Her Telden (26 Nisan 2021)

Her Telden (26 Nisan 2021)

Yayın: 26.04.2021 12:18
Paylaş:
A+ A-

ŞU İŞE BAKIN ; HER KIZILDERİLİ “KAFA DERİSİ GETİRENE ÖDÜL VEREN..” AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ,ÜLKEMİZİ SOYKIRIM İLE SUÇLAMIŞ..!!
Şu işe bakın ; her KIZILDERİLİ KAFA DERİSİ için,getirenlere ödül veren ve milyonlarca Kızılderili insanı ÇOLUK/ÇOCUK GÖZÜNÜ KIPRMADAN öldüren Amerika Birleşik Devletler Ülkesi, Ülkemizi SOYKIRIM yapmakla itham etmiş.
OLACAK ŞEY DEĞİL YANİ..!!
Hani bir söz vardır,”DİNİME KÜFREDEN,BARİ MÜSLÜMAN OLSA..” derler.
Kızılderili KAFA DERİSİ yüzüp/yüzdürüp buna ÖDÜL VERMEKLE kalmamış bir geleneğin Ülkesi,ayrıca,bu insanları toptan imha etmek için ,yardım adı altında,anılan o insanlara verdikleri MİKROP BULAŞTIRILMIŞ battaniyeler ile çoluk/çocuk toplu imha etmekle de bilinirler.
BUNLAR KIZILDERİLİ HALKINA YAPILANLAR ELBET.
Bir de ZENCİLERE yapılanlar kısmı var ki,tam fecaat.
Önce bu insanları,evlerinden,yurtlarından,doğduğu yerlerden kaçırıp,sonra köle olarak çalıştıran,yüzlercesini/binlercesini işkencelerle hayattan kopartan insanlar ÜLKEMİZİ Soykırım ile itham ediyorlar iyi mi..?
Bir de,yaptıkları hatayı yumuşatmak için OSMANLI DÖNEMİNDE diyorlar..
Yani olacak iş değil gerçekten,olacak iş değil..
Bu ne akıl almaz tavırdır yarabbi,anlamak mümkün değil..

ABD BAŞKANI JOE BİDEN’IN “SÖZDE SOYKIRIM..” İTHAMINA,KARABÜK’TEN TEK,GÖNÜLLERE SU SERPEN AÇIKLAMA ve Sayın MEHMET CEYLAN
ABD Başkanı JOE BİDEN’İN hiç olmayacak,tarihi gerçeklerle taban/tabana zıt ve Ülkemiz insanını derinden yaralayan “SÖZDE SOYKIRIM..” ithamı,kabul edilebilecek bin yanlış değil doğrusu.
KABUL EDİLEBİLİR,HİÇBİR YANI YOK,BU İTHAMIN..
ABD Başkanı JOE BİDEN,Ülkemizi “SÖZDE SOYKIRIM..” yapmakla itham ediyor,daha sonra,sözlerini yumuşatmak amacı ile OSMANLI DÖNEMİ diyor,TEKRAR OLMAMASI İÇİN diyor,zırvalayıp duruyor..
KARABÜK’TEN BU KONUDA TEK ve SAĞLIKLI SES,22 ve 23 Dönem Karabük Milletvekili,aynı zamanda AK Parti Dış İlişkiler Başkan Vekili Sayın MEHMET CEYLAN’DAN geldi.
Sayın MEHMET CEYLAN bu açıklamayı KINADIĞINI,REDDETTİĞİNİ söyleyerek,bu Bölge insanının YÜREĞİNİ SOĞUTTU,YÜREĞİNE SU SERPTİ adeta,insanlar böylesine kızgın,insanlar böylesine öfkeli.
Sayın MEHMET CEYLAN,bu Bölge insanına tercüman oldu..
Yaptığı açıklama ile bu BÖLGE İNSANININ düşüncelerini yansıttı.
Teşekkürler kendisine.

GEÇTİĞİMİZ MART AYI İÇİNDE,KARDEMİR BÜNYESİNDE HİÇ OLMAYACAK BİR ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANDI ve BUNA İLİŞKİN RAPOR VAR MI..?
Geçtiğimiz mart ayı içerisinde ve KARDEMİR Bünyesinde TEK’İN bir elektrik kesintisi yaşandı,şimdiye kadar görülmemiş ve görülmemiş denilecek kadar az olan bir gelişme bu.
BU KESİNTİ NEDEN YAŞANDI ACABA..?
Kesintinin nedeni TÜRKİYE ELEKTRİK KURUMU MU,yoksa KARDEMİR Mİ sorusu cevap buldu mu dersiniz,yoksa bu sorunun cevabı havada mı kaldı,neler gelişti acaba..?
KONUYA İLİŞKİN BİR RAPORLAMA YAPILMIŞTIR MUTLAKA..
Öyle ya..
Hiç görülmeyen veya hiç görülmeyecek kadar az bir olay ve bunun da üretimden,diğer menfi etkilere kadar bir dizi olumsuz etkisi görülmüştür herhalde..
KARDEMİR’İN İLGİLİ BİRİMLERİ BİR RAPOR TUTMUŞLARDIR.
Sonuç ne oldu acaba..?
TUTULAN RAPOR,ORTA YERDE KALACAK DEĞİL YA..!!
Bir işlem görmüştür herhalde..!!

AZ veya ÇOK,İŞİN O TARAFI TARTIŞMA GÖTÜRÜR,ANCAK,”KARABÜK GENELİNDE 167 DEVLET YATIRIMI SÜRÜYOR..” ve HARCANACAK PARA..
Karabük Genelinde 167 KAMU YATIRIMI,yani DEVLETİN YATIRIMI sürüyor ve bunlar için harcanması gereken para 3 milyor 750 milyon lira civarında..
Ve bu paranın 1 milyar 300 milyon liralık bölümü harcanmış..
Yani işlerin YÜZDE 30 civarın tamamlanmış sayılabilir..
Öte yandan,bu 167 yatırım için,2021 yılı içerisinde 364 milyon lira civarında bir harcama yapılacak,ancak,şu ana kadar harcanan para 39 milyon lira dolayında..
YANİ GELMESİ GEREKEN/GELEN ÖDENEK BU RAKAM CİVARINDA..
Bizim okuduğumuz tablo böyle.
Bu 167 yatırımın en önemli bölümlerinde TARIM var ve 58 proje,MİLLİ EĞİTİM var 43 proje,ULAŞTIRMA var 18 proje,SAĞLIK var 8 proje ve öteki Kuruluşlar var,KÜLTÜR/TURİZM var,ENERJİ var ve bunların toplamı 167 proje.
Ne dersiniz sayı az mı/çok mu,YA HARCANAN PARA için düşündüğünüz..?

İYİ PARTİ TARAFINDAN ASILAN “PATATES/SOĞAN KONULU PANKARTA..” AK PARTİ İL BAŞKANI Sayın İSMAİL ALTINÖZ’DEN ÇOK SERT CEVAP..
İYİ Parti Karabük İl Teşkilatı tarafından,Parti Lokaline asılan ve ZÜĞÜRT AĞA Filminden esinlenerek yapılan “SOĞAN/PATATES DAĞITIMI.2 ile ilgili afişe,AK Parti İL Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ’DEN çok sert bir açıklama geldi..
Sayın ALTINÖZ,İYİ Partiyi “CHP ve HDP’NİN KUYRUĞUNA TAKILMAK..” şeklinde itham ederek, “ORAYA/BURAYA SAVRULUP DURMAKLA..” suçladı ve bu pankartın yanlış vurgulara yol açtığını ileri sürdü.
Öte yandan ;KARABÜK PATATES/SOĞAN DAĞITIMINI SÜRDÜRÜYOR.
Bu arada alınan önlemler,Ülkenin birçok yerinde yaşanan İZDİHAMLARI önledi ve her birinde 1100 çuval patates ve soğan olan 15 TIR dolusu malın evlere,belirlenen İHTİYAÇLILARIN ayaklarına kadar götürüldüğü belirtildi..
PATATES/SOĞAN DAĞITIMI SÜRÜYOR/SÜRDÜRÜLÜYOR..

4 kişi görüş bildirdi

  1. Ahmet abi kardemir kapsam dışı olarak teşekkür ederiz.

    Ahmet abi kapsam dışı kardemir personelinin mevcut sıkıntılarını köşendede yer verdiğin icin cok tesekkur ederiz.

    Bir nebzede olsa sosyal haklar geri geldi.

    Kardemir yönetimine ve yöneticilerine teşekkür ederiz.

  2. KARABUKSPOR

    karabuksporun sgk.2 taksidi nisan somunda odenecekmi nasil odenecek sayin Ahmet abi yapilamdirma olusmasi kabul gormesi icin 2 taksidinde odenmis olmasi lazim bunun icin bir calisma varmi ?magdurlar dort gozle bu haberleri bekliyor.

  3. Yorumcu

    İyi Partiye Akp il başkanından “çok sert cevap” diye abartarak yazacağınıza 128 milyarın nasıl yok edildiğini sizde sorgulasanız halk adına habercilik yapmış olurdunuz Sn Gölbek.Çmzüm sürecinde Apo’nun mektubunu Diyarbakır meydanında okutup Şivan Perver ile meğri meğri diye Türkü çağıran,İstanbul’da Binali Yıldırım’a oy istemek için İmralı’ya aracı gönderip Apo’ya mektup yazdıran,33 askerimizi şehit eden Kardeşi Osman’ı TRT’ye çıkarıp konuşturanlardır HDP ile ortaklık kuran.İsmail Altınöz efendiye aracılığınızla söyleyelimde çok sert !! bir açıklama da biz yapmış Sn Gölbek… …

  4. ÇAKIR

    SAYIN AHMET ABİ BUGÜN YAZACAK FAZLA KONU BULAMAMIŞSINKİ EFTEN PÜFTEN KONULARI GÜNDEME GETİRMİŞSİN,BUMU YANİ KARABÜKÜN GÜNDEMİNİ MEŞGUL EDEN KONULAR,ŞÖYLE KARABÜKE BİR BAKALIM BELEDİYE KARABÜK HALKININ YAŞAMINA DOKUNUYORMU,SİYASETÇİLER HALKLA BÜTÜNLEŞİP KARABÜKÜN ÖNCELİKLİ SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN ANKARADAN NE GİBİ YATIRMLAR ALABİLİYOR.BARTININ BİR TEK MİLLETVEKİL VAR BAKSINLAR BARTINA NE HİZMETLER, PROJELER GERÇEKLEŞTİRMİŞ GİDİN Bİ BAKIN, BAZEN BİZİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATIYORSUN AHMET ABİ,167 TANE DEVLET YATIRIMI VAR DİYE YAZMIŞSINIZ HANGİSİ DİŞE DOKUNUR BİR YATIRIM SİZCE ALLAH AŞKINA ,BENCE GÜNÜ KURTARMAK, KARABÜKÜN ÇOK ÇOK ÖNEMLİ BİR AN ÖNCE ÇÖZÜLMESİ GEREKEN SORUNLARI VARKEN SİYASİLERİMİZ VE BELEDİYE BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMAKTALAR.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.