Her Telden (25.Ağustos.2016)

Her Telden (25.Ağustos.2016)

Yayın: 25.08.2016 08:47
Paylaş:
A+ A-

2010 YILI SENDİKAL MÜCADELE VE O MÜCADELE SONRASINDA AÇILAN DAVALARA BAKAN HAKİMLERDEN “FETÖCÜ ÇIKANLAR..!!”
Karabük 2010 yılında çok şiddetli bir SENDİKAL MÜCADELE yaşamıştı,Karabük Cadde ve Sokakları SENDİKAL MÜCADELE sloganları ile inim/inim inliyordu.
ÇOK BÜYÜK MÜCADELELER YAŞANMIŞTI..
Dün sabah,SENDİKAL MÜCADELENİN TÜRK METAL tarafında mücadele veren bir Kardeşimiz aradı,söyledikleri,anlattıkları bize gerçekten çok ama çok çarpıcı geldi.
“ABİ,SENDİKAL MÜCADELE SIRASINDA/SONRASINDA AÇILAN DAVALARA BAKAN HAKİMLERİN BAZILARI FETÖCÜ ÇIKTI.ANKARA’DA AÇILAN DAVALARA BAKANLARIN BÜYÜK BÖLÜMÜ DE FETÖCÜ ÇIKTI..” dedi.
Bu Kardeşimiz TÜRK METAL Sendikası HUKUKÇULARI ile görüşmüş ve “BU DAVALARA YENİDEN BAKILMASI İÇİN HAREKETE GEÇİN,BU NOKTADA BİZİ ÇOK YALNIZ BIRAKTINIZ,LÜTFEN ARTIK BİRŞEYLER YAPIN..” gibi taleplerde bulunmuş.
O Kardeşimize “FETÖ NOKTASINDA YAŞANAN GELİŞMELER BİZİMDE DİKKATİMİZİ ÇEKİYOR.GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUZ.GEREKİRSE ÇOK CİDDİ GİRİŞİMLERDE BULUNACAĞIZ.HATTA DAVALARIN YENİDEN GÖRÜLMESİNİ BİLE İSTEYEBİLİRİZ..” gibi ifadeler kullanmışlar..
İŞE BAKIN SİZ..
OLAYLAR NEREDEN PATLIYOR,NEREDEN SES VERİYOR..
İster misiniz O DAVALAR YENİDEN AÇILSIN..!!

2010 YILI SENDİKAL MÜCADELE ZAMANINDA TÜRK METAL SAFLARINDA OLAN VE İŞ AKTİ FESİH EDİLEN KARDEŞİMİZDEN BİLGİLER..
Dün sabah,2010 yılında yaşanan SENDİKAL MÜCADELE zamanında TÜRK METAL saflarında mücadele eden ve TÜRK METAL’İN öncü kadroları içinde olduğunu bildiğimiz bir Kardeşimiz telefon etti.
“ABİ O ZAMAN AÇILAN VE KAYBETTİĞİMİZ DAVALARA BAKAN HAKİMLERİN BİR BÖLÜMÜ FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ OLMAKTAN TUTUKLANMIŞ..” dedi.
Bu haberi TÜRK METAL Sendikası Genel Merkez ve Hukuk Bürosu yetkilileri ile de paylaşmış,oralardan “GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ.GEREKİRSE DAVALARIN YENİDEN GÖRÜLMESİNİ İSTEYEBİLİRİZ..” gibi cevaplar aldığını söyledi.
Hatta “350 LİRALAR DAVASINI DA YAKINDAN İZLİYORUZ..” falan gibi sözler etmişler,O Kardeşimiz “ŞİMDİ BIRAKIN 350 LİRA DAVASINI BU DAVALAR YENİDEN AÇILIR MI ONU SÖYLEYİN DEDİM..” şeklinde bilgiler verdi.
Daha sonra da İŞ AKTİ FESİH olan kendi arkadaşlarına SİTEM ETTİ ve “NEDEN BİR ARAYA GELMİYORUZ ANLAMIYORUM.EĞER 80-100 KİŞİ BİR ARAYA GELSEK ÇOK İŞ BAŞARIRIZ..” gibi serzenişlerde bulundu..
“BİR BÖLÜM HAKİM FETÖ TERÖR ÖRGÜT ÜYESİ ÇIKMIŞ..” dedi.
“BİZE YAPANLAR,ŞİMDİ KENDİLERİ ÇEKİYORLAR..” dedi.

SAFRANBOLU BELEDİYESİ ESKİ BAŞKANLARINDAN ERDOĞAN CAYMAZ’I,ÖNCE Kİ GÜN, EBEDİ ALEME UĞURLADIK…
Safranbolu Belediyesi eski Başkanlarından ERDOĞAN CAYMAZ hayatını kaybetti ve önce ki gün çok kalabalık bir cemaatin katılımı ile EBEDİ ALEME uğurlandı.
Karabük Valisi Sayın MEHMET AKTAŞ
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ Sayın BURHANETTİN UYSAL..
Safranbolu Kaymakamı Sayın MURAT BULACAK,Belediye Başkanı Sayın NECDET AKSOY,Safranbolu Belediyesi eski Başkanlarından Sayın MUSTAFA EREN ilk göze çarpan isimlerdi.
Rahmetli ERDOĞAN CAYMAZ’IN Babası Rahmetli CEMAL CAYMAZ’I tanıma imkanımız oldu,Babamın yanına sıkça gelirdi Rahmetli CEMAL CAYMAZ amcamız.
Hani OSMANLI BEYEFENDİSİ derler ya,Rahmetli CEMAL CAYMAZ öyle bir insandı ve emin olun Babamın yanına gelmesini,sohbetini dinlemeyi dört gözle beklerdim.
ERDOĞAN CAYMAZ ile SİYASET ARKADAŞLIĞI YAPTIK..
Futbol düşkünü bir isimdi ve uzun yıllar ZONGULDAK AMATÖR KÜME DE,Safranbolu İlçemizi temsil eden bir Amatör Futbol takımının Yöneticisi olarak TEK BAŞINA MÜCADELE vermişti.
Mekanın Cennet olsun ERDOĞAN ABİ,mekanın cennet olsun.
AİLE ve YAKINLARINA SABIR/BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM.

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN “DIŞARIDAN GELEN ÖĞRENCİ SAYISI NE KADARDIR ACABA..?”,50-52 BİN RAKAMI GALİBA YANILTICI..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ için “50-52 ÖĞRENCİ SAYISINDAN..” söz edilir,bizde sürekli bu anlamda yazarız,rakamlar veririz,ancak,DURUM PEK ÖYLE değil galiba..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN KAYITLI ÖĞRENCİSİ 50-52 BİN OLABİLİR,ancak,bunların içinde sanıyoruz 8-10-12 BİN kadar UZAKTAN ÖĞRENİM GÖREN bir Öğrenci kesimi var..
KARABÜK’TE DEĞİLLER,BELKİ ZAMAN/ZAMAN GELİYORLAR.
6-8 BİN ÖĞRENCİ KARABÜKLÜ VE EVLERİNDE KALIYORLAR.
BUNLARI NEDEN YAZMAK GEREĞİ DUYDUK..?
Son günlerde KONUT SEKTÖRÜNDE özellikle ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE Yönelik olarak yapılan/yaptırılan/alının 1 ARTI 1 Daireler BOŞ KALIYORLAR,fiyatları tepe taklak düşüyor..
ÖZEL YURT ve PANSİYONLAR YETERLİ ÖĞRENCİ ALAMIYORLAR..
Bir de KREDİ YURTLAR KURUMU öğrenci kapasitesi çok fazla..
ÖZEL YURTLARIN SIKINTILARI BURALARDAN BAŞLIYOR..

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ “KREDİ YURTLAR KURUMU ÖĞRENCİ YURDU KAPASİTESİ BAĞLAMINDA..” ÇOK/ÇOK ŞANSLI..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Öğrencileri DEVLETİN KREDİ YURTLAR KURUMU Öğrenci Yurtları ve bu Yurtların kapasitesi bağlamında oldukça şanslılar..
ÜLKE GENELİNDE,atıyoruz,100 Öğrenciye 15-18 öğrenci için DEVLET YURDU çıkıyorsa,bu rakam KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Öğrencileri için ÇOK YÜKSEK seyrediyor,neredeyse yüzde 30-35 lere kadar vuruyor..
KAMPÜS ALANI İÇİNDE YENİ YURTLAR YAPILIYOR..
DEVREYE ALINACAK YENİ ÖĞRENCİ YURTLARI VAR..
Onlarla birlikte rakam çok daha yukarılara tırmanacak ve ÖZEL YURT ve PANSİYON İŞLETMECİLERİ ile 1 ARTI 1 KONUT YAPANLAR ALANLAR bunların gözden kaçırmamak zorundalar..
BU AYRINTILAR ÇOK ÖNEMLİ,HEM DE ÇOK ÖNEMLİ..
SAFRANBOLU KÜLTÜR/TURİZM VAKFI BAŞKANI SAYIN ŞEFİK DİZDAR VE YÖNETİM KURULU’NUN ; “KARABÜK HAVAALANI GİRİŞİMİ..”
Safranbolu KÜLTÜR/TURİZM Vakfı Başkanı Sayın ŞEFİK DİZDAR ve Yönetim Kurulu “KARABÜK’E HAVAALANI YAPILMASI..” noktasında etkin bir çalışma yapıyorlar..
KARABÜK HAVAALANI BİR ARA GÜNDEMDEN DÜŞMÜŞTÜ..
ŞİMDİ YİNE KARABÜK GÜNDEMİNE TIRMANMAYA BAŞLADI..
Olayın bu noktasında ve öncelikle KARABÜK ÜNİVERSİTESİ eski Rektörü ve şuan Karabük Milletvekili olan Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’A mutlaka ama mutlaka teşekkür etmek gerek.
HAVAALANI OLAYINI Sayın UYSAL ETE/KEMİĞE BÜRÜNDÜRDÜ..
Yıllardır bu konu konuşulurdu,ancak,Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN Rektörlüğü döneminde SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU üzerinden HAVAALANI olayını ele alması,konuyu ETE/KEMİĞE büründürdü..
Şimdi ORTA YERDE İKİ SEÇENEK VAR..
Bir tanesi Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN yıllardır nakış gibi,oya gibi işlediği KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN üst kısmında ki ARAZİLERİN ve ALANLARIN KULLANILARAK,HAVAALANI’NIN BURALARA YAPILMASI,,
Bir diğeri ise Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN önerdiği “HAVAALANI İÇİN EN UYGUN YER EFLANİ İLÇESİDİR..” olayı ve bunlardan birisi KABUL EDİLECEK veya iş TAMAMEN YÜZÜSTÜ BIRAKILIP kapatılacak..
Sayın ŞEFİK DİZDAR HAVAALANI OLAYINA ASILIYOR..
İŞİ BİTİRMEDEN BIRAKACAK GİBİ DE GÖZÜKMÜYOR DOĞRUSU..
HAVAALANI olayı yeniden ve sert biçimde Karabük gündeminde..

ÜLKEMİZ İÇERİDE VE DIŞARIDA ÇOK SIKINTILI GÜNLERDEN GEÇİYOR,BİRLİĞİN/DİRLİĞİN BOZULMAMASI,YENİKAPI SÜRECİNİN DEVAMI
Biz KARABÜK ve ÇEVRESİNDE rahatız,ancak,ÜLKEMİZİN BİR BÖLGESİ gerçekten çok sıkıntılı,İÇERİDE savaş hali yaşanıyor,DIŞARIDA Savaş hali yaşanıyor..
BÖYLE BİR SÜRECİ YAŞIYORUZ.
Emin olan KIBRIS BARIŞ HAREKATINDAN çok daha yoğun,çok daha sıkıntılı bir durumdan geçiyoruz,ancak,Siyasi İktidar aldığı bütün önlemlerle geniş kesimlere sıkıntıyı fazla hissettirmiyor.
ÖZELLİKLE EKONOMİK BİR SIKINTI YAŞANMIYOR..
HAYAT GÜNLÜK DEVAM EDİYOR..
KIBRIS BARIŞ HAREKATI sabahını iyi hatırlarız,insanların gelecek kaygısı içinde O ZAMAN MARKETLER YOKTU,Bakkallara nasıl koştuğunu çok ama çok iyi hatırlarız.
ŞİMDİ GÜNLÜK YAŞANTIMIZDA BİR DEĞİŞİKLİK YOK..
ORDUMUZUN BİR BÖLÜMÜ SURİYE TOPRAKLARINA GİRDİ.
Ama,O BÖLGENİN DIŞINDA KALAN yerlerde hayat normal sürüyor..
Bu Ülke insanı dar günlerde BİRLİK/BÜTÜNLÜK İÇİNDE olmayı biliyor ve bakın bugünde bu BİRLİK/BÜTÜNLÜK sürüyor,hiçbir aykırı ses duyulmuyor..
İNŞAALLAH BU GÜNLERİ DE EL/ELE ATLATACAĞIZ..

CUMHURİYET TARİHİMİZİN EN SIKINTILI GÜNLERİNİ YAŞIYORUZ,SAYIN CUMHURBAŞKANI VE HÜKÜMETİN ETRAFINDA KENETLENMEK
CUMHURİYET TARİHİMİZİN en bunalımlı,en sıkıntılı günlerinden geçiyoruz,Ülkemiz üzerinde PİS/HAİN/BÖLÜCÜ EMELLERİ OLAN EMPERYALİST ZİHNİYETE KARŞI,Sayın Cumhurbaşkanımızın,Hükümetimizin etrafında yumruk gibi birleşme günlerini yaşıyoruz.
BU ÜLKE BUGÜNLERİ DE AŞACAK..
Düşünün ki EMPERYALİS ÜLKELERİN şımarttığı bazı DIŞ KAYNAKLAR Ülkemizin “SURİYE BATAKLIĞINDA BOĞULACAĞINA..” ilişkin açıklamalar yapıyorlar,mesajlar atıyorlar.
15/16 TEMMUZ KALLEŞ ASKERİ DARBE GİRİŞİMİ.
ORADA BAŞARILI OLAMADILAR “ÇILGIN TÜRKLER DİRENDİ..” o girişimleri ellerinde patladı,şimdi İÇERİ DE KADIR/ÇOLUK/ÇOCUK KATLİAMLARI yapıyorlar her türlü ALÇAKLIĞI deniyorlar..
Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN yıkılmayacağımızı,üstesinden geleceğimizi haykırdı ve hepimizin ayrılıkları bir kenara bırakarak etrafında yumruk gibi durmamızın zamanıdır..
BU ÜLKE BİZİM,BU ÜLKEDE KARDEŞCESİNE YAŞAM BİZİM..
Ancak,böylesine günlerde TBMM’NİN TATİLDE OLMASI,en azından bize göre,yanlış ve TBMM Toplantı halinde olmalı,resmen içeride ve dışarıda yürüyen savaşı TBMM milim/milim izlemeli değil mi..?
BU BUHRANLI GÜNLERİDE AŞACAĞIZ İNŞALLAH..
EL ve GÖNÜL BİRLİĞİ İLE AŞACAĞIZ..
Emperyalist emelleri el ve gönül birliği ile püskürteceğiz..
Buna hepimizin inanması gerek,inanıp püskürtmemiz gerek

8 kişi görüş bildirdi

  1. Gönderen

    Karabük’te 100 öğrenciden 30 – 35 kişiye devlet yurdu çıkıyor demişsiniz;

    Karabük’teki yükseköğrenim gören öğrenciler için mevcut bulunan devlet yurtlarının yatak kapasitesi kaç acaba? Önümüzdeki ay veya yıllarda mevcuda kaç tane daha yatak ilave olacak?
    Yatak sayısının verseydiniz bu konuda yatırım yapan yada yapmayı düşünenler için daha aydınlatıcı olurdu….

    Pansiyon ve yurtlar yataklarını dolduramıyor diyorsunuz. Pansiyon ve yurtların ortalama ücretleri hangi seviyelerde acaba? Üniversite bölgelerinde veya öğrencilerin yığınlaştığı yerlerde ev kiraları nerelerde seyrediyor? Rakamlarla ifade etseydiniz çok daha faydalı olurdu…

    Madem yatırımlar gerçek işlevinden daha çok bakkal, lokanta, berber vs. ticaretini artırması ve gayrimenkullerin değerlerini yükseltmesi bakımından ele alınıyor o zaman, havaalanı Ovacık’a yapılsın. Ovacık Karabük’ün en geri kalmış ilçesi.
    Aslında Ovacık’a güneydoğu bölgesinde verilen teşviklerin verilmesi lazım…..

  2. Ovacığın evladı yapsın

    Ovacığın evladı Ovacık İlçemize yatırım getirsin Ovacığın kalkınması için gayret etsin.Ovacıklıları kalkındırdı hamdolsun.Birazda Ovacık için gayret göstersin.O zaman Belediye seçimini kazanır O zaman köyünde muhtarlık seçimini kazanır.Karabükte etrafındaki adamlara bi bakın allaşkına etrafındaki adamlara bi bakın gerisini söylemeye lüzum yok

  3. karabük düşmanı

    SAYIN GÖLBEK NE KADAR ZENGİN SEVİCİSİNİZ.
    HEM “EFE TUR OTOBÜS FİRMASI..” CUMA GÜNÜ HİZMETE GİRİYOR VE ÖZELLİKLE ÖĞRENCİLERE “YÜZDE 20 İNDİRİM..” HEYECAN YARATTI..DİYEREK ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN YANINDAYMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYORSUNUZ.HEM DE (Son günlerde KONUT SEKTÖRÜNDE özellikle ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE Yönelik olarak yapılan/yaptırılan/alının 1 ARTI 1 Daireler BOŞ KALIYORLAR,fiyatları tepe taklak düşüyor..
    ÖZEL YURT ve PANSİYONLAR YETERLİ ÖĞRENCİ ALAMIYORLAR..
    Bir de KREDİ YURTLAR KURUMU öğrenci kapasitesi çok fazla..
    ÖZEL YURTLARIN SIKINTILARI BURALARDAN BAŞLIYOR..) DİYEREK YILLARDIR ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN CANINI ÇIKARMIŞ ÖZEL YURT SAHİPLERİNİ SAVUNUYORSUNUZ. HANİ REKABET KALİTEYİ ARTIRIRDI NE OLDU.BİR DE (ÜLKE GENELİNDE,atıyoruz,100 Öğrenciye 15-15 öğrenci için DEVLET YURDU çıkıyorsa,bu rakam KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Öğrencileri için ÇOK YÜKSEK seyrediyor,neredeyse yüzde 30-35 lere kadar vuruyor.) DEMİŞSİNİZ

    BU KÖŞEDE YILLARDIR KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÇOK HIZLI BÜYÜYOR .REKTÖR SİYASİ RANT PEŞİNDE MİLLETVEKİLİ OLMAK İSTİYOR O YÜZDEN ZENGİNLERE KARABÜK Ü PEŞKEŞ ÇEKİYOR.YURTKUR MÜDÜRÜ BİLE EŞİNİN ADINA ÖZEL YURT İŞLETİYOR.YURTKUR YURTLARINDA KALAN ÖĞRENCİLERİN ORANI % 2-3 İKEN İTİRAZ ETMEYİP KEŞKE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN YANINDA OLSAYDINIZ DA YURTKUR KAPASİTESİ ARTTIRILSIN YOKSA ÖĞRENCİLER ÖZEL YURT İŞLETMECİLERİ TARAFINDAN MAĞDUR EDİLECEK , BU YÜZDEN ÖĞRENCİLER EVLERE YÖNELECEK VE KİRALAR ÇOK YÜKSELECEK VE DAR GELİRLİ KARABÜK HALKI ZOR DURUMDA KALACAK DESEYDİNİZ.AMA NERDEE DEĞİL Mİ SAYIN GÖLBEK GAZETECİLERİN ZENGİNİN YANINDA OLMAK VARKEN HALKIN YANINDA OLDUĞU NE ZAMAN GÖRÜLMÜŞ DEĞİL Mİ ?
    SÜRECİ İYİ HATIRLAYALIM KARABÜK ÜNİVERSİTESİ EMSALLERİNE GÖRE 10 KAT HIZLI BÜYÜDÜ.ARTAN ÖĞRENCİ SAYISINA PARALEL YURTKUR KAPASİTESİ BİLEREK ARTTIRILMADI.MANTAR GİBİ ÖZEL YURT VE PANSİYON AÇILDI .EV KİRALARI 800-1000 LİRALARA ÇIKTI.KARABÜK ÜN ZENGİNLERİ MÜTEAHHİTLİĞE BAŞLADI METREKARESİNİ 500 LİRAYA YAPTIKLARI EVLERİ 2000-2500 LİRAYA SATIP CÜZDANLARINI DOLDURDU. POPÜLERİTESİ ARTAN SAYIN REKTÖR MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ.O DA AMACINA ULAŞTI.
    HE BU ARADA ŞUNU DA SÖYLEMEDEN GEÇMEYEYİM OYUNUN ADI DEĞİŞTİ YURTKUR YURTLARININ HEPSİNİ DEVLET YAPMADI.KARABÜK ÜN FARKLI ZENGİNLERİ YAPTI VE DEVLETE KİRAYA VERİYOR.YANİ FARKLI ZENGİNLERİN CÜZDANLARI VE BANKA HESAPLARI ŞİŞECEK.AMA BU HAYIRLI OLACAK ÇÜNKÜ ÖĞRENCİ UCUZA KALACAK ,BUNDAN SONRA İNŞALLAH KİRALAR VE KONUT FİYATLARI DA DÜŞECEK.SAYIN GÖLBEK ÖNÜMÜZDE Kİ GÜNLERDE EV SAHİPLERİ VE MÜTEAHHİTLER İÇİN ÜZÜLÜRSÜNÜZ.ÖYLE YA DAR GELİRLİLER İÇİN SEVİNECEK HALİNİZ İNSANLAR EV KİRASINA AYIRACAKLARI BÜTÇEYİ ÇOLUĞUNA ÇOCUĞUNA HARCAYACAK DİYECEK DEĞİLSİNİZ YA.

  4. noldu başkan bulundumu

    Noldu Yenicemize başkan bulundumu yok mücahitmiş yok yılmaz beymiş yok erol abi geri gelsinmiş en iyisi aycan telli

  5. Karabük

    Sendikal davalara bakan hakimlerin fetöcü olmasına şaşırdık mı ? Hayır. Ne demiştik. Balık baştan kokar.

  6. Karabük Sevdalıları

    Ya sendikal mücadele davaslarına kadar bunca haksız rekabet davasını nasıl kazandı bu şirket yöneticileri? Çok haklı oldukları için mi ve asla ve kata haksız rekabet yapmadıkları için mi acaba? Bunu da bir kurcalasalar neler çıkar acaba?

  7. karabük düşmanı

    YENİCE Yİ YENİCELİLER YÖNETEMEZ ARKADAŞLAR.ÇOK FAZLA HİZİPÇİLİK VAR YENİCE DE.SEÇİM ZAMANLARI SOKAKTA YÜRÜYEMEZSİN,ADIN ÇIKMASIN DİYE KAHVEHANELERE GİRİP ÇAY İÇEMEZSİN.HEMEN FALANCI,FİLANCI DİYE YAFTAYI YAPIŞTIRIVERİRLER.YENİCELİLER EN İYİSİ DIŞARIDAN YENİCELİ OLMAYAN BİRİNİ BULSUNLAR BAŞKAN ADAYI OLARAK.ATATÜRK MAHALLESİ,ÖZAL,İSMETPAŞA,KALAYCILAR,KIRIKLAR ,YİRMİBEŞLER HEPSİNDE BELLİ AİLELER OTURUR VE BİRBİRLERİNİ SEVMEZLER YENİCE MERKEZ MAHALLESİ DE HİÇBİRİNİ SEVMEZ. O YÜZDEN BAŞKAN ADAYI HANGİ MAHALLEDEN VEYA HANGİ SÜLALEDEN OLURSA OLSUN SORUN ÇÖZÜLMEZ.

    YENİCELİLERE TAVSİYEM YENİCE DE DAHA ÖNCE ÇALIŞMIŞ YA DA HALEN ÇALIŞAN YANİ YENİCE Yİ TANIYAN AMA YENİCELİ OLMAYAN BİRİNİ BULSUNLAR.YENİCE DE EN KÜÇÜK PARTİ BİLE BÖYLE BİR ADAY BULSUN GEÇENLERDE YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASI İLE ZATEN İYİCE AZALAN DESTEĞİ HEPTEN BİTİREN ZEKİ ÇAYLI VE DİĞER ADAYLARI ALT EDEBİLİR.

  8. DEVLETİM

    Sayın gölbek Karabük te kıredi yurtlar kurumunun kiraladığı binalar boş duruyor ve devletim en düşüğü 300 bin tl den başlamak üzere bu boş binalara kapasite çarpı 180 tl öğrenci başı para veriyor ne yazıkki kıredi yurtlar kurumu il müdürü bunu rapor etmiyor

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 20:12
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında 3 Nisan Çarşamba günü deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Bordo-mavili futbolcular, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki antrenmanda iki grup halinde çalıştı.

İlk grupta yer alan futbolcular 19 yaş altı takımı ile maç yaparken, diğer gruptaki oyuncular ise salonda kuvvet çalışması gerçekleştirdi.

Takım, yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarını sürdürecek.