Her Telden (22 Haziran 2020)

Her Telden (22 Haziran 2020)

Yayın: 22.06.2020 16:07
Paylaş:
A+ A-

PANDEMİ SÜRECİ,YERİNİ KONTROLLÜ YENİ NORMAL HAYATA BIRAKTIKÇA “UYANAN/ HAREKETLENEN SOSYAL HAYAT..” VE MHP KONGRELERİ.
Dünya ve Ülkemiz, çok ciddi bir süreçten geçiyor ve bu süreç , insanların hem SOSYAL hayatını, hem de TİCARİ hayatını çok ciddi biçimde etkiledi ve artık KONTROLLÜ YENİ NORMAL BİR SÜRECE/HAYATA giriş yapıyoruz.
Bununla birlikte SOSYAL hayatta da, TİCARİ hayatta da canlanma başlıyor.
Gerçi,uzmanlar “HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK..” falan diyorlar ve elbet ki işi analiz ederek, işi bilerek bunları söylüyorlar,ancak,belirli bir canlanma başladı,bu canlanmalar da yine eskisi gibi oluyor.
Bakın MHP İLÇE KONGRELERİ SÜRECİNE GİRİLİYOR.
Daha sonra İL KONGRESİ SÜRECİ YAŞAYACAK MHP..
Gördüğümüz kadarı ile MHP içinde İLÇE BAŞKANLIĞI için kulisler başlamış,elbet İL BAŞKANLIĞI noktasında da NİYET TAŞIYANLAR var ve olayın tam bu noktasında “YA İL BAŞKANI veya İLÇE BAŞKANI ÜLKÜCÜ KÖKENLİ BİRİSİ OLMALI..” gibi göndermeler yapıyorlar.
MHP İÇİNDE USUL/USUL KULİS ÇALIŞMALARI BAŞLAMIŞ..
Bu arada MHP içerisinde genel bir değerlendirme yapılarak“Sayın RAFET VERGİLİ BELİRLEYİCİ İSİM OLACAKTIR..” sözleri dikkat çekici ve oldukça yaygın bir gelişme olarak görülüyor..
MHP EYLÜL AYINDA İLÇE KONGRELERİNE BAŞLIYORMUŞ..

İYİ PARTİ,COVİD-19 SALGINI NEDENİ İLE YAPAMADIĞI “EFLANİ İLÇE KONGRESİ’Nİ YAPARAK..” 12 TEMMUZ GÜNÜ YAPILACAK İL KONGRESİNE
İYİ Parti covid-19 salgını nedeni ile yapamadığı EFLANİ İlçe Kongresi’ni geçtiğimiz Pazar günü yaptı ve Sayın HALİL İBRAHİM BULUT yeniden İlçe Başkanlığı görevine seçildi.
Hayli geniş katılımlı bir Kongre yaptı İYİ Parti EFLANİ İlçesinde..
Şimdi tüm gözler 12 Temmuz günü yapılması beklenen İL KONGRESİNE çevrildi ve halen İl Başkanlığı görevini yürüten Sayın KENAN KARABACAK ile birlikte, Sayın EROL SERİN, Sayın GÖNGÖR SARI, İl Eski Başkanı Sayın MEHMET AKSOY isimleri de kulislerde sıkça konuşuluyor.
İYİ Parti Karabük’te, hayli dinamik,hayli canlı bir resim veriyor..
Özellikle İL BAŞKAN ADAYI HAYLİ FAZLA OLACAK GİBİ..
Gerçi son viraja girildiğinde ADAYLAR ARASINDA mutabakatlar,birleşmeler olur/olabilir,ancak,şu gün ki görünüm itibarı ile çekişmeli bir viraja girdi İYİ Parti..
Bir de BU BİR YARIŞTIR, KAZANAN İYİ PARTİ OLACAKTIR sözleri önemli.
Bu sözlerin altında kaybedenin küsmeyeceği, kazananın kucaklayıcılığı yatıyor gibi.

BİRKAÇ KEZ “KARABÜK’TE BU SONBAHAR HAYLİ HAREKETLİ VE SICAK GEÇECEK DİYORUZ YA..” AK PARTİ KONGRELERİ DE BAŞLIYOR ARTIK…
Birkaç kez yazdık ve dedik ki “KARABÜK’TE BU SONBAHAR,HAYLİ HAREKETLİ VE SICAK GEÇECEK..” bu sözlerimizin Siyasi ayağı İYİ Parti EFLANİ İlçe Kongresi ile başladı bile.
Sıra da İL KONGRESİ VAR,İYİ PARTİ DE..
Bunun yanı sıra AK Parti İLÇE KONGRELERİ için hazırlık sürecine girildi, biliyorsunuz AK Parti de MERKEZİ OTORİTE kendisini çok ağır biçimde hissettiriyor ve bu manada YENİCE ve ESKİPAZAR İlçe Başkanları/Teşkilatları değiştirilmişti.
O değişiklikler “İLÇE KONGRESİ’NDE, BU BAŞKAN ve HAZIRLAYACAĞI LİSTEYİ DESTEKLEYECEKSİNİZ..” manası taşıyor ve AK Parti bünyesi bunu içselleştirmiş.
O NEDENLE FAZLA KULİSLİ BİR SÜREÇ OLACAĞI SANILMIYOR..!!
İlçe Kongreleri bittiğinden, İL KONGRESİ süreci başlayacak ve öyle görünüyor ki Avukat Sayın İSMAİL ALTINÖZ İl Başkanlığı görevine devam edecek, şu ana kadar, bu görüşün aleyhine bir durum çıkmadı ortaya.
Sayın İSMAİL ALTINÖZ göreve devam edecek gibi görünüyor,ancak,AK Parti içerisinde “BU TEŞKİLATLAR YEREL SEÇİMLERDE PERİŞAN OLDU VE BU BAŞARISIZLIKLA, BUNLARA NASIL YENİDEN GÖREV VERİLEBİLİR..” gibi düşünen,söyleyen AK Parti mensuplarını da gördük/görüyoruz.
ÖNÜMÜZDE Kİ AYLAR, AK PARTİDE DE HAREKETLENME BAŞLIYOR..
Hatta şimdiden ufak/ufak hareketlenen kesimler de var elbet…

EN AZ SİYASİ PARTİ KONGRELERİ KADAR SES GETİRECEK, HATTA DAHA FAZLA SES GETİRECEK KARDEMİR BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
15 Haziran günü, KÜRESEL ÇAPTA Kİ Covid-19 salgını nedeni ile “UZUN SÜRE UZAKTAN GERÇEKLEŞTİRİLEN..” KARDEMİR Yönetim Kurulu, o tarihten bu yana İLK KEZ YÜZ/YÜZE TOPLANTI YAPTI.
İLK KEZ,KARDEMİR’DE ve BİRLİKTE TOPLANDI..
Ve ;Genel Müdür Dr. Sayın HÜSEYİN SOYKAN bu toplantı da İZİNE ÇIKARTILDI ve yerine vekaleten Sayın REYHAN ÖZTARA getirildi, ayrıca da,bu izin süreci sırasında da KARDEMİR İÇ DENETİM birimi Sayın SOYKAN’IN bazı iş ve işlemlerini denetleyecek..!!
Bu arada KARDEMİR BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU Üyeleri, muhtemelen AĞUSTOS AYI içerisinde belirlenerek SPK ONAYINA sunulacak, bunun için KARDEMİR KURUMSAL KOMİTESİ’NİN nasıl bir karar alacağı merak konusu.
Kaldı ki O KOMİTENİN BELİRLEYECEĞİ İSİMLER kabul görmeyebilir..
SİYASET KURUMU belirli isimler dikte edebilir, görüşü yabana atılmamalı.
Mevcut BAĞIMSIZ ÜYELERDEN ben yeniden girmeyeceğim diyenlerde var galiba..
En az SİYASİ PARTİ İlçe Kongreleri kadar kulisli bir konu bu iş..

KARDEMİR BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ’NİN BELİRLENMESİNDE Sayın BERAT ALBAYRAK’IN ÇOK ETKİLİ OLMASINA DİKKAT ÇEKENLER
KARDEMİR Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği için çok ciddi kulislerin yapıldığını duyuyoruz ve KARDEMİR KURUMSAL KOMİTESİ kimi belirlerse/ belirlesin, son kararı Hazine ve Maliye Bakanı Sayın BERAT ALBAYRAK’IN vereceği isimlerin geleceğini iddia edenler de var elbet.
Olayın tam bu noktasında,örneğin KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın MUSTAFA YOLBULAN çok önemli ifadeler kullanarak “ BAĞIMSIZ ÜYELERİMİZLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞMAKTAYIZ..” diyor.
MEVCUT BAĞIMSIZLAR YENİDEN GELEBİLİRLER Mİ..?
Sayın MUSTAFA YOLBULAN ,bu konuda SPK tarafından görevlendirilen BAĞIMSIZ ÜYELERLE UYUMLU çalıştıklarından söz ederek,kendilerine teşekkür ediyor ve belki de dolaylı olarak “YENİDEN SEÇİLMELERİNİ İSTEDİĞİ GİBİ..” bir mesaj veriyor.
KARDEMİR, BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ÜYELİKLERİ için kulisler başlamış durumda.

KARABÜK S.M.M.M.O. BAŞKANI Sayın ATAKAN İRKEN’DE “İŞYERİ SAHİPLERİNE ÇOK CİDDİ UYARILAR..” VE “CANIMIZLA UĞRAŞIYORUZ..” SÖZÜ
Dün Karabük S.M.M.M. Odası Yönetim Kurulu Başkanı MALİ MÜŞAVİR,MUHASEBECİ Sayın ATAKAN İRKEN,İşyeri sahiplerine yönelik çok ciddi bir uyarı mesajı yayınladı..
Sayın İRKEN, değişen bazı uygulamaları anlattı.
Gerçekten de 1 TEMMUZ itibarı ile bazı uygulamalar değişiyor ve birçok İŞYERİ Sahibine yeni yükümlülükler getiriyor,bunların ertelenmesi ihtimali de,hemen yürürlüğe girme ihtimali de var..
Bu konu hakkında,sohbet ettiğimiz bazı İŞYERİ Sahipleri “BU PANDEMİ SÜRECİNDE BİZ CANIMIZLA UĞRAŞIYORUZ.İŞYERİMİZİ ÇEKİP ÇEVİRECEK DURUMU YARATMAYA ÇALIŞIYORUZ.BU GELEN YENİ YÜKÜMLÜLÜKLER ÇANIMIZA OT TIKAYACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR..” DEDİLER.
Piyasalar gerçekten berbat durumda..
Buna karşılık yeni İŞYERİ SAĞLIĞI uygulaması,yeni Vergi Dairesi ile olan gelişmeler,işyeri sahiplerini gerçekten canından bezdirir bir durum ortaya çıkartıyor..
S.M.M.M.O Başkanı Sayın ATAKAN İRKEN uyarı da bulunuyor..
1 TEMMUZ İŞYERİ Sahipleri için çok önemli diyor..
Piyasalar buna karşı çok ciddi bir reaksiyon gösteriyor iyi mi..?
İŞYERİ Sahipleri CANIMIZLA UĞRAŞIYORUZ diyorlar..

PAZAR GÜNÜ,BİR MAHALLE MUHTARI KARDEŞİM “ABİ DUYDUN MU KARDEMİR GENEL MÜDÜRÜ’NÜ GÖREVDEN ALMIŞLAR..” DEDİ VEEE
Geçtiğimiz Pazar günü, Babalar Günü nedeni ile Dedemizin, Babamızın ve Kayınpederimiz ile Kayınbiraderlerimizin mezarlarını ziyaret edip,Fatiha okumak için EFLANİ’YE gittik.
Dönüşte,samimi bir arkadaşımızın işyerine uğradık ve orada bulunan birkaç Kardeş ile sohbet ederken,bir Mahalle Muhtarımız “ABİ DUYDUN MU KARDEMİR GENEL MÜDÜRÜ’NÜ GÖREVİNDEN ALMIŞLAR..” dedi.
Bize KARDEMİR ile ilgili yazılarımız ile çok yorum geliyor ve bunların içinden SUÇ UNSURU TAŞIMAYANLARI yayınlıyoruz elbet, yazana suç unsuru olabilecekleri yayınlamıyor, bir süzgeçten geçiriyoruz.
Bu nedenle bazı Okurlarımızda “YAHU KARABÜK’TE KARDEMİR’DEN BAŞKA SORUNLAR VAR.ONLARI YAZIN,ONLARI YORUMLAYIN..” gibi sitem eden yorumlar yolluyorlar.
Bakın KARDEMİR herkesi nasıl ilgilendiriyor..
Bir Mahalle Muhtarımız KARDEMİR ile kendisinin çok yakından ilgilendiğini de vurgulamak için,bize bile “ABİ DUYDUN MU..” diye söze giriyor ve böylesine yakın ilgili olduğunun,kendince,altını çiziyor..
KARABÜK’ÜN EN KILCAL DAMARLARINDA BİLE BU KONU KONUŞULUYOR.
İnsanlar KARDEMİR denildiğinde eğri/doğru konu ile hemen ilgileniyorlar..
O Muhtarımız da bize karşı böyle bir yaklaşım gösterdi..

ÇOK ÖNEMSEDİĞİMİZ BİR KARDEŞİMİZ “ABİ BİR ARALAR SENİN ŞU MEŞHUR NAYLON/PERLON FATURA İŞİ NE OLDU..?” DİYE SORDU İYİ Mİ..?
Dün sevdiğimiz bir Kardeşimiz “ABİ SEN BİR ARALAR NAYLON/PERLON FATURA İŞLERİNE ÇOK YER VERİYORDUM.NE OLDU,BİR SONUÇ ÇIKTI MI O İŞLERDEN..?” diye sordu.
Aslında kendisi de DEMİR PİYASALARININ İÇİNDE olan bir Kardeş.
TİCARETİNİ DE ÇOK DÜZGÜN YAPAN BİR KARDEŞ.
NAYLON/PERLON işinden bir şey çıkmadığını en iyi bilenlerden birisi de,bize hınzırlığından kinayeli olarak soruyor,zira, aylar önce ve bu olayların üzerine ilk gittiğimiz zamanlar da “BOŞUNA UĞRAŞMA HİÇBİR ŞEY ÇIKMAZ..” diyen bir Kardeşimiz.
“DEVLET İSTERSE,10 DAKİKA İÇERİSİNDE BU İŞİ YAPANLARIN ALAYINI BULUR..” demişti, daha sonra da “DEVLET BU İŞLERİN EN İNCE AYRINTISINA KADAR BİLGİ SAHİBİ..” falan da dediğini hatırlıyoruz.
Her ve her zaman “DEMİR PİYASALARINI BOZAN,FİYATLARI İSTİKRARSIZ HALE GETİREN İŞTE BU NAYLONCULAR/PERLONCULAR..” gibi bir dizi yaklaşımlar getirdiğini de hatırlıyoruz.
İşte o nedenle “BİR SONUÇ ÇIKTI MI..” diye soruyor ve buradan yola çıkarak “BEN SANA ZAMANINDA DEMİŞTİM HATIRLASANA..” olayına getiriyor konuyu.
HİÇBİR ŞEY ÇIKMADIĞINI EN İYİ KENDİSİ BİLİYOR OYSA Kİ..

KARABÜKSPOR, BU KENTİN EN CİDDİ SORUNLARI ARASINDA VE YİNE KARABÜK BU KONUDA Sayın MEHMET AYTEKİN’DEN ÖZÜR DİLEMELİ..
Bu sözlerimize, zamanı gelince herkes hatırlar ve hem de ACI/ACI HATIRLAR,bakın KARABÜKSPOR bu Kentin en büyük sorunlarının başında gelen bir konu.
İLGİLENEN KİMSE YOK NE YAZIK Kİ..
Geçtiğimiz günlerde çok önemsediğimiz bir dostumuz “ ABİ YAŞAR KAPTAN ÇEBİ İDMAN SAHASININ ZEMİNİNİ BU YAKINDA GÖRDÜN MÜ..?” diye sormuştu,gittik gördük,
DİZ BOYU OT OLMUŞ ORALAR.
KARABÜKSPOR Başkanlığı görevine Sayın MEHMET AYTEKİN gelince,abuk/subuk tavır alanlar gidip YAŞAR KAPTAN ÇEBİ İdman Sahası zeminini görsünler ve eğer Sayın AYTEKİN görevine devam etseydi O ZEMİN BÖYLE Mİ OLURDU..?
KARABÜKSPOR ne yazık ki HUKUK TARAFINDAN DA UNUTULDU..
Yiyenler yedi,A-4 kağıtlarına MİLYONLUK ZABITLAR yazılmış fatura yok,fiş yok GEÇMİŞ GİTMİŞ,bunlar olacak işler değil,ama olmuş işte,kimse de ne yazık ki hesap sormuyor..
İLERLEYEN SÜREÇTE 70-75 KİŞİ ÇOK BEDEL ÖDEYECEKLER..
BU ilgisizlik hoş değil doğrusu

 

 

16 kişi görüş bildirdi

  1. gün sonunda

    Ahmet bey yazılarınız olmasa karabükten bir haberiz
    sizden ricamız gün gün yazsanız sabah açtığımızda okusak

  2. Ali özkan

    Mehmet Aytekin bu kulübe cansiperane gönül verip,kulubun fişini çekenlere direnmeye çalıştı.Kardemire yalvardı gelin başımızda hesabi siz tutun dedi.Ama onuda yediler.1 ay maaş odemedi diye fatura kestiler.Yok öyle yok böyle diye istifa ettirdiler.Ve bu adam 850 bin tl para birakti gitti.Sedat nsmala sen al birine devret dediler.Oda tekrar feridun tankutun adami yukseli oraya oturttular.Ve kapanmaya doğru gidiyoruz ne diyim.

  3. Ali öztürk

    Mehmet Aytekin bu kulubun kapanma karari alındığının farkına vardı kardemire gelin muhasebeye kendi adamınızı köyün diyede deneme yaptı. Biliyordu ki kardemir samimi değil kamuoyununda bunu gormesini istedi.Tüm mucadelesine rağmen oyun kurucular herzaman heryerde oldugu gibi sedat namali kullandılar.15 gün sonra bu tankutun adami yüksel e ve saksakcisi necoya kulubu tekrar verdiler.1 ay maaş veremedi diye Aytekine istifa et kulubun önünü aç dediler.Oda sereflice 100 bin euroluk çeki birakarak eyvallah buyrun dedi.Ogun ‘den beri kulüp hayir etmedi.Kulup tekrar nemalanan diğer Ankaraliya teslim edildi.Sahte senet sahte imzayla son darbe vuruluyor.18 aydir maas yok.Yemek yok.Mehmet Aytekin mi? Şehirde adam gibi dolaşıp çay ocaginda çay icip sohbet ediyor. Özür borcumuz var sana Aytekin.

  4. Anonim

    Yazık ettiler Aytekin e.Vizyonu bilgisi giderkenki 100 bin euro para bırakması adamlığı.Unal karamani getirmesi bizi heyecanlandırdı.Tekrar gelmeli

  5. Fanatik

    Bu yükseli daha önce Karabukte gören varmi.Birisi gibi gidecek bir daha goremicez .Adamın gayreti indira gandi.Neco var her soygunda imza da başrolde.Tankut ve yukselin ımza memuru.Birde serdal acar var reklam maymunumuz. Sahip cikiyolarmus. Masa sandalyeleri satarakmi

  6. Ray profil

    Ahmet abi sen olmasan Kardemirdeki gercekleri yazan yok.Açıga alinan genel mudür Huseyin Şaban bey sırf erdemirde kendisine tek selam veren birini genel müdür yardımcısı yaptı.satın almayı teslim etti.Karabukü bilen sendikalaşmada dimdik duran Güvenlik müdürünü attı bir kazada mı nahiyede mi bilmiyorum çalısan memur zihniyetli emniyet müdürünü getirdi.Kaliteye rayı tekeri bilmeyen başka bir tanidıgini getirdi.Ray profilde tüm arkadaslar aglayarak binlerce ton rayı çöpe attık.Hammase alımindaki hatalarini yazarsam yer yerinden oynar.Ve hala bu açıga alınan genel müdür uzaktan getirdiği insanlara talimat verip beni temize çıkarın diye on line toplantılar yapıyormuş Kardemirde konusulanlar bunlar.saygılarımla işçı A…T

  7. Mavi ates

    Aytekin başkanın tek hatasi transferi acamadiginda bizim cocuklarla devam edip futbolcu fabrikasi kurabilirdi. Belkide öyle yapacaktı ama 2 gazeteci dümbüğü nemaları kesilince vergiliye gaz verdiler.

  8. Bitmedi Savaşımız

    İki sezondur şehrimizi temsil eden takımlar BAL ligini tamamlayamadan ligden çekiliyor. Bu kez işi sağlam tutup BAL Ligine yükselen takımımıza Kardemir Karabükspor un tesislerinden ve antreman sahalarından kullanma imkanı verilmelidir.Kenti yönetenler gerekli çalışma yı yapmalı BAL ligindeki takımın önünü açmamız gereklidir

  9. İtıraf

    Sayın müdürüm.burdan memleketiniz gerededw ji elmayı sulayamacagınız gibi DATÇADA sanal BADEMDEN,yada istanbul Eminönunden gelen sanal balıktan size fayda olmaz.yazdigim cümleleri anladigınızı biliyoruz.Burasi Kardemir ve Karabük.KÜLLERİMİZDEN DÖGARIZ.

  10. Ceyhun Demirtaş

    Duyuyoruz 500 bine Ankaragucune futbolcu satılmış. Rakam çok komik.Yada dalavere var.Aytekin tayyibi 400 bin euroya satti hemde ptt takımına.Oradada hakkini vermeli.

  11. Ibrahim torku

    Kulubun arabasina biniyor dediler.Tankut 500 milyar a cip almıştı.Aytekin arabayi geri verdi.Cok gördüm kulübe yürüyerek giderken.Tankut kuleparkta kirada oturuyordu kulup ödüyordu. Kimsenin gıkı çıkmadı.

  12. Fidayda

    Partinin içinde biri olarak diğerlerini anlarımda Güngör Sarı nereden çıktı. 3 KELİMEYİ BİR ARAYA GETİRİP CÜMLE kuramayanı ne diye il Başkanlığı adayı olarak lanse ediyorsunuz.Aday ismi yazacaksan “fidayda” da ismi geçenler arasında diyede yazıverin bir zahmet.

  13. Ekonomist ( E-Fatura, E-İrsaliye V.b)

    Dijitalleşmeye ayak uydurmayan kaybeder. 1.07.2020 itibari ile e- fatura e- irsaliye yürürlüğe geçiyor sonra e bilet dijital para sistemi v.b bir çok yeni dönem sistemlerini daha hissedeceğiz.
    Bu yapılan yenilikler kayıt dışı yapılan faaliyetleri giderme ve ülkemizin ekonomisini ortaya çıkartma, gelirlerini adil bir şekilde sağlamayı ve kullanımını v.b bir çok durumu ortaya çıkartacak, bu kayıtların bilgileri bir çok alanda tek bir tuşla bir amaç, kişi, şirket için analiz yapılabilecektir.
    O yüzden şimdiden başlanılsa iyi olur. Geçenlerde özel toplu taşıma bindim salgın nedeniyle, temassız ödeme sordum verilen cevap o aslında iyi bir sistem ama çok vergi çıkıyormuş denildi.
    Bu basit bir örnek zaten kayıt dışı işlem yapmak vergi kaçırmak gibi aslında artık biraz hafif ele aldım. bir çok ülkede kayıt dışı, vergi, denetim beyan v.b bu tür işlemler yapıldığında 25 yıl üzeri yargılanıyor.
    Ödeme araçları her alanda dijitalleşme sürecine girilmiştir. Bir çok ülke 2021 de son tarih olarak kanun ile kararlar aldı.

  14. MHP ÜZERİNDE KİM ETKİLİYMİŞ

    MHP Üzerinde Ülkücüler etkili olur çakma Ülkücüler deyil.Onun için Eylülde yapılacak kongrelere iyi dikkat edin.İl Başkanı Adem Kar hekimimiz eyer Karabükte olsa eyvallah dursun görevinde.Merkez ilçe başkanı dostumuzda bir dava partisi olan,bir mefkure partisi olan Ülkücü hareket kervanına sonradan katılan bir kardeşimiz uzunca bir sürede görev yaptı artık kendi istegiyle üye olarak kalmalı.Taş mekteplerde çile çekenler bu dava ugruna bedel ödeyenler MHP içinde daha öne çıkmalı.
    MHP Ülkücüleri kenara köşeye itilecek kadrolar deyil artık dönüşüm başlamalı.MHP lilere Ülkücülere on paralık yararı olmayanlar artık bu hareketin önünü fazla tıkamamalı.Kardeşim TÜRKİYE TÜRKLERİN-MHP İSE MHP LİLERİNDİR anlayışı artık ağırlık bulmalı.

  15. Ali Tel

    Sayın Gölbek;
    Yazılarınızda bu günlerde sağlıktan yazmıyorsunuz sanki. Oysaki son dönemde Pandemi nedeni ile hastaneler maddi ve manevi olarak zorluk içindeler. Hastanelerin maddi zorluğu manevi zorluk çeken sağlık çalışanlarına da yansımaya başladı. Toplumun alkışlı desteğine kulak tıkayamayan Sağlık Bakanlığı üç ay boyunca tavandan ödeme yapacağız dedi. Peki bu tavandan dediği ödeme çalışanların sürekli alabileceği bir ücret olamaz mı? Bir ülkenin afet zamanlarında ilk akla gelen meslek grupları emniyet, asker ve sağlık çalışanları değil mi? Neyse, bu ayrı konu.
    Bunun yanında Hastaneler sözleşmeli yöneticilik şeklinde çalışıyor. Başhekim İsmail Haskul İstanbul’a tayin istediği için görevinden istifa etti. İyi niyet ile görevini yapmaya çalıştı diyelim. Yerine atanacak kişi için bazı isimler kamuoyunda dolaşmaya devam ediyor. Bunlardan en dikkat çekici olan Dr. Erkan Doğan. Sayın Doğan daha önceki açıklamalarında görevimden istifa ettim demiş olsa bile kimi kısımda görevden alındığını söylüyor. İster istifa etmiş olsun, isterse görevden alınmış olsun her iki durumda da yeni bir teklifi kabul etmemeli. İstifa ettiğini varsayarsak bu görevi sağlıklı bir şekilde yürütemeyeceğini düşündüğünü kabul etmeliyiz. Görevden alınmış ise atayanların bir eksiklik görmüş olması gerekir.
    Peki başka değerlendirmeler olamaz mı? Yıllarca Şirinevler Devlet Hastanesi Başhekimliği yapmış, Aydında Hastane yöneticiliği yapmış ve Aydın ili Genel sekreterlik görevinde bulunmuş tecrübeli, öngörülü Doçent Doktor Murat Acat neden düşünülmez?
    Özellikle Pandemi sürecinde yaşanan aksaklıkları çok iyi yönetebilecek bir adam. Sahada görünecek Başhekim yardımcıları, müdür ve yardımcıları ile iyi bir ekip olunabilir. Özellikle dinamik yardımcılar süreç yönetiminde çok değerli işler çıkarabilir.

  16. Korona

    Salgın şehir dışından gelenler nedeniyle tekrar patladı. Yetkililer sürekli uyayıyor şehir değiştirirseniz en az 14 gün evden dışarı çıkmayın diye ama dinleyen kim. Bu laf anlamaz söz dinlemez hiçbir kural tanımaz kimseyi düşünmeyenler yüzünden bakalım kaç ocağa ateş düşecek, kaç haneye hiç lüzümu yokken azrail uğrayacak.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.