Her Telden (29 Kasım 2019)

Her Telden (29 Kasım 2019)

Yayın: 28.11.2019 21:03
Paylaş:
A+ A-

BU MİLLETİN DİŞİNDEN/TIRNAĞINDAN ARTTIRIP DEVLETİNE VERDİĞİ PARALARI BÖYLE ÇAR/ÇUR ETMEK GÜNAH DEĞİL Mİ VE HESAP SORAN
Bu MİLLETİN DİŞİNDEN/TIRNAĞINDAN Arttırıp Devletine VERGİ olarak verdiği paraları böyle acımasızca ÇAR/ÇUR ETMEK GÜNAH değil mi ve bu Ülkenin her yerinde KARABÜK’TE OLDUĞU gibi mi..?
DÜZÇAM GÖLETİ YAPIYORDUK TOPRAK GÖÇÜK ÇIKTI..
ÜNİVERSİTE STADYUMU YAPTIK,TOPRAK KAYIYOR..
ESKİPAZAR DEVLET HASTANESİ KAYIYOR..
11 KATLI SOĞUKSU BİNASI,2 YILDIR BOMBOŞ..
KATI ATIK BERTARAF TESİSİ NE OLDU..?
Bu listeyi uzatmak mümkün,buradan yola çıkın BU MİLLETİN NE KADAR PARASI ÇAR/ÇUR OLMUŞ hesaplayın Allahaşkına,yazık değil mi/günah değil mi..?
11 KATLI SOĞUKSU BİNASI BOMBOŞ DURUYOR ve bu binayı bugün yapmaya kalksanız 50-60 milyon lira harcamanız gerek,İLGİLİ ZEVAT suyuna tirit işlerle RESİM VERİYOR,esasa yönelik ise kimse kılını kıpırdatmıyor iyi mi..?
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI SUSKUN..
SİYASET KURUMUNDAN SES ÇIKMIYOR..
Yazık bu Karabük’e gerçekten çok/çok yazık..!!

GEÇTİĞİMİZ GÜN,BİR İŞYERİNDE SOHBET EDİYORDUK “CHP SEMPATİZANI BİR KARDEŞ,AK PARTİ SEMPATİZANI BİR KARDEŞ,SAYIN BABACAN.”
Geçtiğimiz gün,sevdiğimiz,önemsediğimiz bir Kardeşin İşyerinde oturduk/sohbet ediyorduk,CHP Sempatizanı bir Dostumuz Sayın ALİ BABACAN’IN televizyon konuşmasından söz açtı ve “ADAMIN KONUŞMALARINA BAYILDIM KARDEŞİM..” dedi.
Ekonomiden Sorumlu Devlet Eski Bakanı Sayın ALİ BABACAN,yeni bir Siyasi Parti Kuruyor biliyorsunuz,HABER TÜRK Televizyonunda Sayın FATİH ALTAYLI’NIN konuğu olmuş,biz izleyemedik.
CHP’Lİ Kardeş işte o programı anlatıyordu ve “VALLAHİ O HAREKETE KATILASIM,O PARTİYE GEÇESİM GELDİ..” anlamında sözler ederken,O işyerine KARDEMİR’DEN emekli Mühendis bir dostumuz daha geldi.
O Dostumuz AK Parti sempatizanıdır,oy verenidir,bunu iyi biliyoruz.
Hemen sohbete girdi ve “O PROGRAMI BENDE İZLEDİM.KESİNLİKLE BUNDAN SONRA Kİ OYUM Sayın ALİ BABACAN’IN PARTİSİNE OLUR.HATTA TEMAS KURMAYA ÇALIŞIYORUM,PARTİ DE GÖREV BİLE ALABİLİRİM..” anlamında sözler etti..
Sohbet o minval de uzun süre devam etti gitti.
Sayın ALİ BABACAN’IN kuracağı Parti hayli ilgi görüyor ve Karabük’te SESSİZ/HİÇBİR İŞE BULAŞMAYAN SİYASET HAYATINA bir renk getirebilir sahipsiz gibi görünen Karabük’e bir canlılık getirebilir mi..?
O program,HAYLİ BÜYÜK İLGİ GÖRMÜŞ ve iki örneğini verdik sizlere..

KARABÜKSPOR NOKTASINDA Sayın ŞEFİK DİZDAR “BU KULÜBÜ AYAĞA/ATAĞA KALDIRALIM DİYEREK BELİRLİ ZİYARETLER YAPTI/YAPIYOR..”
Ülkenin ve Karabük’ün en önemli iş insanlarından Sayın ŞEFİK DİZDAR belirli temaslarda bulunuyor ve “OMUZ VERİN KARABÜKSPOR’U EL VE GÖNÜL BİRLİĞİ İLE AYAĞA KALDIRALIM..” olayını ete/kemiğe büründürmeye çalışıyor.
Bir çevre bu temasları Sayın ŞEFİK DİZDAR,KARABÜKSPOR BAŞKANLIĞI’NA gibi değerlendirerek,Sayın DİZDAR’IN ÇABALARINI MAKSADINDAN KOPARTIYOR ve Sayın DİZDAR’IN Kamuoyu’na yanlış takdimi gibi bir noktaya gidiyor.
Keşke Sayın ŞEFİK DİZDAR “EVET BEN KARABÜKSPOR BAŞKANLIĞINI İSTİYORUM..” dese ve KARABÜKSPOR’A BAŞKAN olsa,bunu bu yörede kim istemez,kim karşı çıkar,kim olmaz efendim der..
Sayın ŞEFİK DİZDAR gelin omuz verelim KARABÜKSPOR’U kurtaralım temasları sırasında KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın MUSTAFA YOLBULAN’I ziyaret etmiştir,TBMM Eski Başkanlarından Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İ ziyaret etmiştir.
Bu isimlerle KARABÜKSPOR konusunu görüşmüştür..
KARABÜKSPOR Sayın ŞEFİK DİZDAR’IN bu temasları sonucu bir anda gündeme gelmiştir,ancak,bu temasları maksadından kopartmadan ve “Sayın ŞEFİK DİZDAR KARABÜKSPOR’A BAŞKAN OLUYOR DİYEREK DEĞİL.KARABÜKSPOR’U BİRLİKTE OMUZ VERİP KURTARALIM DİYEREK HAREKET EDİYOR..” gibi değerlendirip,Kamuoyu’na takdim etmek gerekir.
Bu temaslar bir dizi sonuç verecek gibi görünüyor..

HAYDAAAA,ŞİMDİ DE “HER TELDEN KÖŞESİ YORUMLARINDA ZONGULDAK’TA 7 Mİ,6 MI TARTIŞMASI VE BUNUN YARARSIZLIĞI BAŞLADI..”
CHP İl eski Başkanlarından Sayın BAYRAM KARADAĞ öyle bir konu gündeme getirdi ki,Karabük’te bu konu tartışmalara neden oluyor ve bizim HER TELDEN Köşesine gelen yorumlar bunu gösteriyor.
GELEN YORUMLARA BAKIYORUZ ve Doktor rumuzu ile yazan bir Okurumuz “ZONGULDAK’TA 7 HASTANE YOK.BURADA 6 HASTANE VAR.KİMSE YANILMASIN ANLAMINDA..” YORUM YOLLAMIŞ.
Şimdi ZONGULDAK’TA 7 mi,yoksa 6 mı HASTANE VAR TARTIŞMASI başladı ve bu tartışmalar arasında “PEKİ KARABÜK’TE KAÇ HASTANE VAR..” diye soran okurlarımızın bu sorusu da cevap bekliyor..
DEVLET HASTANESİ’Nİ YIKTIK,YOK ETTİK..
KADIN/DOĞUM/ÇOCUK HASTANESİ’NE DE ÖYLE YAPTIK.
Şirinevler SSK Hastanesi’ni büyüttük,tek o var..
Bir de BÜYÜK BİR AÇIĞI KAPATAN MEDİKAR HASTANESİ var..
Sahi,ZONGULDAK’TA KAÇ HASTANE VAR..?
6 mı,7 mi HASTANE VAR ZONGULDAK’TA,SİZCE SAYI NE..?
ZONGULDAK EMEKLİLERİ ALDIKLARI SAĞLIK HİZMETİNDEN MEMNUN MU..?
ÇOCUK HASTALIKLARI UZMAN HEKİMLERİ VAR MI..?

ÖNEMLİ BİR KARDEŞİMİZ UYARDI “Sayın RAFET VERGİLİ,Sayın MUSTAFA YOLBULAN’IN BAŞKANLIĞINDAN SONRA MI HAREKETLENDİ..” DEDİ..
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,birkaç açıklamasında “KARDEMİR,KARABÜK’E KARŞI SORUMLULUKLARINI YERİNE GETİRMİYOR VE BEN KARABÜK HALKI ADINA,KARDEMİR’DEN BAZI TALEPLERDE BULUNACAĞIM..” yolunda ifadeler kullandı.
Bunları biz de yazdık.
Hatta Sayın RAFET VERGİLİ ile bir sohbetimizde,Sayın VERGİLİ’NİN dile getirdiği bazı konuları da,Okurlarımızla paylaştık ve Sayın VERGİLİ olayın bu noktasında “KARDEMİR,KARABÜK HALKINA KARŞI SORUMLULUKLARINI YERİNE GETİRMİYOR..” gibi görüşler dile getirdiğini yazdık.
Geçtiğimiz gün,çok önemsediğimiz bir dostumuz “Sayın RAFET VERGİLİ,Sayın MUSTAFA YOLBULAN’IN KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLMASINDAN SONRA,ANİDEN HAREKETLENDİ.ÇIKAN HABERLERİ BÖYLE ALGILIYORUM..” gibi görüşler dile getirdi..
Biz bunun yanlışlığını anlatmaya gayret ettik ve “Sayın VERGİLİ,KARABÜK HALKI ADINA,GEREK MARZİNÇ,GEREKSE KARDEMİR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ YAPTIRIMLAR ÖNERDİ.MARZİNÇ YAPTIRIMLARI TAMAMLADI.GALİBA,KARDEMİR Sayın VERGİLİ’YE VERDİĞİ TERMİN PROGRAMININ GERİSİNDE.” Dedik
O dönemde DAĞLARDAN AŞIRILAN TIR KAMYONLARI anımsattık.
Sayın RAFET VERGİLİ,özellikle KARABÜK Mahallesi civarında,çok önemli tespitler yaptırdı ve çok uzun süreden bu yana,yapacağı bir dizi hareketin ALT YAPISINI hazırladı,en azından biz öyle biliyoruz.
Sayın VERGİLİ’NİN,KARDEMİR Yönetimi Başkanı ile bir ilgisi/sorunu olmaz..

DEMİR/ÇELİK SEKTÖRÜ İÇERİSİNDE ÇOK ÖNEMLİ YERİ OLAN BİR KARDEŞİMİZ “SEKTÖR BERBAT DURUMDA VE Sayın MUSTAFA YOLBULAN..”
Demir/Çelik Sektörü içerisinde,çok/çok önemli yeri olan bir Kardeşimiz,geçtiğimiz gün “ÇELİK SEKTÖRÜ ÇOK ZOR DURUMDA VE BU ANLAMDA ÜRETİCİ BAZI ARK OCAKLARI,ÜRETİMLERİNİ DURDURDULAR.KARDEMİR’DE İLERLEYEN GÜNLERDE SIKINTIYA GİRECEK GİBİ..”anlamında bir yazımız olmuştu
Bu yazımızdan yola çıkarak “KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI GÖREVİNE GETİRİLEN,Sayın MUSTAFA YOLBULAN’A ALLAH KOLAYLIK VERSİN.SEKTÖR GERÇEKTEN ÇOK ZOR DURUMDA VE İLERLEYEN GÜNLERDE OLUMSUZ BAZI GELİŞMELERİN,FATURASI KENDİSİNE KESİLEBİLİR..” dedi.
Biz kendisine “NASIL YANİ..” diye sorduk “ Sayın YOLBULAN BAŞKAN OLDU,KARDEMİR’DE OLUMSUZ GİDİŞ BAŞLADI GİBİ,YANLIŞ BİR DEĞERLENDİRME OLABİLİR.KAMUOYU,KOLAYCIDIR,SEKTÖRÜN BÜTÜNÜNE BAKMAZ,BÖYLE BİR DEĞERLENDİRMEYİ KABULLENEBİLİR..” dedi.
Aslında,ÇELİK SEKTÖRÜ ÇOK ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR..
Bu süreçten KARDEMİR’DE MUTLAKA ve çok olumsuz etkilenecek.
Olayın bu yönü besbelli ve Allah Korusun KARDEMİR ilerleyen günlerde sıkıntılı bir süreç yaşarsa,bunu Sayın MUSTAFA YOLBULAN’IN Yönetim Kurulu Başkanı olmasına bağlamak elbet mümkün değil,elbet haksızlık olur..
O önemli dostumuz,kardeşimiz bunları vurguladı..
DEMİR/ÇELİK SEKTÖRÜ ÇOK/ÇOK SIKINTILI GÜNLER GEÇİRİYORMUŞ..

CHP İÇERİSİNDE HAREKETLENME BAŞLADI VE MERKEZ İLÇE DELEGESİ Sayın GÖKSUN ÖZTOPRAK,Sayın MUSTAFA ERTAN,RESMEN AÇIKLADI..
CHP Karabük ilçe Kongrelerinde oy kullanacak delegelerin seçimi yapıldı ve kavgasız/gürültüsüz/dırıltısız DEMOKRATİK ortamda bir DELEGE SEÇİMİ yapıldığını,CHP’LİLER KABUL EDİYORLAR..
“BİZİM ÜYELERİMİZ DEMOKRASİYİ İÇSELLEŞTİRMİŞ..” diyorlar.
Geçtiğimiz gün Büromuza genç bir Kardeşimiz geldi ve “ABİ BENİ HATIRLAMIYOR OLABİLİRSİN.BEN GÖKSUN ÖZTOPRAK,CHP İÇİNDE BİRÇOK KADEMEDE GÖREV YAPTIM.ŞU AN ŞİRİNEVLER DELEGESİYİM..” dedi.
KARABÜK MERKEZ İLÇE BAŞKAN ADAYI OLACAĞINI SÖYLEDİ.
BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ Sayın GÖKSUN ÖZTOPRAK,ancak,şu an serbest meslekte,babası Sevgili Arkadaşımız CENGİZ ÖZTOPRAK ile birlikte belirli işler yapıyorlarmış.
Bir gece öncesinde de Sayın MUSTAFA ERTAN arayarak “MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI’NA,YENİDEN,ADAY OLACAĞINI..” söylemiş,böyle bir açıklama yapmıştı..
Ayrıca geçtiğimiz gün İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR ile de bir süre görüşmüştük,Kongreler ile ilgili bilgiler verdi ve yeniden İL BAŞKAN ADAYI olacağının altını çizdi.
KARABÜK’ÜN HER SORUNUNU İZLEDİKLERİNİ ANLATTI..
Yönetimi ile birlikte başarılı bir dönem geçirdikleri anlattı..

KARABÜK KÖYLERİ’Nİ,O ÇEVRELERİ ÇOK İYİ BİLEN BİR OKURUMUZ “DÜZÇAM GÖLETİNİN YAPILDIĞI ALANA,O ÇEVRE İNSANI,GÖÇÜK DER…”
Hep söylüyoruz ya,İNTERNET Sayfamıza öylesine güzel,içerikli,Karabük sorunlarına çözüm gösteren/üreten yorumlar geliyor ki,buna/bunlara sevinmemek mümkün değil.
KAÇ GÜNDÜR DÜZÇAM GÖLETİ olayını yazıyoruz.
Dün KARABÜK KÖYLERİNE ve O ÇEVRELERİ çok iyi bildiğine emin olduğumuz bir Okurumuz “SU TUTMAYAN GÖLET..” rumuzu ile bir yorum yollamış İNTERNET Sitemize.
DÜZÇAM GÖLETİ’NİN YAPILDIĞI YERE,O CİVAR SAKİNLERİ zaten “GÖÇÜK DERLER..” diyor o Okurumuz ve GÖLETİN BURAYA YAPILMASININ yanlışlığını vurguluyor..
O CİVARIN halk arasında ki adı GÖCÜKMÜŞ MEĞER..
Ne diyelim BU MİLLETİN PARALARI DA ÖYLE GÖÇTÜ işte..
Ne kadar para harcandı GÖCÜKTE yapılamayan GÖLET için…?

KARABÜK VE SAFRANBOLU EMEKLİLER DERNEKLERİ “KARABÜK/SAFRANBOLU’DA ÜYELERİNE VERİLEN SAĞLIK HİZMETLERİNDEN MUTLU MU”
KARABÜK ve SAFRANBOLU’DA en önemli ve en fazla üyeye sahip STK’LAR mutlaka EMEKLİ DERNEKLERİDİR,her iki Şubenin de ÜYE SAYISI ÇOK FAZLA diye biliyoruz.
EMEKLİNİN EN FAZLA GİTTİĞİ YERLER HASTANELER..
Şimdi sorsak KARABÜK ve SAFRANBOLU EMEKLİ DERNEK Yönetimlerine “ÜYELERİNDEN HASTANELERLE İLGİLİ HERHANGİ BİR YAKINMA GELMİYOR MU.ÜYELERİNİZİN ALDIĞI SAĞLIK HİZMETLERİNDEN MEMNUN MUSUNUZ,MUTLU MUSUNUZ.O NEDENLE Mİ SESİNİZ/SOLUĞUNUZ ÇIKMIYOR..” diye
EMEKLİ DERNEK ŞUBELERİNİN YÖNETİMLERİ NE DER ACAB..?
KARABÜK ve SAFRANBOLU emeklileri,aldıkları sağlık hizmetinden memnun..
SESLERİ/SOLUKLARI ÇIKMADIĞINA GÖRE,demek ki MEMNUNLAR..

13 kişi görüş bildirdi

  1. Ahmet Bey

    Bence Karabük’lü Sağlık Hizmetinden memnun mu diye sorsanız.

  2. KARABÜKLÜ

    KAMİL GÜLEÇ GEREK MUTULLAH YOLBULANIN SAĞLIĞINDA YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCILIĞI ZAMANINDA GEREKSE KENDİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI ZAMANINDA YANINA KARDEMİR GENEL MÜDÜRÜNÜ VE VALİYİ DE ALARAK 3-4 AYDA BİR BASININ KARŞISINA ÇIKAR VE “SİNEMA BİNASI TEKRAR HİZMETE GİRECEK, YIKILAN VATAN HASTANESİ YERİNE KARDEMİRE NİTELİKLİ ELEMAN YETİŞTİRMEK ÜZERE BİR MESLEK LİSESİ YAPILACAK” TÜRÜNDEN AÇIKLAMALAR YAPARDI.NE OLDU VAZ MI GEÇİLDİ BU YATIRIMLARDAN . SİZ BASIN MENSUPLARI SORMUYOR SUNUZ SAYIN GOLBEK !!! BARİ BİZ SORALIM, HA SAHİDEN NE OLDU O GÜZELİM SİNEMA BİNASINA , NE OLDU VATAN HASTANESİ ALANINA YAPILACAK MESLEK LİSESİNE , YALAN MI OLDU ? YOKSA HEP YALAN MIYDI ? HEP GÖZ BOYAMA MIYDI ?

  3. Habip

    Yahu hala anamadığızmı zonguldakta 7 hastane yok. Sadece ve sadece 6 tanecik hastane var. İnanmayan gitsin saysın. Niye abartıyonuz 7 hastane var diye.

  4. ÖMER FARUK ÖZ ZAMANI

    VATAN HASTANE MUTULLAH BÖY ZAMANINDA DEYİL ÖMER FARUK ÖZ ZAMANINDA YIKILDI.O MESLEK LİSESİ PROJESİNİDE ÖMER FARUK ÖZ DİLE GETİRDİ.
    OLAY MUTULLAH YOLBULAN KAMİL GÜLEÇ İLE BAĞLANTILI DEYİL.OLAY KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLDUĞU ZAMAN ÖMER FARUK ÖZ İLE BAĞLANTILI HATTA KARDEMİRE O İŞ İÇİN KARABÜK DIŞINDAN BİRKAÇ ELEMANDA GETİRİLDİ ŞİMDİ O İNSANLAR KARDEMİRDE GÖREVLİ OLARAK ÇALIŞIYORLAR.
    VATAN HASTANESİ YIKILDI KARDEMİR ADINA AÇIKLAMA YAPAN ÖMER FARUK ÖZ’E SORMAK LAZIM MESLEK LİSESİ NOLDU DİYE..PROJE ÇOK GÜZELDİ SONUCU ÇIKMADI

  5. Karabüklü

    Farkındamısın Ahmet bey , ağır ağır ,hergün
    Dahada yanlızlaşıyorsun. Berki’de bu şehirden gitme zamanı , gidenler çok oldu bu şehirden bizedemi gitme Zamanı, düşünen insanlar karabükümüzde maalisef yalnızlaşıyor,

  6. CHP Karabük'de Değişim İstiyor

    İktidar alternatifi olan CHP’sinin Karabük’te ,politikalarını ve gerekse yerel sorunlarını gündeme getirecek,çözüm oluşturacak,halkla iç içe,birliktelik sağlayan bir yönetimi var mı diye sorguladığımda,ne yazık ki olmadığını söylemek çok da zor değil….Ülkemizin içinden geçtiği ekonomik sorunlar o kadar çok ki dağ gibi birikmiş,işsizlik %25 leri geçmiş,enflasyon rakamları tavan yapmış,insanların mutfağı yangın yeri olmuş,emekli perişan,her taraf babasından harçlık bekleyen genç işsizlerle dolmuş,yatağa aç giren çocuklar,20 milyon insan açlık sınırının altında yaşıyor….Diğer tarafta milyarlarca vergi borcu silinen yandaş zenginler…..

    Bir politikacı ya halkın yanında ya da bu kötü gidişin sorumlusu iktidarın yanında yer alır…..İşte sorunlar yumağıyla boğuşulan ülkemiz ve Karabük’ün sorunlarını çözecek politikaları geliştirmiyorsan,dolaylı olarak bu yağdanlık düzeninin ortağı,oportonist bir politikacı oluverirsin…

    CHP il yönetiminin karnesi ne yazık ki çözümde rol oynayacak yerel politikalara cevap verememektedir…Parti tabanı bu eksiklikleri görüyor ve de bir değişim ve dönüşüm elbette oluşacaktır….CHP’sini Karabük’te İyi partiye vagon yapan anlayış yerini etkin politikalar üretecek,çözüm odaklı,insanı merkezine almış kadrolara bırakacaktır…CHP’de bu kadrolar vardır…Unutulmamalıdır ki ÇÖZÜMDE ROL ALMAYANLAR SORUNUN PARÇASI OLURLAR….

  7. Doktor değil

    Zonguldak İl sağlık Müdürlüğünün sitesinden baktığımız zaman zonguldakda 4 devlet hastanesi,bir üniversite hastanei birde özel hastane olduğu görülüyor.evet eski devlet hastanesi Atatürk devlete bağlı ama işlevsellik açısından bir hastane gibi çalışıyor.yani orada da yok yok. Uzun mehmet Göğüs Ve Meslek Hastalıkları Hastanesi,meslek hastalıkları hastanesi.zonguldak için bir değer.Karabükte demir çelik sektörünün olduğunu düşünürsek böyle bir meslek hastalığı hastanesi olsa nasıl olurdu. Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi adından da anlaşıldığı üzere dal hastanesi.Bundan karabükte de varmıydı,evet vardı.Ancak sağlıkta yapılanma denilen illete kurban gitti.Zonguldak siyaseti dirayetli davranmış kapattırmamış.Üniversite hastanesi var zonguldakda,ancak tamamen üniversiteye ait.Karabükte afiliye denilen sistem ile çalışıyor bu hastane.Ve adı üniversite olan hastanede diş gehimliği yok mesela.Neden yok ,çünkü bu da sağlıkta yeniden yapılanmaya kurban gitti.

    Uzun lafın kısası Zonguldakta 4 devlet hastanesi,1 üniversite hastanesi,1 özel hastaneye karşılık Karabükte 1 Afiliye olarak çalışan devlet hastanesi,1 diş hastanesi,1 özel hastane var.Zonguldağın ilçelerini saymıyoruz,sayarsak Karabük yine geride kalacak.

    Peki biz Karabük olarak 5000 evlerde bulunan kadın doğum çocuk hastanesini neden yıktık,depreme uygun değil diye.O göstermelik kısmı idi.neden yıkıldığını herkes biliyor.o yer sağlık bakanlığına ait bir yerdi.Üniversiteye verildi,okul yapılsın diye.Yapıldı ne oldu.Üniversite biz burayı kullanmayacağız diyor.Tabii babalarının cebinden yaptırıyor ya,tasarruf yetkisi onlarda.Hastane olsun burası deniliyor.Peki burası yapılırken hangi plana göre yapıldı,okul olacak şekilde.Hastaneye dönüşümü için oranın yarı parası daha harcanır,sonra yine hastane ben burayı istemiyorum der.Bu kısır döngü böyle sürer gider.Nasıl olsa ceplerinden para çıkmıyor.

    Bu böyle uzar gider.Karabükte Sağlık rantabl planlanmadı.Bunun ceremesini şuan halk çekiyor.Safranboluda doktor kıtlığından bahsediliyor,doğru.Ama bunun suçlusu bu hastaneyi yönetenler değil,en önemli sorumlular karabükü yönetenler,ve maalesef Karabük Safranbolu halkı.Sen elindeki değeri yitirince değerini anlıyorsun.

    Çocuk doktoru yok,hadi ya medikar,ya özel klinik yada bulabilisen eğitim araştırma.iki gün sonra anne yada babanın bel sorunu var.yine karabüke fizik tedaviye.Vatandaş zaten karnını zor doyuruyor.Bu işin siyaseti olmamalı,Karadağ yazmış,Ahmet Mehmet yazmış önemli değil.Bunlar karabükte yaşayan vatandaş değil mi.Yapılan yorumlar yanlış mı?Sabah saat 5-6 da vatandaş sıra numarası alma sırasına girmiyor mu,yalan mı bunlar.sonra tam numarayı alacakken sıra alma numarası bitti denilmiyor mu?

    Yapılacak olan şey 5000 evlere bir devlet hastanesi yapılması yada üniversite kendi hastanesini yapacak,Ev üstüne ev olmadığı gibi hastane içinde hastane de olmuyor.

  8. CHP LİSTELERİNİ BİLE

    CHP İL BAŞKAN MERKEZ İLÇE BAŞKANI PARTİ TABANINDAN O KADAR UZAKKİ ONLARIN LİSTELERİNİ BİLE İKİ KİŞİ YAPIYOR.KİMSEYİ TANIMAZLAR PARTİLİYİ BİLMEZLER BELKİ MERKEZ İLÇE BAŞKAN KARABÜKÜ KÖYLERİNİ BİLİR İL BAŞKANINA SORUN BAKALIM KAÇ MAHALLE BİLİYOR..KÜÇÜK MEMUR ZİHNİYETİYLE BU İŞLER YÜRÜMÜYOR GERÇİ ONNAR MEMUR KESİMİNEDE ULAŞIP ORALARDAN OY DEVŞİREMİYORLAR.İKİ KİŞİYE TESLİM OLMUŞLAR ONNAR LİSTE HAZIRLICAK BUNNAR SEÇİM KAZANICAK.BEKLEYİN BAKALIM NELER ÇIKICAK ORTAYA.
    CHP DEYİŞİM İSTİYOR.KADIN KOLU YOK SAYILIR GENÇLİK KOLU YOK SAYILIR BİRDE İL YÖNETİMİNİN 3-5 TANESİ HARİÇ HEPSİNİ DEYİŞTİRİCEKMİŞ İL BAŞKANI GALİBA.O ÖNCE KENDİNİ Bİ DEYİŞTİRSİN

  9. Gönderen

    Peki; Dişinden/tırnağından arttırıp Kardemir hissesine yatırım yapan bu milletin paralarını top peşinde çarçur etmek günah değil mi?

    Karabükspor’u kim kurtaracaksa M.Ali Şahin beyi örnek alsın ve onun yaptığı gibi kendi elini kendi cebine atsın. Başkalarının cebinden, yani Kardemir’e yatırım yapmış küçük yatırımcıların cebinden Karabükspor’u kurtarmaya kalkışmasın…

    Kardemir’in çevre konusunda varsa bir eksiği gediği üzerine gidilsin ama, “Karabükspor’a para bayılırsan havadaki tozu dumanı görmeyiz” denilerek Kardemir yönetimine baskı yapılmasın. Bunun vebalinin olduğu da unutulmasın…..

  10. kirli sakallı karizmatik genç

    fazla düşünmemek lazım

  11. Hesap Soran Yoksa... Elbet Hesap Günü...

    Hesap Soran Yoksa… Elbet Hesap günü Hesap Görücü Olarak Allah Yeter…
    Ahmet bey bu konuda yazdıklarınızı duyan olmaz… Sistem sanki tersine dönmüş öyle işliyor… Müslüman işini en güzel en iyi yapandır. bunlar sadece sözde kalmış artık …
    Fakat yardanın tüm kaynaklarını Emek, (insan gücü) taş, toprak, demir neyse hepsini kullanırlar. Akıl tutulmasıyla ama yinede farkında olmaz… benim, ben yaptım, ben yaparım, bu böyle olacak, kibir despot vurdumduymazlık artık ne kavramlar varsa içselleştirirler. Bir zaman sonrada gurup olarak düzene dönüşür… Neyse ki var ettikleri maddelerin kullanışı, zevklerin ve nimetlerin gayesinden çıkarak sapkınca kullanışı olarak bir hesap görücü var …

  12. Karabüklü

    Haklısın kirli sakallı karizmatik genç arkadaşım , düşünmemek lazım, inşallah becerebilirsem sen gibi olmaya çalışacağım

  13. ÖMER FARUK ÖZ ZAMANI ADLI YORUMCU

    KARDEŞ BEN VATAN HASTANESİ KİMİN ZAMANINDA YIKILDIĞININ DERDİNDE DEĞİLİM.BU MEMLEKETTE YOLUNUBULANLARLA GÜLENLERİN YANCILARINDAN BIKTIK ARTIK AZ GERİ DURUN.AZ BİRAZ ARAŞTIR.YEREL BASINDA EN AZ 10 KEZ HABER OLDU GÜLEÇ KAMİL ESKİ SİNEMAYI CANLANDIRACAĞIZ DEDİ DİYE.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce’de otomobilin savrulan araca çarptığı kazada 4 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 20:00
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de bir otomobilin, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine savrulan araca çarpması sonucu yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Serdar Y. idaresindeki 81 FN 913 plakalı otomobil, Düzce-Yığılca bağlantı yolunun Hasanlar mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol ortasına savruldu.

Karşı yönden gelen Orhan K. yönetimindeki 81 DM 849 plakalı otomobil, savrulan araca çarptı.

Kazada, araç sürücüleri ile otomobillerde bulunan İbrahim Ç. ve Murat Ö. yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza anı, Orhan K. idaresindeki otomobilde bulunan araç kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde otomobilin, yol ortasına savrulan diğer araca çarpması yer alıyor.