bir sürecin başlamasına yol açtı gibi bilgiler geliyor.
Bu konuda Karabük DEMİR TÜCCARLARI Derneği’nin de,geniş bir yazı hazırlayarak Ülkemiz MALİYE Birimleri başta olmak üzere,birçok ÜST DÜZEY yerlere bu yazılardan yolladığı biliniyor.
Bakalım neler gelişecek.
Naylon Fatura olayı çok can yakabilir ve bu yolla ticareten haksız rekabetin altında inleyen çevreler “KİM BU İŞLERE BULAŞTIYSA CEZASINI ÇEKMELİ.BİZ BUNLAR YÜZÜNDEN İŞİMİZDEN/AŞIMIZDAN OLUYORUZ,ZARAR EDİYORUZ..” diyorlar..
2020 YILI ÇOK ÖNEMLİ GELİŞMELERE TANIK OLACAK GALİBA.

TED KARABÜK KOLEJİ’NİN ÇOK BAŞARILI MÜDÜRÜ SAYIN KERİM BARÇIN “KARŞILIKSIZ TAM EĞİTİM BURSU SINAVLARI ŞUBAT AYI İÇİNDE..”
TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ (TED..) KOLEJİ’NİN,göreve geldiğinden bu yana,çok başarılı çalışmalara imza atan Müdürü Sayın KERİM BARÇIN,dün bir dizi etkinliklere imza attı.
Önce BASIN MENSUPLARI ile birlikte kahvaltı yaptı.
Daha sonra TED EĞİTİM BURSU hakkında geniş açıklamalarda bulundu ve TED bu noktada gerçekten çok başarılı bir çalışmanın içerisinde,çok uzun yıllardan bu yana KARŞILIKSIZ TAM EĞİTİM BURSU veriyor bu Kurum.
Bu yıl TAM EĞİTİM BURSU SINAVLARI ŞUBAT AYI İÇERİSİNDE.
TED Karabük Koleji,bir süre ciddi sendelemeler yaşadı ve Sayın KERİM BARÇIN’IN Müdürlük görevine gelmesi ile birlikte toparlandı,atak üstüne atak yaptı ve şu an MİLLİ EĞİTİM YILDIZLARI arasında..
TAM EĞİTİM BURSLARI karşılıksız olarak veriliyor.
Yani Ulusal Basın/Yayın organlarında birçok gencin “BURS ALMIŞTIM,ŞİMDİ FAİZLERİ İLE BİRLİKTE GERİ ÖDEMEM GEREK.İŞ BULAMADIM O NEDENLE GERİ ÖDEME YAPAMIYORUM..” dediği cinsten değil bu Burslar..
KARŞILIKSIZ ve öğrenci ÜNİVERSİTEYİ BİTİRENE kadar gözetim altında,her türlü ihtiyaçları TED tarafından karşılanıyor,cebine harçlık konuluyor ve Öğrenci hayata o şekilde hazırlanıyor..
Sayın KERİM BARÇIN dün BU BURSLARI TANITTI..
SINAVLARI,ŞUBAT AYI İÇİNDE YAPILACAK..

GÖNDEREN RUMUZU İLE YORUM YOLLAYAN BİR OKURUMUZ “ENDÜSTRİYEL KENEVİR EKİMİ NOKTASINDA SES ÇIKMAZ OLDU..” DİYE YAZIYOR
Biliyorsunuz Gazetemiz İnternet Sayfasına çok içerikli,çok düzeyli ve gerek uyarıcı yönü,gerekse fikir üretme yönü hayli güçlü olan yorumlar yollanıyor.
Gönderen rumuzu ile Yorum yollayan bir Okurumuz “ENDÜSTRİYEL KENEVİR EKİMİNE..” değinmiş ve Ovacık Hatipoğlu Göletinden söz ettikten sonra ENDÜSTRİYEL KENEVİR EKİMİNDEN söz edilmez oldu anlamında cümleler kurmuş.
GERÇEKTEN DE ÖYLE.
Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN,uzunca bir süre önce “ENDÜSTRİYEL KENEVİR EKİMİNE..” hız verileceğine,teşvik edileceğine ilişkin açıklamalar yapmıştı.
Hatta EFLANİ Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Sayın MEHMET KARADENİZ bu konuda ilk atılımı kendilerinin yapmak istediğine ilişkin görüşler dile getirmiş ve KASTAMONU Civarında yapılan ekim sahalarını göreceklerini söylemişti.
KENEVİR MÜTHİŞ BİR BİTKİ ve ÇOK GENİŞ BİR ALANDA KULLANILIYOR.
GÖNDEREN rumuzu ile yazan Kardeş bunları gündeme getiriyor..
Keşke bu ekim yapılmaya başlansa.

DÜN,GAZETECİ KARDEŞİMİZ Sayın NECATİ KARAOĞLU İLE SOHBET ETTİK,KARABÜK ÜZERİNE,CHP ÜZERİNE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK
Dün,BATI KARADENİZ EKSPRES Gazetesi Sahibi,Cemiyet yaşamında birlikte görevler yaptığımız Gazeteci Kardeşim,Dostum Sayın NECATİ KARAOĞLU geldi ziyaretimize.
UZUNCA BİR SÜRE SOHBET ETTİK.
Hatırlayanlar vardır,Sayın NECATİ KARAOĞLU 31 Mart YEREL SEÇİMLERİNDE,CHP Karabük İL GENEL MECLİS Listesi birinci sıra adayı olarak bir mücadeleye girmişti.
Oradan yola çıkarak CHP üzerine hayli sohbet ettik,Sayın KARAOĞLU’NUN,bu yönde ki görüşlerini dinledik,paylaştık,Sayın KARAOĞLU Şubat ayı içerisinde yapılacak İL KONGRESİ’NE kucaklayıcı,derleyip,toparlayıcı ve TEK ADAY,TEK LİSTE ile gidilmesinden yana.
Bu görüşlerini İl başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR ile de paylaştığını söyledi.
“CHP KARABÜK’TE ÇOK HIRPALANDI,ÇOK KAN KAYBETTİ..” diyerek bir toparlanma,derlenme sürecine girilmesinde yarar gördüğünü ve böyle bir anlayışın CHP’Yİ Karabük’te kısa süre içerisinde güçlendireceğine işaret ediyor.
Gerçekten de,12 Eylül darbesi öncesinde CHP’NİN Karabük’te yüzde 38 ile yüzde 41 arasında oy aldığı biliniyor,bu oylar şimdi nereye gitti ve aynı oranlar yeniden yakalanabilir mi,Sayın KARAOĞLU bunları sorguluyor..
KEYİFLİ BİR SOHBETİMİZ OLDU Sayın KARAOĞLU ile.

KASTAMONU PINARBAŞI VE DADAY İLÇELERİ “ÇOK SAĞLIKLI,ÇOK GÜZEL VE TURİZM AĞIRLIKLI BİR GELİŞME,KALKINMA TRENDİ YAKALAMIŞ..”
Geçtiğimiz gün AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ’DE anlattı,Kastamonu PINARBAŞI İlçesi çok güzel bir gelişme,kalkınma ve turizm trendi yakalamış şeklinde bilgiler verdi.
Geçtiğimiz süreçte bizde yazdık Okurlarımızla paylaştık.
DADAY İlçesi de çok ciddi bir kalkınma,gelişme ve turizm trendi yakalamış bulunuyor,İlçe O tarihi konaklarını korumayı başarmış,örneğin İKSİR Otel turizm hareketlerine müthiş katkı yapıyor.
ÇİFTLİKLER kurulmuş DADAY İlçesinde ve insanlar,özellikle tatil günlerinde çoluk/çocuk buralarda dinleniyorlar,ata biniyorlar,nefes alıyorlar müthiş bir gelişme olmuş DADAY İlçesi için.
PINARBAŞI DOĞAL GÜZELLİKLERİNİ TURİZME AÇMIŞ..
Bunları yazınca,galiba kızanlar,alınanlar oluyormuş..
Gerek PINARBAŞI,gerekse DADAY İlçeleri’ni yönetenler kibirli,kindar,kifayetsiz muhteris ve başarısızlıkları müseccel insanlar değil,kafaları çalışan,üretken,verimli işler yapan/yapabilen insanlar ve PINARBAŞI konuklama alanında da belirle mesafeler almış zaten.
KASTAMONU Merkezi çok/çok iyi gelişiyor..
İlçeleri PINARBAŞI ve DADAY mükemmel bir süreç yakalamışlar..

6 kişi görüş bildirdi

  1. Akıllı Şehir

    Karabük Belediyesinin akıllı şehir projesi var mıdır?

  2. KARABUK

    SAYIN AHMET ABİM YAZILARINI HERGÜN İLGİYLE OKUYORUZ. GERÇEKTENDE KARABÜKTE GÜNDEM OLACAK KONULARI YAZYORSUNUZ,ANCAK GELEN YORUMLARA BAKIYORUM BOŞ BOŞ YAZILMIŞ AT GÖZLÜĞÜ İLE BELLİ BİR GÖRÜŞE AİT SIĞ DÜŞÜNCELERLE YAZILMIŞ ELEŞTİREL GÖZLEMLERE KATILMIYORUM.KARABÜKTE ÇOK GÜZEL ŞEYLER DE OLUYOR. YAPILAN HİZMETLERİ GÖRMEMEZLİKTEN GELEMEYİZ.YÖNETİCİLERİMİZ CANLA BAŞLA ÇALIŞMAKTA KARABÜKTE YAŞAYAN VATANDAŞLARIMIZI RAHAT ETTİRMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAKTALAR.HERŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYELİM, BİRAZDA KENDİMİZE BAKALIM,NÖNKÖR OLMAYALIM,ŞÜKREDELİM,SURİYE GİBİ OLSAK NE YAPACAĞIZ VATANIMIZDA GÜVENLİKTEN HİÇ BİR ENDİŞEMİZ OLMADAN MUTLU MESUT BİR ŞEKİLDE HAYATIMIZI DEVAM ETTİRMELİYİZ.TABİ BANA KATILMAYANLARDA OLACAKTIR. HERKESİN GÖRÜŞÜNE SAYGILI OLMALIYIZ.DEMOKRATİK BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ.MESELA DÜN MEMURLAR BORDRO EYLEMİ YAPIP ,BORDRO YAKTILAR.MEDENİ CESARETLERİNDEN DOLAYI KENDİLERİNİ KUTLUYORUM,ANCAK,İŞSİZLER VE ASGARİ ÜCRETLİLER,EKONOMİK KRİZDEN DOLAYI İŞYERLERİNİ KAPATIP BORÇ İÇİNDE YÜZEN KÜÇÜK ESNAF VE ÇOK DÜŞÜK MAAŞ ALAN EMEKLİLER NE YAPSIN ? SENDİKALAR ONLARI DÜŞÜNÜYORMU DİYECEKLERKİ ONLARIDA DEVLETİMİZ DÜŞÜNSÜN DİYECEKLER.ANCAK TOPLUMUN TÜM KESİMLERİ BELLİ BİR REFAH DÜZEYİNDE OLMALI VE KİMSE KİMSENİN ÜCRETİ VE MALINDA GÖZÜ OLMAMALI,YOKSA TOPLUMSAL BARIŞI SAĞLAMAMIZ ZOR OLUR BENCE.

  3. Partililer CHP'sinde Değişim İstiyor

    CHP’si Karabük İl Yönetimi sessizliğini bozacak tespitiniz, aynı zamanda ülkenin ve Karabük ilinin çözüm bekleyen dağ gibi sorunlarına karşı da çözüm üretemeyen bir il başkanı ve yönetimi demektir..Seçimlerde başarılı olmuştur ifadesi ise gerçeği hiç yansıtmamaktadır…İttifak süreci ile gelen oy toplamlarının yansıması olarak 1 milletvekili ve 1 belediye başkanlığı kazanılmıştır….17 yıldır ülkeyi çok ama çok kötü yöneten iktidarın çöken politikaları,metal yorgunlukları ,halktan soyutlanıp,yandaşlık düzeni içinde kalmaları da ülke genelinde ve ilimizde, iktidarın oy kaybetmesine neden olmuştur…CHP il yönetimi döneminde CHP’nin Karabük’de oylarında hiç bir artış olmadığı gibi aksine düşmüştür…İyi parti adına alınan oyların CHP oylarına yakınlığı gözlerden kaçmamıştır

    Bir parti seçimlere girdiğinde o ilin merkezinde temsil edilmiyorsa,100 yıllık kurucu değerleri olan,ülkenin her yerinde örgütlü olan bir partiye yakışmayan ,başarısız bir il yönetiminin de bu ilde görev yaptığının açık göstergesi olarak algılanması gerekir…Bu durum,öncelikle bu partiye gönül vermiş CHP’lileri derinden yaralamıştır…

    Son yerel seçimlerde ortaya koyduğu seçim stratejisi duvara toslamış olup önce partisi adına aday gösterdiği Mehmet Durum ile 3 ay boyunca belediye başkanı adayı olarak şehire tanıtılıp ,parti meclisinden geçen adaylık sürecine rağmen seçimin son düzlüğünde,siyaset gezgini ,son 3 yılda 3 parti değiştirmiş bir DURSUN ALTIPARMAK maçın 2. yarısında ittifak adayı olarak oyuna sokuldu…

    Mehmet Durum adaylığı yanlış idi ise ozman neden aday olarak çıkarıldı???Adaylığı parti meclisinden onaylanma sürecine kadar İl başkanı ve yönetiminin arkasında durduğu aday Mehmet Durum değil miydi???Bu süreç ile ilgili o kadar çok sis perdesi var ki….Örneğin ,Mehmet Durum adaylığını partinin en yüksek organı parti meclisinden onaylanmıştı ve kimse de Mehmet Durum’un kendi rızası olmadan görevden alma şansı da yoktu…Öyleyse neden ve nasıl,kim için nöbetçi seçim kulubesinde bekletildi????Dursun Altıparmak ve Mehmet Durum bir zamanlar beraber çalışmamış mıydı???Karabük kamuoyu bu soruların cevaplarını yakinen bilmektedir…Bir anda kartlar yeniden karıldı,oyun düzeni devreye sokuldu…

    Tüm bu kirli siyaset pazarlıklarının göbeğinde il başkanı,milletvekili ve Dursun ve Durum vardı….Dursun Altıparmak gibi bir siyaset gezginine bu parti mensupları oy vermek zorunda kaldılar…Örneğin ben ve ailem de istemeye istemeye oy vermek zorunda kaldık…Neden???Çünki oylama CHP’sinin de prestijini koruyacak bir oylama olmasıydı..İçimiz kan ağlayarak oy verdik…Seçimden seçime Karabük’e gelen ve değişen dönüşen bir Karabük’te seçmen tabanı olmayan,halkta bir karşılığı olmayan bu adayla seçim kazanılamazdı…Birçok partilinin de oyunu Rafet başkana verdiğini de görünce ,bu yönetim bu süreci SATMIŞTIR sonucu net olarak karşımıza çıkmıştır…

    Karabük merkez ilçe seçimlerinde söz alan Mehmet Durum mevcut yönetimin listesine desteğini yansıtırken salondakiler kendisine “Şu adaylık sürecinden nasıl istifa ettirildin sayın Mehmet Durum”diye bağırdıklarında şimdi o konulara girmeyelim cevabını verdi….Başka ne diyecekti ki….Nöbetçi kulubede başkaları adına bekliyordu…

    Safranbolu belediye başkanlığının kazanılması ise doğru bir adayı,mesleğinin mimar olması ve halkta karşılığı olan,sevilen,sayılan bir hanım aday olması bu seçimin kazanılması sonucunu kendiliğinden ortaya çıkarmıştır…Burada il yönetiminin kendisine çıkaracağı bir başarıdan sözedilemez…Zira milletvekili adayının seçimi kazanmasındaki ittifak formülünün devreye girmesi gibi…

    Karabük CHP’il yönetimi ve Abdullah Çakır Karabük’ümüzde beklediğimiz parti politikalarını ve yerel sorunlarını dile getirmede,muhalefet etme yetkinliğinde hiçbir başarı göstermemiştir..Milletvekili ve Safranbolu belediye başkanı ile KADRAJA girmeden öte halkımıza bir bu işi de biz yaptık diyecek bir çözümleme örneği bulunmamaktadır…Kendisinin halen daha adaylığını açıklıyor oluşu CHP tabanında hayal kırıklığı yaratmaktadır…CHP’si hakettiği bir yönetimi kendi kurullarından çıkaracaktır..Çöken ,eriyen AKP hükümetleri sonrası ülkeyi yönetmeye talip tek parti yine ülkenin kurucu değerlerinin sembolü CUMHURİYET HALK PARTİSİ kadrolarıdır….

  4. Bir Yeniceli

    15 Temmuz olayından sonra Yenice’de Yılmaz Kırık’ın AKP İlçe Başkanı olmasıyla bir barışhavası yaşandı. Eğer, bu değişim olmasaydı, insanlar birbirlerine selam vermekten korkmaya devam ederlerdi.Kendinden oylmayana yaşam hakkı tanımayan bir zihniyet, bu değişimle birlikteinsanara selam vermeyi öğrendi. Yani, Yılmaz Kıırık Yenice siyasetine bir farklılık getirdi.

  5. Kardemirli

    CHP seçime tek adat ile girebilir. Necati Karaoğlu beyin oğlu Sedat Karaoğlu bey, tek aday olarak seçime girecek diye sözler duyuluyor. CHP Genel merkezi de Muharrem İnceci diye mevcut Abdullah Çakıra sıcak bakmıyormuş diye gonuşuluyor Katakülli ile Hidayet Ay-gün beye oyun yapanlar, kendi kazdıkları çukura düşecekler galiba. Sedat Karaoğlu ya da Bayram Karadağ konusunda chp genel merkezine bilgiler gitmiş. Ismail hoca tırsmış, ben üst kurul delegesi bile olamadım aday olmam diyormuş galiba. Abdullah çakır da ben hem vekil çıkardum, hem de safranboluyu gazandım diye başkanlık benim hakkım diyormuş.

  6. Chp si

    Chp il Başkan adayı olarak bayram Karadağ dan başkasının şansı yok.
    Ismail Yılmaz Erdoğan Dinçer Hidayet Aygün Erdal Demir kendi Delege olamayanlar aday olamazlar
    Mehmet Durum Sedat karaoğlu bayram Karadağ Delege oldu
    Bunların arasında sadece Bayramın kazanma şansı var

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Alaçamlı kadınlar topraksız tarım yapacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:12
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Alaçam'da kadınların topraksız tarım yapabilmeleri için Alaçam Kadın Mesleki Eğitim Merkezi bünyesinde sera açıldı.

Kaymakam Fatih Kayabaşı, Belediye Başkanı Ramazan Özdemir ve TKDK Samsun İl Koordinatörü Yusuf Özbey ile birlikte Alaçam Kadın Mesleki Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.

“Alaçamlı kadınlar için mesleki eğitim merkezi projesi” kapsamında yapılan eğitim merkezinin Japonya'nın hibe desteğiyle hayata geçirildiği belirtilerek, proje ile kırsal bölgelerden kent merkezine göç eden kadınların eğitimi ve istihdamına katkı sunulmasının hedeflendiği bildirildi.

Daha sonra gerçekleştirilen törenle, topraksız tarım eğitim serasının açılışı yapıldı.