Her Telden (2 Nisan 2021)

Her Telden (2 Nisan 2021)

Yayın: 01.04.2021 21:58
Paylaş:
A+ A-

AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI Sayın İSMAİL ALTINÖZ’ÜN BÜYÜK ÇABA ve KATKILARI İLE KARABÜKSPOR YAPILANDIRMA İKİNCİ TAKSİDİ DE..
Hatırlarsınız,KARDEMİR KARABÜKSPOR Yönetim Kurulu,vergi ve SGK borçlarını YAPILANDIRDI ve 7 yıllık bir süreçte bu borçlar ödenecek,ikinci taksitin ödenmesi noktasında AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ çok büyük bir çaba ve gayret gösterdi.
Sayın ALTINÖZ Vergi Dairesine ve SGK İl Müdürlüğüne taksitlerin ödenmesi noktasında,unutulmaz bir gayret gösterdi ve VERGİNİN 2. Taksiti ile SGK’NIN 1.taksitinin ödenmesini temin etti.
Bu manada KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Dr. ALPARSLAN BAYRAKTAR’IN iyi niyetli yaklaşımına ve anlayışına da çok/çok teşekkür etmek gerek elbet.
Bilindiği gibi KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN vergi ve SGK borçlarından dolayı,80-100 civarında insan çok büyük bir mağduriyet yaşıyorlardı,bu manada üzerlerinden bir yük kalkmış gibi görünüyor.
Sayın İSMAİL ALTINÖZ bu yükün kalkmasında büyük ve tek etken oldu.
Sayın AHMET SOYKAN, Sayın RUHİ AYHAN,Sayın CİHAN BAŞAT ve bizim çalışmalarımızı taçlandıran Sayın İSMAİL ALTINÖZ,olaya son noktayı koyarak taksitlerin ödenmesini temin etti,bu konu da AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sayın ALİ ERORHAN’IN gayretleri de unutulmamalı.
Bu nokta da Gazeteci Sayın ERGÜN BAŞKAYA’NIN çabalarını da görmezden gelmek vefasızlık olur ve gerçekten Sayın BAŞKAYA’DA konuya ilişkin büyük gayretin içerisinde oldu..
KARDEMİR KARABÜKSPOR TAKSİTLERİ ÖDENDİ..

HALEN HACİZLİ OLARAK,EMANETTE DURAN,KARDEMİR KARABÜKSPOR ARAÇLARININ “ÇÜRÜMEDEN SATILMASI İÇİN.. HAREKETE GEÇİLİYOR..
KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN elinde OTOBÜS,MİNİBÜS,BİNEK ARACI gibi birçok araç var ve bunların üzerinde VERGİ DAİRESİNİN hacizleri var o nedenle de araçların bir bölümü emanette tutuluyor.
BU ARAÇLAR ÇALIŞMIYOR,DURDUĞU YERDE ÇÜRÜYECEK NEREDEYSE.
O nedenle,anılan araçların BOZULARAK,ÇÜRÜYEREK,DEĞER KAYBETMEMESİ İÇİN Karabük Defterdarlığı’nın satışa çıkartması gerekiyor ve bu yolda bir girişim başlatıldı diye biliyoruz.
BU ARAÇLARDA SATILARAK,YAPILANDIRMA TAKSİTLERİNE SAYILACAK..
İşin gerçek yönü ARAÇLARIN DEĞERİNİ KAYBETMEDEN SATILMASI elbet.
Sanıyoruz Karabük DEFTERDARI Sayın OSMAN KOÇAŞ,konuyu KARDEMİR KARABÜKSPOR Yönetim Kurulu’na bildirdi ve ARAÇLARIN SATIŞINI yapacaklarını kendilerine de duyurdu.
ARAÇLAR DEĞERİNİ KAYBETMEDEN SÜRATLE SATILACAK..
Bu satışlardan da büyükçe bir gelir bekleniyor elbet..

KARABÜK İL GENEL MECLİS BAŞKANI Sayın AHMET SÖZEN,ÖNCE AK PARTİ GRUBUNDA,DAHA SONRA İL GENEL MECLİSİNDE SEÇİMİ KAZANDI..
Dün yapılan AK Parti Grup Toplantısında İL GENEL MECLİS Başkan Adayı belirleme oylamasını kazanan Sayın AHMET SÖZEN,daha sonra yapılan İL GENEL MECLİS Toplantısında da İL GENEL MECLİS Başkanlığı görevine seçildi.
Sayın HASAN YILDIRIM ile Sayın AHMET SÖZEN arasında yapılan oylama da AK Parti İL GENEL MECLİS Başkan Adaylığına Sayın AHMET SÖZEN’İN seçilmesi çıktı.
Daha sonra İL GENEL MECLİS Toplantısında da oylanan Sayın AHMET SÖZEN,Karabük İL GENEL MECLİS Başkanı olarak seçildi ve böylece Sayın SÖZEN ikinci defa İL GENEL MECLİS Başkanlığı görevine gelmiş oldu.
Bilindiği gibi daha önce de hayli tartışmalı bir biçimde İL GENEL MECLİS Başkanı olan Sayın AHMET SÖZEN o dönem de,AK Parti Üyeliğinden de istifa ederek,bir süre bağımsız kalmış ve daha sonra AK Parti’ye geri dönmüştü.
Öte yandan AK Parti Grubunun doğal başkanı olan İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ’ÜN oy kullanma hakkı olmasına karşın,BU İL GENEL MECLİS ÜYELERİNİN işidir,diyerek oy kullanmadığına ilişkin de resmi olmayan bilgiler veriliyor.
Sayın AHMET SÖZEN’E ve KARABÜK İL GENEL MECLİSİ’NE başarılar diliyoruz.

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI,KARABÜK ŞUBE DELEGE SEÇİMİ NOKTASINDA “BÜYÜK KULİS ÇALIŞMALARI..” ve İKİ KESİM ANORMAL ÇALIŞIYORLAR..
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Karabük Şube Delege seçimleri için,KARDEMİR İşyerlerinde müthiş bir kulis çalışması yürütüldüğüne ilişkin bilgiler veriliyor.
Şube Başkanı Sayın ULVİ ÜNGÖREN ile Sayın KENAN YILMAZ arasında DELEGE ÇOĞUNLUĞUNU sağlamak üzere yapılan çalışmalar gün geçtikçe yoğunluk kazanıyor.
Yapılan çalışmaların KARABÜK ŞUBE için olduğu özellikle belirtiliyor.
Son yapılan TOPLU İŞ SÖZLEŞMELERİ ile Genel Başkan Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve Genel Başkan Yardımcılarının işçiler tarafından büyük takdir gördüklerine işaret edilirken,KARDEMİR’DE yapılan çalışmaların ŞUBE için olduğunun altı çiziliyor..
Öte yandan,Temsilcilik görevinden alınan veya daha başka görevlerde iken görevine son verilen BİRÇOK İSMİN büyük ilgi gördüğüne de işaret ediliyor ve bu isimlerin gruplarca yanlarına alınma çabaları olduğundan da söz ediliyor..
Bu arada BÖLGENİN SESİ Gazetesi HER TELDEN Sayfasına delege seçimlerine ilişkin onlarca yorum yollayan taraflar HUKUKİ SORUMLULUK ALMAMAK için yorumlarında azami dikkat gösteriyorlar.
ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI ŞUBE DELEGE SEÇİMLERİ İÇİN KULİS HIZLI..

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI KARABÜK ŞUBE DELEGE SEÇİMLERİ İÇİN “HER TELDEN KÖŞESİNE GELEN..” YORUMLAR HER GEÇEN GÜN KALİTELİ ..
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Karabük ŞUBE DELEGE Seçimleri öncesinde müthiş bir kulis çalışması var,bu nedenle HER TELDEN Köşesine birçok yorum yollayan Kardeşimiz var.
ÖNCELERİ yollanan yorumlarda ÇİLİNGİR SOFRASI,BORSA OYNAYAN,ARAÇ ALIP/SATAN gibi suçlamalar vardı,şimdi bunlar kalktı ve daha içerikli daha sosyal yönü güçlü yorumlar gelmeye başladı..
SENDİKACILIKLA İLGİLİ,ÜLKE SENDİKACILIĞINA KATKI YAPACAK yorumlara yönelmekte yarar var,ÖRNEĞİN SENDİKALAR YASASI nedir,içeriği nedir,Ülke Sendikacılığının geldiği yer nedir,ÖZÇELİK-İŞ Sendikası’nın ÜLKEMİZ SENDİKACILIK TARİHİNDE Kİ YERİ NEDİR..?
Bunların araştırılması ve yazılması yararlı olmaz mı..?
ÇOK CİDDİ BİR YORUM SAĞANAĞI VAR..
Yorumların içeriği de gün geçtikçe düzeliyor,derinlik kazanıyor..

PARTİSİNİN KURULUŞ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN,Sayın MUHARREM İNCE,KARABÜK İL BAŞKANLIĞI’NA Sayın MUHARREM ÜNSAL’I GETİRDİ
Geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP Adayı olarak mücadele eden ve seçimi kazanamayan Sayın MUHARREM İNCE,Partisinden istifa ederek ,yeni bir PARTİ KURMA hazırlığına girdi
PARTİNİN KURULUŞ ÇALIŞMALARINI DEVAM ETTİREN Sayın MUHARREM İNCE ve beraberinde ki Siyasetçiler, bir yandan Genel Merkez Bina tadilatını yaptırırken,bir yandan da PARTİ PROGRAMINI ve TÜZÜĞÜNÜ hazırlamakla meşguller.
Sayın MUHARREM İNCE ve beraberinde ki arkadaşları,bu arada da ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARINI YÜRÜTÜYORLAR, örneğin KARABÜK İL BAŞKANLIĞI görevine Sayın MUHARREM ÜNSAL’IN getirilmesi kesinleşti.
İl Başkanı Sayın MUHARREM ÜNSAL, dün Gazetemiz Bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulunurken “PARTİ İL LOKALİNİ TUTTUKLARINA ..” işaret etti ve “SANIYORUM PARTİ KURULUŞ DİLEKÇESİ 12 NİSAN GÜNÜ VERİLECEK..” anlamında da bilgiler verdi.
Parti Lokali olarak,daha önce İYİ PARTİ İL LOKALİ olarak kullanılan ve KARABÜK’ÜN EN MERKEZİ yerinde ki Binayı tuttuklarına değinen İl Başkanı Sayın MUHARREM ÜNSAL Karabük Örgütlenmeleri hakkında da “GENÇ BİR KADRO ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ..” anlamında ifadeler kullandı.
Sayın MUHARREM ÜNSAL Partinin Kuruluş dilekçesi verildikten sonra ESAS HAREKETLENMELERİN BAŞLAYACAĞINA işaret ediyor ve hayli güçlü bir kadro ile yola çıktıklarına,çıkmaya çalıştıklarına da ayrıca işaret ediyor..
Sayın MUHARREM İNCE Partisinin Kuruşu hazırlıklarını sürdürüyor..
Kurulu dilekçesi 12 Nisan da, Parti açılışı 19 Mayıs günü yapılacakmış..

ESKİ ve EFSANE SENDİKACILAR KADROSUNUN ÖNDE GELEN İSİMLERİNDEN Sayın TANER CANYURT ve KARÇİMSA ONURSAL KURUCULUĞU..
Bir zamanlar ÇELİK-İŞ Sendikası’nın “SENDİKAL EFSANE HALİNE GELMİŞ KADROLARI..” vardı,Sayın TANER CANYURT işte o isimlerin içinde,hatta başında gelenlerdendir.
KARABÜK MÜTHİŞ SENDİKAL GELİŞMELER YAŞAMIŞTIR..
O gelişmeleri omuzlayan, sırtlayan EFSANE olmuş SENDİKAL KADROLAR gelmiş,yaşamış,devir ve dönemlerini tamamlayarak,köşelerine çekilmişlerdir.
Sayın TANER CANYURT işte o isimlerdendir.
Sayın TANER CANYURT aynı zaman da KARÇİMSA ÇİMENTO FABRİKASI’NIN Kurucuları arasındadır ve birçok kişinin İŞ,AŞ BULDUĞU bu tesisin kuruluşunda emeği olmasından onur duyar,gurur duyar.
EN KÜÇÜK BİR MADDİ ÇIKARI YOKTUR KARÇİMSA’DAN..
KARÇİMSA Kurucu Ortaklığı onuru kendisine yeter,en küçük,en ufak bir maddi çıkarı yoktur ve insanlar özellikle son dönemler 4-5 YERDEN MAAŞ ALAN İSİMLERE ALIŞTIKLARI İÇİN,Sayın CANYURT’U DA,KARÇİMSA’DAN gelir elde ediyor sanabilirler.
O JENERASYON PARAYA DEĞİL,ONURA ÖNEM VERDİ..
O nedenle de başları dimdik geziyorlar..

15 kişi görüş bildirdi

  1. Kazim Karabekir

    Şimdi sıra Karabukspora musallat olan Ankaradan gelen ömründe hiç karabüke maca gelmemiş 19 personelin oyuyla bosluktan başkan olan adamı ordan kovmaya.Sahi kongre vardi.Ne oldu.

  2. CHP KARABÜKTE BÖYLEYKEN

    CHP Karabükte böyleyken Muharrem İncenin partisi Karabükte prim yaparda Ülke genelini bilmem.CHP Karabükte hiçbir özgül ağırlığı olmayan Kişilerin elinde ve ne yazıkki gün geçtikçe kan kaybediyşor.Ne İl Başkanın ne Merkez İlçe Başkanının ne Safranbolu İlçe başkanını hiçbir toplum ağırlığı yok partinin sırtında gidiyolar.Seçmen onları tanımıyor Karabükü Safranboluyu bilmiyolar neymiş Parti başkanlarıymış geçin bunları geçin CHP Genel Merkezi bi önlem almazsa Karabükte CHP nin durumu vahim.Benden bizden CHPlilerden duyurması.

  3. MAÇKALI.

    Sayın Gölbek,öncelikle sizlere ve bölgenin sesi ailesine selam ederim.
    Hepinize kolay gelsin.Ara ara yazılarınızı okurum.Okurlarınızdan sayılırım.Elbette sıcak gündeme dair kaleme aldıklarınız merak uyandırıyor.Ancak,bende bir emekçiyim.Emek denilince akla öncelikle gelen ve Aziz vatanımızın çelikten bir kalesi olan Kardemir Demir Çelik Fabrikası personeliyim.
    Eeee? Haliyle aynı zamanda ÖzÇELİKİŞ’liyim.Bu sendikayada gönül vermekten ve bu ailedede olmaktan onur ve gurur duyuyorum.Yanlız size bir serzeniste bulunacağım.Affınıza sığınırım.Malum,sendikamız bir seçim sürecine doğru gidiyor.Sayın Genel Başkanımız Degirmencinin yazılı açıklamasındada ilan ettiği tarafsızlılığı ile.
    Sendikamızdaki mevcut adaylarımıza büyük rol düştüğü gibi aynı zamanda Kardemir Emekçilerine ve bu işin takip noktasındaki siz basın emekçilerinede büyük rol düşüyor.Elestirilen sendikamız, tarihinde nice mücadelelerini geride bırakmış, yaşanmışlıkları olan ve bir dönemin gündeminden hiç düşmeyen gazete manşetlerinde ismini kalın puntolar ile yazdırmış işçinin Kalesidir.
    Elbette,kuşaklar değişiyor geçmiş sadece anılarda kalıyor..Gelecek günlere insanlar gardını alıyor.Nihayetinde birileri çıkıp bu işçinin hakkını savunacak.Bu bağlamda bu yola gönüllü olan,bu yolun hakkını vereceğini düşünen isimleri bu mecralarda yargılamak,yeğlemek sendika tarihimize terstir bu sendikaya gönül veren binlerce kişiye haksızlıktır.
    Sayın Üngören,sendikaya yıllarca hizmetini yapmış artık abilik görevinde bir büyüğümüzdür.
    Sayın Yılmaz,teşkilat içinde yetişmiş sendikal bir mücadelenin ve emeğin tabanından gelen mücadeleci bir arkadaşımız.Gayetde vizyonlu,dimdik,adam gibi adam bir arkadaşımız.Sendikal ruhu taşıyan,o ruhla hareket eden bir arkadaşımızdır.Bizde Kenan Yılmaz arkadaşımızı destekliyoruz.Sonuna kadar yanındayız.Ama Ulvi Başkanı destekliyor diye kimseye niye destekliyorsun demiyoruz,dönüyoruz,sorgulamıyoruz.
    İnsanların tercihine saygı duyuyoruz.
    Kimsenin niyetini,kendince haklı mücadelesini zedelememek lazım.Sendikamıza yakışır bir üslup ile adayların destekçisi olmalıyız, oluyoruzda Allah’ın izniyle.
    Asıl olan Özçelikiş’tir.Sendikamızın geçmişte yanan ateşinin sönmemesidir.
    İşçiyi kutuplaştırmayalım.İşçinin her biri emek mücadelesinin içindedir, ÖZÇELİKİŞ’in temsilcileridir.
    Herkes kardeştir.
    Demokratik ortamda şanlı sendikamıza yakışır bir seçim süreci devam etmektedir.
    Başarılar dilerim.Hepinize saygılarımı ve selamlarımı sunarım.

  4. Kapsam dışı...

    Helal olsun sendikaya. Kapsam dışı bir çalışan olarak sendikayı taktir ediyorum ve ne kadar lüzumlu bir müessese olduğunu görüyorum. Kendi içinde tartışmalar olabilir normaldir ama üyelerinin haklarını iyi takip ediyor ve iyi sözleşmeler yapıyor. Gıpta ediyorum. Keşke kapsamdışı çalışanlarında bir sahibi olsaydı. Neymiş efenim kapsamdışı için kapsamlı çalışma yapılıyormuş. Daha önceleride yapıldıydı da ne olduydu her seferinde dağ fare doğurduydu. Yine aynı olmasında diyoruz ama görücez sonuçta kapsamiçi gibi kapsamdışını savunan arka çıkan bir organizasyon yok. Malesef herşey bir güç meselesi. Gücün yoksa bir hiçsin bu alemde. Sendika iyi bir güç. Keşke kapsamdışınında bir sndikası olsaydı yada sendika keşke kapsamdışı çalışanlarıda temsil etseydi.

  5. Karabükte Chp

    Karabük CHP içerisinde örgütlenmeyi bir tek başaran ovacık ilçe başkanıdır.
    Adam köy köy geziyor.
    Ve genel merkez bunu görüyor.

  6. Muhalefet edebilmek...

    Halk iradesinin yansıtıldığı çoğulcu demokrasilerde seçmenler, seçtikleri temsilcilerini meclislere gönderiler..İl Genel Meclisi yönetimleri de siyasal partilerin temsilcileriyle oluşurken, her üye kendi partiprogramları,grup kararlarıyla,tüzükleri,ilkeleri doğrultusunda çalışmalara katılırlar.
    .Muhalefet etmek görevi de ilkeli,kendi partisinin yerel politikaları paralelinde çözüm ve önerilerini ortaya koyarak yapılmalıdır.
    CHP’li üyenin,İktidar partisinin il genel meclisi başkanını seçerken “Kabul oyu “kullanması,iktidarın her önergesine CHP temsilcisi olarak destek verilmesi “Şeker Kanyonu’na Hes projesine”onay verip desteklenmesi de seçmenlerin içini acımıştı…
    Bugün yapılan İl Genel Meclisi toplantısında da CHP’li üyenin iktidar partisine açık destek vermesi , iktidarın kadrajinda görünüyor olması,bir parti suçu olarak değerlendirilir mi bilmem ancak ;bir muhalefet partisinin tavrını,temsilini beklemek, bir seçmen olarak benim en doğal hakkımdır.Saygılarımla….

  7. karabüklü

    Başka intiharlar olmadan, taksidin yatması iyi olmuş. ak partinin başındaki ismail beyden Allah razı olsun. 80 yönetici rahat nefes almış oldular. Gerçi, yöneticilik yaptıkları sırada havaları binbeşyüzdü her biri şeref tirübünde acaip havalardaydı, olsun yinede iyi olmuş. Millet yesin içsin, kardemir ödesin. kardemirin başındaki adam bu son olsun demiş. bakalım üçüncüyü ödeyecek hangi eneye bulunacak. karabüksopr rezaleti baştan sonar soruşturulmalı ve suçu olanlar cezalandırılmaıdır.

  8. Meraklı

    CHP Karabükde böyleyken rumuzlu kardeşim CHP içinde kimlerin özgül ağırlığı oldugunuda bir yaziverseydinde millet bilseydi. Birileri bir yerlerde yönetim kurulu üyesi olur kimse sorgulamaz ama iş CHP gelince herkes uzman kesilir. “Muhalefeti eleştirmenin cazibesi ” riski yoktur. Ağzına geleni söyle. Yiyorsa eleştirsene iktidarın yanlışlarını. Yemez . Sebebi iktidarı eleştirmek tehlikelidir. Neyse sen yine devam et eleştirmeye. Muhalefeti eleştirmenin tehlikesi yoktur.

  9. Sen söyle meraklı

    Kim nereye yönetim kurulu üyesi olduysa ve bunun geleneklere,usule,hukuka aykırı yönü varsa açıklamak Örgütlere düşmezmi a meraklı.Örgüt Başkanları kendilerini Belediye Başkanına azarlatırmı a meraklı.Karabükün herhangi bir Mahallesine Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ertenle Hidayet Aygün gitseler o Mahalle sakinleri kimi tanırlar Hidayet abiden böyle yazdığım içinde özür dilerim.Yahutta Abdullah Çakır ile İsmail Yılmaz Bayram Karadag,Erdoğan Dinçel,Adnan Yüce gitseler Mahalle sakinleri hangisini tanıt hangisine isimce abi hoşygeldin der.CHP Örgütlerinde özgül ağırlığı olmayanlar hakim birde burunlarından kıl aldırmıyolar.Çok konuşup boş konuşuyolar dinlemeyi bilmiyolar sorunlara hakim deyiller.Mesele bu.

  10. Meraklı

    Sen söyle rumuzlu kardeşim sizler dediğimi ya anlamamışsınız yada anlamzdan arasında geliyorsunuz. Benim dediğim ” siyasal muhalefeteti eleştirmenin dayanılmaz cazibesi” yani muhalefete sallamanın bir müeyyidesi yoktur. Kimseyi gayri meşru yoldan yönetimlere geliyor diye bir idda da bulunmadım. Maşallah CHP li tüm üyeleri yeni eski yöneticilerin özgül ağırlıklarını biliyorsun ama iktidar yada iktidar ortağı ve ya başka bir siyasi partinin yoneticilerinide bir görebilsen. Sanki ülkeyi CHP yönetiyor. İşte budur ” muhalefeti eleştirmenin dayanılmaz cazibesi ” riski yoktur.

  11. Maaşallah

    Ahmet bey maşallah size. ruhi ayhan hakkında yaptığım yorumu maalesef yayinlayamadiniz. sizin içinizi dışı bizi biz biliyoruz da halk bilmiyor işte ne yapalım.

  12. Yalunuz Belediye Başkanlarımı

    La bu adamı yalunuz belediye reyisleri deyil basıncılarda azarlıyolarmış adamın hiçbi ağırlığı olmayınca böyle şambar oğlanına döner dimi chp ne hallere düştü karabükte arkadaş yazık yahu yazık

  13. Kömürcü apo eczacı feyzo

    Kömürcü apo ve eczacı feyzo

    Bahtiyar acar hakkında orada burada konuşmaya başlamış ilce başkanlığına yeniden aday olmayacak diyormuş

  14. Sendika

    Kemalcim paylaşım yapmış
    Dün bügün yarın izindeyiz birlikteyiz demiş
    Dün sakallı ile birlikteydin abim diyordun gürcan a sövüyordun 🙂
    Şimdi kenan ile BİRLİKTE sin diğerlerine sövüyorsun
    Yarın da kenanı bırakıp ona söveceksin 🙂
    Aslında bırakmak istiyorsun da onları geri dönecek yerin kalmadı sana vaat verdiler Di ama şimdi olmadı
    Serbo ya verdiler o vaat i sonra gürcan var fotoğrafçı var gonyalı var
    Çok komik diil mi ya

  15. ahmet bey

    Ahmet bey kardemir de huzur olması gerektiğini üstüne basa basa sürekli ifade ediyorsunuz. fakat birbirlerine hakarete varan yorumlar
    yazan şahısların yorumlarını da onaylıyorsunuz. yorum yazan kadar onaylayan da huzursuzluğu bozmakta sorumlu olduğunu düşünüyorum. sayfanızın seviyesi her geçen gün aşa inmeye başladı.
    ben bu konuda yorumu yazanlar kadar sizin de sorumlu olduğunuzu düşünüyorum. LÜTFEN YORUMUMU YAYINLAYIN

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da nisan ayında 9 milyon 82 bin lira trafik cezası kesildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince 1-30 Nisan tarihleri arasında kent genelinde devam eden uygulamalar kapsamında 22 bin 552 araç kontrol edildi.

Yapılan kontrollerde 3 bin 361 araç sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmak, alkollü araç kullanmak, drift atmak, abartı egzoz, emniyet kemeri takmamak, seyir halinde cep telefonu kullanmak ve hatalı park gibi maddelerden toplamda 9 milyon 82 bin lira ceza uygulanırken, 98 araç trafikten men edildi.

Ekipler, dün gece yaptıkları denetimde ise 14 sürücüye alkollü araç kullanmaktan, 8 sürücüye ise ehliyetsiz araç kullanmaktan 208 bin 375 lira ceza uyguladı.