Her Telden (8 Mart 2021)

Her Telden (8 Mart 2021)

Yayın: 07.03.2021 20:28
Paylaş:
A+ A-

AK PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ “MÜTHİŞ BİR TEPKİNİN İÇERİSİNDE GÖRÜNÜYORLAR…”, ANCAK,İL BAŞKANI SAYIN ALTINÖZ FRENLİYOR..
Geçtiğimiz gün,AK Parti Karabük Belediye Meclis Üyelerinden birkaçı ile ayak üzeri de olsa görüştük,bir açılışa gidiyorlarmış ve selamlaştıktan sonra,durakladılar “BİR TEPKİNİN İÇERİSİNDE OLDUKLARINA YÖNELİK..” kısa mesajlar verdiler.
Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN konuşmalarına,açıklamalarına karşı “MÜTHİŞ BİR TEPKİ İÇERİSİNDE OLDUKLARINA..” yönelik kısa mesajlar verdiler.
Anladık ki “TEPKİNİN,KARŞI ve SERT TEPKİ GELMESİNİ..” AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ engelliyormuş,Sayın ALTINÖZ bu manada “CUMHUR İTTİFAKI RUHU KARABÜK’TE YARA ALMASIN..” anlayışından yola çıkarak,bir dizi karşı tepkiye engel oluyormuş.
Sayın İSMAİL ALTINÖZ’ÜN bu amaçla yoğun bir çaba gösterdiğini söylediler.
Hatta “ YÜZDE/YÜZ HAKLI ve KARABÜK ÇIKARINA KONULARDAN DOLAYI BİLE,BIRAKIN ELEŞTİRİLMEYİ,AŞAĞILANMA MERTEBESİNDE Kİ SÖZLERİ,SIRF İL BAŞKANI’NIN HATIRINA SİNEYE ÇEKİYORUZ..” diyen önemsediğimiz insanlar oldu.
İl Başkanı Sayın ALTINÖZ,AK Parti Belediye Meclis Üyelerine “AMAN CEVAP VERMEYİN,AMAN OLUMLU OLUN,AMAN SIKINTI ÇIKARTMAYIN CUMHUR İTTİFAKI,KARABÜK’TE YARA ALMASIN..” telkin ve tavsiyelerinde bulunuyormuş.
“İYİ DE,CUMHUR İTTİFAKINI SÜREKLİ BİZ Mİ KORUYACAĞIZ..” diyenler oldu.
Karabük,BELEDİYE MECLİSİ anlamında hayli sıkıntılı bir süreç yaşıyor galiba.

BİR ZAMANLAR,HEMEN HER YERDE OLDUĞU GİBİ,KARABÜK’TE DE “AMBULANS SIKINTISI YAŞANIRDI,BU GİDERİLDİ..” ve YENİ AMBULANSLAR
Bir zamanlar HASTA NAKLİ için,hemen her İl ve İlçe de olduğu gibi,Karabük’te de büyük sıkıntılar yaşanırdı,o zaman örneğin EMEKLİLER Derneği’nin,ŞOFÖRLER ODASI’NIN ambulansları için ricalar edilirdi.
ŞİMDİ AMBULANS SIKINTISI YAŞANMIYOR ARTIK.
Galiba Karabük genelinde 40 civarında veya biraz fazla Ambulans araçları var,bunlar tıkır/tıkır görev yapıyorlar,hasta nakli için tam donanımlı ambülans araçları yeterli sayıda var.
AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ,Karabük’e ilaveten 4 YENİ AMBULANS ARACININ geldiğini açıkladı,böylece hasta nakli ve bu hastaların güvenle bir yerden/bir başka yere nakli noktasında hiçbir sıkıntı yaşanmayacağını anlattı Sayın ALTINÖZ.
Bunlar güzel gelişmeler gerçekten..
Biz EMEKLİLER Derneği’nin ambulansı noktasında “NE SÖYLENTİLER ÇIKTIĞINI DA..” iyi bilen bir süreçten geldiğimiz için,artık insanların hastaları için böyle bir sıkıntı yaşanmamasından dolayı seviniyoruz elbet.
Karabük’e tam donanımlı 4 yeni ambulans gelmiş..

KARDEMİR ÇALIŞANLARI ARASINDA “BAYRAM HAVASI ESTİREN,YENİ SÖZLEŞME…” İÇİN,ÖZÇELİK-İŞ GENEL BAŞKANI “İSDEMİR’DE BAYRAM..”
KARDEMİR İşvereni ile ÖZÇELİK-İŞ Sendikası arasında yapılan Sözleşme ile ALINAN/VERİLEN haklar,KARDEMİR işçisi arasında “BAYRAM HAVASI YARATTI..” denilse yeridir.
İşçilerin tek sıkıntısı PANDEMİ nedeni ile “BU SÖZLEŞMEYİ HADDANE MEYDANI’NDA KUTLAYAMAMAK..” hatta bir adım ötesi,başta Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ olmak üzere Sendikacılarını omuzlarına alamamak,bağırlarına basamamak.
BUNU AÇIK/AÇIK SÖYLEYEN O KADAR ÇOK Kİ..
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası,Sözleşmenin KARDEMİR ayağını,büyük bir başarı ile bitirdi,olayın tam bu noktasında Sendika Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ile KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR ve Yönetim Kurulu Üyeleri arasında ki iyi ilişkileri de gözden kaçırmamak gerek,elbet.
Şimdi İSDEMİR TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ VAR.
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ bu konuya ilişkin olarak, “KARDEMİR İŞÇİSİNİN YAŞADIĞI BAYRAM HAVASINI,ALLAH’IN İZNİ İLE,İSDEMİR İŞÇİSİNE DE YAŞATACAĞIZ.İSDEMİR’DE DE ÇOK GÜZEL BİR SÖZLEŞME İMZALAYACAĞIZ..” diyor.
KARDEMİR’DE olduğu gibi,İSDEMİR’DE DE işçi,Sendika Genel Merkez Yönetimi,İskenderun Şube Yönetimi “DİMDİK AYAKTA ve OLAYIN EN İYİ BİÇİMDE BİTİRİLMESİ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR..” görüşünü veriyor Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ.
İSDEMİR işçisi de,KARDEMİR işçisi gibi BAYRAM EDECEKMİŞ Sözleşme sonunda.

KARDEMİR’İN 850 CİVARINDA “KAPSAMDIŞI ÇALIŞANI..” KENDİLERİNE VERİLECEK HAKLARI BEKLİYORLAR ve O KESİMDE HEYECANLI BEKLEYİŞ.
KARDEMİR İşçileri,imzalanan,Toplu İş Sözleşmesinden mutlu,işçi adeta bayram ediyor,ancak,KARDEMİR’DE 850 civarında KAPSAMDIŞI çalışan olduğuna işaret edilerek “BU KESİMİNDE ÜCRETLERİNDE BİR DÜZENLEME BEKLEDİĞİ..” gözleniyor.
Geçtiğimiz akşam,bir Kardeşimiz “ KAPSAMDIŞI PERSONEL İLE İLGİLİ BİR HABER VAR MI,BİR BİLGİNİZ VAR MI..?” diye sordu,hiçbir bilgimizin olmadığını söyledik.
O Kardeş “ASLINDA EN KAPSAMLI ÜCRET ÇALIŞMASI,KAPSAMDIŞI PERSONEL İÇİN OLMALI..” dedi ve “KAPSAMDIŞI PERSONELİN ÜCRETLERİ GERÇEKTEN ÇOK AMA ÇOK DENGESİZ..” gibi görüşler dile getirdi.
Bu arada “KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR’IN,MÜHENDİS KÖKENLİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ.O NEDENLE MÜHENDİSLERE ve DİĞER KAPSAMDIŞI PERSONELE SAHİP ÇIKMASINI BEKLİYORUZ..” gibi ifadeler kullandı.
Mühendis ücretlerinden örnek verdi ve gerçek bir dengesizlik var gibi.
KARDEMİR’DE sıra şimdi KAPSAMDIŞI PERSONEL ücretlerine geldi artık.

AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI Sayın İSMAİL ALTINÖZ “ DSİ GENEL ve BÖLGE MÜDÜRLERİ İLE SÜREKLİ TEMAS HALİNDEYİZ ve ARAÇ ÇAYI…”
Geçtiğimiz gün,telefonla görüştüğümüz AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ,buldukları her fırsatta “ARAÇ ÇAYI DÜZENLEMESİNİ GÜNDEME GETİRDİKLERİNİ..” anlattı ve geçen hafta yapılan İl Başkanları toplantısında da bu konuyu dile getirdiğini söyledi.
Bunun yanı sıra “GEREK DSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ,GEREKSE KASTAMONU BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İLE SÜREKLİ TEMAS HALİNDEYİZ.ARAÇ ÇAYI İÇİN HAZIRLANAN PROJELERİN İHALE EDİLMESİNE GAYRET GÖSTERİYORUZ..”anlamında bilgiler verdi.
Bilindiği gibi ARAÇ ÇAYI düzenlemesi için,geçmiş yıllarda proje ihalesi yapılmış ve bu işin projeleri hazırlanmıştı,projelerin yatırım programına alınması,ihale edilmesi süreci var,Sayın ALTINÖZ ihale edilmesi için çaba gösterdiklerini söylüyor.
Olay hayli PAHALI BİR YATIRIM ELBET,Ülke pandemi nedeni ile tüm Ülkeler gibi,ekonomik bir sıkıntıdan geçiyor ve o nedenle ihale aşamasında ki sıkıntının aşılması için çaba gösteriliyor.
ARAÇ ÇAYI,ELBET BİRGÜN,BU REZİL HALDEN KURTARILACAK,GÜZELLEŞECEK.

OKURLARIMIZIN BİR BÖLÜMÜ “KARDEMİR KAVŞAK PROJESİ’NİN NEDEN HALEN BAŞLATILMADIĞINI SORUYORLAR..” BİRÇOK SIKINTISI VAR..
Okurlarımızın bir bölümü,Yorumlar yollayarak “KARDEMİR KAVŞAK PROJESİNİ SORUYORLAR..” ve o proje ile ŞEHİRİÇİ TRAFİĞİN rahatlayacağı fikrini dile getiriyorlar.
KARDEMİR KAVŞAK PROJESİ,ELBET BİR RAHATLAMA YARATACAKTIR.
Ancak,kesin ve kalıcı bir önlem olacağını söylemek çok/çok zor..
Yine,örneğin bazı Okuyucularımız ZONGULDAK CADDESİ üzerinde yaşanan sıkıntıdan,TEL ÖRGÜDEN yakınıyorlar ve özellikle o civarda ki İŞYERİ SAHİPLERİNİN,ESNAFLARIN yaşadıklarını dile getiriyorlar.
KARDEMİR KAVŞAK Projesinin geçeceği alanlarda “BİRÇOK RUMUNU ALT YAPI HATLARI VAR..” galiba ve bunların kaldırılması,kaldırma maliyet hesaplarının çıkartılması,bunlara benzer birçok sorun henüz aşılmadı sanıyoruz.
Ayrıca bu projenin maliyet bedeli hayli yüksek..
Bu maliyetin karşılanması noktası halledilebilirse,İlgili Bakanlık ihalesini yapar ve iş başlar,ancak,en azından şu an itibarı ile böyle olumlu gelişmeleri görmek hayli zor.
KARDEMİR,KAVŞAK PROJESİ ÇIKARTILDI,RAFLARDA BEKLİYOR..
Ancak,İNŞAAT NOKTASINDA şu an için fazla iyimser olmamak gerek..
Bu projeler ile, KARABÜK BELEDİYESİ kesintisiz yol projeleri, gündemden kalktı.
Konunun bir de o yönü var değil mi..?

KARDEMİR “MALİ GENEL KURUL TOPLANTISINI 29 MART GÜNÜ YAPACAK..” VE BOŞ BULUNAN YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ ile GÜNDEMDE Kİ.!
2 Kasım 2020 tarihinde yapılan SEÇİMLİ GENEL KURUL ile işbaşına gelen KARDEMİR YÖNETİM KURULU ilk kez GENEL KURUL DA hissedarların önüne çıkacaklar.
MALİ GENEL KURULU 29 MART GÜNÜ YAPILACAK.
Yapılacak olan MALİ GENEL KURULUN gündemi yayınlandı ve gündem de önemsenmesi gereken,hissedarların üzerinde söz alacakları maddeler var.
2020 Yılına ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu görüşülecek.
Daha sonra 2020 Yönetim Kurulu Üyeleri ayrı/ayrı ibra edilecek.
Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerine verilen huzur hakları belirlenecek (konunun tam bu noktasında Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR’IN herhangi bir ücret almadığı da biliniyor..) ve nasıl bir belirleme yapılacak..?
KARDEMİR MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI 29 MART GÜNÜ..
Burada en önemli konu GEREKLİ ÇOĞUNLUĞUN SAĞLANIP/SAĞLANAMAMASI..
Geçmiş yıllarda ucu/ucuna çoğunluk sağlanabiliyordu..
Birçok kez de çoğunluk sağlanamamıştı, hatırlayanlar vardır..

CHP ve İYİ PARTİ GEÇEN HAFTAYI HAYLİ HAREKETLİ GEÇİRDİ “ CHP DANIŞMA KURULU TOPLANTISI..” İYİ PARTİ “GENEL BAŞKAN YARDIMCISI..”
MİLLET İTTİFAKI’NIN iki önemli Partisi CHP ve İYİ Parti geçtiğimiz haftayı hayli hareketli geçirdiler,her İki Siyasi Parti de önemli etkinliklere imza attılar.
Öncelikle İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı MEHMET TOLGA AKALIN,Karabük’e gelerek TEŞKİLAT MENSUPLARI ile toplantı yaptı ve Sayın AKALIN Partinin SEÇİM İŞLERİNDEN Sorumlu Genel Başkanı olması,akıllara “ERKEN GENEL SEÇİM Mİ OLACAK..?” olayını getirdi elbet.
Partinin önemli isimlerinden Sayın AKALIN önemli konulara değindi elbet.
Örneğin FEZLEKELER için “HUKUKİ DURUMA GÖRE OY KULLANIRIZ..” mesajı hayli önemliydi ve Genel Başkan Sayın MERAL AKŞENER’DE aynı yönde görüşler dile getirmişti.
CHP İL DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI BU ARADA..
Hayli eleştirel görüşlerin dile getirildiğine ilişkin bilgiler veren CHP’LİLER oldu ve bu arada Gazetemizde yer alan “SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI Sayın ELİF KÖSE’NİN..” göreve geldiğinden bu yana 13 PERSONEL ALDIM yolunda ki sözleri gündem olmuş galiba.
Neyse,CHP Danışma Kurulu Toplantısı Parti içi tartışmaların yapıldığı bir arena oldu gibi bilgiler verenler oldu ve zaten genellikle böyle olur,bu manada değişen bir şey yok demek ki.
Genel ve Yerel Siyaset de eleştiri yapılacak değil ya..
Kendi bünyende ki Siyasetçileri eleştirirsin olur/biter..
CHP Hiçbir zaman bu anlayışını yıkamadı ki..!!

KONTROLLÜ NORMALLEŞME RENGİMİZİN “ MAVİ OLMASI İÇİN..”,HELE/HELE “TURUNCU veya KIRMIZIYA DÖNMEMEK İÇİN..” DİKKAT/DİKKAT
Karabük Valisi Sayın FUAT GÜREL başta olmak üzere,Karabük Belediyesi’nin bütün ekipleri,Karabük’ün tüm idari birimleri canlarını dişlerine takmış öyle bir gayretin içerisinde görünüyorlar.
KONTROLLÜ NORMALLEŞME SÜRECİNDE KARABÜK SARI LİSTE DE..
Pandemi vakalarının görüldüğü SARI LİSTE DE yer alıyor KARABÜK.
Bunun MAVİ OLMASI halinde daha özgür bir yaşam gelecek önümüze,daha serbest bir SOSYAL HAYAT gelecek,bunun da tek yolu İNSANIMIZ ÖNLEMLERE RİAYET EDERSE olacak..
KARABÜK’ÜN TÜM ÇABASI MAVİ LİSTEYE GEÇMEK OLMALI…
Hele/ hele TURUNCU listeye,KIRMIZI Listeye geçmekten kaçınmak gerek.
BUNUN İÇİNDE AZAMİ DİKKAT,uygulamalara azami RİAYET..
Karabük’ün HEDEFİ MAVİ LİSTEDE YER ALMAK OLMALI..
Karabük bunu başarabilir.

23 kişi görüş bildirdi

  1. Isci

    Sayin golbek Kardemir sozlesmesinden ve iscinin bayram ettigindwn bahsetmissiniz galiba sizde tepkinizi bu komik sozlerle dile getirmek istediniz yada ben yaziyi yanlis okudum az bekleyin tekrar okuyum musadenizle…3 Nisani alamadigimizi yazmamissiniz hatirlatayim saygilarimla

  2. GENEL MÜDÜR HÜSEYİN BEY

    Genel Müdür Hüseyin bey, 2019 ve 2020 yılında işçilere sözleşmeyle ne zam verildiyse, aynı oranda zammı kapsam dışına yani mühendis uzman laborant teknisyen ve müdürlere verdi. Hem de zammı işçi ve mühendis aynı anda aldı. Üstüne üstelik. Üstelik maaşı düşük mühendislerin maaşında iyileştirme de yaptı. Bunu hepimiz biliyoruz ama söylemiyoruz. Helal olsun.

  3. Karabuk

    Sayin ahmet golbek yazilarinizi ilgiyle takip ediyoruz kardemir sozlesmesi hakkindaki yazinizi gonul rahatligiyla yazdiginiza inanmiyorum yazdiklarinizi sorgulamak haddimiz degil ama her insan omuzlarda tasinmaz bunu isci cok iyi bilir zamaninda omuzlarda tasinan kisilerin nasil sozlesme yaptigi isciye nasil deger verdigi ortadadir servis kazasinda BEŞ tane isci kardesimizi haddehane meydaninda biz ugurladik acimizida sevincimizide sayin genel baskanimizla o meydanda yasamak isterdik yanimizda oldugunu hissettirmeliydi bizlere saygilar slm.lar iyi calismalar dilerim.

  4. kİM BU TATMİNSİZ HERİFLER YA

    enflasyon 16.5 sözleşme 14 müş bu başarı deyilmiş.ALLAHTAN KORKUN BE kAMU KESİMİNE VERİLEN ZAMMA BAKIN EMEKLİYE VERİLENLERE BAKIN KARDEMİRE VERİLENE BAKIN ŞÜKÜR EDİN YUNUS DEYİRMENCİ BÜYÜK LİDER BÜYÜKS SENDİKACI SİZLER TATMİNSİZ HİÇBİ ŞEYİ BEYENMEYEN TAYFASISINIZ SENDİKACILIK PEŞİNDE OLAN BİRKAÇ ADAMSINIZ SİZİNDE BU SÖZLEŞMEYNEN CANINIZA OT TIKANDI GAYRİ KAFASINIZIDA KALDIRAMAZSINIZ.

  5. Hey gidi Safranbolu,

    Safranboluda Bldy kaç kişi alındıgı konusunda bilgiler de çelişki var,Bldy baskani 13 diyor ama Bldy sirketine aldıkları hariç galiba,net 13 degil,böyle bilgiler geliyor,Bldy işçi Bulma kurumu gibi laflar var.Bldy baskani ilçe başkanlarını zan altında bırakmasın açıklamalarını dogru yapsın burada konu Bldy baskani gazeteye verdigi beyanta 13 kişi diyor ama sirkete aldıkları nekadar gazeteye Bldy baskani beyanatı var ama ben demedim demesin.gazeteci yazmış demesin.

  6. Sonar

    Zonguldak caddesindeki tel örgü kalksın lütfen o caddesini esnafı çok zorlanıyor ,

  7. ÇAKIR

    SAYIN AHMET ABİ HER GÜN GÜNDEME GETİRDİĞİN KARDEMİR KAVŞAK PROJESİ VE ARAÇ ÇAYI REHABİLİTASYON PROJESİ İLE İLGİLİ BUGÜNKÜ YAZINDAN ANLADIĞIM KADARIYLA BU PROJELER KARABÜK’E YAPIL(A)MAYACAK GALİBA BAKSANIZA İL BAŞKANI DA AYNI ŞEYLERİ SÖYLÜYOR.SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZ GİBİ VAATLER VERİP DURUYOR.SEÇİMLEREDE ŞURADA İKİ SENE GİBİ BİR ZAMAN KALDI SEÇİMLERE YAKLAŞIRKEN YENİDEN SÖZ VERİP KARABÜKLÜLERİ BİR DAHA KANDIRIRLAR ALIRLAR OYLARI,KARABÜKLÜLERDE BU PROJELERİN YAPILMASINI DAHA ÇOOOOOOK BEKLERLER.

  8. Isci

    Sendikamizdanda yoneticilerimizdende sayin genel baskanimizdanda memnunuz daha iyi ucretler tum kardemir calisanlarin ve karabukte ekmek yiyenlerin olsun insallah bize gore eksiklikler olabilir ama sayin yoneticilerimiz farkli pencerelerdsn bakabilirler belki biz bunlari bilmeyebiliriz aldigimiz para karabuk sartlarinda cok iyi emegi gecen herkesten allah razi olsun

  9. Huseyin bey yerine yazan zat

    Sen aradaki makası kafada kapatmışsın ?

  10. Çözüm Çevre Yolu

    Karabük şehir içine yapılacak masrafın yerine karayolu ile anlaşarak içi hattı şehir yoluna devir edilmesi, karayoluna da çevre yolu projesi hattını devretmek daha mantıklı olur. projede Bisiklet ve yaya yolları da olmalı
    Ayrıca Karabük’ ün bir an önce filyos limanı yolunu bölünmüş hale getirmeli…

  11. Krb

    Pazar günü balıkpazarında balıkçıdan ithal somon almaya gittim. Karabük re satamayıp çürüdünüz için artık satmayan kararı aldık. Artık Safranboluda satılıyor oranın müşterisi zengin dedi. Bütün yatırımlar Safranbolu ya yapılınca merkezin geldiği son durum.

  12. İl Başkanı hassas

    Meclisde olanlarda yazdıklarınıza göre başkan hassas, duruma göre ittifak seçimini düşünüyor. Madem öyle her süreci iki lider ile paylaşmalı olanları ki bilsinler, kararı onlar versin, her şey ortada belgeler ile yoksa bu iş seçime kadar zarar ittifaka… kişisel davranışlar çok tepkiler farklı… hizmet yok

  13. 100 BİN TL

    sendika genel başkanı iskenderun da fuar kurtça isimli birine sosyal medya da kendisi ile ilgili paylaşımları durdurması için 100 bin tl para yollamış bunu bize birileri açıklasın.

  14. kİM BU TATMİNSİZ HERİFLER YA

    kİM BU TATMİNSİZ HERİFLER DİYE SORMUŞSUN FUAT KURÇA YA 100 BİN TL YOLLAYANA SOR CEVABI ONDA

  15. Hayıra giden parayı kullanan

    Sendika genel başkanı eski işçisi olana kanser yardımı deyi destek olmuş oğlu işi dilli düdük ediyor beni satın almaya kalkıtı filan diyor o zaman söyle babanada parayı geri versin o arkadaşı tanımayan yok.hayır işleri bile artık böyle istismar ediyilor demekki bundan sonra kimse kimseden hayır istemesin destek istemesin bakın nasıl istismar ediliyor görün ya parayı geri ver kendisini babanı ibra et yahutta yüzüne tüüüh senin gibi evladın

  16. Kardemir

    Arkadaşlar sözleşmenin neyini konuşuyoruz yada hangi işçi bayram ediyor Ahmet abi sana bu haberleri kim getiriyor Ahmet abi sen bir habercisin isdemirde yapılacak olan sözleşmeden de bilgin olduğunu düşünüyorum adamların sözleşmedeki isteklerinde cumhuriyetler havada uçuşuyor oradada havada uçuşan cumhuriyetleri isteyen aynı sendika aynı genel başkan bide kardemirde istenenlere bakalım ve alınanlara adamların bayramlarda yılbaşlarında VS vs….. Herşeyde istedikleri cumhuriyetlere bakın bizim için istenen sabit 3.000 TL idi 1 maaş bile değildi ama ne oldu onu bile alamadık şimdi 4 gözle isdemir sözleşmesini bekleyelim eğer istedikleri cumhuruyetlerin yarısını alsalar bile bize deli gibi fark atmış olurlar biliyorsunuz altın fiyatı süreklilik gösteriyor bizim 3.000 TL gibide değil yani daha söylenecek çok şey var aslında bu arda kapsam dışı kardeşlerimiz içinde güzel zamlar verilmeli ve işçi ile kapsam dışı arasında bu konularla ilgili en ufak konuşma bile olmamalı herkes emeğinin hakkını almalı bu arada Ahmet abi yapılan sözleşme anlattığın gibi bir sözleşme değil

  17. Allahtan korkmaz kuldan utanmaz

    Kardemirde çalışan Allahtan korkmaz kuldan utanmaz adamlar var.Ben bizim kısımdan 10 arkadaş imzaladık Genel Başkanımıza teşekkür mektubu yolladık.Bütün kısımlar bunu yapıcak.Bu sözleşme yapılacakların en güzeli.Hem Yunus Deyirmenci başkanıma hem Alparslan Bayraktan başkanıma teşekkür mektubu yazdık.Bana göre bunu Kardemirde çalışan bütün işçiler yapmalı.Karımız olur zararımız olmaz böyle güzel bir söşleşmeyi yapıp bizi bahtiyar ettiler

  18. Cumali Poyraz

    Sayın Ahmet Abim, Karabük’ün trafiği çıkmaz durumda. Yetkililerin ve etkililerin hiçbir çabasını görmüyorum. Trafikte insanlar sinir sistemlerini zorlayıp, zamanlarını kaybediyorlar. Niye vatandaşımızın rahatlatılması yönünde çalışmalar yapılmıyor. Niye Karabük’ümüzün sahipleri yok anlamış değilim. Diğer şehirlere gidin inanın gıpta ile bakıyorsunuz. Acilen Karabük’e trafiğin rahatlatılması için ilk önce Çevre yolu yapılması gerekiyor. Ankara istikametinden ve Zonguldak istikametinden Ankara veya Kastamonu’ya gidecek araçların şehir içine girmeden ulaşımı sağlanırsa biraz olsun trafik rahatlar diye düşünüyorum. Saygılar.

  19. HASSATEN

    GEÇEN GÜN AJANSLARA “KARABÜK’TE TAVUK VE HOROZ HIRSIZLIĞI SUÇUNDAN YAKALANAN 3 KİŞİDEN 2 Sİ TUTUKLANDI.” DİYE BİR HABER DÜŞTÜ. MAŞALLAH SUÇ KÜÇÜK OLUNCA , SUÇ ADİ SUÇ OLUNCA POLİSİMİZ, HUKUK SİSTEMİMİZ ÇOK CEVVAL OLUYOR VE HEMEN SUÇLULARI YAKALIYOR FAKAT KONU KARABÜKSPOR OLUNCA ÇALINAN TAVUK-HOROZ DEĞİL 150.000.000 TL OLUNCA, SUÇUN NİTELİĞİ ADİ SUÇTAN NİTELİKLİ DOLANDIRICILIĞA DÖNÜŞÜNCE KİMİN NE YAPTIĞINI SAĞIR SULTAN BİLE DUYDUĞU HALDE YILLARDIR KİMSENİN KILI KIPIRDAMIYOR. BOŞUNA DEMEMİŞLER ADALET SİSTEMİ ÖRÜMCEK AĞINA BENZER KÜÇÜK SİNEKLER YAKALANIR , BÜYÜKLERİ DELER GEÇER DİYE….

  20. dilenci teroru

    Çarşıda dilencilerden adım atılmıyor yanlarında küçük cocuklari da duygu sömürüsü yapmak için yanlarında getiriyorlar. Bunların şebeke halinde dışardan geldikleri belli adım başı yalvararak açım çocuğum aç diyerek dileniyorlar.esnafiz müşterilerimiz rahatsız oluyor 153 belediyeyi arıyoruz zabıta gelsin diye ne gelen var ne giden bir tane zabıta yok karabukun tek trafiğe kapalı olan en kalabalık 500 metrelik caddesinde.sıradan vatandaş namusuyla seyyar simit veya balon şeker mısır satmaya çalışırken imügüne binen zabitalar nerde gören varmı. Belediyenin hangi birimini tutsaniz elinizde kalıyor. Rafet vergi li ona buna laf yetistirecegine şöyle bir çarşıya çıksın görsün çarşının halini her köşe başı dilenci, ağlamaklı sesle açım bir mendil alın ne olur diyenler bi çık başkan gör kuzeyin yıldızı dediğin yerin kepazeligini.. bu sehre en büyük kötülüğü reis yaptı çarşının kalabalığı yetmiyormuş gibi ticaret sanayi odası binasinida sıkıştırdı eski belediyenin oraya ne diyelim allahindan bul diyoruz. Daha bu şikayetler şehir merkezi için
    düşünün mahallelerdeki sorunlari. Ne yol var ne kaldırım ne bi ağaçlandırma ne bir peyzaj sozunun eri rafet vergi li hani nerde niye yapmıyor verdiği sözleri. Senden halimderesi için asansör isteyen oldu mu senden bulak deresini beton yığınına çevir diyen oldu mu . Kendi kendine gereksiz işlere milletin vergilerini parasını çarçur ettin. Mahalle toplantısı yapıyor gidiyoruz fikrimizi sormuyor söz istiyoruz vermiyor laf söylüyoruz azarlıyor. Kendi gibi kavgacı olsak şöförü ve yanındaki saksakcilari saldırmaya hazır bekliyor.bıktık artık bıktık kendi partilerinin bile sabri tükendi.

  21. ÇAKIR

    HAY AĞZINA SAĞLIK KARDEŞİM BELEDİYE TARAFINDAN KARABÜKÜN NE HALE DÜŞÜRLÜDÜĞÜNÜ NEDE GÜZEL YAZMIŞSIN,SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZIN İÇİNDE BULUNDUĞU İÇLER ACISI DURUMUNU DA ÇOK GÜZEL ÖZETLEMİŞSİNİZ.KARABÜKTE ŞU ANDA NE BELEDİYE BAŞKANI VAR, NEDE BELEDİYE KARABÜK ALLAHA EMANET,KARABÜKLÜLERE ALLAH SABIRLAR VERSİN 2023 E KADAR .

  22. Karabuk

    Meslek lisesinin ordan bir baslayin kapulluya kadar yollar berbet arabalarin hayri kalmadi mahalle aralari saymiyorum heryer logar kapagi karabuk bunu haketmiyor sahipsizmiyiz acaba

  23. Karabuk

    Bakin yuruyen merdivenler bile bakimsiz kalmis 4 yasindaki bir cocuk az daha oluyormus belediye sorumlulugunda degilmi bu yerler ayni kaza bizimde basimiza geldi cocugumuzun ayagi sikisti ucuz atlattik yarinda baskalarina olur onlem almak zormu ya yollar desen kepaze gibi logar kapaklarinin biri asagida biri yukarda izgaralar desen oyle arabasi olanin vay haline yenisehir 200 evler haric heryer cok kotu hangi cagda yasiyoruz bze gore bir suru eksik var ama kim yapacak sesimizi kim duyacak ileri gidecekken geri geri gidiyoruz allah yardim etsin

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da firari hükümlü uyuşturucuyla yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen operasyonda 12,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, uyuşturucuyla yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yenimahalle'de A.T'ye ait ikamette yaptıkları aramada bir miktar sentetik uyuşturucu, 14 sentetik ecza hapı ile hassas terazi ele geçirdi.

Emniyete götürülen A.T'nin “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

A.T'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.