Her Telden (30 Mart 2021)

Her Telden (30 Mart 2021)

Yayın: 29.03.2021 23:13
Paylaş:
A+ A-

YAPILAMAYAN MÜSİAD GENEL KURULU “ KARABÜK ÖLÇEĞİNDE ÇOK CİDDİYETLE ELE ALINMASI GEREKEN BİR KONUDUR..” VE AÇIKLAMALAR
MÜSİAD Karabük Şube Genel Kurulu 27 Mart günü yapılacaktı,yapılamadı,zira MÜSİAD’DA Şube Başkan Adayı Üyeler arasından Genel Merkez tarafından belirleniyor ve Üyelere “ŞU İSİM MÜNASİPTİR,BUNU SEÇİN..” talimatı veriliyor..
SEÇİM BU ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR..
Bu arada MÜSİAD Genel Merkezi “ŞUBE BAŞKAN ADAYI BELİRLERKEN,TİCARİ AHLAKA SIĞMAYAN İŞLERE BULAŞMAMIŞ,FETÖ İLE HİÇBİR NOKTA DA İLİŞKİSİ OLMAMIŞ.ETRAFINDAN İYİ BİLİNEN/TANINAN, velhasıl,ÜZERİNDE HİÇBİR GÖLGE BULUNMAYAN İSİM ARAYIŞINDA OLUYOR..” deniliyor.
MÜSİAD Genel Merkezi Şube Başkan Adayı için nabız yoklarken,bu gibi konulara çok ciddi biçimde TİTİZLİK GÖSTERİYOR gibi bilgiler veriliyor ve MÜSİAD KARABÜK ŞUBESİ’NİN 53 Üyesi varmış.
BU ÜYELER ARASINDA GENEL MERKEZ NABIZ YOKLAMALARI YAPTI şeklinde bilgiler veriliyor ve “ŞUBE BAŞKAN ADAYI OLARAK ŞU İSİM BELİRLENDİ,BUYRUN BU İSMİ SEÇİN..” denilmediğine göre,herhalde bir açıklama yaparlar..
53 Üye içerisinden BİR BAŞKAN ADAYI belirlenememiş görünüyor.
O zaman insanlar bu 53 ÜYE HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜR..?
GENEL MERKEZ,HER HALDE,BİR AÇIKLAMA YAPACAKTIR..
İnsanların merakını giderecek bir açıklama yapılacaktır..!!

YOKSA MÜSİAD GENEL MERKEZİ “KARABÜK ŞUBESİ’NİN,KARABÜK TEMSİLCİLİĞİ HALİNE GELMESİNİ Mİ ARZU EDİYOR..” İPTAL NEDENİ BU MU
Sayın AHMET NUR,MÜSİAD Şube Başkanı olarak 8 yıla yakın hizmet verdi ve “ HEM TÜZÜK GEREĞİ HİZMET SÜRESİ DOLDU,HEM DE BENİM SAĞLIK DURUMUM MÜSAİT DEĞİL,YENİDEN BİR UZATMA HALİNDE HİZMET GÖREV ALAMAM..” dedi,işler karıştı.
MÜSİAD GENEL MERKEZİ,Şube Başkanlığı için Aday belirleyemedi..
Öyle olunca da 27 MART GENEL KURULU,belirsiz bir tarihe ertelendi.
Şimdi MÜSİAD Genel Merkezi 53 Üye arasından “NEDEN BİR BAŞKAN ADAYI BELİRLEYEMEDİĞİNİ AÇIKLAYACAKTIR HERHALDE..” ayrıca da açıklamak zorundadır.
53 MÜSİAD ÜYESİ,haklı olarak,BUNU BEKLEMEKTEDİR..
Ayrıca KARABÜK KAMUOYU’DA bunu beklemektedir..
Bu arada MÜSİAD herhangi bir yerde 50 Üyenin altında Üye yaptığı zaman,BURAYA ŞUBE Statüsü vermiyor ve TEMSİLCİLİK DÜZEYİNDE kalınıyor,acaba,MÜSİAD Genel Merkezi “BİR BAŞKAN ADAYI BELİRLEMEYEREK..” bir tepki gösterilmesini ve İSTİFALAR OLMASINI MI bekliyor..
O zaman KARABÜK ŞUBESİ,KARABÜK TEMSİLCİLİĞİ olacak demektir..
BU MÜSİAD olayı gerçekten kafaları karıştırdı bu Bölge de..

YABANCI ORTAKLAR YÜZDE 13-14 ORANINDA KATILIM SAĞLAYINCA,KARDEMİR GENEL KURULU ÇOĞUNLUK TEMİN ETTİ VE GERÇEKLEŞTİ..
Uzunca bir süredir GEREKLİ ÇOĞUNLUK TEMİN EDİLİR Mİ-EDİLEMEZ Mİ gibi papatya falı açılan KARDEMİR A.Ş.Mali Genel Kurulu dün yapıldı ve gündeminde ki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
HERHANGİ BİR TARTIŞMA DA YAŞANMADI..
Özellikle,bazı, tartışmaların yaşanacağı gibi bilgiler de yanlış çıktı.
Gündem de yer alan “YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN TEK/TEK İBRA EDİLMESİ..” maddesi verilen bir önerge ile TOPTAN İBRA EDİLMESİ olarak değiştirildi ve oy birliği ile ibralar gerçekleşti.
Bu arada SOSYAL SORUMLULUK Çerçevesi içerisinde yapılacak YARDIMLAR FASLI,6 milyon lira ile karara bağlandı ve KARDEMİR önümüzde ki günlerde bu yardımları ilgili birimlere yapacak.
Bir Kardeşimiz “YILLARDIR BÖYLE NEZİH BİR GENEL KURUL YAŞANMAMIŞTI..” dedi ve tartışmasız,karşılıklı nezaket kurulları içerisinde çok nezih bir KARDEMİR Genel Kurulu gerçekleştirilmiş oldu.
Dileriz KARDEMİR’İN geleceği açısından hayırlara vesile olur.
Böyle güzel bir GENEL KURULU gerçekleştirilmiş.
Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın ÖMER DEMİRHAN, Mali Genel Kurula katılamadı, ancak, Yönetim Kurulu Üyeleri’nin geri kalanları tam kadro katıldılar.
KARDEMİR MALİ GENEL KURULU dün gerçekleştirildi..

KARDEMİR A.Ş.NİN BAĞLI ANONİM ŞİRKET GENEL KURULLARI DA YAPILDI VE YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ DÜN BELİRLENDİ..
KARDEMİR Mali Genel Kurulu dün nezih bir ortam da yapıldı,bu arada BAĞLI ŞİRKET durumunda olan KARDÖKMAK,KARÇEL ve ENBATI Anonim Şirket Seçimli Genel Kurulları da gerçekleştirildi.
Bu cümleden olmak üzere KARDÖKMAK Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyeliklerine Sayın Dr.ALPARSLAN BAYRAKTAR,Sayın ÖMER DEMİRHAN, Sayın ALİ ERCOŞKUN,Sayın KAMİL GÜLEÇ,Sayın MUHAMMED ALİ OFLAZ seçildiler.
KARÇEL Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Sayın ERDAL ERDEM,Sayın MUSTAFA AYDIN,Sayın OSMAN KAHVECİ,Sayın MUSTAFA YOLBULAN,Sayın ERCÜMEND ARVAS seçildiler.
ENBATI Anonim Şirketi Yönetim Kurulu’na ise Sayın Av.İLKER ILGIN,Sayın FATİH MEHMET ERKOÇ,Sayın YUSUF CANBOLAT seçildiler..
BAĞLI ŞİRKETLERİN YÖNETİM KURULLARI DA böylece belirlenmiş oldu.

AK PARTİ,İL GENEL MECLİS ÜYELERİ PERŞEMBE GÜNÜ “ARALARINDA ÖNSEÇİM YAPACAKLAR..” ve Sayın YILDIRIM,Sayın SÖZEN,OYLANACAK..
AK Parti İL GENEL MECLİS Üyeleri,Perşembe günü,kendi aralarında İL GENEL MECLİS Başkanlığı için Sayın HASAN YILDIRIM ile Sayın AHMET SÖZEN’İ oylayacaklar.
İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ’ÜN DE oy kullanacağı düşünülünce 13 oy sandığı gidecek ve 7 oyu alan isim AK PARTİ İL GENEL MECLİS BAŞKAN Adayı olarak Meclis Genel Kurulu’na gidecek.
Şimdi kulislerde Sayın HASAN YILDIRIM MI,Sayın AHMET SÖZEN Mİ İl Genel Meclis Başkanı olarak ÖNSEÇİMDEN çıkar merakı var,ancak,BU KEZ OYLAMADAN ÇIKANA çıkmayanın da saygı göstereceği üzerinde duruluyor.
GEÇEN SEFER YAŞANANLAR ARTIK YAŞANMAZ GÖRÜŞÜ HAKİM.
Bakalım İL GENEL MECLİS BAŞKAN Adayı kim çıkacak..?

22 kişi görüş bildirdi

  1. Çalışma fotoğraf çektir

    Bu ne biçim iş yahu üretme çalışma gravatı tak resim çektir face de yayınla,bu ne biçim şey yahu çalışmayan işçimi olur bol fotoğraf çektir üretime harcıcan zamanı resim çektirmeye onu yayınlamaya harca bu maaş helalmidir harammıdır hocalara sormak lazım

  2. Ali eroğuz

    İl genel Meclisinde kırgınlık olmaması için en doğru yöntem iki adayın dışında bir isim belirlenmesidir.
    Hasan Yıldırım
    Ahmet Sözen
    Çekişmesi Parti’ye zarar vermekte
    Bu cekismeyi İl Başkanı çozmeli

  3. İstanbul sözleşmesi

    Karabük Deva partisi yönetimi İstanbul sözleşmesi iptali için dava açmışlar. Haklarıdır kendi düşünceleridir saygı duyarız. Ama Sendika başkan adayının yanında gezdirdiği boy boy foto çektirdiği Deva partisi il yöneticisi Gökhan bey bu duruma ne diyor. Sözde ülkücü, şimdiki Deva yöneticisi bu durumda hangi tarafa geçecek. Fırıl fırıl etme

  4. Yetim

    Adam paylaşım yapmış; gürcan ile yetimoğlu gerçek dostun varsa dünyanın geri kalanına ihtiyaç yoktur demiş hayırdır kardeş sen değilmisin haddehane meydanında gelene gidene bu adamlar böyle adam değil bu adam adamlıktan yetim sadece soyadı değil bunun karakteri de yetim diyen. Ha bide recep Akyel e öyle bir küfürler ediyordun ki bizler bile o küfürü duyunca utanıyorduk. Bunu bilen Akyel de sana öyle bir yol veriyor ki ya bu strateji ile sana kitleyecek yada kendisi denize düşmüş yılana sarılıyor. Sen değil miydin cengiz gül ile birlikte akyeli indirip şubeye çıkacam diyen. Şimdi ne oldu Akyel seni görevden aldı cengizi sattı. Şimdi de Yunuscu oldu
    Ha bide bugün gördük ki listem hazır demişsin senin listendeki adamlar uyanmaya başlamış aklı başına gelmiş
    Merkezin tefenli lideri akın var güneşe akın güneşi zapt edeceğiz güneşin zaptı yakın geliyor geliyor gökhan paşa geliyor

  5. Devalı gökhan paşa

    Boy boy foto çeken gökhan paşa devalı olsa nolur önce dava açmadan önce bir bakmış mı İstanbul sözleşmesi ne demek maddeleri neler diye. İnanın Birtane maddesini bile tam olarak bilmiyordur. Sadece kenan paşaya söförlük yapıyor padişahım çok yaşa diyor vezir efendi
    Eeee bununda Bi karşılığı olacak tabi tefenlinin karşısına dimdik çıkmış ben varım diyor
    Garibim de ne yapsın şubeci si oradayken adım atamıyor çok pişman çookkk ondan mı bu düşünceli hallerin yedi bitirdi devalı gökhan paşa seni

  6. Çalışma fotograf çektir

    Kardemirde yeni moda çalışma üretme fotoğraf çektir yayınla peki böyle olunca kazanılan maaş helalmi fotoğraftan önce bir saat iki saat sohbet sonra dağılırken fotoğraf bu para helalmi harammı üretme çalışma kulis yap çalışan terleyen hakkını helal edermi ya

  7. Emekçi

    Çelikhane müdürlüğü önünde müdürlerin arabasını yıkayanlar emekçiyi temsil edemezler emekçilere umut tacirliği yapıp yalanları ortaya cıkınca yüzleri dahi kızarmayan düne kadar seçim olmayacak diyen sözde tecrübeli sendikacılar sahi içerde bu durumu nasıl açıklıyorsunuz icraat yapın icraat insanların hasta babasını yakınlarını arayıp tehtit ederek biyere varamazsınız emekçi sizin palavralarınıza tehtitlerinize gereken cevabı sandıkta verecektir ve bu işçi sizden kurtuldugu an eski gücüne kavuşacak ve buna sebeb olanlara dua edecektir

  8. Boş tenekeler

    Boş teneke gibisiniz ancak kendiniz yazar kendiniz oynarsınız.Korku her yanınızı sarmışki kokunuz her yandan hissedilir olmuş.Aglanacak halinize gülmeye devam edin yoksunuzzz.Bu arada aynaya bakmayı unutmayın adammıyım diye sorgulayın.

  9. Saltanatın bitimi

    Bitti bitti saltanatınız bitti.işçi mücadelesi yerine koltuk mücadelesi yaptıgınız dönemler bitti.işçiye anlattıgınız yalanlar bitti.işçinin telefonlarını açmadığınız günler bitti kısacası devrınız bitti.
    Oğluna kızına uzmanlık alma donemi bitti.
    Ona buna kulis yapma donemi bitti

  10. Kara cahil

    İstanbul sözleşmesi diyen kara cahil istanbul sözleşmesi 2011*yılında akp mhp chp ve bdp nın oyları ile kabul görmüş bir anlaşmadır ve anlaşma meclisten sıfır red oyu almıştır bunu da arastırdınmı kulaktan duyma sozler ile değil anlaşmanın gercek içeriğini okuyarak kimler tarafından meclise taşınmıs bilgi edinki sonra boyle komik hale düşme.

  11. Neyin kavgası bu

    İşçi huzur içinde,işçci iyi maaş alıyo,işçinin refahı yerinde niye kısımlarda bizi huzursuz ediyosunuz,neyin kavgasını veriyosunuz,eski günleremi dönelim yani sen bana oy vermedin bende sana selam vermem senle çay içmem oturmammı diyelim ayıptır be ayıptır üretimine bakan işçiyi sırtından geçinmeye çalışanlar niye huzursuz ediyolar,kesin sesinizi oturun oturdunuz yerde.hem üretmiyosunuz hem üretene mani oluyosunuz terbiyesiz sendikacı heveslisi müsvetteler,

  12. Kara deva

    Kara cahil ne alaka anlattıkların. GÖKHAN beymi aydınlattı seni. Anlaşma geçerliliğini yitirmiş iptal edilmiş. Doğru yanlış. Biz Gökhan hangi tarafta diye sorduk. Sen ona cevap ver akıllı bilgin adam

  13. haddane

    yetim rurumuzlu arkadaş senin her görüşünün altına imzamı atarım eger recep akyel görev den aldıklarına sarıldıysa e arkasından devamli agza alınmayacak küfürler eden malum y.f daki şahsı yanına cektikse ya hesabı başka ya miyadı doldu o küfür ederken biz utanıyorduk zaten recep akyel y.f daki o kişiyi yanına aldıysa belasını buldu demektir recep de biliyor onun güvenilir olmadıgını kenan başkan uyarsın hem kenan başkan degilmiydi o şahsın bogazına temsilcilikte giren o zaman recep akyelde yolcu işci sizi görüyor ve sırıkdaklarınızı görüyor

  14. sinter

    Gecmişte biz recep akyel ve kenan başkana agza alınmayacak küfürler eden gürcan ı istemiyoruz gün gelir onların da altını oyar

  15. Kara cahil

    Kara deva rumuzlu cahil anlaşma maddelerini belgeli halini ortaya koysana öyle kulaktan duyma bilmediğin arastırmadıgın konuda yazıp kendini küçük düşürecegine git kaybettiğin şahsiyetını kurtarmaya calıs tabi bu saatten sonra yiyen olursa.
    Belgeli kanıtlı istanbul sözleşmesi asıl maddelerini istediğin yerde gösterebilirim.yoksa sendemi evde eşine cocuguna şiddet uygulayan vasıfsız elemanlardanmısın

  16. Kara cahiller

    Ah bu bitip tükenilmiş ruh halleri acizlik abideleri hiç bir emekçide değeri olmayan sahte kişilikler bilmediğiniz konularda yorum yaparsanız oyle tepe taklak olur gidersiniz.milletin arabasını yıkayacagınıza milletin arkasından küfürler edeceginize borsada zaman gecireceginize bir tane işçinin problemine cözüm oldunuzmuki carcar konusup kendinizi avutmaya calısıyorsunuz

  17. Yüksek fırın

    Sinter rumuzlu kardeşim senin sinterde oldugun konusunda hem fikir degilim.Geçmişte bir çok insan sendika içinde ters düşebilir.Şu an genelde ters düşenler düne kadar aynı yemeği paylaşıyorlardı.siyasette cemiyette bu girmesin.onlar insan barıştıysa ne güzel duygudur.Buralara birleştirici kelimeler yazın lütfen.Kardemir işçisi birbirine düşmez.Demokrasi 10 yıldır işlemiyordu.şu an işyerlerinde bizler kısmende olsa hala baskı üstümüzde var.Açık açık olumlu olumsuz eleştiriler yapmaya başladık sendikacılarımız hakkında.özçelikiş genel başkan ve yöneticilerine teşekkür ederiz.Recepde kenanda türbanda birer değerdir.Insanlara fitne fesat düşürmeyin.Onlar zeki insanlardır bu tezgahlara düşmeyecek kadar acı çektiler

  18. Sendika

    Ya arkadaş sahada karşılığının yok.listelerinizi yapamadığınızı kendi taraftarlariniz konuşuyor.acinacak hale gelmişsiniz.secim olmasın diye her şeyi yapıyorsunuz.liste için kime teklif getirseniz red cevabı alıyorsunuz.bu durum ruh halinize yansıyor sosyal medyadan alçakça adam karalama ara açma fitne fesat ne kadar seviyesiz davranış varsa sergiliyorsunuz.klavyeleri bırakıp işçinin içine girin.saha şube başkanına 10 yıldır hasret kaldı.

  19. Civciv çiyan

    Ömründe adam yerine konup toplumda saygınlığı olmayan yalaya yalaya ortada adam bırakmayan çiyan yediğin ekmege ihanet edip adamım diye ortada gezen çiyan önce uc kelimeyi bir araya getirmeyi öğren sonra buralarda dolan

  20. Sendikadan...

    Haddane rumuzlu dobra arkadaş mağlum şahış diye yazmana gerek yok gürcan desen yeter herkes biliyor zaten görevden alınan bu görevi layığıyla yapamayan adamı. Genel Merkez tarafından görevden alınan bi adam var ortada ve yine aynı genel merkez var görevde. Akyel hem gürcanı görevden alacak hemde şimdi ona yol verecek. Genel başkan kimin ne olduğunu biliyor Akyeli cengiz güle yedirecem yem edecem onu diyen akyele ağza alınamayan küfürler eden gürcan var ortada. Adam bitmiş son demlerini oynuyor. Gürcan değilmiydi ailesel sorunlarım var ben bu seçim işlerine girmem diyen ne kadar aldın da borçlarını kapattırdın. Senin ailesel sorunlarını burada Bi anlatsak kapında kuyruk olur sarı saçlım mavi gözlüm.
    Gelelim çelik e keşke soyadın gibi çelik olsaydın da duruşunu görseydik genel başkanın karşısında toplantı terkeden 3 kişiden birisin yaptığın yanlış sadece genel başkana değil bütün yönetim kuruluna oldu ve sen hala burada bir görev bekliyorsun yazık sana
    Kardökmak taki sözleşmeyi bile açıklamayan ben bu sözleşmeyi yok sayıyorum diyen çelimsiz kenan başkan olmasa sana kimse selam vermeyecek öyle bilendilerki sana gün gelecek şamarı yiyeceksin kaprisli ufaklık
    Ha Bi de kenan başkanın temsilcilik sözü verdiği devalı gökhan paşa var biryanda da hala onlarla birlikte hareket eden şu anki temsilci var senin biletini kesmiş kenan bence sen karaaslan ile birlikte yürü gücüne güç kat
    Ha Bi de yetim rumuzlu kardeş sana katılıyorum bu işler öyle haddehane vinci kancası gibi bıyık bırakmaya gelmez yetim e yazdın sen sanırım bence onunla değil bıyıkları ile muhatap olmak gerek çünkü adamda sadece bıyık var başka hiç bişey yok
    Bide duydum ki kenan başkan merkezin baştemsilcisini dövmüş sonra onu saflarına çekmiş yapmayın böyle kavga dövüş olmasın yolunuz net olsun açık olsun

  21. Hain çetesi

    İçki masasında emekçileri tehdit etmeye çalışan H.A,Bu zamana kadar hasta ziyaretini bırak emekçinin yanına gitmeyen m.k şimdi hasta ziyaretlerinde zorla resim cektiriyormus bırak hastalıgı olanı cunku hasta ziyaretinin kısası makuldur.ogluna kızına uzmanlık alan sevgili şube başkanım işçinin kademesini vermeyip elinde telefon borsada takılan işçi aradığında telefonu açmayan baskül tartmaz olmus civciv çiyanla sağdan soldan kavradığını sanan liste yapamıyormus kısmından
    Saltanatınız bitti.
    Devriniz bitti.
    Yalanlarınız bitti

  22. Osman Çelik

    Sendikadan adlı rumuz sahibi arkadaşım dicem sanırm hâla selam alan veren biriyiz birbirimize
    Duruşunu görseydik demişsin ya görmüşsün zaten ki yazmışsın buraya
    Bizim amacımız hep hak ve hukuktan yana olması isteği bilen bilir bilmeyen kendi bilir:)
    Kimseye söverek yada arkasından iş çevirerek hakkını gasp ederek biryerlere gelmedim gelmem ömrümde yetmesin diye duam vardır herzaman
    Saygı ve Sevgi konusundada hep dikkat etmeye çalışırım gönlümde,aklımda ne varsa dilimdende o dökülür çok kişi anlamayabilir çünkü kendisi gibi yapmacık yaptımı düşünür.Ama enazından o saygıszlk yaptın dediğin Genel başkanımızda yönetimde bilir benim art niyetli olmadığımı (sende biliyosn) şunu unutma söylenenden konuşulandan tartışılandan korkma,fesatlıktan fırsatcılıktan yalakalıktan kork ben öğle yapıyorum
    Görev alma beklentisi konusuna gelince geçmişte Karabük Şube şuanda Genel merkez disiplin kurulnda zaten görevliyim biliyosn 50bine yakın üyesi olan bir teşkilatın 3 kişi ile oluşan bir kurul burası yani 15binde1 kişiye nasip olur.
    Ama benim için en değerli olan görev çalışma arkadaşlarımın verdiği delegelik görevi bunun haricinde olanlar hep 2 ci sırada
    Hadi ordan diye düşünür yada öğle bir yargıya kapılırsan M.Karayel ve M.Kılıç başkanlarıma sorabilirsin yıl 2017….
    Sürçü lisan ettiysek affola (Lütfen telfnla ararsanda sevinirim)
    SAYGILAR

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.