Her Telden (3 Mayıs 2021)

Her Telden (3 Mayıs 2021)

Yayın: 02.05.2021 22:37
Paylaş:
A+ A-

KAPALI veya AÇIK OTOPARKLARDA “VERİLEN FİŞİ/MAKBUZU KAYBETTİN..” TARTIŞMASI ve ARACIN GİRİŞİ BİLGİSAYARLARDA ZATEN MEVCUT
Geçtiğimiz gün,Safranbolu eşrafından,Cemiyet insanı Sayın YILMAZ KAVUŞTURUCU telefonla aradı,daha öncesinden de aynı konu için arayan dostlarımız olmuştu.
Sayın YILMAZ KAVUŞTURUCU,aracını bir Otoparka bırakmış,oradan kendisine bir fiş veya makbuz verilmiş,Sayın KAVUŞTURUCU işini bitirip aracını almaya geldiğinde,fişi veya makbuzu kaybettiğini görmüş.
Otopark görevlisi,YENİDEN PARA ÖDEYECEKSİNİZ,demiş.
Oysa ki aracın giriş saati,dakikası,BİLGİSİYARLARDA görüntüleri ile mevcut ve o zaman neden yeniden bir ücret daha ödenmesi gerekiyor ki,bu fiş/makbuz her neyse doğruyu söylüyor da,BİLGİSAYAR GÖRÜNTÜLERİ,o görevliyi yanlışa mı yönlendiriyor..
GALİBA,MÜBAREK GÜNDE,yeniden ücret istenmesi İŞGÜZARLIK..
Bunu Sayın YILMAZ KAVUŞTURUCU gibi birkaç kişi daha anlatmıştı bize,düşünün ki,aracınızı bırakıyor,parasını peşin ödüyor,fiş/makbuz artık her ne ise alıyorsunuz ve telaş ile bunu kaybediyorsunuz.
Yapılan bütün işlemler BİLGİSAYAR KAYITLARINDA MEVCUT.
O ZAMAN YENİDEN ÜCRET İSTENMESİNİN MANTIĞI NEDİR ALLAHAŞKINA.
Galiba olayın içerisinde işgüzar bir tutum var,değil mi..?

SAFRANBOLU TOKATLI KÖYÜ MEZARLIĞI,NİHAYET,SİYASETİNDE GÜNDEMİNE GİRDİ ve SAFRANBOLU MEZARLIKLARLA ANILAN BİR KENT OLDU
Safranbolu TOKATLI Köyü mezarlığı olayını NİHAYET SİYASET KURUMU DA gördü,ne güzel değil mi,NİHAYET SİYASET KURUMU DA gördü ve ses vermeye başladı.
CHP,geç olsa bile,BU İŞİ SORMAYA BAŞLADI..
İYİ Parti bir takım girişimlerle olayı analiz ediyor galiba.
Öte yandan,geçtiğimiz gün AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ ile bir süre sohbet ettik,bu konu açılınca “TASVİP ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL.BÖYLE BİR OLAYI ONAYLAMAK,KABUL ETMEK MÜMKÜN MÜ..?” dedi.
Sayın İSMAİL ALTINÖZ olayın AK Parti ile bir bağı olmayışına,HİÇBİR AK Partili ile bir bağı olmayışına işaret etti ve “KABUL EDEMEDİĞİMİZ,ŞIK BULMADIĞIMIZ BİR OLAY..” anlamında görüşler dile getirdi.
İyi de MÜLKİ İDARE NELER YAPIYOR ACABA..?
Daha önce haber verilmiş,kimse tınlamamış,hatta O MAHALDA YENİLEN YEMEKLERDEN,YAPILAN GEZİLERDEN yakınanlar olduğu da bir vaka elbet..
SAFRANBOLU MEZARLAKLARLA ANILIR OLDU İYİ Mİ..?

SAFRANBOLU’DA ÖNCE “ŞEHİR MEZARLIĞI OLAYI..” DAHA SONRA İSE “TOKATLI KÖYÜ MEZARLIĞI OLAYI..” PATLADI VE BU KENTE YAZIK..!!
Safranbolu’da,önce ŞEHİR MEZARLIĞI olayı patladı ve bir hanımefendi LAHİT LAFI etti,olay karmaşık bir hale geldi,şimdi RESMİ BİRİMLER çok detaylı incelemeler yapıyorlar.
HANİ,BİR SÖZ VAR,Özellikle GÜVENLİK OLAYLARINDA kullanılan “ORANTISIZ GÜÇ..” denilen bir deyim, bir olay var, KASTAMONU KÖKENLİ BİR FİRMA geliyor Safranbolu’da MEZAR KAZMA İHALESİNE giriyor ve ihaleyi alıyor..
Söylendiğine göre FİRMA HAYLİ OMURGALI ve ciddi işler yapıyor..
MEZAR KAZMA olayının maddi küçüklüğü ile FİRMANIN MADDİ PORTFÖYÜ arasında,ciddi bir ORANTISIZ GÜÇ olduğundan söz edenler var ve bu Firma işi daha sonra da bıraktı işte..
Bir taraf TUVALET ÇUKURU açıyorduk derken,Firma adına bir Bayan LAHİT olayından söz ediyor, BELEDİYEYE HABER VERDİK falan gibi bir dizi sözler ediyor.
NEYSE; ŞİMDİ, İŞİ RESMİ BİRİMLER ELE ALDILAR,GERÇEK ÇIKAR ARTIK.
Safranbolu son zamanlarda MEZARLIKLAR ile anılır oldu iyi mi..?
SİYASET KURUMU ise yeni/yeni harekete geçiyor..
Galiba olay TBMM GÜNDEMİNE DOĞRU GİDİYOR/GİDİYORMUŞ..

ALDIĞI ÖNLEMLERLE,HİÇBİR ÇEVRE KİRLİLİĞİ YAPMADIĞI,RESMİ BİRİMLERCE AÇIKLANAN MARZİNC ve KARABÜK TSO BİNASINA BÜYÜK KATKI
Bilindiği gibi,Karabük’ün en çok tartışılan SANAYİ KURULUŞLARININ başında MARZİNC Tesisi/Tesisleri geliyordu,MARZİNC Yönetim Kurulu aldığı çok ciddi önlemlerle, hiçbir biçimde, ÇEVRE KİRLİLİĞİNİ YAPMIYOR yolunda bilgiler veriliyor..
BUNU SÖYLEYEN DEVLETİN RESMİ BİRİMLERİ..
Sayın ADNAN ARSLAN’IN Başkanlık yaptığı MARZİNC Yönetim Kurulu,Karabük TİCARET ve SANAYİ ODASI’NIN yaptığı bir talebi görüşerek,TSO BİNASI’NA çok önemli bir MADDİ KAYNAK vermiş.
Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ADNAN ARSLAN aynı zamanda ÇELİK İHRACATÇILAR BİRLİĞİ Başkanlığı görevini de yürütüyor ve Sayın ARSLAN bu anlamda Karabük ile bağı olan,son yapılan, TSO katkısı ile de Karabük’e çok sıcak baktığını ortaya koyan bir isim.
Biliyorsunuz,TİCARET ve SANAYİ ODASI Bina inşaatı hızla ilerliyor ve gelen bilgilere göre,TSO bu inşaat noktasında,maddi bir zorlanma yaşıyor ve işte MARZİNC böyle bir süreçte, çok önemli bir katkı veriyor..
MARZİNC “BİR KARABÜK ŞİRKETİ,BİR KARABÜK TESİSİ..” ve korunmalı elbet.

Sayın ADNAN ARSLAN’IN BAŞKANLIK GÖREVİNİ YÜRÜTTÜĞÜ MARZİNC,KARABÜKSPOR SGK BORÇ YAPILANDIRMASINA ÖNEMLİ KATKI VERDİ
“ BİR KARABÜK ŞİRKETİ,BİR KARABÜK TESİSİ..” olan MARZİNC bu Kente önemli katkılar veriyor ve öncelikle YÜZLERCE GENÇ buradan ekmek yiyor,ilerleyen süreçte BU İSTİHDAM KAPISININ daha da genişleyeceği kesin..
MARZİNC Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ADNAN ARSLAN,aynı zamanda ÇELİK İHRACATÇILAR BİRLİK Başkanı da olması nedeni ile,Karabük ile bağı olan,Karabük’ün sanayicileri ile dostluğu olan bir isim elbet.
Örneğin Sayın GÖKALP BÜYÜKBEKTAŞ ile sıkı bir dostluğu olduğunu biliyoruz ve Sayın GÖKALP BÜYÜKBEKTAŞ’IN ricalarını kırmayarak,SGK BORÇ YAPILANDIRMASININ,İkinci taksidi için KARABÜKSPOR’A önemli bir maddi desteğin verilmesini temin etti Sayın AHMET ARSLAN..
Gerçi MARZİNC Genel Müdürü Sayın METİN ALTAN’A telefon ile ulaşımda büyük sıkıntılar yaşanmış olsa da,SON DAKİKA DA,verilen meblağ ilgili birimlere ulaştırıldı..
MARZİNC Karabük’e katkı noktasında, hiç mi hiç, fedakarlıktan kaçınmıyor..

KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN VERGİ ve SGK BORÇ YAPILANDIRMASININ,İKİNCİ TAKSİTLERİ ve SGK NOKTASINDA ÖNEMLİ KATLI VERENLER..
Biliyorsunuz, KARABÜKSPOR’UN Vergi ve SGK Kurumlarına olan Borçları yapılandırmaya götürülmüştü ve gerek Vergi Dairesinin, gerekse SGK’NIN iki taksidi ödendi.
SGK’NA olan ikinci taksidin ödenmesi noktasında Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN çok önemli katkıları oldu ve Başkan VERGİLİ bu nokta da,çok önemli bir fonksiyon icra etti.
Yine MARZİNC Yönetimi,Yönetim Kurulu Başkanı Sayın AHMET ARSLAN’IN katkı ve çabaları ile SGK’NUN ikinci taksit ödemesine verdiği büyük destek elbet göz ardı edilemez.
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ bu anlamda Karabük’e olan sevgisini,desteğini,Vergi ödemesinde de göstermişti,yine önemli katkı vererek sorunun çözümüne önemli bir destek, desteğini esirgemedi, SGK noktasında da ciddi bir destek verdi.
Karabük TİCARET ve SANAYİ ODASI destek verdi.
Bir Sanayici Dostumuz,Kardeşimiz desteğini esirgemedi Sayın GÖKALP BÜYÜK BEKTAŞ, Sayın AHMET SOYKÖK, Mali Müşavir Sayın CİHAN BAŞAT ,Sayın RUHİ AYHAN ve bizim maddi/manevi çabalarımıza,AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ ile İl eski Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR’IN katkıları unutulmazdı doğrusu.
Olayın tam bu noktasında Sevgili MAHİR ACAR ve Sevgili ZİYA ÜNSAL’I anmak rahmet dilemek gerekir ve keşke,keşke,keşke diyerek,aziz hatıraları önünde sayı ile eğilmek hepimizin görevi olmalı.
100 Rakamına yakın MAĞDUR İNSAN rahat bir nefes aldı sayılır..
KATKI verenlere, bu 100 civarında insan dua ile teşekkür ediyorlar..

SAFRANBOLU ESNAF ve SANATKAR ODASI BAŞKANLIĞI’NA ADAY OLAN Sayın SEMRA UZ,İDDİALI “YEPYENİ PROJELERLE GELİYORUZ,YEPYENİ..”
1700 Civarında Üyesi bulunan SAFRANBOLU ESNAF ve SANATKARLAR Odası,Olağanüstü Genel Kurulu için “BAŞKAN ADAYI..” olarak yola çıkan Sayın SEMRA UZ,geçtiğimiz hafta içerisinde bir Basın Toplantısı yaptı.
Sayın SEMRA UZ hayli iddialı geliyor.
Öncelikle ESNAF ve SANATKARLAR ODASI Başkanlığı’nı rutin Başkanlıktan çıkartarak ETKİN BAŞKANLIK düzeyine çekeceğinin mesajlarını verip ,bir dizi, yeni projeler ile Üye karşısına çıkmayı hedefliyor.
Anlaşılan Sayın SEMRA UZ,Oda Başkanlığını Üyelerle Oda Makamında oturup sohbet etmekten,evrak imzalamaktan çıkartıp Yasalar ve ilgili Yönetmelikler çerçevesi içinde “MADDİ DESTEK HAVUZLARI..” oluşturmayı, Esnafa, sanatkara gerektiğinde maddi destekler vermeyi planlıyor..
O nedenle Sayın SEMRA UZ rutin Başkanlık peşinde olmaktan çok, kazandığında ETKİN/YENİLİKÇİ Başkanlık sistemine geçmeyi planlıyor ve bunun sözlerini veriyor.
Bir BAYAN BAŞKAN olarak hayli heyecanlı,inançlı ve tuttuğunu kopartır bir tutum sergileyerek önemli destekler kazanıyor, bunu net bir biçimde görmek, hissetmek mümkün..
Gerçi GENEL KURULLAR İPTAL EDİLDİ ama,Sayın SEMRA UZ çalışıyor..

KARABÜK ESNAF ve SANATKAR ODALARI BİRLİK BAŞKANI Sayın NURETTİN TÜMEN “17 GÜNLÜK KAPANMA SIRASINDA GELİR YOK,GİDER ÇOK.”
Karabük ESNAF ve SANATKARLAR ODALARI BİRLİK Başkanı Sayın NURETTİN TÜMEN, piyasaların durumuna değindi ve “17 GÜNLÜK TAM KAPANMA SÜRECİNDE ESNAF ve SANATKARIN VERGİ,KİRA,ELEKTRİK,SU FATURA ÖDEMELERİNİN DEVAM EDECEĞİNE..” dikkat çekti.
Buna karşılık İŞYERLERİNİN kapalı olacağını vurguladı..
Sayın NURETTİN TÜMEN “GİDERLER AYNEN DEVAM EDERKEN,GELİRLERİMİZ TAMAMEN KAPANDI..” anlamında görüşler dile getirdi ve “ESNAF ve SANATKARLARA DEVLET DESTEĞİ ŞART..” manasında ifadeler dile getirdi.
Öte yandan,kapanma kapsamında olan Berberler başta olmak üzere TÜM İŞYERİ Sahipleri “COVİD-19 BİZDEN Mİ YAYILIYOR.BİZE 2 veya 3 MÜŞTERİ AYNI ANDA GELMEZ.AMA GİDİN MARKETLERE BAKIN İNSANLAR TIKLIM/TIKIŞ ALIŞVERİŞ YAPIYORLAR..” yakınmalarını dile getiriyorlar..
Bu arada,İŞYERİ AÇIK olan,ancak, SAFRANBOLU’DA ikamet edenlerin de KARAYOLUNDA YAPILAN KONTROLLER SIRASINDA YAŞANAN izdiham noktasında ki sıkıntıları da ayyuka çıkmış durumda..
UZUN ARAÇ KUYRAKLARI OLUYOR anlamında yakınmalar dile getiriliyor..
Hemen herkesin KAÇAK YOL ARAYIŞINA dikkat çekiliyor..

KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR “İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN,ÇALIŞANLARIMIZIN ŞARTLARI..” ve KAR ETMEK
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR,CHP Milletvekili Sayın DENİZ YILMAZYAVUZ’UN bir iddiasına sosyal medyasından cevap vermişti.
O cevabında “İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN ve ÇALIŞANLARIMIZIN ŞARTLARINI İYİLEŞTİRDİK..” anlamında ifadeler kullanmıştı Sayın BAYRAKTAR ve bu ifadeler bir gerçekti elbet.
Bakın COVİD-19,ne yazık ki,2020 MART AYINDAN sonra ki süreci mumla aratıyor,17 GÜNLÜK KAPANMALAR gelecek boyutta, büyük salgınlar yaşanıyor ve KARDEMİR BUNA RAĞMEN KAR EDECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR.
Oysa 2020 yılının ilk ÜÇ AYLIK DİLİMİNDE BÜYÜK ZARAR ETMİŞTİ ŞİRKET.
Yalnızca İLK ÜÇ AYLIK DİLİM DE değil, ikinci, üçüncü dilimlerde de zarar etmişti ve 2020 Kasım/Aralık aylarında ki performansı ile 2020 yılını çok küçük birkaç İLE KAPATMIŞTI.
Şimdi İŞÇİLERE çok önemli zamlar verildi, KAPSAMDIŞI çalışanlara çok ciddi zamlar verildi, bir dengenin kurulması için çok önemli adımlar atıldı artışlar getirildi ve BÜTÜN BUNLARA RAĞMEN KARDEMİR,2021 İLK ÇEYREĞİNDE ÖNEMLİ KAZANÇ SAĞLAMIŞ GÖRÜNÜYOR..
Bunun bir izahı,bir gerekçesi olmalı herhalde..
Mutlaka bir gerekçesi ve BİR İZAHI OLMALI DEĞİL Mİ..?

60 kişi görüş bildirdi

  1. Kapsam dışı

    Ahmet bey sayın bayraktar a ve sayın degirmenciye karabükteki gergin seçim sürecini ve burada yeniden bir 2010 vakası yaşanmaması noktasında bilgi verilmesi gerekiyor diye düşünüyorum işciler arasinda huzursuzluk başladi ve bu huzursuzluk sahaya net bir sekilde yansıyor sendikacı baskısıyla yer değiştirmeler o bunun adami bu bunun adamı diyerek adam kollamalar yada adam ezmeler hatta daha ileriye giderek hesap kesimi ile tehtitler iscinin kafasını oldukca yoruyor ve beraberinde is kazalarını getirecek endişesi doğuyor daha fazla ortalığı gerip herhangi bir kaosa izin vermemek adına bir an önce seçim yapılıp sahadaki ve şehirdeki gerginligi bitirmeleri gerekiyor. Bu konu ile ilgili sayın bayraktar ve sayın degirmenci’yi göreve davet ediyoruz secim tarihi belirlensin ve bu huzursuzluk bitsin.

  2. Kimse

    Karabük spor için Ruhi Ayhan destek vermiş??? Neden acaba? Damadı ne yapmış peki. Bilen varsa anlatsın.

  3. Proje

    Belediyenin kesintisiz kavşak projesi seçime son 6 ay kala başlayacak herhalde. Kimsede sormuyor seçimler biteli 2 yıl oldu halen tık yok

  4. Yüksek fırıncı

    Sayın Gölbek kardemirdeki sendikal seçimin en kısa zamanda yapılması lazım daha düne kadar kol kola olan işçi kardeşlerimiz arasına huzursuzluk girmeye başladı artık selam sabah almayıp görmezden gelmeler ötekileştirmeler baş gösterdi. Genel merkez biran önce seçim tarihini açıklayıp bu işi sonuçlandırmalıdır saygılar

  5. Hadi be

    Reco ömrü boyunca ceketçi lakabınla anılacaksın birde durmuş genel başkan olacam diyosun senin kadar riyakar ve iki yüzlü daha gelmemiştir bu memlekete mikser gibisin be koçummmm

  6. ORHAN BATAN

    Sayın Ahmet Gölbek
    Kardemir de Sendikalı ve Kapsamdışı çalışanlar var.
    Sendikalı işçiler sendikaya 1 günlük brüt ücret aidat ödüyor ve sözleşmeden faydalanıyor.
    Sözleşmeden faydalanmak isteyen kapsamdışı arkadaşlarımızı sendikaya aidat ödemeye davet ediyoruz

  7. Remzi akpak

    Sayın Ahmet Gölbek
    Kardemir de Sendikalı ve Kapsamdışı çalışanlar var
    Sendikalı işçiler sendikaya 1 günlük brüt ücret aidat ödüyor ve sözleşmeden faydalanıyor..
    Kapsamdışı çalışanlar aynı haklardan yararlanmak istiyorsanız sendikaya işçiler gibi bir günlük brüt ücret aidat ödemeniz gerekmiyor mu. Adalet isterken bunu da gözetmek gerekiyor

  8. İşçi

    Emekli hidayet olmayımda dayakta yerim diyo demekki yeterki kıyıda köşede bi yerim olsun :))))

  9. Birinci

    Ahmet abi Kardemirin 2020’de niye zarar ettiği belli değil mi? fiyatlar fena olmamasına rağmen çapsız genel müdür ve yardımcıları yüzünden etti.

  10. 2021

    2021’de piyasalar çok iyi gitti, demir çelik sektöründe olup ta kar etmeyen mi var. kardemirde bu çapsızlara rağmen kar eder herhalde.

  11. SEÇİMDEN KORKMAMAK LAZIM....!

    SEÇİMDEN KORKMAMAK LAZIM….!
    Gündemden düşmeyen Kardemirde yapılacak olan delege seçimleri Karabük cemiyet hayatına anlaşılan renk katmış.
    Özçelik iş Sendikası Karabük şubesi Başkan Adayı Kenan YILMAZ,ın Hazırlandığı seçim kulislerindeki çalışmalar belliki guzel neticeler vermiş.
    Çalışana değerli,kıymetli olduğunu,hissettiren,güven ve gönül bağı doğrultusunda kuralan köprüler var.
    Bu yaşananlar karabük işçi hareketi tarihlerinde ilk defa yaşanan olaylar.
    Bu guzel çalışma,düzenli seviyeli, planlı organize, adından dahada Çok bahsettireceğe benziyor.
    Takdir etmek gerekirken kıskançlıktan nerden eleştirelim diye kafa yorulduğu yorumlardan anlayışılıyor.
    Bütün imkanları kendi lehine kullanır,asıl olan çalışanlara değer vermediğin zaman ne yapacağını bilmez olur çıkarsın.
    Ellerden tutanmı var gece gündüz demeden aranmayan işçi kalmadığını herkezler biliyor.
    Liste yapmak için çok uğraşıldığı,yapılamadığını, neler yaşandığını, çalışanların destek vermediği, doğrultusunda bilinenleri herkezler biliyor.
    Artık yapılacak tek şey var sahadan geri çekilme,
    Bunda can sıkılacak “İNCİNECEK” bir șey yok aslında,
    Bunun kaybetmeyle alakası yok,
    Olur ya bundan sonra başka yerlerede aday olunursa dahada fazla yıpranmama adına,
    Seçimi kazanmak için arkandaki o gücü hissetmen gereklidir.
    Hissetmediğini anladığın an,olduğun yerde kazınır durarsın.
    Bir yarışa girerken, kendine güvenerek gireceksin.
    Kendine güvenemiyorsan çekileceksin.
    Ben devam edeyim başkası başkan olmasın böyle bir şey yoktur.
    Böyle bir şeyin konuşulması bile güzel değildir, hoş değildir.
    Dolasıyla………
    Seçimler sendika içinde dinamizmi artırır, üzerindeki ölü toprağını atar, Heyecan getirir.
    Seçimden, yarıştan korkmamak lazım.

  12. soru

    Ahmet abi Kardemir’de yine cevher kalmamış sanırım, 2-3 günlük kullanılabilecek kadar var diye konuşuluyor, Abicim rica etsem netleştirmeniz mümkün müdür?

  13. Sen kimsin

    Teşkilatta çalıştığı büyük abilerine (hidayet emrullah vb ) saldırır Kardemirde toplantı terkeder genel başkanının toplantısını terkederyarın öbür gün işçiyi terkeder böyle saygısız ve asabi birisi nasıl olurda şube başkanı olur siz düşünün artık sen ilk önce saygıyı öğren ve git bir tedavi ol öfke kontrolünü tedavi ettir sonra abin seni oturtur koltuğa

  14. Covid

    Bu yarış recep ve yunus yarışı recep veedi gazı kenana daha sendikacılığı bilmeyen adama ukalalık diz boyu .badigartlar etrafında vur de vuralım diyenler.recep bu karabükü işçiyi sen geriyorsun.çoluk çocuklarla uğraştırıyorsun bu işçiyi.

  15. Aslan

    Hayatta güven vermeyen bir kişiliksin sen aslan yalakalıkta sınır tanımazsın casuslukta kitap yazarsın sen adaletten en son bahset çevirdiğin dolapları eşini işe nasıl başlattığını anlatta bizde öğrenelim senin adalet anlayışını

  16. Yunus Başkan Recep Başkan

    Yunus Başkanımızıda Recep Başkanımızıda Seviyoruz İkiside Bizim Siz Çatlayın

  17. Kardeş

    Genel merkez yöneticilerimizin isimlerini kullanarak sendikamızı kariştirmak ve burdan nemalanmak istediğiniz ap açık ortada.. Neden çünkü işçi de karşılığınız yok seçimi kaybettiğinizi sizde çok iyi biliyorsunuz bu yüzden de kirli ve tehlikeli oyunlar oynuyor değerli başkanlarımıza ithamlarda bulunuyorsunuz. Biri sizi gözetliyor unutmayın.

  18. JÖLE

    Şu mübarek günde Allahtan azcık korkunuz varsa baskılarınızı çekin metal iş davasını geçtiniz jöleli artisliği bırak meydanlarda biz seni çok tanıyoruz sür jöleni otur oturduğun yerde senden bişey olmaz

  19. Hayal dünyası

    Covit bak siz hayal dunyasındasınız kendı kafanızdaki kurguları gercekmiş gibi yalanlarınız ile anlatıyorsunuz gercekçi olun bence işçide karşılığınız olmadığı için ancak karalama polıtıkaları iftiralar ile işçi için mücadele eden insanları yıpratmaya çalışıyorsunuz ama biz emekçiler bunu yemeyız cunku senelerdir sizin biz emekçiler için bir mücadele yapmadığınızı gözlerimizle gören biriyiz aradıgımızda telefonlara bile bakmıyordunuz kısımlara yanımıza bile gelmiyordunuz ama suan görüyorum ki secimi kaybettiğinizi bildiğinizden korku çanları çalar olmus sizde

  20. cevap

    Evet doğru, Kardemirde hammadde sıkıntısı tekrar başlamış Ahmet abi. inanın bu işin sonu ne olur bilmiyoruz. Satınalma GMY napıyor ayol bu şirkette.
    Kimse görmüyor mu, bu adamın kaçıncı hammadde satın alamaması ve Şirketi zarar vermesi. eskiden kuzenleri tutuyordu bakalım şimdi kim tutacak.

  21. Mafya

    Sen kimsin rumuzlu arkadaş adamsin kardemirde 4 lü 5 li gruplar halinde geziliyo kısımlarda baskı üstüne baskı anlayamadık kardemirle alakası olmayan işçi olmayan kişiler oranın buranın adamları bunların içinde mafya liderimi seçiyoruz anlayamadık SAKIN İNKAR ETMEYİN HERKES HERŞEYİ BİLİYOR

  22. Sen kimsin

    Kardeşim o yüzden mi YUNUS BAŞKANIN MASASINI VE TOPLANTISINI SAYGISIZ VE UKALA BİR TAVIRLA TERKETTİ GENEL BAŞKANI ÇOK SEVİYORDA O KADAR TEŞKİLATIN ÖNÜNDE BU NASIL BİR AYMAZLIK HADİ CEVAP VER

  23. Labaratuvar

    Ahmet abi işçiler olarak fabrikada olup bitenleri yazdığın için teşekkür ederiz. Kendilerine yakın olan kişileri başka kısımlardan ünitemize getirip sırf oy alabilmek ve İşçi üzerinde daha baskılı olmak adına daha yeni olmalarına rağmen kademe verdıriyorlar abi. bizim hakkımızı gasp edıyorlar.Hak huk adalet bunun neresinde.

  24. U-Ü ve avaneleri

    Ne konuşabilecek bir iş yaptınız nede işçiye yapacağınız propogandanız var.
    Bttiniz tükendiniz artık.Sendikadaki Son demlerinizi güzel yaşayın isterim.
    11 yıllık sendikal hayatınızda başarısızlıklarınızı mı anlatacaksınız işçiye..Koltuk değişim zamanı.

  25. Hayırlı işler

    Yunus başkanla kenan başkanın arası çok iyi siz ağlayın durun burada hayırlı işler

  26. Covid

    Hayal dünyası daha yaptığınız araç çayına varmadı. Durun hele ne bu aceleniz.hazıra kondunuz her şeyde abilerinize bi saygı gösterin bakalım.böyle serseriliklerle olmaz bu işler.hepinizde dil beş karış .

  27. Asıl sen kimsin

    Sen kimsin rumuzlu sarı ciyan. o kim sen çok iyi biliyorsun. Gece gündüz kapısında hazır kıta beklediğindir o, kimse yüzüne bakmayıp muhatap bile olmazken seni insan içine sokan kişidir o. Emekçinin haklı mücadelesini savunan arkadaşını dostunu satmayan, ortalıkta fırıldak gibi dönmeyen dos doğru adamdır Kenan Yılmaz.. asıl sen kimsin şimdi söyle bakalım.

  28. ÇELİKHANE

    Ulvi başkanım çelikhane çalışan arkadaşlar olarak sana tam destek varlığın yeter başkanım algı operasyonuna kapalıyız bizler he he deyip geçeriz egolu celali çerez gibi harcarız bize güven başkanım

  29. U.Ü ve avaneleri

    4 dönem 11 yıllık bir diziydi bu.Koyduk koyduk izledik aynı filmi.
    Film bitiyor.Finale yakışmayan bir sonla bitiyor artık.
    Başroldeki U.Ü ve avaneleri kendine başka senaryolar arayışına girmişler..Yıllarca hüküm sürdükleri toprakları kaybetmenin acısıyla kendilerini dağa taşa vurmuşlar diye duyduk.
    Bu dizinin bir seyircisi olarak erdemlik beklerdim.Artık başrol oyuncusu olacak kapasitem kalmadı diye söyler Yeni Baş rol oyuncusuna bayrağı teslim ederek alkışlanarak gitmeni isterdim.
    Bu sonu sen istedin.Son üç ay.Size iyi seyirler canlarım

  30. Kumpas cetesi

    Sen kimsin rumuzlu şahsiyet kurmus oldugunuz kumpaslar elinizde patladı çünkü demi yemezler anca burda boyle oyun kurmaya calısırsınız buralarda mesai harcayacagınıza iftiralar yalanlar dolanlarla kendinizi kurtarmaya çalışın biraz olsun tabi kurtara bilirseniz tren kaçtı artık senelerdir emekçilerin telefonlarını acmazken başınızdan savanlarken bu günleri düşünemediniz demi

  31. E. Tesisleri

    Covit içki masalarında kafayı bulunca delikanlılaşan sonra emekçileri tehdit eden sizler sandıkta hak ettiğinizi bulacaksınız.Hak sahibine biz emekçiler olarak hakkını teslim edecegiz.siz hayal dünyasında yaşamaya devam edin Kenan başkanım helal olsun senelerdir yatan işçilerin yanına gitmek yerine formen odalarında dolanan arkadaşlara dersini vermişsin.
    Enerji tesisleri olarak yanındayız kenan başkanım.bacak bacak üstüne formen odasında oturup bize selam vermeyen kimsenin arkasında olmayacagız enerji tesisleri olarak senin tahmin ettiğinden daha büyük destekçiniz başkanım

  32. İşçi

    Ahmet abi kardemir işçisi olarak sunu soylemeliyimki bence biran önce seçim olmalı cunku yazılanları okuyorum ve bu durum gercekten cıkmaz bir hale girdi genel merkezimiz genel başkanımız demokratik secim kararı almış madem iki tarafta demokratik secim istiyor madem küskünlük olusmadan sayın genel başkanımız ve genel merkez yöneticilerimiz duruma el atıp bayramdan sonra seçimi yapsınlar

  33. Kalite

    Labaratuvar rumuzlu kardeşim aynı sıkıntıyı bizde yaşadık ve yaşamaya devam edecez gibi görünüyor. Kademe yi başka kısımdan yeni gelen dala mı ne ona verdiler. Sırf çelikhane temsilcisine yakın diye. Bizim temsilcide aynı ekipteyız diye bir oy bir oydur hesabı yapıyor galiba ama sessiz çoğunluğu kaybediyor

  34. KARABUKSPOR

    karabukspor icin kim birseyler yapiyorsa Allah razi olsun seyreden baskan ve yoneticilerin Allah belasini versin
    .

  35. Olay olay

    Duyumlara göre recep akyel kenan yılmazı şube başkanı yapmak için mahmut aslanın kapısında yatıp kalkıyormuş.

  36. Bittiniz

    Su an kenan baskana hepiniz pazarlık yapmak icin mektup yazıyorsunuz subecileriniz dahil nasıl olacak böyle zamanı gelince belgeli şahitli bir sekilde sizlere beyan edilecek hic birinizin birbirinizden haberi yok ah yf nin şişmani ah santralin kararüzgarı sözde temsilcilerin subecilerinden haberi yok subecilerin temsilcilerinden abinizin ben yerimi genclere birakiyirum demesi an meselesi hepiniz birbirinizin arkasından is ceviriyorsunuz birbirinize düşman olmanız yakındir bu sendikanin şanlı tarihine kara bir leke olarak geçecek ve 3 ay sonra yalan olacaksiniz

  37. Sen kimsin

    Kendiniz yazıp kendiniz oynamayın asabi başkan adayı genel başkanına resti çekti kardemirde yine aynı olayı yaptı arkadaşlarına saldırdımı diye sordum neden laf kalabalığı yapıyosunuz evet Bu SAYGISIZLIKLARI YAPTI DEMEK ZORUNUZAMI GİTTİ SİZDE BİLİYORSUNUZ BU GERÇEKLERİ

  38. Aslandır candır

    Yol arkadaşları olarak senin tabirinle söyliyelim Devletimizin Yanındayız.

  39. KARABÜKSPOR

    KARABÜKSPORDA BİRÇOK MAĞDUR İNSAN KURTARILDI.BAŞTA AHMET ABİ SANA VE RUHİ AYHAN HARİÇ HERKESE ALLAH RAZI OLSUN BEN VE BİZ EŞLERİMİZLE BİRLİKTE SİZLERE DUA EDİYORUZ ABİ SEN ATEŞLEMESEYDİN BU İŞ OLMAZDI ALLAH BİN KERRE MİLYON KERRE RAZI OLSUN SENDEN VE SİZLERDEN.MAHİR ABİYE ZİYA ABİYE ALLAH RAHMET ETSİN ŞU GÜNLERİ GÖRSELERDİ BÖYLEMİ OLURDU

  40. İep

    Kalite rumuzlu arkadaş doğruları yazmışsın ama daha bilmediklerin var. Başka müdürlüklerden bizim ünitemize
    (ses kontrol) geleli 6 – 8 ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen ( biri Sinter den geldi diğeri çelikhane sendikacısının köylüsüymüş ) iş bilgisi tecrübesi bizden daha az olduğu halde bizim Temsilci onlara kademe sözü vermiş ve yazdırmak için girişimlerde bulunmuş.

  41. İep ci kardesim

    İep rumuzlu kardesim mişlerle muşlarla bu isler olmaz kesin bisey biliyorsan birinci agizdan kulaklarinla duyduklarina inan inan su an fabrikada doldurusa gelen o kadar arkadasimiz varki sende onlardan olma is huzuru diye bisey var. Huzur olmazsa ayaklarin geri geri gelir gidersin is yerine sanada bunu yazan tecrubeli bi arkadasin abin kardesin

  42. O gun gelirse gorecez

    Kac gundur yapilan bu yorumlara bakiyorum hayretle okuyorum insan anasini babasini bu kadar savunmaz herkes biraksin bu isleri cikarim yok diyen yalan soyler kiii fabrika disi insanlar bile bu ise karismisken ha secim olur sonuclanir o koltuga oturmak isteyenleri o gun sonrasinda gorecez AT USTUNDEN EKIN BICILMEZ heekesin ayaklari yere basmak zorunda heleki bu bir sivil toplum kurulusu baskani ise yoksa yarin obur gun bu fabrikada hersey toz pembe olmaz

  43. KARABÜK

    Ahmet bey size samimiyetimle söylüyorum sayfanız kirlendi bu ne böyle mahalle kavgası haline geldi biz bunları görmek zorundamıyız sizden istiram ediyorum yayınlamayın bunları günümüz sorunlarını görmek istiyoruz gitsinler başka yerde kavga etsinler mide bulandı artık

  44. Ayhan

    KARABÜK rumuzlu arkadaşa katılıyorum Ahmet bey gerçekten çirkin ithamlar sizin sayfanıza yakışmıyor kavgalarini karşılıklı etsinler çıkarın yada yayınlamayın hergün bunların çirkin yorumlarını görmek istemiyoruz memleket hastalıktan kırılıp gidiyo ekonomi ve işsizlik hat safhada böyle önemli sıkıntılarımız varken bu kişilere yer vermeyin lütfen dikkate alın

  45. Bekir

    Hammaddeci genel md yardımcısı meşguldür arkadaşlar panik yapmayın.mesguliyeti bitsin icabına bakar.

  46. İep

    İep ci kardeşim yazan abi dolduruşa geldiğim yok. Neyin yanlış neyin doğru olduğunu ayırt edebilecek durumdayım çok şükür. Huzur demişsin abi senin bulunduğun yerde varmı yok mu bilmiyorum. “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz” diye çok güzel bir atasözü var. Zaten ismi geçen abilerde yakın çevresine sözü aldık demişler. Başka kimden duymamız gerekiyor abi söylermisin. Sen olsan bu kişilerin yerinde açıktan oynarmısın doğruyu söyle.

  47. Yazik

    Karabuk te hiç sorun kalmamış tek derdimiz sendika helal olsun. Dun Ki çoluk çocuklar ilkokula sınıf başkanı secer gibi birbirlerine demediğini bırakmıyor.şayet meslek hayatınızı kaleme alırsanız sayfamdan işçilerin yorum yapmasına müsade ettim sendikacilarin ne kadar kirli çamaşırları varsa ortaya sactirdim diye yazın.

  48. KARABUKSPOR

    sayin Ahmet abi
    bu vergi ve sgk. ilk 2 taksitleri odendi basta bu işin mimari sayin Ahmet soykok
    size sayin cihat beye sayin ismail Altinöze sayin pehlivan baylana sayin ruhi beye sayin celik is sendika baskanina ve isimlerini yazamadigim kisilere sonsuz tesekkurler.
    fakat bu borctan nasil kurtulunuyor 2 taksit odenince borctan kurtulunuyormu ??
    daha cik taksit var magdurlar bunun cevabini bekliyor nasil kurtulunuyor.

  49. karabuklu

    yasar kaptan cebi sahasi icin sayinAhmet nur cebi bakimini ustlendi diye basinda yazi cikti fakat oraya sadece kum gelmis bakim falan yok oraya cikan odenek nerde saha bakimi yapilmiyor sayin Ayhan orhan aciklama yapmisti saha yapilacak diye.
    mevcut baskan ve yonetimi saha icin ayrilan paralari cebine mi atiyor
    mevcut baskan ve yonetimi ne is yapiyor bi taraftan vergi ve sgk siyasilerimiz ve is adamlarimiz tarafindan odenirken karabukspor baska seylerde dibi gitti gidiyor
    mevcut baskan ve yonetimi sgk.ve vergi dairesi odemelerine hicbir katki vermiyor duymiyoruz bunlar ne is yaparlar
    biran evvel kongreye gidilmeli tarihte boyle basarisizliklarin karsisinda hic bir yonetim duramaz kongre acil yapilmali .

  50. ÇAKIR

    KARADEŞİM KARABÜKÜN VE ÜLKENİN EN ÖNEMLİ SORUNLARI GÜNDEMDEYKEN VE BU SORUNLARIN YETKİLİ VE ETKİLİ MAKANLARCA ÇÖZÜLMESİ KONUSUNDA YORUMLAR YAZILACAĞINA, KAÇ GÜNDÜR YAZILAN YORUMLARA BAKIYORUMDA,BU SAYFA KARDEMİR ÇALIŞANLARININ SENDİKAL MÜCADELESİ İÇİN ŞUBE BAŞKANI SEÇİMİNİN DEDİKODU SAYFASINA DÖNMÜŞ DURUMDA,NEDİR BU ALLAH AŞKINA, O ONU DEDİ ,BU ŞUNU DEDİ,ÖBÜRKÜ ÖYLE SÖYLEDİ,BERİKİ SELAMIMIZI ALMADI,SENDİKA İÇİNDE TAMAMEN HİZİPLEŞMİŞ GRUPLAŞMIŞ KİŞİLERİN ÖZEL DEDİKODU SAYFASINA DÖNMÜŞ,AHMET ABİ BUNA KARŞI BİR ÖNLEM ALAMAZMISINIZ NEDİR BU YAAA,YOKSA BURADAN BU GAZETEYİ OKUYAN VE YORUM YAZAN SAYISI ÇOK ÇOK AZALIR.

  51. Demekki neymiş

    Evet demekki neymiş bunların hiç biriside işçi hakkı mücadelesi depilmiş tamammen menfaat tamamen kişisel çıkarlar o zaman ne yapmak lazım bunların hiç birisine görev vermemek

  52. Sakallı emrullah

    Yf lara hiç birsey yapmadın şimdi iftar-sahur dolaşıp duruyosun ama işci terli be asla sakala kanmaz bunu unutma inan bana sandıgın dibine gömülecek ve bizim giymekten gurur senin korku çektiğin o tulumu giyeceksin !!!!

  53. Sevimsiz Sakallı

    Beş vakit namaz kılıp 50 vakit yalan söyleyen sakallı temsilcilik için 20 kişiyi seni temsilci yapacaz diye kandırmıştı şimdi ne yalanlar söylüyor acep en son ben recep başkanla beraberim diyordu oda tutmamış şu an hangi yalanı söylüyor bilen varmı. Yfnin şişmanıda onu sevmiyorsunuz ama bana bari oy verin diye ağlıyormuş Adamsın cemillll

  54. Bazı Kapsamiçilere

    Çalışmaya gelirsin nasıl yatarım onu düşünürsün,
    Yok şu birim daha rahat biz çok çalışıyoruz dersin,
    Kardemir e girsek ne verseler yaparız dersin girdiğinde kaçarda kaçarsın işten güçten,
    Milyarlık el aletlerini yerden yere atarsın,
    Hatayı yaparsın ders çıkaracağına olur öyle dersin,
    Yeri gelince çoluğa çocuğa ekmek götürüyorum dersin ama kulaktan duyma haberlerle yok 2 günlük maden kalmış dersin,
    Fabrika madensiz kalınca sen pirim mi alacaksın,
    Derdin olduğunda sana yardım eden sendikaya, anında eleştiri yaparsın çıkarlarınla uyuşmuyorsa,
    Vardiyadan çıktıktan sonra fabrika yansa ardına bakmazsın,
    Kardemir keşke meslek lisesi mezunu degilde doğru dürüst insan şartı koysa keşke alım yaparken,
    Velhasıl ekmeğinin hakkini veren düzgün çalışanlara selam olsun, diğerleri zaten iflah olmaz bu anlayışla.

  55. İepcimisin ne olduğun ortaya çıktı

    İep kalite rumuzlu ..kişiler diyecem size o bile denmez o arkadaşlardan brinin soy adını vererek birinin geldiği yeri söylerek işin aslını ortaya çıkardınız siz ne kadar kansızsınız o kişiler sağlık problemi nedeni ile kısımları değişti iş kanununda her ne sebebten olursa olsun ünite değişikliğinde ücret düşürülemez sözleşme kitapçığını okusaydınız bu duruma düşmezdiniz entegreden imalata geçince eski ücret karşılığı olan saat ücreti olan kademeyi kanunen vermek zorunda işveren. He Emin’im o kişilerin yüzüne karşı diyecek ceseratniz yoktur azıcık adam olsaydınız zaten burda kahpelik yapıp iftira atmaz kendlerine sorardınız ne oldu şimdi Mutlu oldunuzmu ne yapsalar az valla

  56. Gündem Dışı

    Aynı işgüzarlık benim de başıma geliyor eğitim araştırma hastanesi kapalı otoparkına aracımı parketmek istediğimde her seferinde güvenlik görevlisi beyefendi yerinden kalkmadan aracım eski model diye lpg aracın giremeyeceğini söylüyor ama aracın benzinli olduğunu ve lpg olmadığını görünce bariyeri açıyor her seferinde de otoparkta birkaö tane lpg araç görüyorum eğer bir daha tekrar ederse başhekimliğe şikayette bulunacağım

  57. Düşürülür kardeşim düşürülürr

    İepcimisin nesin rumuzlu şahsiyet sen gerçek kimliğinle yazda senin adamlığını görelim sağlık sebebi ile iiş yeri değiştiriliyor dediğin adamların çeneleri çok iyi çalışıyor maşallah işe gelince hastalar ve daha dün geldikleri işyerlerinde en yüksek kademeleri alacaklar oraya yıllarını vermiş insanlar varken. Düşürülemez demek düşürülür kardeşim düşürülür hepsi düzeltilir zamanı gelince herkes ektiğini biçer

  58. ADALET

    YAZIK YAZIK ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE BİZİ KİMİN YÖNETTİĞİ DEĞİL NEYİN YÖNETTİĞİ ÖNEMLİ KİŞİLER GEÇİCİ SENDİKA EBEDİ HALA OYUNUN FARKINDA DEĞİLMİSİNİZ O KOLTUKLARA KİM OTURSA OTURSUN ADALET CESARET HAKKANİYET DÜRÜSTLÜK DEĞİŞMEZ KANUN OLMADIKÇA BOŞA KONUŞUYORDUNUZ İŞÇİ OLARAKA HANGİ HAKKINA SAHİP ÇIKTINIZ BİRBİRİNİZİN ARKASINDAN KUYU KAZMAKTAN BAŞKA FORMENE YALAKALIK YAP MÜHENDİSE YAP SONRA SEN ŞUCUSUN BEN BUCUYUM UYAN KARDEŞİM UYAN ARA KADEMELER KALDIRILDI NİYE SES ÇIKARMADIN USTABAŞI POSTABAŞI KALKTI NİYE SENDİKANI DARLAMADIN FORMENLİK SİSTEMİ ÇIKTIĞINDA EMEKÇİNİN CENAZE NAMAZI ÇOKTAN KILINMIŞ OLDU NİYE ORTAK HAK İÇİN BİRLEŞMEDİN EYLEM GREV İSTEMEDİN HANİ HERKEZİN YAPTIĞI İŞİN KARŞILIĞI KIRMIZI ÇİZGİYDİ 2010 LULAR 5 SENE ASGARİ ÜCRETE ÇALIŞTI ESKİ İŞÇİLERİN YÜZDE 42 LERİ GERİ ALINDI AĞIR SANAYİDE SİGORTALAR YIPRANMADAN YATMADI NİYE HAYKIRMADIN…. BIRAKIN AYRIŞMAYI AKSİNE TAM BİRLEŞME KİM OLURSA OLSUN SENDİKAYI KENDİNE GETİRME ZAMANI EĞER BİR OLMAZSAK SENDİKAMIZA SAHİP ÇIKIP HATALARINI DİLE GETİRMEZSEK OYNAN OYUNA ENGEL OLAMAYIZ BİR OLUP DİRİ OLALIM ÖNCELİKLE FORMENLİK SAÇMALIĞI KALKMALI ESKİ USTABAŞILIK SİSTEMİ KALKAN KADEMELER GELMELİ YIPRANMALAR YATMALI ÜCRETLER EN AZ ERDEMİR İSDEMİR SEVİYESİNE GELMELİ BUNLARIN SÖZÜNÜ VEREMEYEN KİMSE OY İSTEMESİN DENMELİ ÖNCELİK BAKIM GRUPLARININ TÜM ŞARTLARI İYİLEŞTŞRMELİ FIRIN ÖNÜ ARKADAŞLAR İLE BİRLİKTE LOJMANLARDA ÖNCELİK İŞCİYE VERİLMELİ VE LOJMANLAR KOMPLE YENİLENMELİ LÜTFEN HAKKINA SAHİP ÇIK KARDEMİR ÖNCE İŞCİNİN EMEKÇİNİN BUNU HERKES MECBUREN BENİMSEMELİ SAYGILAR SAĞLIKLI KAZASIZ ÇALIŞMAŞAR…..

  59. Düşürürülür diyen kansız

    Madem öyle sen yaz adını o adamları konuşmakta haklı olduğunu düşünüyon madem valla helal olsun kaçı aldılarsa sizin gibi eteksiz kancıkların olduğu yerde ipcimisin diyen arkadaşın dediği gibiyse doğru söylüyor totoş sözleşme kitapçığının 29. Sayfası 39. Maddeyi oku lan bu kadarsa o.ç olunmaz merak etme senin gibilerin başına bi sağlık problemi gelir aq sen çelikhanenin nerde olduğunu sıcağını sinterin tozunu görmeden konuştuğun belli tanımıyorum onları ama inşallah sizin gibi kancıkların cezasını ağır bir şekilde keserler

  60. Terbiyesiz

    Düşürülür diyen kansız rumuzlu agzını topla ben bir işçiyim benimle doğru konuş. Sağlık sebebinden dolayı kademesi düşürülerek hamamlarda ambarlarda çalıştırılan arkadaşlar varken siz hem kalite kontrol müdürlüğüne gelecek hemde orada yıllardır çalıştırılan insanların önüne geçerek kademe yükselteceksiniz yok öyle.Sağlık sebebi yaşayan arkadaşlarımız genelde ambar ya da hamamlarda değerlendiriliyor. Çevirdiğiniz filmleri konuşunca küfürmü ediyorsunuz. Kardemir yönetiminin acilen çelikhane kalite kontrole el atması orayı incelemesi lazım orada en son yapılan transferler ve aldıkları kademeler dahil incelenmesi lazım. oradaki kapsamdışı sendikal olaylara müdahale edemez tamimine rağmen bu işlerin göbeğinde işçiye baskı yapmaya kalkan 2 formeni incelemesi lazım.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.